Prikaži potpunu verziju : Povezivanje dva računara preko Neta
Mking4ever
14.1.2009, 19:17
JEl iko pokusao ja sam prije imao nekakav tutor ali sad ga vise nemam jel ima ko????????????
sta kazete na team viewer????jel ga iko koristio:nov_explo
Nutsbre@ker
14.1.2009, 19:42
Ja sam ga koristim mnogo je dobra stvarcica. Bolji je od windowsovog remote desktopa jer moze i osoba za drugim kompom da vidi sta se radi a ne samo da bulji u windows-ov logo.Unosis samo ip adresu (onu koju ti on izda a ne tvoju pravu) i sifru i mozes da furas. Jedina mana je sto oba racunara moraju da imaju isti verziju programa da bi sve radilo kako treba.
Mking4ever
14.1.2009, 19:44
imam teamviewr 4....cemu sluzi id............pise ovako enter friend id...........ja imam svoj i sadrzi 9 cifara i nije moj ip.....jel moze i on umjesto ip-a
Nutsbre@ker
14.1.2009, 19:57
Pre svega team wiewer je dvosmerni program dakle tvoj racunar moze da bude i racunar na koji se prikljucuje program i sa koga se prikljucuje na udaljeni racunar ( ako me razumes). E sad ip adrese ( one koje koristi team viewer) se sastoje od 9 cifara koje program sam generise ( i na jednom i drugom racunaru nezavisno). E sad moras nekako da znas ip adresu racunara na koji se priklucujes i sifru (cetforocifrenu) , najbojle da ti neko javi telefonom ako se prikljucujes na udaljeni komp. MOzes cini mi se negde da podesis da ti stalno bude ista sifra i valjda ip adresa ( nisam siguran) u slaucaju da nije unapred odredjeno sifra i ip adresa ce svaki put biti drugacija. Tvoja ip adresa i sifra su bitne samo ako neko tebi treba da se poveze na komp u tom slucaju ti njemu diktiras ip i sifru. Narvno to sam zaboravio sam da ti kazem da imas nekoliko modova rada da izbaeres iz liste (remote asistance, data transfer itd.) koje ukljucujes po potreb.
Nadam se da si shvatio ovakvo brzinsko objasnjenje:D
Ispravka ja sam pisao ip adresa a u stvari je samo ID. Ali opet sve je isto
Mking4ever
14.1.2009, 19:59
Pre svega team wiewer je dvosmerni program dakle tvoj racunar moze da bude i racunar na koji se prikljucuje program i sa koga se prikljucuje na udaljeni racunar ( ako me razumes). E sad ip adrese ( one koje koristi team viewer) se sastoje od 9 cifara koje program sam generise ( i na jednom i drugom racunaru nezavisno). E sad moras nekako da znas ip adresu racunara na koji se priklucujes i sifru (cetforocifrenu) , najbojle da ti neko javi telefonom ako se prikljucujes na udaljeni komp. MOzes cini mi se negde da podesis da ti stalno bude ista sifra i valjda ip adresa ( nisam siguran) u slaucaju da nije unapred odredjeno sifra i ip adresa ce svaki put biti drugacija. Tvoja ip adresa i sifra su bitne samo ako neko tebi treba da se poveze na komp u tom slucaju ti njemu diktiras ip i sifru. Narvno to sam zaboravio sam da ti kazem da imas nekoliko modova rada da izbaeres iz liste (remote asistance, data transfer itd.) koje ukljucujes po potreb.
Nadam se da si shvatio ovakvo brzinsko objasnjenje:D
Ispravka ja sam pisao ip adresa a u stvari je samo ID. Ali opet sve je isto
jesam tnx...........pokusali smo i radi.......samo id treba.:tapsh:
I ja koristim ovaj program i super je nego me zanima da nema slucajno neki slican program ili neki drugi nacin?
Gledao sam negde na netu,da moze da se upadne u totalno drugi komp,ako se zna IP adresa..preko CMD..?!?!
e sad...kako neznam.. :confused:
Gledao sam negde na netu,da moze da se upadne u totalno drugi komp,ako se zna IP adresa..preko CMD..?!?!
Da moze, a to tebe kao zanima. Pa bi sad da ti mi onako step by step u slikama ukratko objasnimo kako se to radi!
Nemas pojma kako je ovo (http://google.com) mocan site ako samo umes da ga koristis.;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.