PDA

Prikaži potpunu verziju : XFX Fatal1TY!?

Renche
18.1.2009, 19:27
Zasto XFX vise ne pravi Fatal1TY edition kartice?
U 9xxx seriji nema nigde Fatal1TY, a u 8xxx je bilo, i to se veoma dobre kartice. e sad, ja sam hteo da predjem na neku Fatal1TY, jer mi je takav NICK u QUAKE 3 Areni :)

Na koju da predjem ?

dzonihsv
18.1.2009, 21:26
Cek bre co'ece. Pre par dana si kupio novu karticu i vec bi da je menjas? Ccc... Iskuliraj par nedelja pa onda gledaj nesto drugo. ;)

Renche
18.1.2009, 22:51
LOL... Pa da li vazno da li sam uzeo karticu i pre pola sata? Ja trazim odgovor, a ne tudja misljenja o tome kako ne treba da menjam karticu.
Ja znam sta je najbolje za mene :dedica:

p.s. Ako nemas odgovor nemoj bzveze spamovati :)

<Rio_da>
18.1.2009, 22:58
ja sam hteo da predjem na neku Fatal1TY, jer mi je takav NICK u QUAKE 3 Areni :)

Na koju da predjem ?

:boodala: Kakva je ovo tema?

Renche
18.1.2009, 22:59
Sto?
Pitao sam koja je graficka BestBuy iz Fatal1TY serije?
Nemojte vise spamovati dosta mi vas je vise :mad:

vlajo
18.1.2009, 23:06
:DPitaj Džonatana Vendela, on sigurno zna...

Renche
18.1.2009, 23:08
Jel vi mene namerno nervirate??? ***** vam ********

nikola87
18.1.2009, 23:09
a po cemu su to veoma dobre kartice, sem po sminkerskom imenu?

Renche
18.1.2009, 23:11
Pogledaj testove, pa ces videti o cemu pricam... Bolje su od obicnih modela za 20%

dacajak
18.1.2009, 23:12
Imas 9xxx seriju FATALITY (http://www.fatal1ty.com/products/hardware/#9600gso)
Aaa, sta kazes? Reci da nije spam post, da sam ti dao odgovor koji trazis?

EDIT: Doduse to je jedna jedina

nikola87
18.1.2009, 23:12
pa to znam, kad su nasvirane ko zmajevi, a i cena im je u rangu zmajeva :kreza:

daj neki test

toxic
18.1.2009, 23:13
a po cemu su to veoma dobre kartice, sem po sminkersom imenu?
Pa uglavnom su fabricki overklokovane poprilicno, imaju strasno dobru etiketu na kuleru i kutiju koju kada vidis pomislis da je pistolj s jednim metkom u njoj:D

@Renche
Kolko para je u pitanju i jel imas vec nesto na umu?

Renche
18.1.2009, 23:14
I jos lepo izgledaju, i jos volim taj naziv ''Fatal1TY''

npr. 8600GT

http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=458&Itemid=27&limit=1&limitstart=5

Ali ima i 8800GT i GTS...

EDIT: LOL, kakav je to Fatal1TY sa DDR2 memorijom? i to jos 9600GSO?

vlajo
18.1.2009, 23:17
To je nadimak najboljeg gejmera svih vremena, dole pomenutog.

nikola87
18.1.2009, 23:18
Ma kod "fatalitija" se prodaje samo ime, te taktove(ili priblizne) moze da dostigne bilo koja druga kartica.

To je za one sto bas ne znaju sta ce sa parama. To su oni sto puno rade i puno zaradjuju i najverovatnije imju puno vremena (posto je njihov zivot savrsen) za igre :opanachke:opanachke:opanachke:opanachke:a_whistli :a_whistli:a_whistli

dzonihsv
18.1.2009, 23:22
LOL... Pa da li vazno da li sam uzeo karticu i pre pola sata? Ja trazim odgovor, a ne tudja misljenja o tome kako ne treba da menjam karticu.
Ja znam sta je najbolje za mene :dedica:

p.s. Ako nemas odgovor nemoj bzveze spamovati :)

Ložana. Sada me podsecas na one americke klince sa Alienware kompovima koji se proser***** za sve pare . Bez uvrede ali je tako...

Kako god okrenes kod nas neces naci te karte.
Inace ta serija je skuplja oko 40% od cene originalne/referentne karte dok za 20% vecu cenu mozes uzeti neku kartu iz tog asortimana grafickih karti koja ima isto ako ne i bolje hladjenje. Posle je sam oc-uj...

A ako bas zelis FATAL1TY i ostali crap, onda uzmi nalepnicu pa nalepi. ;)

Renche
18.1.2009, 23:25
Ako se potrudim mozda ih i nadjem... Ako toliko volim kompjuter, potrudicu se da nadjem :)

vlajo
18.1.2009, 23:33
Naruči preko e-bay.

Renche
19.1.2009, 17:44
Ljudi, molim vas, ako neko ima bilo kakvu komponentu sa oznakom Fatal1TY, i ako hoce da proda neka mi se javi na p.m.
Placam realno, stvarno mi trebaju Fatal1TY delovi.
Znaci dolazi sve u obzir, memorije, graficke, maticne ploce, slusalice, misevi , napajanja, tastature, znaci sve...

HVALA

Doomche
19.1.2009, 17:48
E nemam nazhalost ali moram neshto da pitam...

Ajde da razumem mish, tastaturu, pa i slushalice Fatal1ty Edition, dizajnirane uz pomoc pro gamera, da bi ostali lakshe dobro igrali. Ali samo kad bi mi neko objasnio kako ram, napajanje, plocha, grafika i sve ostalo mozhe tome da doprinese :rolleyes:

muki85
19.1.2009, 17:50
U svakom slucaju mozes sve da modujes i da bude fatal1ty. :)

Ne znam zasto svi flejmujete decka, ako voli nek izvoli. Ljudi u inozemstvu daju vise novca za tipa, vodeno hladjenje, nego mi ovde za celu konfiguraciju sa monitorom.

Doomche
19.1.2009, 18:01
Iskreno ne pokushavam da flejmujem, samo pitam... mislim u chemu mozhe da bude razlika izmedju fatal1ty i non-fatal1ty ploche ili napajanja ?:confused:

tomas
19.1.2009, 18:04
mislim da jedino sto je ostalo kod nas da se kupi sa oznakom Fatal1TY je ocz memorija...

dacajak
19.1.2009, 18:05
Iskreno ne pokushavam da flejmujem, samo pitam... mislim u chemu mozhe da bude razlika izmedju fatal1ty i non-fatal1ty ploche ili napajanja ?:confused:

Nista, eto covek hoce da ima taj brend u kucistu (brendiran komp ;) ). Cisto estetski i iz postovanja prema njihovom radu.
A i komponente su im odlicne izmedju ostalog.
Isto kao sto bi uki voleo sve da ima od EVGA kompanije. :opanachke

Mario Pavićević
19.1.2009, 18:42
mislim da jedino sto je ostalo kod nas da se kupi sa oznakom Fatal1TY je ocz memorija...
I eventualno Creative X-fi Fatal1TY zvucna kartica.

ukimafija
19.1.2009, 18:54
Isto kao sto bi uki voleo sve da ima od EVGA kompanije. :opanachke
NE sve, ali plocu i grafu da. Upravo ta EVGA i ubija XFX, imaju bolje cene i vise edicija,od EVGA FTW uglavnom nema boljeg i vise naklokovanog modela, a uz softver koji ide sa njom, to je izuvanje iz cipela, ali nazalost sem za performanse i u finansijskom smislu. Dobra strar u svemu ovome, Uki ce da ima svoju EVGA plocu i grafu i ceo komp u ovo doba sledece godine:Freddy::D....
Sto se XFX-a tice, cene tih kartica su stvarno bile paprene, cesto za za cenu jedne takve karte mogao kupiti i jaci model sa referentnim taktom koji je opet brzi. Prodaja je sigurno bila slaba. Kod nas to isto nema trziste, a po Evropi i svetu imate EVGA SC, FTW i razne jos modele a takodje i Zotac AMP pa i Asus TOP, koji zaprze corbu svakome. Pored njih, tesko je odluciti se za neretko skuplji XFX ma koliko on bio dobar...

dzonihsv
19.1.2009, 19:14
Kao sto kaze Uki, kod nas nema slicnih komponenti mada je neko vreme bilo Fatal1ty grafickih karti (moj drug je uzeo jednu ali nece da prodaje @ Renche ;)).
Tada sam mu rekao da je previse platio ali njega je neko naprzio pa sta da se radi, tesko da ja tu mogu ista.
Da se ponovo pojave kod nas slicne stvari tesko da bi opet prodaja isla dobro. Dosta ljudi koji sklapaju komp nemaju ni za osnovne komponente pa se i tu natezu a kamoli kada mu predlozis memoriju za 50-70e koja moze da se nadje i za 20-30e. ;)

Renche
19.1.2009, 19:42
Ljudi meni uopste nije do jačine, nego hoću da imam sve Fatal1TY jer volim kako igra taj dečko... Jonathan Wendel (Fatal1TY)... Hoću da imam sve njegovo :) tj. sa njegovim imenom

dzonihsv
19.1.2009, 19:50
Znaci uzeo bi 9600GT Fatal1ty umesto HD4850 Sapphire Toxic npr. :)
Interesantan si ti...
Evo ti resenja, idi do Banke Inteze, izvadi Visa Internet karticu (ako imas 18+ godina, dobra stvar je se ne placa odrzavanje, nema nikakvih obaveze, samo kupovina preko neta). Sacekaj da se procedura zavrsi (oko 2 nedelje), registruj se na paypal i kupuj preko neta (Amazon, E-bay...). Ostalo ti je jos da pri ulasku robe u zemlju platis carinu i neke dzidzabidze (oko 50-100e, zavisi od komponente) i to je to.

Nadam se da imas para. :D

Doomche
19.1.2009, 19:59
^ Valjda PayPal ne paypay :D

Inache da te obavestim, ima u G OCZ Fatal1ty napajanje, koshta 120e ono od 700W :rolleyes:

A inache Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Edition ima na dosta mesta, nju bar nije teshko naci ali je zato teshka cena za srce :D

dzonihsv
19.1.2009, 20:00
Prebrzo pisem. :P

vlajo
19.1.2009, 20:39
Ej, još ste tu?:tapsh: Bogami kad se setim Abit Fatal1TY oblije me znoj...

Renche
19.1.2009, 22:49
Da planirao sam da predjem na tu plocu, i ona je ako se ne varam S775.
Nego, napajanje mi je na prvom mestu, a zvucna mi ne treba jer je papreno skupa.

MEGATRON
19.1.2009, 22:53
@renche
imam ja memoriju FATAL1TY al necu da ti daaam njanjanjanjanja:a_bleh::a_bleh:

Renche
19.1.2009, 23:40
Gde da nadjem ovo Zalman Fatal1TY kuciste :n-cc2:
Izludeo sam od ove Srbije , nista nema , da bog da se raspadne pa da Vojvodine ode Madjarskoj :)

I sad recite da nije lepo

http://www.tweaknews.net/reviews/zalmanfatal1tycase/img/2.jpg

dacajak
19.1.2009, 23:43
Gde da nadjem ovo Zalman Fatal1TY kuciste :n-cc2:
Izludeo sam od ove Srbije , nista nema , da bog da se raspadne pa da Vojvodine ode Madjarskoj :)

U jee, kuciste je prelepo. :eek:

PS.: Ne brini nece nas Madjarska da vuce na grbaci, ovako nam je super.

Freško
19.1.2009, 23:45

O ukusima ne vredi raspravljati , ali ako pogledfaš recimo :
http://www.youtube.com/watch?v=mKBAe-wqzg8

I još malo po netu videćeš da je kutija ocenjena kao srednje žalosna ..... 'Al ko što rekoh o ukusima ne vredi raspravljati ......

ukimafija
19.1.2009, 23:49
E crni Renche, jes' kuciste prelepo nema sta...Ali cena je jos bolja...Tricavih 369$ prava sitnica...:eek:
Ma daj, znas sta se bre kupi za tu lovu, pa uzmes recimo CM HAF 932 + Swiftech Apogee GTZ vodeni blok sa sve pumpom i ostatkom opreme...E to je vec nesto...Ili ne znam kakva graficka...No Comment

dzonihsv
20.1.2009, 0:48
^ Plus ti ostane para i za auto. :)