PDA

Prikaži potpunu verziju : eBoostr - pitanja

Spawn BG
31.12.2008, 6:19
U novom SK opisan je ovaj program.
http://www.sk.rs/2009/01/sktr03.html

Zanima me da li ga neko koristi, kakva su iskustva, da li može da pomogne?
Ja sam "nabavio" neku verziju 2.x, u tekstu je opisana v. 3.
Npr., zanima me da li ja mogu da odredim koji će se fajlovi naći u kešu (oni koje ja često koristim) ili program to sam određuje? U spisku koji je program napravio kod mene na 1GB na USB flešu ima i nekih *.torrent fajlova koji odavno nisu aktuelni (skinuti i već poodavno isključeni). U tekstu piše da se osim pregleda spiska fajlova koji se nalaze u kešu ništa ne može uraditi sa njima, a ja sam probao da brišem (DEL) i dobio nešto kao "da li hoćete da stavite ... u spisak za brisanje?" i na "yes" pored tih fajlova se pojavi D. Pošto mi radi p2p, nisam još restartovao komp, pa ne znam da li će ovi fajlovi biti stvarno obrisani (jer mi zaista nisu potrebni tu), pa ako neko zna, neka napiše svoja iskustva.
Inače, probao sam taj njegov test (u 5 prelaza) za Firefox.exe i dobio nešto kao da bi FF sa njim radio 30% brže (cifra je nešto 1,3xx što verovatno predstavlja brzinu sa ovim kešom u odnosu na brzinu bez njega)

Lich_king2
31.12.2008, 12:18
Odlican prorgam ja ga koristim.Za one ljudi koji nemaju para za memoriju nesto najbolje :D

dzonihsv
28.1.2009, 12:23
Navodno verzija 3 radi i na XP-u.
Ja sam ga probao pre par dana sa fleskom od 4gb (inace imam 2gb ram-a). Nisam video neko ubrzanje, cak mi je i usporio racunar za sve pare. Igre se ucitavaju dosta sporije, to sam odma' primetio dok ostale stvari manje-vise sporije rade.

Evil_crack
9.3.2009, 12:45
I ja sam nabavio neku budjavu 2.nesto, ali mogu da kazem da je ubrzanje vise nego ocigledno. Merio sam podizanje PS CS4. Bez programcica je trebalo 45sec, posle restarta i pokretanja programa 32s. U svakom slucaju, na sporijim masinama moze da donese neko ubrzanje :D

Picard
12.3.2009, 12:34
Ja sam instalirao verziju 3.0 Pro na Duronu na 800MHz i 512MB RAM-a i oseca se ubrzanje. Stavio sam flesku od 512MB. Nije lose za stare masine...

rubiroza
13.3.2009, 9:57
Ja imam instaliranu v3 verziju na eeePC koji u originalu dolazi sa 512MB RAM-a. Sa SDCH kartice kapaciteta 8GB sam izdvojio 1GB, ali ne primecujem nikakvu razliku pre i posle.

White Ripper
21.3.2009, 16:43
Prije pokretanja neke aplikacije i slicnog komp ti ponudi da li ces da koristis pravi RAM ili flash drive kao RAM i ti samo izaberes i uzivas.
Samo eBoostr gotovo da trazi dva jezgra procesorska