Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : DeviceI0 Notification Window (HP stampač)

Deki
10.1.2009, 15:27
This program is not responding...
Poceo mi je da se prikazuje ovaj prozor bez ikakvog razloga.I to samo kada hocu da ugasim comp, turn off.I ako ne kliknem na end program,prozor ostaje! Znaci ne mogu da ugasim comp ako ne sedim jos min ili dva pored monitora!!!Da li neko zna u cemu je trik???Unapred hvala....

dacajak
10.1.2009, 15:30
Evo sta ti prouzrokuje problem:
This is an issue related to HP Digital Imaging Monitor, which comes with most HP inkjet printers/all-in-ones. You may have noticed the error only after running an update from HP, but in some cases the software is glitched directly from HP (particularly with wireless printers). I have seen only a few workable solutions:

1) Check in MSconfig (start, run, msconfig) for the startup program named "HPZtsb04" (or something similar) and de-select it for startup. I'm not sure what part of the program this is, but the solution seems to work to solve a number of issues including BSoD's and sudden shut-downs.
2) You could try updating the software or driver from HP. They may have the issue fixed by the time you read this. Note: full HP software downloads may be 100MB+
3) If you don't have the HPZtsb04 file in your startup, your only option may be to disable the Digital Imaging Monitor software. Printing should still work, and scanning should still work via Windows drivers, but I'm not sure about wireless printing and advanced features.
Neki HP uredjaj ti pravi problem (mozda), jesi li ga nedavno instalirao?

Valjda znas engleski, ne treba ti prevod?!

Deki
11.1.2009, 10:34
Pa znam engleski za toliko.Imam HP stampac,onaj 3 u 1 ali ga imam oko godinu dana,ne vidim nikakav razlog da sad pravi probleme posle toliko vremena.Inace isao sam na msconfig i iskljucio HP-tralala i desava se ista stvar.Isao sam i na update,i opet nista.Hvala na pokusaju,ali je ocigledno nesto drugo u pitanju.Pozzz....

dacajak
11.1.2009, 15:44
KOji je pun naziv tog stampaca? Je li neka G serija?

dacajak
11.1.2009, 15:52
Mnogi se zale na taj problem, i veruj mi u pitanju je tvoj HP stampac.
Jedini nacin da resis problem je:

Klikni 'Start'
> Klikni run.
> Upisi 'msconfig' u dialog box.
> Klikni 'startup' tab.
> Uncheck all entries of HP.
> Klikni 'Apply'
> Klikni ok da snimis podesavanja
> Restartuj kompjuter kad uradis sve ove korake!!
Pokusaj
Jedan user je resio problem tako sto je unchek "HP Digital Imaging Monitor" (HPQTRA08.exe)
Nadji nesto sl. posto ne znam koji ti je stampac u pitanju.

Deki
12.1.2009, 20:18
Mnogi se zale na taj problem, i veruj mi u pitanju je tvoj HP stampac.
Jedini nacin da resis problem je:

Klikni 'Start'
> Klikni run.
> Upisi 'msconfig' u dialog box.
> Klikni 'startup' tab.
> Uncheck all entries of HP.
> Klikni 'Apply'
> Klikni ok da snimis podesavanja
> Restartuj kompjuter kad uradis sve ove korake!!
Pokusaj
Jedan user je resio problem tako sto je unchek "HP Digital Imaging Monitor" (HPQTRA08.exe)
Nadji nesto sl. posto ne znam koji ti je stampac u pitanju.

Da da,to sam i uradio i sada je ok,hvala puno na pomoci...Samo ne znam da li ce mi stampac raditi...