PDA

Prikaži potpunu verziju : Nestao disk E

Hamza_Mujanovic
30.12.2008, 18:30
Zamolio bih da mi neko ko je imao ovakav problem kaze kako se vraca disk E kad nestane iz foldera My computer sto je kod mene sada slucaj.Od trenutka kada se to desilo(prije 5 sati) ne otvara mi se ni fijoka za CD/DVD niti se pali
lampica kod te fijoke.

Pozdrav

Eni
30.12.2008, 20:48
Kupiš novi optički uređaj za nekih 20e (DVD-RW) i ugradiš ga umesto postojećeg koji je napustio ovaj svet i preselio se u večna lovišta...

Juraj
30.12.2008, 20:55
xD. Pokoj mu duši.

Doomche
30.12.2008, 22:34
Mozhda je riknula i samo grana napajanja koja dolazi do DVD-a, probaj da zamenish sa nekom drugom koja znash da radi. Ako i onda ne mozhe da se otvori fioka onda 100% mirishe cvece odozdo :D

Hamza_Mujanovic
31.12.2008, 19:59
Neocekivano mi je proradio opticki uredjaj(fijoka za CD/DVD) i pojavio se disk E
koji je nestao i sad je sve u redu.Sad je pitanje dokle ce to trajati jer ovo izgleda radi po nekom svom pravilu,tako da bih ipak volio znati kako povratiti
disk E kad nestane,sto mi se povremeno dogadja.

Doomche
31.12.2008, 20:06
Neocekivano mi je proradio opticki uredjaj(fijoka za CD/DVD) i pojavio se disk E
koji je nestao i sad je sve u redu.Sad je pitanje dokle ce to trajati jer ovo izgleda radi po nekom svom pravilu,tako da bih ipak volio znati kako povratiti
disk E kad nestane,sto mi se povremeno dogadja.

Proveri kablove prvo, mozhda se neki klima ili je prljav ili tako neshto... pa se otkachi uredjaj

VojaM
31.12.2008, 21:31
Najčešće izgubi napajanje, obično zato što niije dobro utaknut konektor ili konektor ne valja. Nekad je problem u istom takvom konektoru u samoj fioci. Ponekad, ali vrlo retko, data kabl nije do kraja gurnut, pa to pravi problem... ili je neispravan kabl.

E sad, ako se često vadi i stavlja uređaj u fioci, hoće unutrašnji data kabl da počne da zeza. Pretpostavljam da kod tebe to ipka nije slučaj, ali proveri da li je dobro gurnut.