Prikaži potpunu verziju : Kako ubaciti video sa YouTubea u poruku?
Djordje Turjacanin
24.1.2009, 23:57
Šta se ovo dešava, pored spoiler znaka sad piše "Umetni označeni tekst u (YOUTUBE) tagove" Jel to znači da se može moristiti embedovani video
Ova fina opcija je od pre desetak dana prisutna i na našem forumu , ali koliko sam primetio neznaju baš svi pravilno da je koriste . Pa evo ja ću probati da ukratko objasnim ....
Dakle ne kopira se kompletnu youtube adresu :
http://www.youtube.com/watch?v=l_tVZv_3ZYM(OVO IZNAD JE POGREŠNO)
Već treba samo deo adrese :
l_tVZv_3ZYMdakle kôd treba da zgleda ovako :
l_tVZv_3ZYM(OVO IZNAD JE PRAVILNO)
I na kraju finalni "proizvod" ! :) :
l_tVZv_3ZYM
:ciao:
Sass Drake
5.3.2011, 17:16
aaaaaaPogrešno.
l_tVZv_3ZYMIspravno.
Mogli bi ovo malo da olaksate?
I ovako je dovoljno debil-friendly (koga ne mrzi da koristi pretragu i nadje ovaj topic), ali poshto je youtube vecinom preshao na wide standard, mogao bi da se promeni ili modifikuje plugin pa da i aspect ratio bude isti kao na youtube-u? Znam da mozhe poshto recimo kolege sa PCAxe foruma to vec uveliko koriste.
Slikovito:
http://www.dodaj.rs/f/1n/Yi/1yajL7rN/yt.jpg
@Stef
:facepalm
Ti ni posle detaljnog uputstva nisi shvatio?
deo linka posle http://www.youtube.com/watch?v=
Ma shvatio sam ali moglo bi da bude malo lakse.:rolleyes:
Btw... Zašto je ovako uobičajeno dodavanje YT linkova? Mislim na to zašto ide samo onaj poslednji deo, zašto se lepo (i logičnije) ne ubaci ceo link?
Ja uvek samo iskopiram sve posle prvog znaka jednako u url-u youtube videa i to ubacim izmedju youtube tagova.
Primer:
Btw... Zašto je ovako uobičajeno dodavanje YT linkova? Mislim na to zašto ide samo onaj poslednji deo, zašto se lepo (i logičnije) ne ubaci ceo link?
E na to sam mislio.
btw... Zašto je ovako uobičajeno dodavanje yt linkova? Mislim na to zašto ide samo onaj poslednji deo, zašto se lepo (i logičnije) ne ubaci ceo link?
Зато што би се онда јавио неко и питао „А зашто је овако и мора да се убацује цео линк, зашто не може да се убаци само ИД видеа?“.
Зато што би се онда јавио неко и питао „А зашто је овако и мора да се убацује цео линк, зашто не може да се убаци само ИД видеа?“.
Misliš da bi se pojavio neko i postavio tako čudno i apsolutno nelogično pitanje? Iskreno sumnjam (a ne verujem ni da ti stvarno to misliš!).
Nego, zna li neko zašto je tako uobičajeno?
@ Kisr: hm, ja sam mislio da mora samo taj ID (što je ponekad problem, jer mora se "zagleda" šta je ID, a šta je ostatak linka). Hvala za info! :)
Treba mi najmanje 6-7 minuta da stavim to sa youtuba,a jednostavno bi moglo za 30 sekundi.
Treba mi najmanje 6-7 minuta da stavim to sa youtuba,a jednostavno bi moglo za 30 sekundi.
Sad ga i ti pretera :) Ovako ti treba max. 20 sekundi, a na onaj bolji način (ceo link) bi trebalo 5 sekundi ;)
Ma daj preteruješ, meni je trebalo svega nekoliko sekundi...
eBPqksG9nbA
Uglavnom zato što su tako napravljeni svi plaginovi koji se na tu temu mogu naći ;)
U verziji 4 vBulletina to ima ugrađeno i stavlja se ceo link. Možeš da vidiš na Benchu, ako nisu isključili. Naravno, oni su morali da ostave i prethodnu varijantu jer se onda ništa ne bi videlo u postovima od pre verzije 4.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.