Prikaži potpunu verziju : SLI - nedovoljna iskorišćenost
Imam laptop toshiba x205 sa 8600gt sli. U igri Mass Effect kao da mi ne koristi sli u potpunosti. Naime kada ukljucim visual inicatore u nvidia control panelu, u igri na nekim deonicama oni su puni i tada imam oko 50fps, medjutim na nekim delovima, iz cista mira, opadnu i fps se smanji na oko 30ak:icon_scra. Imam 180.84 xp drajvere...
Pa debilno je sto su stavili dve tako slabe graficke u sli. Jedna 9700m bi bila jaca i manje bi trosila. Neznam sta da ti kazem, prvi put cujem za takvu kombinaciju u laptopu.
ukimafija
29.12.2008, 20:38
Jeli, jesi ti uopste siguran da tebi taj SLI uopste funkcionise na XP-u? Ja bas nesto nisam siguran...SLI jacih karti sigurno ne radi na XP-u, za 8600GT treba isto da se proveri...A i nisu sve igre sposobne da iskoriste sli mogucnosti...Drajver treba da bude prilagodjen igri...
Stvarno nzm, to treba da pitas Toshibu sto su to uradili:D
100% siguran da radi, dmc4 radi sli, assassins creed radi, prince of persia(novi) radi sli...
Jeli, jesi ti uopste siguran da tebi taj SLI uopste funkcionise na XP-u? Ja bas nesto nisam siguran...SLI jacih karti sigurno ne radi na XP-u, za 8600GT treba isto da se proveri...A i nisu sve igre sposobne da iskoriste sli mogucnosti...Drajver treba da bude prilagodjen igri...
Gluposti ... meni radi evo po godine...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.