Prikaži potpunu verziju : Zašto drhti slika?
Kupio neki dan LG 2234S-BN. Prva 2 dana nije drhtala slika (po horizontali)
Sta da radim, da ubijem sebe ili njega? Besalen, u medjuvremenu stavio losu TV kartu i firewire. Pored je M9N neo V2 i EN8600GT 512.
e i ja imam isti problem sa monitorom...pocelo je prije jedno 2 sedmice.....ali moj monitor samsung 793df je star oko 3.5 god ...pa vec mu se polako blizi kraj....ali kad stavim manju rezoluciju sve je ok inace stoji na 1152x864 a sto je malo vise od njegove normalne...sigurno ti nije do TV karte i firewire.....mozda si dobio los primerak monitor.....
flamingos
21.1.2009, 22:33
moguce je da imas neke smetnje obicno od neoklopljenih mi magnetno izolovanih zvucnika koji su blizu monitora..
paulvandyk68
21.1.2009, 22:36
Ukoliko imas tv tjuner to je u 90% slucajeva krivac za podrhtavanje tvoje slike na monitoru.
White Ripper
21.1.2009, 22:43
Da nisi mozda priblizio zvucnike previse pa magneti podrhtavaju sliku?
imao sam i ja tv tuner....skoro sam ga izvadio jer ga ne koristim....ali slika i dalje podrhtava....ali ja sam siguran da je do mog monitora......pa probaj i ti da izvadis ako se to nastavi.....onda je do monitora
Imao sam slican problem pre dve godine. Nije da baksuziram, ali nekliko nedelja posle toga , crkao mi je monitor. Moj savet - odmah u servis:dedica:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.