Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Flash igrice iz filma Ice age 2 - the meltdown

stojanovic
24.3.2006, 20:39
Da li ste igrali online ove igre? Da li je neko od Vas uspeo da iscupa flash sadrzaj ovih igrica? Stariji klinac me stalno cima za ove igrice, pa, ako neko moze da pomogne....
Ja nisam uspeo da "skinem" ove igrehttp://www.spv-qtek.com/images/smileys/sg3agg28g.gif

Igre su radili ljudi iz "yetisports" tima. Da bi igrali obavezna je besplatna registracija.
Link http://www.yetisports.org/fox/index.php#

Andross
24.3.2006, 21:44
Probaj sa Save Flash.

holodoc
24.3.2006, 21:53
Nikako. Igrice zahtevaju konekciju ka internetu. Čak i da uspeš negde da u kešu nanjušiš fajlove morao bi da iskoristiš neki dekompajler za Flash i da ukloniš delove koji zahtevaju konekciju na interenet.

stojanovic
24.3.2006, 23:10
Probaj sa Save Flash.

Isprobao sam sve sto mi je padalo napamet, ali ne moze...

morao bi da iskoristiš neki dekompajler za Flash

Mozes li da mi nesto poblize o tome kazes ili da mi bar, preporucis neki?
Moram klinca da podmirim dok ne stigne igra za pc!

TheProphecy
25.3.2006, 15:59
Verovatno da moze sa ovim programima,ali moze i bez njih.Sacekas da se fajlovi ucitaju i onda odes u folder "Temporary Internet Files" i tamo medju fajlovima sa SWF extenziom nadjes igricu.Konkretno ova koju sam ja izvikuo imala je naziv iceage1.To je to.

Andross
25.3.2006, 19:00
Ucitas igru 1 nivo 1.Onda je adresa sacuvana u browseru.To lepo ponovo ocitas i sacuvas stranicu.

stojanovic
26.3.2006, 1:14
Verovatno da moze sa ovim programima,ali moze i bez njih.Sacekas da se fajlovi ucitaju i onda odes u folder "Temporary Internet Files" i tamo medju fajlovima sa SWF extenziom nadjes igricu.Konkretno ova koju sam ja izvikuo imala je naziv iceage1.To je to.
Posle FlashGeta-a i Save Flasha-a, isprobao sam i to sto si naveo, ali, ne vredi. Interesuje me da li mozes da igras igru sa tom swf. ekstenzijom. Pretpostavljam da ne mozes, da je slucaj kao i kod mene. Ispravi me ako gresim.

Ucitas igru 1 nivo 1.Onda je adresa sacuvana u browseru.To lepo ponovo ocitas i sacuvas stranicu.
Isti slucaj, nisam uspeo ni na takav nacin.

P.S. Hvala svima u svakom slucaju. Ako nesto isceprkate,
vicite http://www.forumeye.it/invision/html//emoticons/woohoo.gif

holodoc
26.3.2006, 1:37
Za sada nije moguće igrati igricu offline. Znači, skinuo sam jedan Flash (onaj prvi) i provukao sam ga kroz dekompajler da bih mogao da ga editujem u Macromediji.

Problem je u tome što se dodatni resursi (zvuk i neki sprajtovi) učitavaju direktno sa njihovog sajta a adresa je kodirana prilično dobro. Znači, najbolje što sam uspeo da dobijem dekompajliranjem jeste funkcionalna igrica koja nema zvuk a i neki objekti se uopšte ne vide.

Za sada nažalost nema pomoći ali se nadam da će neko posvetiti malo više vremena ovom "problemu":)

stojanovic
26.3.2006, 15:25
Za sada nije moguće igrati igricu offline. Znači, skinuo sam jedan Flash (onaj prvi) i provukao sam ga kroz dekompajler da bih mogao da ga editujem u Macromeiji.

Problem je u tome što se dodatni resursi (zvuk i neki sprajtovi) učitavaju direktno sa njihovog sajta a adresa je kodirana prilično dobro). Znači, najbolje što sam uspeo da dobijem dekompajliranjem jeste funkcionalna igrica koja nema zvuk a i neki objekti se uopšte ne vide.

Za sada nažalost nema pomoći ali se nadam da će neko posvetiti malo više vremena ovom "problemu":)

Hvala na trudu!!!

TheProphecy
27.3.2006, 19:08
Ja sam skinuo flash fajl i pusto ga u MPC-u i igra radi.Tacno je da nema muzike ali sve ostalo je isto kao da se igra na netu.

stojanovic
28.3.2006, 13:44
Ja sam skinuo flash fajl i pusto ga u MPC-u i igra radi.Tacno je da nema muzike ali sve ostalo je isto kao da se igra na netu.

Ako samo mozes malo poblize da mi kazes oko skracenice MPC, tj. u cemu si pustao skinuti flash fajl?

TheProphecy
28.3.2006, 14:14
MPC=media player clasic.To je sasvim obican(odlican) video player koji moze da pusta i flash fajlove.

holodoc
28.3.2006, 14:24
A kako zaobilaziš deo sa slanjem rezultata na server. Mislim svaki put kad završiš igricu traži da se pošalje score na njihov sajt. Ako si offline igrica se tu jednostavno ukoči. Isto važi i za učitavanje. Da li ti tako skinuta igrica radi u Flash Playeru? Mislim da li radi kod tebe OK kada je skineš čisto sa neta?

Nešto mi malo nelogično!

TheProphecy
28.3.2006, 14:59
Igra radi u MPC-u zato sto mozes da skrolujes i preskocis onaj deo gde treba da upises "airheads code".Na kraju nece da ukoci jednostavno pustis play ili vratis skrol na pocetak igre i ponovo igras,a bice upamcen najbolji rezulatat koji je ostvaren.Naravno da ne radi u Flash Playeru.Poz.

holodoc
28.3.2006, 16:37
Interesantan program ali šteta što zvuk ne može da se hakuje. Dobar je:)

stojanovic
29.3.2006, 14:47
Hvala na savetima, sve radi na MPC!

huligan
22.5.2006, 12:10
:alealeee: :alealeee: :alealeee: Ljudi,sto ne kupite igricu,koja je opisana u SK-u,umesto da se mrcvarite i skidate neka *****a sa neta!

crossover
23.5.2006, 1:00
:alealeee: :alealeee: :alealeee: Ljudi,sto ne kupite igricu,koja je opisana u SK-u,umesto da se mrcvarite i skidate neka *****a sa neta!

Bravo, poen za konstruktivan komentar :tapsh:

(BTW, da, to je bio sarkazam)