Prikaži potpunu verziju : Ljudi, pomozite mi sa Asusom 4670 :(
sablastical
29.12.2008, 15:39
kupio sam je pre par dana ubese me lepo da je mnogo dobra.
zasad mi radi gore od 8600gt(moja preedhodna) u kompu nista nisam nenjao osim grafike i radi slabije skroz.instalirao sam najnovije drivere i kontrol centar i opet isto.menjao sam i podesavao opcije u cc ali sta god da stavim nista ne previ bitniju razliku.
mozda ja nesto ne radim kako treba ili sam nesto prevideo.stvarno je zalosno sto 8600gt po difoultu radi duplo bolje nego ovas ova kartica.
ako je neko ima aj pomozite malo da je podesim ili twikujem ili da idem da prebijem onog u radnju sto me ovako lepo udesi:(
Ako ne možeš da se snađeš sa čišćenjem drajvera, reinstaliraj Windows.
sablastical
29.12.2008, 15:50
Ako ne možeš da se snađeš sa čišćenjem drajvera, reinstaliraj Windows.
nov mi je sistem i nemam prakticno nista instalirano na njemu.
tako da to nemoze da bude problem
Kad se menja grafička kartica, procedura je sledeća:
1. Deinstaliraš drajvere iz Control Panela
2. Restartuješ u safe mod, pokreneš DriverCleaner.NET, počistiš šta je zaostalo od fajlova
3. Ugasiš kompjuter, izvadiš staru grafičku, ubaciš novu, upališ kompjuter
4. Instaliraš nove drajvere
Ako se ovo ne isprati, mogući su problemi.
sablastical
29.12.2008, 16:06
Kad se menja grafička kartica, procedura je sledeća:
1. Deinstaliraš drajvere iz Control Panela
2. Restartuješ u safe mod, pokreneš DriverCleaner.NET, počistiš šta je zaostalo od fajlova
3. Ugasiš kompjuter, izvadiš staru grafičku, ubaciš novu, upališ kompjuter
4. Instaliraš nove drajvere
Ako se ovo ne isprati, mogući su problemi.
ubacio sam novu graficku i novi hdd i instalirao nov sistem
A da li si prethodno stavio sve drajvere za ploču?
A dali si prikljucio dodatni konektor za napajnje graficke? Mozda obara takt zbog nedostatka struje.
EDIT: E sad sam se setio :boodala: 4670 nema to.
Nego po cemmu zaklucujes da je losija od 8600gt. 3D mark ili igrice? Ta karta bi trebala da je 2x bolja od 8600gt. Mozda nije potpuno ispravna.
sablastical
29.12.2008, 16:44
A dali si prikljucio dodatni konektor za napajnje graficke? Mozda obara takt zbog nedostatka struje.
EDIT: E sad sam se setio :boodala: 4670 nema to.
Nego po cemmu zaklucujes da je losija od 8600gt. 3D mark ili igrice?
igram cabal online vec 2 godine
znam kako radi igra u milisekundu
od kako sam stavio novu graficku nesreca secka na sve strane.
edit: moja stara 8600gt i stari procesor na kojem sam dosad igrao su pored mene na drugom kompu i igra radi normalno bez ikakvih problema
sablastical
29.12.2008, 16:47
A da li si prethodno stavio sve drajvere za ploču?
brate ja sam u neku ruku serviser i doso sam ovde jer prema svoj logici i podesavanjima i svim opisima i testovima ove graficke trebalo bi na je 3x jaca od 8600gt.naravno da sam instalirao drivere,naravno da sam ih updatovao.
kao sto rekoh i prvi put moguce da ima neka caka ili trik za koji nisam obavesten.
ako tako nesto ne postoju uopste ona idem da prebijem onog u radnji sto mi je prodao jer u najmanju ruku nisam ovca i ne sluzim za sisanje.
Sto ne pustis 3d mark da vidimo rezultate? Bas me zanima. Mozda je drajver nekompatibilan sa tom igricom.
sablastical
29.12.2008, 21:15
Sto ne pustis 3d mark da vidimo rezultate? Bas me zanima. Mozda je drajver nekompatibilan sa tom igricom.
3dmark 05 =8647
samo graficka
proverio sam na sajtovima to je odprilike to
znaci ostaje zadnja opcija da nesto ne radi uskladjeno sa mojom igricom
tako da vise necu da davim ovde jer ovde nemoze niko da mi pomogne mora da vidim da resim to na officijalnom sajtu.
u svakom slucaju hvala na podrsci
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.