Prikaži potpunu verziju : Kako da proverim drajvere
danas sam uzeo novi komp i uzeo sam ati 4830. posto sam dobio instaliran sistem kako da proverim koja verzija drajvera i ako su neki stari kako da instaliram najnovije tj da li treba da ove stare necim da obrisem
ako moze i linkovi potrebnih programa
za drajvere znam link
Desni klik na My Comp > Manager > Device Manager > Display > ATI RADEON HD4830 (dupli klik) > podopcija "Driver" tj. "Driver Version".
Najnoviji su 8.12. Ako su ti stariji od ovih onda prostim uninstalom i Add/Remove Programs mozes ukloniti te "stare". Posle samo instaliraj te nove koje si skinuo pre nego sto si uninstalirao te starije driver-e. Laganica... :)
Mozhesh jednostavno i da skinesh te drajvere 8.12 i pokrenesh instalaciju - ako ih vec imash instalirane necesh moci da ih opet instalirash, a ako ne budesh imao... pa onda ce instalirati najnovije :)
da li ce praviti probleme sa ovim starijim oni su verzija 8.542
Nece... Biraj koji ces nacin. Moj ili DooMchE-ov. :)
PS: Njegov je laksi ali i manje suguran. ;)
Ako se ne varam to je 8.10, mozhda greshim, ovaj 8.12 paket drajvera ima verziju 8.561, znachi instaliraj slobodno 8.12 :)
ovo je off-topic ali da ne otvaram novu temu
sa kojim programima mogu da vidim temp CPU-a i graficke.
procesor je intela e5200
P.S. instalirao sam 8.12 drajvere bez problema
Greko Darstiva
22.1.2009, 0:01
ovo je off-topic ali da ne otvaram novu temu
sa kojim programima mogu da vidim temp CPU-a i graficke.
procesor je intela e5200
P.S. instalirao sam 8.12 drajvere bez problema
Recimo http://www.cpuid.com/hwmonitor.php
Obično uz matičnu ploču ide program za očitavanje parametara, što se grafičke kartice tiče, tu opciju imaš u Catalyst Control Centru u Ati overdrive.
Obično uz matičnu ploču ide program za očitavanje parametara, što se grafičke kartice tiče, tu opciju imaš u Catalyst Control Centru u Ati overdrive.
da ovo za graficku sam video posle objavljivanja posta jel normalna temp za grafu 40C a za CPU 37-36
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.