Prikaži potpunu verziju : Nestao disk E
Hamza_Mujanovic
30.12.2008, 18:30
Zamolio bih da mi neko ko je imao ovakav problem kaze kako se vraca disk E kad nestane iz foldera My computer sto je kod mene sada slucaj.Od trenutka kada se to desilo(prije 5 sati) ne otvara mi se ni fijoka za CD/DVD niti se pali
lampica kod te fijoke.
Pozdrav
Kupiš novi optički uređaj za nekih 20e (DVD-RW) i ugradiš ga umesto postojećeg koji je napustio ovaj svet i preselio se u večna lovišta...
Mozhda je riknula i samo grana napajanja koja dolazi do DVD-a, probaj da zamenish sa nekom drugom koja znash da radi. Ako i onda ne mozhe da se otvori fioka onda 100% mirishe cvece odozdo :D
Hamza_Mujanovic
31.12.2008, 19:59
Neocekivano mi je proradio opticki uredjaj(fijoka za CD/DVD) i pojavio se disk E
koji je nestao i sad je sve u redu.Sad je pitanje dokle ce to trajati jer ovo izgleda radi po nekom svom pravilu,tako da bih ipak volio znati kako povratiti
disk E kad nestane,sto mi se povremeno dogadja.
Neocekivano mi je proradio opticki uredjaj(fijoka za CD/DVD) i pojavio se disk E
koji je nestao i sad je sve u redu.Sad je pitanje dokle ce to trajati jer ovo izgleda radi po nekom svom pravilu,tako da bih ipak volio znati kako povratiti
disk E kad nestane,sto mi se povremeno dogadja.
Proveri kablove prvo, mozhda se neki klima ili je prljav ili tako neshto... pa se otkachi uredjaj
Najčešće izgubi napajanje, obično zato što niije dobro utaknut konektor ili konektor ne valja. Nekad je problem u istom takvom konektoru u samoj fioci. Ponekad, ali vrlo retko, data kabl nije do kraja gurnut, pa to pravi problem... ili je neispravan kabl.
E sad, ako se često vadi i stavlja uređaj u fioci, hoće unutrašnji data kabl da počne da zeza. Pretpostavljam da kod tebe to ipka nije slučaj, ali proveri da li je dobro gurnut.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.