PDA

Prikaži potpunu verziju : Sprej za TFT monitore - pomoc?

quality
25.3.2006, 15:54
Kupio sam antistatik sprej i rekli su mi da mogu da ga koristim i za TFT monitor. E sada ima jedan problem, naime u upustvu pise da pre upotrebe treba promuckati ali kada prsnem onda izlazi neka pena! Mene zanima da li je sigurno naneti to na monitor a da se ne osteti? Da li je neko ovo probao?

Mr. Garrison
25.3.2006, 16:24
cemu to sluzi? zasto bi to uopste radio? uzmi lepo magicnu krpu, pokvasi je sa mlakom vodom, dobro iscedi i brisi TFT.

Dusan Despotovic
25.3.2006, 16:31
Slobodno i ako imas onu magicnu krpu,sa njom brisi TFT

quality
25.3.2006, 16:52
zasto bi to uopste radio? .

Zato sto u upustvu za odrzavanje pise da je najbolje upotrebljavati antistatik sprej! To su mi rekli i u radnji gde sam ga kupio!

Dimo
25.3.2006, 17:10
Zato sto u upustvu za odrzavanje pise da je najbolje upotrebljavati antistatik sprej! To su mi rekli i u radnji gde sam ga kupio!
U pravu si za sprej,ali sta ces kad ti se istrosi,neces valjda bacati pare na novi?!Samo ti kazemo da i obicna krpa za ciscenje dobro obavlja posao,a razlika se i ne primecuje,ispravi me ako gresim.
A za tu penu,moja preporuka ti je da ga odneses u radnju gde si ga kupio da ti oni objasne i pokazu kako da rukujes sa njim.

Staronsky
25.3.2006, 20:15
Imam isti sprej i uopste nisam zadovoljan!Kada sam sa njim ranije brisao CRT uvek je ostavljao nekakve tragove za sobom koje sam jedva uspevao da skinem!Na TFT sada ne smem ni da pomislim da ga upotrebim vec kao sto gore ljudi rekose fina krpa i mlaka voda odrade najbolje ovakav posao!;)