PDA

Prikaži potpunu verziju : USB bag

BRKUS07
9.1.2009, 22:52
E pa ovako kupim dzojstik sa-120x gigatech i svratim kod drugara na pes 2009. i dzojstik nece izbacuje neko upozorenje usb hab overcharger ili overflow ili sta vec kao nesto preveliko napajanje nisam zapamtio. boli mi nekoliko puta i na kraju iz za*****cije ukljucimo preko usb kabla za produzivanje koji je dobio uz bluetooth i ono radi dzojstik ali otje samo na prednji usb i 6 sati igranja dzojstik radio. odem kuci i pre sam imao isti taj dzojstik ovo je bila kupovina da imam dva i da ga ukljucim kad nema reakcije ne cuje se ni onaj zvuk "tllll" il kako vec nije izbacilo upozorenje kao kod mog drugara nego ja izvadi ubaci opet i opet napred pozadi i nista da pomerim misha kad otjesh malo sutra ni mish nereaguje. ja pocupam sve samo misha ostavim koji je na usb i ress komp nista pobrishem sve usb drajvere i ress mish nereaguje onda ga preko spojnice ukljucim u port za mish i ress radi a usb nereaguje ni na jedan uredjaj ni na stara 2 dzojstika od kojih je jedan isti kao now ni na stampac nista mrtvo more

BRKUS07
10.1.2009, 13:48
pa ako neznate zbog cega sta bi mogo da uradim da vratim na staro ne bih bash voleo da radim reinstall celog sistema zbog ovoga plzz nesto makar i neka glupa ideja nesto :((((((((((((((

Rocker
11.1.2009, 21:07
Pobriši sve USB grane, pa probaj. Ako neće ni jedan uređaj da radi, pokušaj sa reinstalacijom, bar ćeš znati da li ti je otišao USB kontroler na ploči (što je vrlo verovatno).

BRKUS07
12.1.2009, 19:22
:( jeste otisho usb kontroler ni reinstall nije pomogo sta da radim kako bi mogo da dodam neki usb a da nekupujem novu plocu??

Rocker
12.1.2009, 21:16
Nije to toliko strašno, dešava se. :) Dovoljno ti je da kupiš neki kontroler koji se "ubada" na PCI slot (a verovatno ih ima i u PCI-E X1 verzijama, samo zavisi da li ti ploča ima te slotove i šta ti više odgovara). Sad je samo pitanje koliko portova će imati kontroler koji izabereš i da li će ti to biti dovoljno, tako da će ti možda biti potrebna 2 komada ili jedan kontroler i jedan USB Hub. Vodi samo računa da ne mogu baš svi uređaji da funkcionišu kako treba kada su priključeni na Hub. Ovo nisu skupi dodaci, tako će ti to biti najmanje skupo rešenje. ;)

BRKUS07
12.1.2009, 23:21
Nije to toliko strašno, dešava se. :) Dovoljno ti je da kupiš neki kontroler koji se "ubada" na PCI slot (a verovatno ih ima i u PCI-E X1 verzijama, samo zavisi da li ti ploča ima te slotove i šta ti više odgovara). Sad je samo pitanje koliko portova će imati kontroler koji izabereš i da li će ti to biti dovoljno, tako da će ti možda biti potrebna 2 komada ili jedan kontroler i jedan USB Hub. Vodi samo računa da ne mogu baš svi uređaji da funkcionišu kako treba kada su priključeni na Hub. Ovo nisu skupi dodaci, tako će ti to biti najmanje skupo rešenje. ;)

pa treba mi za stampac i za dzojstike xD ne ovaj sto je za***** sve nego now koji tju "valjda da dobijem kad ovaj vratim" a ploca je msi nforce 2.
jel trebaju neki drajveri za usb bundle valjda se tako zove??

ledilo
13.1.2009, 0:29
http://www.list.rs/proizvod.php?id=KON00005
Ovaj ima 4+1 usb (ovaj +1 je sa unutrašnje strane i kablom možeš da ga povežeš sa prednjim usbom na kućištu. Ne mogu da se setim, ali mislim da čak ni drajveri ne trebaju da se instaliraju.