PDA

Prikaži potpunu verziju : Opcione teme za forum

urke
26.3.2006, 22:43
Interesuje me da li postoji mogućnost izbora drugačijeg CSS-a po članu. Recimo, hoću ovako nešto: http://foto.urosevic.net/screens/skForum_Laki_pingvini?full=1
Znači, napravio sam CSS i hteo bih da u svom profilu izaberem koji će se CSS koristiti (u boji rubrike ;)) EditCSS nema trajni efekat jer se priotvaranju nove strane ili osvežavanju već otvorene učitava originalni CSS foruma.

Vojo, ima li nade? ;)

Miloš
27.3.2006, 0:41
Simpatično, i meni se sviđa.;)

hacker_aca
29.3.2006, 13:54
Urke, pošto vidim da više preferiraš Linux, mogao bi umesto ove roze (ljubičaste, koja je već) iliti boja koja ima HEX vrednost 95268F da promeniš u neku sivu, svijetlo plavu. Kao ona Linux tema što se svuda pojavljuje.

urke
29.3.2006, 18:31
Boja rubrike je maslo dizajnera, tako da... :)

Andross
1.4.2006, 15:50
urke preko cega si pravio onaj mod "u boji lakih pingvina" ili kako vec?Ocu i ja jedan svoj pa me zanima.Inace odlicno si to uradio(samo malcice smanji intezitet roze boje).Keep it on good work!

urke
3.4.2006, 22:32
OT (Ažuriraću za dan/dva, kad Miloš vidi odgovor)
@Miloš: PisaO sam dok sam imao vremena, mada i dalje održavam jedan od mirrora i ime mi stoji u Uredničkom odboru :) Sada mi ovaj urednički posao u SK ne dozvoljava ni normalno da spavam :D Pošalica ;) btw, GNUzilla 16 će na e-kioscima biti za 2 dana - 5. aprila.

@ANDROSS: Ispod snimka ekrana imaš napisano šta je potrebno za primenu teme. Dakle, EditCSS ekstenzija za FF.

Miloš
3.4.2006, 23:20
Probao sam EditCSS, i zanimljiv je, mada mi je bio smor da detaljno podešavam boje.:D