Prikaži potpunu verziju : Filmski "BUG-ovi"
Coa da Man®
14.11.2005, 22:43
U ovo sto je do sada pricano, ide i prica iz filma "Sifra sabljarka"
Kada baju koji je "vrhunski haker" dovedu u bar, stave mu laptop na sto, neka **va pocne da ga obradjuje, poslodavac mu uperi pistolj u glavu i kaze mu da ima 30 sekundi da probije 128 (mozda cak i vise od 128-bitne) zastitu neke drzavne agencije....
:eek:
I što je najgore, uspeo je u tome :D
E taj film je bio ludacki... Najbolje je bilo sto je posle provalio za to vreme 512bit zastitu... Naucna fantastika...
sirNemanjapro
15.11.2005, 20:21
Seca li se ko filma Hakeri? Xaxaxaxa
Onaj virus sa smajlijima. :D
DA, DA, DA !!!
A tek ono povezivanje sa netom stavljanjem slušalice javne govornice na onaj uredjaj!!!:eek:
Ali priznajte da su im nickovi originalni!!!
Ninoslav
19.11.2005, 18:11
Bas ga danas gledah!
Zero Cool, Crash Override, Acid Burn...
Pa dobro, u principu, ti filmovi u kojima "hakeri" provaljuju zaštite koje ne bi mogao ni najbrži super-računar posle čega obavezno sledi neka fensi animacija sa sve muzikom, ili gde se za 2-3 sekunde transferuju virusi koji imaju više multimedijalnog sadržaja od prosečne video-igre :) i nisu snimani za ljude koji se profesionalno bave računarima, pogotovo u toj sferi, već više za prosečnog Džoa, kome sigurno ne bi bilo interesantno da gleda kako haker seda za kompjuter i onda sat vremena nešto kucka, isprobava, prčka, šteluje, štemuje, štimuje :) da bi probio neku zaštitu, posle čega bi na ekranu dobio samo još nekakvog teksta :)
ha ha..word
i to kucaju po tastaturi tako da nema tastera na njoj koga barem jednom ne pritisnu:D
Poznata je greska na Indijana Dzouns 2,kad se Ford bije sa domorocima tako da mu je torba cas okacena o jedno cas o drugo rame
:)
sirNemanjapro
28.11.2005, 0:47
Ama ljudi... :D
Film je pravljen da uzivas u njemu. Meni je totalno cool. I dopada mi se kakav imidz stvara. Jer niko ne treba da zna istinu. Truth is not for all.
Sto se tice filmskih bugova ima ih. Gde? Pa pogledajte na imdb. :D
E vala baš.To je prvo što asm prokomentarisao kada je počeo da se daje "Bau bau" na BK.Još se onaj loži, kao lovci na greške, trt-mrt, kao teško se uočavaju blablabla, a na imdb-u za svaki film barem 20 uočenih grešaka sa sve detaljnim opisom u čemu se ogledaju i u kojem se minutu javljaju :)
sirNemanjapro
28.11.2005, 3:52
Ali ja zaista mislim da on i ne zna da imdb postoji!!! XAxaxaxaa! Jer su mu greske trule... samo tako.
Primera radi moj omiljeni film Kazablanka. Ja sam silom prilika gledao bonus DVD tog filma. Verovali ili ne, postoji bonus materijal. I tu postoji objasnjenje zasto na kraju filma postoje greske. Oko 3 ja mislim. I to je zato sto je Kazablanka dosnimljena!!! :) Snimali su ceo film on the fly! :D I eto, posle kada je film dosao u post produkciju ljudi shvate da im treba drugi zavrsetak i eto.
Kao i kod Terminatora I, slicna prica.
Cika Im-A-Mo5on-That-Watches-Bug's-In-Movies kaze da se u jednoj sceni kada Arnoldu je oko oguljeno, vidi se, da kada prilazi nekom salteru, kroz naocare njegovo pravo ok. Nema efekata.
JA SAM SE TOLIKO NAPREZAO DA PROVALIM I NISAM USPEO! Ljudi nisam corav. Ali ja to video nisam! Nije mi jasno. Jel on mozda vidovit. Ima x-ray vid? Ne kapiram. Ja na TV-u nisam video gresku, a prikazana je 5 puta.
He, he ako je neko gledao Red Planet pre neki dan, mozda je primetio da pri kraju filma, kada lik pokusava da osposobi neku rusku letelicu...i covek usred tog prckanja po kablovima izvadi pravi, pravcati MOLEX :) Da ne pricam o dobrocudnom medi koji se pojavljuje na ekranu i koji se tamo nesto krevelji :D
Highlander
29.11.2005, 16:22
DA, DA, DA !!!
A tek ono povezivanje sa netom stavljanjem slušalice javne govornice na onaj uredjaj!!!:eek:
To je bilo besplatno telefoniranje, a ne konektovanje na net, koliko se ja secam! To se zove red box, ustvari oni su koristili obican magnetofon sa snimljenim tonovima! Imas i bluebox cija je namena slicna, onda aquabox za zavaranje traga od federalaca...
Ali ja zaista mislim da on i ne zna da imdb postoji!!! XAxaxaxaa! Jer su mu greske trule... samo tako.
A da njemu i gledaocima kazemo za sajt? Ima odmah da mu propadne emisija :)
Kakav papan!
Terminejtr Tu: kad T1000 vozi helis, pojavljuje se treca ruka koja drzi komande (ovo nisam pokupio sa imdb) :)
Terminejtr Tu: kad T1000 vozi helis, pojavljuje se treca ruka koja drzi komande (ovo nisam pokupio sa imdb)
Da, ali na istom tom IMDB-u piše da je to pogrešno shvaćeno kao greška, jer T-1000 ima mogućnost da stvori sebi još jednu ruku. :)
Incorrectly regarded as goofs: The T1000 is able to fly a helicopter (which requires two hands), and shoot a gun at the same time, because it grows extra hands specifically for this purpose.
http://www.imdb.com/title/tt0103064/goofs
joj kad se setim kad sam skoro gledao bonda na bk, neki sa pochetka 90ih(jel neko kaze golden eye?), samo riba dolazi u neki hotel i kaze ovom shto radi kao shta joj treba: bla bla 33.6kbps modem bla bla.... znachi ja u komu... :) a faca joj tako nekako ono ozbiljna i opasna... a ovaj shto radi tu gledaje ko da trazi neznam shta.... :) znam da ovo nema veze sa greshkama ali dobro... :)
uvek mi je bilo smeshno to tastaturisanje tih opasnih hakera... :confused: :) :confused:
A jel ima gresaka u Matrixu i Gospodarima? Mislim onolike trilogije sa mnogo efekata a bez gresaka.....
Ja sam pokusao da vidim "gresku" u Matrixu 2, kada se Neo prvi put sukobljava sa "puno kloniranih" agenata, i kada mu agent Smit stavi ruku na grudi, a ovog pocne ona crna smola da guta, u trenutku kada dodje do kragne, mislim da se u odrazu naocara agenta Smita to ne vidi, tj. Neo se vidi bez efekta-normalno. Planirao sam da zbog toga kupim DVD Matrix 2.....
Što se tiče Gospodara, odi na www.tolkien.co.yu Na njihovom formu imaš barem 50 ako ne i više tema koje se bave samo greškama u filmskoj verziji Gospodara.
A za Matrix, pogledaj sledeće:
Matrix
http://www.imdb.com/title/tt0133093/goofs
Matrix Reloaded
http://www.imdb.com/title/tt0234215/goofs
Matrix Revolutions
http://www.imdb.com/title/tt0242653/goofs
the 1st one
6.12.2005, 18:19
Što se tiče Gospodara, odi na www.tolkien.co.yu Na njihovom formu imaš barem 50 ako ne i više tema koje se bave samo greškama u filmskoj verziji Gospodara.
A za Matrix, pogledaj sledeće:
Matrix
http://www.imdb.com/title/tt0133093/goofs
Matrix Reloaded
http://www.imdb.com/title/tt0234215/goofs
Matrix Revolutions
http://www.imdb.com/title/tt0242653/goofs
Svaka cast za ove linkove... imas poen za reputaciju od mene... pozz
Mnogo nabudzene ove greske za Matrix.....
Pogledajte www.moviemistakes.com on je ubedljivo najbolji. Ja stvarno ne znam kad pre ljudi uoce tolike greske. Ili im je jako dosadno.
Mephisto
10.12.2005, 14:11
Ima dobar "Bug" u filmu "Troja"... Kada Ahil stoji ispred hrama, u gornjem lijevom uglu se na trenutak moze vidjeti avion kako prelece... :) Jedna od jacih fora koje sam vidio... :) Inace, sto se tice "Sabljarke", meni je ipak najjaca scena kada on "sklapa" crva sa sve 3d kockicama, prizmama i sta ti ja znam... :D Ona scena je za oskara... :)
Koliko je sve veselije kad samo pomislite šta običan svet razmišlja dok gleda filmove u kojim ima kompjuterskih efekata, da Vas samo navedem na to pogledajte šta se meni desilo.
http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=23491&postcount=105
ps
Nisam znao tačno gde da postavim ovo,
nadam se da nisam mnogo pogrešio i puno skrenuo sa teme.
Pozdrav
Ni stara dela svetske kinematografije nisu bila pošteđena grešaka da se na horizontu u nekoj sceni pojavi automobil nekoliko stotina godina ranije nego što ide priča filma.
Da li ste u filmu ,,Rrrrrr...,, primetili na nebu dim od aviona? To može u Bau bau...
Primećivao sam i ja filmske "bugove" ali ne nešto preozbiljno. Sad, za ove sam samo čuo, bilo mi je dosadno da opet gledam isti film. :mrgreensa
Na Zonu Zamfirovu ima neka scena kada se gleda grad ili što već, da se vidi u uglu ekrana zgrada McDonald's-a
Na filmu Spiderman, neznam koji dio, uglavnom kad se bori protiv onog zelenog Goblina ili kako se već zove, pa scena za vozom/tramvajem kad visi, unutra djeca vrište od straha, dok malo stariji čovek sjedi i dosađuje se (valjda što su ponavljali scenu više puta, pa mu dosadilo :icon_smil )
F@n@T!c_KV®
5.1.2006, 2:19
Ma dajte ljudi filmskih bugova ima na tone... Samo u trilogiji gospodara prstenova moze se naci preko 500 (!) gresaka!
Ma dajte ljudi filmskih bugova ima na tone... Samo u trilogiji gospodara prstenova moze se naci preko 5000 (!) gresaka!
Preko 5000?! :icon_ques :icon_excl :icon_ques :icon_excl
Jesi ti lud? Znaš li ti koliko je 5000? To ti je 4999 + 1. :icon_smil
Ozbiljno, kakvih 5000? Jedino ako računaš svakog orka vojnika kojeg su kompjuterski kopirali, inače nema toliko. Ali i ne kažem da nema bagova u tom filmu!
E pa kada vec neko pomenu "Golden Eye"
Najjacha fora je kada, u ne znam kom delu filma, avion sa piste pada niz liticu a Bond trchi za njim i baca se sa litice za njim. Avion pada lepo pravolinijski a Bond pada lepo za njim, u nadi da ce ga stici. I SIGNE GA, U SLOBODNOM PADU STIGNE AVION :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: !!! Bond pada brzhe od aviona :confused: (mora da je mnogo tezhak). I kada ga je tako stigao, udje lepo u kabinu i vruuuuum uspravi se i odledi syebavshi sve loshe momke.
Mislim stvaaaarno.
F@n@T!c_KV®
6.1.2006, 3:01
Preko 5000?! :icon_ques :icon_excl :icon_ques :icon_excl
Jesi ti lud? Znaš li ti koliko je 5000? To ti je 4999 + 1. :icon_smil
Ozbiljno, kakvih 5000? Jedino ako računaš svakog orka vojnika kojeg su kompjuterski kopirali, inače nema toliko. Ali i ne kažem da nema bagova u tom filmu!
Ups... sorry... Jedna nula vishe! mislio sam na 500... gde li mi promace ova jedna nula...:confused: :confused: ! A da li ste znali da je film sa najvise gresaka prvi deo Pirata sa Kariba i ima cak 202 greske!
A da li ste znali da je film sa najvise gresaka prvi deo Pirata sa Kariba i ima cak 202 greske!
E kako ga izbroja tačno u cifru!
F@n@T!c_KV®
7.1.2006, 2:23
ma nisam ja brojao.... ali sve ti lepo pise na moviemistakes.com
I jeste najjace kad pronadjes neku filmsku gresku i onda odgledas film i sam je uocis...
Koja je po vama najbolja filmska greska za koju ste culi/uocili?
Nemoj da neko dira GOSPODARA PRSTENOVA.
Ako se uzme u obzir sta je Weta( digital i workshop) uradila na tom filmu jednostavno govoriti o greskama je smesno jer i da ih ima 1000 opet je malo i zanemarljivo.
Samo pogledajte dokumentarce sa extendedovanih DVD-a( ako ih nadjete) i sve ce vam biti jasno
Pozdrav
Svojevremeno sam negde procitao (ili cuo od nekoga) da se u sceni bitke u ˝Boj na Kosovu˝ jednome od glumaca vidi swatch na ruci
Da li je to tacno, da li je neko od vas stvarno video to?
F@n@T!c_KV®
11.1.2006, 15:26
Nemoj da neko dira GOSPODARA PRSTENOVA.
Ako se uzme u obzir sta je Weta( digital i workshop) uradila na tom filmu jednostavno govoriti o greskama je smesno jer i da ih ima 1000 opet je malo i zanemarljivo.
Samo pogledajte dokumentarce sa extendedovanih DVD-a( ako ih nadjete) i sve ce vam biti jasno
Pozdrav
ne samo sam spomenuo... i ja sam veeeeeeliki fan Tolkiena uopste i smatram da je LOTR najbolji film svih vremena bez obzira na sve mane propuste i zamerke!~
nesonjacc
11.1.2006, 17:48
Da li neko BOJ NA KOSOVU uopste smatra ozbiljnim filmom. Mislim desetak konjanika na desetinu turskih vojnika( i sve to sa jadnim i apsolutno netacnim i neuverljivim kostimima i scenografijom)
Mislim da je krajnje vreme da neko upotrebi modernu 3d tehnologiju i pokaze kako je stvarno to izgledalo( ako moze LOTR mozemo i mi)
Jao, od kada niko nije postovao ovde...:)
Sećam se scene iz filma "Almighty Bruce" - Jim Carrey, gde se lepo u jednom delu filma (gde on priča sa "Bogom" u beloj prostoriji) vidi mikrofon - onaj što stoji iznad... Scena je totalno glupa (bela soba - crn mikrofon:D ), ali je zato film odličan za "razbibrigu":)
deus[awesome]
7.3.2006, 14:27
Terminejtr Tu: kad T1000 vozi helis, pojavljuje se treca ruka koja drzi komande (ovo nisam pokupio sa imdb) :)
HAHAHA... Kako je dobra fora : tecni sa tri ruke. Ko zna,posto mozhe da mijenja oblik,jedna noga mu je,u stvari,postala treca ruka :rofl:
Da li neko BOJ NA KOSOVU uopste smatra ozbiljnim filmom
I ZONU ZAMFIROVU neki smatraju ozbiljnim filmom sa saobracajnim znacima i neonkama :)
Ma daj ljudi gledam onaj Bau Bau emisija cipidlaci, sad sto je ovaj imao rukavicu na levoj a posle na desnoj ruci ma daj to je bez veze pa kad bi svi ti producenti mislili na to filmovi ne bih bili takvi kakvi jesu.
hacker_aca
14.3.2006, 21:47
Evo pogledajte "trejler" za Simpsonove, i to realne! Neki lijevi likovi, i odmah smo ja i braca uočili grešku: mala Megi i Bart se jednostavno "pojave" kad trče na kauč. Jedino Homer liči kako treba. Adresa:
http://www.download.cg.yu/?akcija=download&id=472
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.