Prikaži potpunu verziju : Boze moj(Asus FX5200)
Moj drug zeli da proda Asus FX5200(famozni v9520 ili v9250,tako nesto).Sad lepo odemo kod prodavca pitamo ga da proda graficku i za koliko i ovaj rece da ce da vidi.Dolazimo danas on i ja i prodavac kaze oce njegov brat da je kupi.Pitamo za koliko a on za 1000 dinara!:nov_explo Ja sam posizeo.Drug dobro.Kao videce pa ce uzme Asus 9550GE.Na to jos vise poludim kazem ja njemu bolje je da uzme Sapphire 9550 nego da pukne za GE a prodava ce mene uci:"9550GE ima bri takt a razlika u bitovima nije vazna".Ja poludim posto sam pricao kako obican asus ima 64bita pa je bolje uzeti Sapphire nego GE i prodavac rece sta je rekao.Puko sam.Nego je pitanje koliko para moze moj drug da dobije za Asus FX5200 star oko 6meseci.Jos mu ja kazem da je 1000din malo a on oce da mu je proda za 1000 i ne veruje mi.Pa ja vs pitam pa cu mu pokazem postove da se uveri!!!Znaci koliko vredi FX5200???
\edit
Ako ova tema ne pripada ovde molim da je premestite!Hvala.
Zavisi...ako je stvarno stara 6 meseci i ima josh uvek garanyni list, kutiju, cd-ove sa drajverima, kablove za tv-out onda vredi 20e-25e
Pa Asus GE i ima 128bit magistralu a takodje i saphir GE.Ove dve karte su perormansama iste,znaci nema razlike u taktovima.A i GE je bolji od obicnog Saphira.
A taj Fx 5200 vredi oko 15 evra ne vise ,mada mozda izvuce vise.
Da sam na tvom mestu (ili mestu dvog drugara) ne bih se maltretirao i pokušavao da prodam 5200 za mizerne pare koje možeš za nju da dobiješ. Kako imam neki osećaj da kartica nije došla sa kompletnom opremom ja bih ovu karticu sačuvao za nedaj bože odnosno kao rezervu jer realno stvarno je šteta prodavati je za tako male pare iako je ovo samo kartica za nabijanje frustracije:)
Realno 20-25 EUR zato sto ima garanciju! Inace postavi oglas na PC Berzi i prodace se bar za 20 Eura! Ja sam pre nekolko dana prodao jedan MX440 za 25 Eura!
Pa Asus GE i ima 128bit magistralu a takodje i saphir GE.Ove dve karte su perormansama iste,znaci nema razlike u taktovima.A i GE je bolji od obicnog Saphira.
A taj Fx 5200 vredi oko 15 evra ne vise ,mada mozda izvuce vise.
Samo Asus ima GE varijantu.Kazem jer obican asus ima 64 bita!Bolji je samo zato sto je fabricki klokovan(ko da je sapphirea tesko klokovati)i u nekim varijantama 256 mb.Vec je bilo pomenuto u jednoj temi:Cista mamipara!!!Hvala za cene.Prenecu drugu.
Da sam na tvom mestu (ili mestu dvog drugara) ne bih se maltretirao i pokušavao da prodam 5200 za mizerne pare koje možeš za nju da dobiješ. Kako imam neki osećaj da kartica nije došla sa kompletnom opremom ja bih ovu karticu sačuvao za nedaj bože odnosno kao rezervu jer realno stvarno je šteta prodavati je za tako male pare iako je ovo samo kartica za nabijanje frustracije:)
Mudro zboriš! I ja sam sačuvao GF2 i bogami mi je dobro došao kad mi je pukla 9600pro pa dok nisam uzeo drugu bio sam na GF-u mesec dana. Kad se setim da su mi nudili 500 din za nju pre 6 meseci, bolje da stoji u ormaru za te pare, zlu ne trebalo..
Taj Asus 5200 вреди 20-30 евра, зависи наравно од тога да ли је 64-bit или 128-bit.Претпостављам да је у питању неки од ових модела (http://yu.asus.com/products3.aspx?l1=2&l2=7&l3=9&slname=FX5200)
Иначе скоро свака картица је у нормалној верзији 128-bit, то што је на тржишту већи број богаља од нормалних картица не значи да су они нешто нормално.Не треба скоро никада ''чувати'' неки део хардвера јер сад за ту картицу може да добије барем нешто, а кроз пар година моћи ће да је користи само као украс.
@Atila
Po pitanju ovoga "ne treba nikad čuvati parče nekog hardvera":)
Znaš li po kojoj ceni su se prodavale PCI grafičke kartice pre godine-dve dana. U to vreme Dual-display još uvek nisu bile baš toliko popularne pa je jedini način bio da upariš AGP+PCI ako si hteo da prilkjučiš dva monitora (a iznenadio bi se koliko ljudi radi na ovaj način). Matrox Millenium od 8MB-a sam "ladno" prodao za 50 evra:eek: i da sam imao još par komada otišli bi za iste pare.
Imao sam dotičnu karticu (eto ti bedaka kada sam zbog Splinter Cell-a 2 umesto 9200SE koja je tada bila popularna - eh budale:) - kupio famozni 5200 V9250). Jeste da se razlika primećivala ali ne bih nikome u životu poželeo da je kupi. I svaka čast onome ko je proda za 20-30 evra jer je pravi trgovac i njemu bih prvom poverio da mi vodi radnju (da je imam:) ) Ovako su ove kartice ionako na lošem glasu pa,....
A i kad smo već kod čuvanja,... Nikada neznaš kad nešto u kompu može da "zakvrči" a dok je kod nas još uvek masovno AGP-a čuvao bih je po svaku cenu.
Чим купује овако слабу картицу човеку сигурно свака пара значи и барем 20е кол'ко може да добије њеном куповином није му мало ;)
Uz garantni list i pratece drangulije,cenim da ladno moze za 20e da se utopi!Karta jeste budjava,al' jos vredi vise od "edna črvena" !:D
Samo Asus ima GE varijantu.Kazem jer obican asus ima 64 bita!Bolji je samo zato sto je fabricki klokovan(ko da je sapphirea tesko klokovati)i u nekim varijantama 256 mb.Vec je bilo pomenuto u jednoj temi:Cista mamipara!!!Hvala za cene.Prenecu drugu.
Izvini ,ja te nisam lepo razumeo.
A malo sam pogledao po netu i oglasima i stvarno moze tvoj drug da je proda za jedno 20-25evra.Ja bre se ubi pokusavajuci da prodam mx440 ,a Quality je prodao za 25evra.Svaka ti cast.
Night Hawk
25.3.2006, 18:55
Oko 25 evra
Ja sam moj 5200 prodao za 35 evra, a star je 2.5 godine.
RED CROSS
30.3.2006, 22:34
I ja sam moj (bivshi) mx440 prodao za 25 evra (pre neki 2 meseca). Letos sam kupio SAPHIRE Radeon 9550 sa 128mb, klokuje se sjajno sa fabrickim kulerom, i ima 128 bita. Inace, samo ASUS ima GE, a moj non-GE Saphire je po svim testovima koje smo ja i jedan prodavac iz mog grada vrshili po brzini (bez OC-a) tu negde sa GE Asus-om!!!
Inace, bolje se klokuje od ASUS-a!!!
Atila:Држите се теме, поруке о OC-овању FX5200 у њу не спадају и биће брисане.
ja moj Asus 5200 prodajem za 30e (star godinu dana) i ne bi ga dao ispod 25 nikad. Za tu sicu, pre cu je pokloniti nekom ko ima extra star komp. Svojevremeno sam kupio Ge foce 2 pa kad je crkla posle 2 meseca, bila je dobra i stara TNT2. 1000din je jedno vece u gradu
Ako je kompletno pakovanje 20eura,ja sam moju oem eniah 5200 64MB,SE,staru dve godine jesenas prodao za 15 eura.:eek:
Mome drugaru su pre neki dan u sesrvisu priznali tu karticu 20 evra. Kartica je bila stara oko 2,5 god i bila je 64bit! Imao je i kutiju i svu opremu sto ide uz nju (ko da ide neka jaka oprema :D )
Doplatio covek jos 42 evra i uzeo novu Asus 9550GE 128mb/128bit! Po meni napravio posao godine :D
mitrovskiigi
6.5.2006, 1:40
Nemoj nikako ispod 25 eura da je das.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.