Prikaži potpunu verziju : Cena domace igre Alijansa - rat dolazi sutra
Domaci razvojni tim Gameyus je resio da svoju najnoviju igru Alijansa - rat dolazi sutra(Alliance:Future combat ) izbaci i za nase trziste:) :) . Vise informacija na adresi:
http://www.economy.co.yu/e-business/index.php?action=vesti&subact=full&id=1185
Sta mislite kolika ce biti cena igre s obzirom na kupovnu moc nasih igraca i sveopste piraterije.
Domaci razvojni tim Gameyus je resio da svoju najnoviju igru Alijansa - rat dolazi sutra(Alliance:Future combat ) izbaci i za nase trziste:) :) . Vise informacija na adresi:
http://www.economy.co.yu/e-business/index.php?action=vesti&subact=full&id=1185
Sta mislite kolika ce biti cena igre s obzirom na kupovnu moc nasih igraca i sveopste piraterije.
Igra može da se nabavi preko narudžbenice u Svetu kompjutera po povlašćenoj ceni od 1399 dinara.
Jel može po istoj ceni da se nabavi i engleska verzija? :)
Mislim, "rat dolazi sutra"... pomeri se s mesta :)
Igra može da se nabavi preko narudžbenice u Svetu kompjutera po povlašćenoj ceni od 1399 dinara.
Ovo sam pitanje već postavio, ali 'ajde još jednom: Postoji li bilo koji drugi način da naručimo igru a da ne sečemo pola strane u SK?!
Otkud znam naruci iz neke on line prodavnice ili odsetas do nekog cd shopa....
Otkud znam naruci iz neke on line prodavnice ili odsetas do nekog cd shopa....
Pa ja i pitam nekog ko zna (nemaš ljutiš;) )
Nadam se da se Uros nece ljutiti sto ga citiram:
Distribucija ce ici preko porudzbenica u magazinima (kao ova iz SK sto
je zakacena) a prodavace se i u vecim prodavnicama i trgovackim centrima
kao sto su Merkator i IPS.
hacker_aca
16.4.2006, 23:09
Ja sam već 3 broja uzeo da bih naručio knjigu i hoću da naručim. Piše da treba u nekoj banci da se uplati, ne znam ime sad, ali te banke kod nas nema. Jel može kako drukčije pošto se ne razumijem u to? I do kad može da se pošalju "listići"?
Knjigu? Mislis igru, verovatno greska....
Ma odes u bilo koju banku, koliko je meni poznato uplacivanje na racun, i kazes dajte mi jednu uplatnicu (ako nije dzabe, losa banka) i popunis.... taj broj racuna je zapravo sifra, koja oznacava i drzavu, i banku, i njihov racun i sve, tako da bi pare trebale da dodju na pravo mesto....
hacker_aca
17.4.2006, 10:39
Knjigu? Mislis igru, verovatno greska....
Ma odes u bilo koju banku, koliko je meni poznato uplacivanje na racun, i kazes dajte mi jednu uplatnicu (ako nije dzabe, losa banka) i popunis.... taj broj racuna je zapravo sifra, koja oznacava i drzavu, i banku, i njihov racun i sve, tako da bi pare trebale da dodju na pravo mesto....
E što sam ja napisao, knjigu.... :rofl: Moja greška. Ajde, probaću ovo. Hvala, pozz.
Mislim, "rat dolazi sutra"... pomeri se s mesta :)
E vidish, ja sam mislio ovako pre 3 godine... a onda sam malo gledao neke predstave, govore i slicno na srpskom, citao pesme, i shvatio da moze da se uradi igra na srpskom koja ce zvucati mnogo lepse nego na engleskom.. Sad, ok, priznajem "Rat dolazi sutra" zvuci glupo... ali moze to sve da se uradi da bude bolje nego engleski... Engleski ima jace naglasavanje i zato bolje zvuci.. Srpski je s druge strane mnogo bogatiji, i moze da postigne vise nego Engleski, ako se odradi profesionalno... Bez "Gospodine Da Gospodine" koje zamenjuje "Sir Yes Sir".. Jer prevodjenje slenga i zargona se zavrshava tragedijom.... Treba SMISLITI na srpskom, a ne prevesti kul naslove sa Engleskog na Srpski... Ova dva jezika su suvise razlicita da bi to tako islo...
Inace Voodoo, ovo se ne odnosi na tebe, nego onako stav uopsteno, samo sam se nadovezao na ovo tvoje... cak shtavishe, "Rat dolazi sutra" za naslov igre deluje glupo... Osim ako igra nema srceparajucu pricu, sto ne verujem :D :opanachke
:ciao:
:odoK:
hacker_aca
14.5.2006, 22:44
Ljudi, ja sam napravio jednu grešku. Bio sam skoro u Ivanjici i otišao sam u poštu i uplatio sve fino za igru, samo što nije pisalo na etiketu ko je primalac pa sam ja napisao Svet Kompjutera i njihovu adresu i posle toga sam kupio novi broj i oni napisali M Entairnment. :boodala: :boodala: :boodala: Moji mi govore da ne brinem, stići će, ali sam ipak malo nesiguran. Hoće li moći da mi stigne igra? :paranoia:
Ljudi, ja sam napravio jednu grešku. Bio sam skoro u Ivanjici i otišao sam u poštu i uplatio sve fino za igru, samo što nije pisalo na etiketu ko je primalac pa sam ja napisao Svet Kompjutera i njihovu adresu i posle toga sam kupio novi broj i oni napisali M Entairnment. :boodala: :boodala: :boodala: Moji mi govore da ne brinem, stići će, ali sam ipak malo nesiguran. Hoće li moći da mi stigne igra? :paranoia:
Ako si dobro ubacio onaj broj, tj. valjda onaj ziro račun stići će. Samo ih pozovi i kaži im da si pogrešio kako bi znali. Ne brini.
hacker_aca
14.5.2006, 23:32
Ako si dobro ubacio onaj broj, tj. valjda onaj ziro račun stići će. Samo ih pozovi i kaži im da si pogrešio kako bi znali. Ne brini.
Sve sam fino napisao samo taj primalac nisam. A koga da zovnem?
Sve sam fino napisao samo taj primalac nisam. A koga da zovnem?
Pa svejedno, M Entertainment-u će to stići(sa sve parama). Pozovi M Entertainment.
Carl Jonson CJ
15.5.2006, 17:57
И јел неко игро?Каква је сихронизација и све то?
И јел неко игро?Каква је сихронизација и све то?
Evo pogledaj dve recenzije o ovoj igri:
Link 1 (http://www.strategyinformer.com/pc/alliancefuturecombat/preview.html)
Link 2 (http://reviews.cnet.com/Alliance_Future_Combat_PC/4505-9696_7-31696757.html)
Pogledajte average rating na prvom sajtu, 9.9. Previše dobro, heh? :D
a koja je minimalna konfiguracija?
dzabe da kupim igru ako mi ne radi :(
Daredevil 2
16.5.2006, 16:18
Odlicna igra!!!!!!!Najsigurnije je da isecete pola strane iz sk jer imam druga koji je kupio igru na buvljaku i ona nije htela da radi!!!!Ova igra je zaista dobra najbolja koju su Srbi ikada napravili a mislim da moze da parira i nekim americkim naslovima.!!!!!!! a sto se cene tice prezalite tih 1400 din da ne bi doziveli sudbinu mog druga!!!!
Carl Jonson CJ
16.5.2006, 18:51
Evo pogledaj dve recenzije o ovoj igri:
Link 1 (http://www.strategyinformer.com/pc/alliancefuturecombat/preview.html)
Link 2 (http://reviews.cnet.com/Alliance_Future_Combat_PC/4505-9696_7-31696757.html)
Pogledajte average rating na prvom sajtu, 9.9. Previše dobro, heh? :D
Ма мене интресује српска верзија,чито сам ово раније :) Значи,какви су глумци,и уопште,какав је утисак играти игру на српском :)
Jel moze neko ko je igrao igru da napise konjfiguraciju na kojoj je igrao i na kojim podesavanjima(rezolucija,setings) i da li je igra radila glatko:paranoia: . Kako su uradjeni glasovi u igri, kako sve to izgleda na srpskom(smesno ili ne)...
Jednostavno receno, moze li neko da iznese utiske o igri,atmosferu pri igranju ........:opanachke
Carl Jonson CJ
17.5.2006, 18:14
Па то и мене интресује :)
hacker_aca
19.5.2006, 0:42
Pa svejedno, M Entertainment-u će to stići(sa sve parama). Pozovi M Entertainment.
Ajd, kad uhvatim vremena. Hvala! :ciao:
E ako u igri grupa vojnika svaki put kada se obuhvati kaze "gospodine, da gospodine" eeee onda su se debelo zeznuli... A i bre 1400 din nije mala para za potencijalno losu igru, screenshot-ovi izgledaju super itd. ali...dajte neki dokaz da se i mi ostali ne zeznemo ako ne valja.
hacker_aca
19.5.2006, 23:07
Ja se izvinjavam što ovoliko smaram, ali ne mogu da nađem ništa o M Entertainmentu. Sad sam pokušavao i ništa, ni sajt, ni mejl. I još nešto: ko je pa sad G2 Games? Kao da su oni pravili igru a ne Gameyus. :confused:
hacker_aca
27.5.2006, 1:26
Evo da javim da me je prije neki dan nazvao neki ljubazni, ženski glas iz M Enternementa (ne znam ni kako se piše :)) i tu je pao jedan deal gde da se dostavi igra. Pošto valjda ne radi prenos paketa i tih stvarčica između Srbije i Crne Gore, a još i ovaj referendum, tako da su ostavili kod jednog prijatelja u BG. Ovih dana mi stiže igra, tako da ću da javim utiske...
vladale, još jednom hvala!
NjegovaWisost
5.6.2006, 23:28
Evo da javim da me je prije neki dan nazvao neki ljubazni, ženski glas iz M Enternementa (ne znam ni kako se piše :)) i tu je pao jedan deal gde da se dostavi igra. Pošto valjda ne radi prenos paketa i tih stvarčica između Srbije i Crne Gore, a još i ovaj referendum, tako da su ostavili kod jednog prijatelja u BG. Ovih dana mi stiže igra, tako da ću da javim utiske...
vladale, još jednom hvala!
Požuri s utiscima, da ne bacam pare.
Upravo sam na disku koji dolazi uz jedan domaci casopis nasao i demo igre Alijansa - rat dolazi sutra( dakle verziju na srpskom), pa cu da je istestiram i da vam javim kakva je.
Ako neko bude hteo mogu da okacim i neki screenshoot...
hacker_aca
6.6.2006, 22:57
Požuri s utiscima, da ne bacam pare.
Ako hoćeš utiske od mene dogradi mi još 512MB RAM-a i 6600GT.... Tj. ne mogu da upalim zbog konfe. A tako sam se obradovao kad je stiglo..... :(
Ako hoćeš utiske od mene dogradi mi još 512MB RAM-a i 6600GT.... Tj. ne mogu da upalim zbog konfe. A tako sam se obradovao kad je stiglo..... :(
Pa šta imaš od hardvera kad neće ni da se pokrene?! Nemoj samo da kažeš MX440!:eek: Ozbiljno, kolika je zahtevnost, bar ono što piše u read me-u?!
Evo probao sam demo i mogu da kazem da nije los. Glasovi nisu uradjeni tako sto su samo prevedeni sa engleskog, vec u nasem fazonu. Prvo kada sam startovao igru pomislio sam da je kvalitet zvuka ocajan, ali kada se pazljivije poslusa vidi se da je uredjen tako da zvuci kao preko uredjaja za komunikaciju i veoma doprinosi atmosferi igre. Sto se tice zahtevnosti frejm rate pada i ispod 30 kada je u toku borba a inace je oko 40 fps-a.
Evo i podesavanja koja sam koristio u atachmentu.
A da, nisam napisao koja mi je masina:
ADM 2500+ (overklokovan na 3200+)
Asus N6600 ( 256 VRAM-a)- graficku nisam overklokovao vec radi na fabrickim podesavanjima
i dva modula od po 256 MB.
Evo i par screenova iz menija i igre
Evo jos jednog screenshota sa spiskom misija u igri. Morao sam da zipujem kako bi stalo u atachment. Pogledajte imena misija - ima par zanimljivih...
@ Preza_KG
Klokuj malo grafičku.Makar samo memoriju, veruj mi, moći ćeš da igraš na jačim podešavanjima. FPS 30 je sasvim OK za RTS igre. Mislim, neće te izgaziti zato što nisi odreagovao na vreme!
Ove sličice deluju sasvim solidno!!! :aplauz: Jedva čekam da je i ja nabavim!
hacker_aca
7.6.2006, 20:22
Pa šta imaš od hardvera kad neće ni da se pokrene?! Nemoj samo da kažeš MX440!:eek: Ozbiljno, kolika je zahtevnost, bar ono što piše u read me-u?!
Baš to, GF4MX! I još 256MB RAM-a..... Ostalo da ne pominjem. Evo u readme šta ima po pitanju konfe:
Minimalna kofiguracija:
Procesor: Intel® Pentium® IV 1.6GHz ili AMD® Athlon™ XP 1600+
Memorija: 512MB
Grafika: 64MB video karta sa piksel šejderima 1.1 (NVIDIA GeForce Ti4200, ATI Radeon 8500 ili jace)
Preporucena konfiguracija:
Procesor: Intel® Pentium® IV 2.0GHz, AMD® Athlon™ XP 2000+ ili snažniji
Memorija: 768MB
Grafika: 128MB video karta sa piksel šejderima 2.0 (NVIDIA GeForce 5600 FX, ATI Radeon 9600 ili jace)
Konfiguracija za maksimalne performanse:
Procesor: Intel® Pentium® IV 3.0GHz, AMD® Athlon™ XP 3000+ ili snažniji
Memorija: 1024MB
Grafika: 256MB video karta sa piksel šejderima 2/3.0 (NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X800 ili jace)
Igra je uspešno testirana (funkcioniše) na sledecim grafickim kartama:
NVIDIA (GeForce linija): Ti4200/4800, FX 5200, FX 5600, 6600 GT, 6800, 6800 GT
Ati (Radeon linija): 9200, 9550, 9600Pro, 9800Pro, X700, X700Pro
Nećeš se baš naigrati. :( Ma sačuvaj tu igru negde, pa kad padne upgrade igraćeš se k'o čo'ek! Pozdrav!
a jeeeeee :((( znaci samo mi graficka dobra treba za ovu igru :((
NjegovaWisost
14.6.2006, 13:24
:D Ja imam ATHLON 1700 i 768 RAMa i 5200 yna;i mo'i 'u da je igram...
Jel' hoce neko da citira nekog vojnika, bas me zanima sta pricaju u nasem fazonu.
hacker_aca
15.6.2006, 3:33
Nećeš se baš naigrati. :( Ma sačuvaj tu igru negde, pa kad padne upgrade igraćeš se k'o čo'ek! Pozdrav!
Hoću. A i to mi je prvi original! Fino spakovan u kutiju.... My precious..... :) Samo što će malo da potraje do upgradea. :(
Ko je od vas (sem Ace) naručio igru? Koliko je trebalo da stigne? Ja sam im poslao uplatnicu preporučenim pismom još u Četvrtak a igre još nema. Koliko im treba da to pošalju. Inače, iz BG-a sam, ne znam šta je problem. Jel' zna neko neki tel. koji mogu da pozovem, na netu nisam ništa našao.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.