Prikaži potpunu verziju : Dve različite grafičke?
Imam jednu graficku geforce MSI NX7600GS i ASUS 9800GT i M2N-sli maticnu.Da li mogu da stavim obe i da u biosu kontrolisem kada koja da radi,mislim kada hocu da ukljucim jednu a drugu da iskljucim i td..?
NE moze...Jedna ili druga. U stvari mozda bi i moglo sa ovim novim 180.xx drajverima ali bi 7600GS morala da ti bude primarna karta a 9800GT samo da radi fiziku sto bi bila krajnje glupa kombinacija, posto je 9800GT osetno brza karta...Tako da zadrzi samo 9800GT na toj ploci...
Ne bih rekao, ta 2 slota na plochi su konstruisana da rade u SLI rezhimu pri chemu se jedna vodi kao Master, a druga kao Slave, znachi druga zavisi od rada prve, a i nemaju istu brzinu PCI-E magistrale, tako da je druga sama drastichno sporija od prve i ako bi bili isti modeli u pitanju. Takodje ne mozhesh ni da povezhesh te 2 kartice u SLI jer su previshe razlichite, najbolje bi bilo kada bi bile potpuno isti model, mada postoje varijacije da mozhe ista kartica od drugog proizvodjacha da se ubaci i da radi kako treba.
To ne bi bila uopste SLI veza i moze da radi(trebalo bi da moze, novi drajveri to omogucavaju samo to niko nije probao sa kartom starijom od 8me generacije), ali je ta kombinacija ovde besmislena, rekao sam kako moze i zbog cega ne valja...
To ne bi bila uopste SLI veza i moze da radi(trebalo bi da moze, novi drajveri to omogucavaju samo to niko nije probao sa kartom starijom od 8me generacije), ali je ta kombinacija ovde besmislena, rekao sam kako moze i zbog cega ne valja...
Pa mozhe, ali kombinacija sa 7600gs kao "main" karticom je toliko retardirana da na nju nisam ni obracao pazhnju :) A zbog matorosti ne mozhe ni da je ostavi da radi samo fiziku, shto i ne bi bila tako losha opcija da postoji PhysX na 7600gs...
To bi bio zanimljiv eksperiment koji bi se verovatno završio neslavno. Kolik znam te dve grafičke karte ne podržavaju čak ni isti drajveri. Stari 7600 čip nije skalaran, sa druge strane kod za PhysX je pisan za specijalizovan PsX kartice, bez obzira što one i nisu neki monstrumi jednostavno to ne može tako da funkcioniše.
Ja bih taj "fazon" batalio, nemoj da budes prvi koji ce da experimentise. :)
Kao sto ljudi rekose, ubaci 9800GT i budi miran.
Prodaj tu 7600GS i kupi sebi jos memorije. ;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.