Prikaži potpunu verziju : Runes of Magic
Strane :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Uredu instalirao sm ATI Catalyst. Ne vidim neke promene u radu kompjutera. Usao u program i vidim da ima nekih podesavanja. Sta bih trebao da menjam, s obzirom na moju konfiguraciju, i da li bih ista trebao da menjam? Hvala!
Uredu instalirao sm ATI Catalyst. Ne vidim neke promene u radu kompjutera. Usao u program i vidim da ima nekih podesavanja. Sta bih trebao da menjam, s obzirom na moju konfiguraciju, i da li bih ista trebao da menjam? Hvala!
Cekaj malo, koliko vidim ovde (http://forum.us.runesofmagic.com/showthread.php?p=1887), minimum za igranje je Geforce FX 5700 ili ATI Radeon 9550. Igra takodje drazi DirectX 9 kartu, a koliko vidim ovde (http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_Graphics_Processing_Units), ova tvoja je 8.1.
Cekaj malo, koliko vidim ovde (http://forum.us.runesofmagic.com/showthread.php?p=1887), minimum za igranje je Geforce FX 5700 ili ATI Radeon 9550. Igra takodje drazi DirectX 9 kartu, a koliko vidim ovde (http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_ATI_Graphics_Processing_Units), ova tvoja je 8.1.
Nemoguce!!!! Do sada sam igrao i zahtevnije igre koje zahtevaju bolju konfiguraciju(i DX 9.0c) i nije bilo problema. Npr Gothic 3(laguje uzasno, ali moze da udje u igru), Heroes 5(sa svim expanzijama) bez ikakvog laga itd. A sve zahtevaju 9.0c!!!
Nemoguce!!!! Do sada sam igrao i zahtevnije igre koje zahtevaju bolju konfiguraciju(i DX 9.0c) i nije bilo problema. Npr Gothic 3(laguje uzasno, ali moze da udje u igru), Heroes 5(sa svim expanzijama) bez ikakvog laga itd. A sve zahtevaju 9.0c!!!
Ne znam, sve mi se cini da ti to nece proraditi, cak iako proradi izgledace katastrofalno i seckace ko supersecko. Kada se pokrene raid (party koji moze brojati do 36 ljudi) i kada se zadje u odredjene delove mapa ume da secka i na mojoj HD4850, pa ti sad vidi. Bez dobrog neta i tecne grafike (citaj: seckanja bilo kog tipa) neces moci ubiti nista jace od tvog levela, a o boss-ovima da ne pricam.
Red Dragon
24.2.2009, 15:23
Malo mi je cudno da mozes da pokrenes Gothic i Heroje, a sa ovim imas muku. Kod mene je bila obrnuta situacija.:D
Mada, da ce ti seckati, hoce.
Oce ovo uskoro neki patch da izbace, ja ovo ne mogu da igram od kad sam resetovao skillove, ne radi mi.:(
problemi sa netom. nisam se logovao par dana, i neću do sledeće sedmice kad bih trebao da dobijem normalan internet, konačno. Nemoj da me izbacujete iz gilda :)
problemi sa netom. nisam se logovao par dana, i neću do sledeće sedmice kad bih trebao da dobijem normalan internet, konačno. Nemoj da me izbacujete iz gilda :)
Ovakve stvari se objavljuju na zvanicnom forumu gilda :)
Sad cu da te upisem tamo negde da znaju ljudi.
Ljudi ja sam skinuo igru instalirao patchovao registrovao se (napravio acc) ali nece da mi se uloguje u igru pise kao da nevalja ili sifra ili ime pls pomozite....probao sam i sa novim acc al opet isto....
Pa ovako, ja sam prilično nov u svetu MMO igara,tačnije "Runes of Magic" je prva igra koju igram. Moje pitanje bi bilo kako se leveluje ili menja sekundarna klasa, inače sam Knight 11 lv. Scout 1 lv.?
Uđeš u svoju kuću, klikneš na sexy sobaricu i odabereš opciju za promenu klase. Onda će sav xp koji skupljaš ići na sekundarnu klasu, u tvom slučaju na skauta. Samo postoji ograničenje da ti sekundarna klasa ne može biti višeg nivoa od primarne;)
Da otkrih i to, ipak u svakom slučaju hvala. Moj nik je "Llywi" pa možete da me pozovete u guild.
instalirao sam poslednji patch i ne mogu da pokrenem igru. Samo se pojavi onaj update manager, skoči odmah na 100%, otvori mi folder igre i nestane a zatim se ponovo pojavi i sve tako ukrug?! jel' ima još neko problema?
Jok... meni je prosao taj update bez problema. Doduse imao sam nekih drugih problema sa tom launcher.exe aplikacijom, ali mislim da to nema veze sa tvojim problemom. Koliko ti se skidao taj poslednji patch? To je trebao da bude mali hotfix i brzo se skida. Onaj predposlednji je bio ogroman.
Mario Pavićević
26.2.2009, 19:54
Cek gde vam je taj guild da se i ja ubacim moze neka pozivnica?nick:astmario85
Cek gde vam je taj guild da se i ja ubacim moze neka pozivnica?nick:astmario85
Ooo i ti si nam se navukao :)
Kada budes online kontaktiraj neke od ovih: Patton, Zmija, Cyberninja.
Jok... meni je prosao taj update bez problema. Doduse imao sam nekih drugih problema sa tom launcher.exe aplikacijom, ali mislim da to nema veze sa tvojim problemom. Koliko ti se skidao taj poslednji patch? To je trebao da bude mali hotfix i brzo se skida. Onaj predposlednji je bio ogroman.
pa oko 30 Mb je veliki.
e moj nick je barakudaaaa
daj da se nadjemo negde na mapi pa da haramo zajedno..
Red Dragon
3.3.2009, 13:54
Covece, koliko vas se navuklo, morace uskoro da izbace patch da bi upgradeovali gildu!:D
e care daj da vas ja nadjem...prvo to...lutam po mapi i nenalazim nijednog srbina sami poljaci...lol daj recimi sto pre de da vas najdem...molim te..:-)
:alealeee:
Za početak, na kom serveru igraš? Mi smo na Macantachtu. I onda svako ko ima Balkanija ispod nicka je naš... :D
Evo ti link za forum guilda, pa tamo možeš da se prijaviš itd.
http://balkania.isgreat.org/
i ja sam na tom serveru....
daj sto pre mi kazite kako ide...i da vas nadjem..
Whisperuj nekog od ovih... Cyberninja, Zmija, Patton pa ako su online i ako ima mesta ubaciće te u guild.
e da ok je sve to...ali meni je ovo sve novo...i neznam de da ih nadjem i kako daj pomozite mi? :-)
Prvo ih dodaj u prijatelje da ti bude lakse kasnije.(pritisni 'o' zatim klikni 'add' i ukucaj ime jednog od ovih sto ti je DeCoy predlozio).
Desni-klik na njihovo ime (koje se sada pojavilo na listi prijatelja) i klikni 'whisper'.
Ovo nije losa igra al 9 sati skidanja i cijelih 1.5 sat updejtovanja??? I to za betu. Na 3Mbit/s ADSL. Bruka i sramota.
Najvaznija pitanja: koja je poenta ove igre i gdje su braca srbi?
Poenta je ista kao u većini MMORPG igara - rešavanjem questova i ubijanjem mobova dobijaš xp pomoću koga leveluješ lika. A braća Balkanci su u gildu Balkanija;)
A to što se apdejtovalo toliko je posledica toga što je od izlaska bete na instalaciju nakalemljeno bar 20 pečeva jer otprilike izlaze 2 nedeljno.
petar blagojevic
4.3.2009, 17:10
Što se tiče PvP igra je vrlo loša, jer nema skoro nikakvog balansa.PvP dueli traju najviše nekoliko sekundi, i rogue i mage su toliko favorizovani da PvP uopšte nije zanimljiv za druge klase.
Kako se pristupa tom gildu? Radi li ova igra na laptop? Nesto mi kaze da bi ova igra radila i na commodor samo da radi. Ja sam mislio da u tim mmmmmmrrrpggovima ima vise ljudi koji setaju okolo a ono sve zavisi od servera. Cudu se nemogu nacudit.
Na kom si serveru? Mi smo na Macantacht...
Jbt skidam igru preko torenta 2 dana .. I obradujem se "skinula se konacno"
I da krenem da igram ono Update... ae... ono... Pustim ga da updatuje ... 3 h ga vec updatuje Osedecu .... Dajte Ljudi pomagajte... Koliko se ovo ceka za update ili jel ima neki patchevi gotovi da se skinu od negde ???? da se instalirao ju samo .... ako ima pomagajete...
Igra mi se ova igra jako .. posto vidim da je kopija od wow-a ... A wow rasturam ... ( morao sam da prestanem da ga igram ... posto sam bankrotirao ) a vidim da je ova Free-ware.. (to mi se svidja ) ... Ae ljudi pomagajte ... ili ako ima nekog iz NOVOG SADA da se nadjemo da mi nareze te patheve... ... Izludecu od ovog cekanja ..... ..... ...... !!!!!!!! Hvala unapred
:)
petar blagojevic
9.3.2009, 0:42
Jbt skidam igru preko torenta 2 dana .. I obradujem se "skinula se konacno"
I da krenem da igram ono Update... ae... ono... Pustim ga da updatuje ... 3 h ga vec updatuje Osedecu .... Dajte Ljudi pomagajte... Koliko se ovo ceka za update ili jel ima neki patchevi gotovi da se skinu od negde ???? da se instalirao ju samo .... ako ima pomagajete...
Igra mi se ova igra jako .. posto vidim da je kopija od wow-a ... A wow rasturam ... ( morao sam da prestanem da ga igram ... posto sam bankrotirao ) a vidim da je ova Free-ware.. (to mi se svidja ) ... Ae ljudi pomagajte ... ili ako ima nekog iz NOVOG SADA da se nadjemo da mi nareze te patheve... ... Izludecu od ovog cekanja ..... ..... ...... !!!!!!!! Hvala unapred
:)
Mogao si da sačekaš 10 dana da ne skidaš džabe betu, jer ćeš morati ponovo da skidaš 19 marta kada iyađe igra
MIslim da neće morati cela igra tj. ceo klijent da se skida ponovo. Biće patch, veliki sigurno, ali neće morati sve ispočetka...
Baltazar VERTEX
10.3.2009, 22:52
Ljudi ja sam igrao WoW,i sad sam skinuo ovo i poceo da igram na tom serveru sto vi igrate,potpisao sam se Sleepwalker :eek: pomazite mi malo whisperuj te me jos sam noob u ovome... omgwtflol
Eh déjà vu...
Večno prokletstvo Balkanije opet udara, ponovo nema lidera online da unapredi guild.... :opanachke
Eh déjà vu...
Večno prokletstvo Balkanije opet udara, ponovo nema lidera online da unapredi guild.... :opanachke
Pojavio se juce i unapredio je gild, tako da ima mesta za 10 novih clanova.
Na sledecem levelu cemo dobiti i zamak :)
Ljudi ja sam igrao WoW,i sad sam skinuo ovo i poceo da igram na tom serveru sto vi igrate,potpisao sam se Sleepwalker :eek: pomazite mi malo whisperuj te me jos sam noob u ovome... omgwtflol
nismo mogli da te zovemo jer nije imalo mesta, sada moze ako vec nisi usao...
ja sam u igri posle 16h pa ako dotle ne udjes zvacemo te..
u medjuvremenu mozes da whisp Patton, Altas..... za ulazak...
petar blagojevic
11.3.2009, 17:07
MIslim da neće morati cela igra tj. ceo klijent da se skida ponovo. Biće patch, veliki sigurno, ali neće morati sve ispočetka...
mislim da će morati da se skida cela igra
mislim da će morati da se skida cela igra
http://forum.runesofmagic.com/showthread.php?t=42742
Zdravo svima.
Planiram da pocnem da igram ovo posto sam dugogodisnji igrac WoW-a pa me interesuje kako su uradjene instance, raidovi, kako sve to funkcionise u RoM-u?
Hvala.
Nemo` još da počinješ jer shabani u Frogsteru ne znaju da nameste novi server:rofl:
Prilično dobra i najbitnije besplatna kopija WoW-a... samo su useri koji se iskeširaju ipak u mnogo boljem položaju čak i na PvE serveru. U guldu imamo tuce ljudi na pedesetom nivou sa solidnom opermom, a opet ne može ni da se prismrdi nekim instancama, kiklopi npr.
Al` doći će ovaj sa t6 sikirom http://img16.imageshack.us/img16/8168/brainviking.gif i onaj što je pobedio na miss najduže suknje contestu, pa će bolje da ti objasne... ja sam tek na 47 levelu...
Aj` uzdravlje :cool:
BTW Obavezno se reguj na Macantacht serveru da bi mog`o u naš gild :love:
24 hours without RoM.... :starts twitching: .... and counting
Šabani su uspeli da nameste ovo... da znate da izgleda čudno šetati se po praznom Obsidianu... it`s a ghost town:D
Hmmmm... da li da idem sam u ant raid.... ima još 4 sata do dejli reseta:)
Al` doći će ovaj sa t6 sikirom http://img16.imageshack.us/img16/8168/brainviking.gif
Nerfovali su mi je... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:7u58P2U_nr5oUM:http://www.unity.i8i.co.uk/forum/images/smiley_cry.gif
Instance su trenutno u relativno lošem stanju jer su priliom zadnjeg patcha mobovi znatno pojačani, ali bi to trebalo da se skoro reši. Od nekog poređenja sa instancama u WoW-u nema ništa jer ga nisam igrao.. :D
eto, danas ne igramo pa se vidimo sutra u oficijelnoj igri...
Nerfovali su mi je... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:7u58P2U_nr5oUM:http://www.unity.i8i.co.uk/forum/images/smiley_cry.gif
Instance su trenutno u relativno lošem stanju jer su priliom zadnjeg patcha mobovi znatno pojačani, ali bi to trebalo da se skoro reši. Od nekog poređenja sa instancama u WoW-u nema ništa jer ga nisam igrao.. :D
Hmmm... sinoc bili u Mystic Altaru (sto je verovatno najjaca instanca trenutno za ne CS-ove - ne racunam dakle kiklope i instance po stepama) i nije bilo nikakvih problema. Ginulo se, ali ipak smo obrnuli MA dva puta i pokupili sve iteme. Da se razumemo, MA je bio prelak pre ovih poslednjih patcheva. Sad je taman onako kako treba da bude.
Ti si to nešto pomešao. MA i sve instance su nerfovane pečom koji je bio u nedelju čini mi se. Pre nekih nedelju dana preći ceo MA je bilo nemoguće, jer je Aukuda radio charge + cleave koji ti momentalno nosi preko 6k HP-a, ne postoji heal koji bi to mogao izlečiti. Sada može i Aukuda i onaj Iron Golem da se odradi bez većih problema čak i u grupama od dva člana (tank + priest), naravno dosta sporije. Samo je važno da priest ima dosta HP-a i nema pogibije uopšte.
Nadam se da neće biti povećavanja level cap-a sa otvaranjem RavenFalla, jer sam konačno stigao nadomak 50:kreza:
pa ja mislim da hoce i da ce tamo verovatno biti 50+lvl questovi, mada ne mora da znaci, mozda bude samo jedna nova lokacija i nista vise...
kad izlazi full igra?!ako nije jos izasla, da li ce posle morati ponovo da se pravi lik, ako ga sad napravim u beti? hvala
Nema više bete. Svi serveri su trenutno offline, igra izlazi sutra u 10:00.
Hm... A znaci nece morati opet da se skida igrica...? :)
Neće... biće još jedan peč koji bi trebalo da bude pušten opticaj još danas kako se sutra ne bi previše opteretili serveri...
Da, ali evo već je pola deset a od novog peča ni traga ni glasa:(
U klijentu samo stoji slika Bekbrejkera u fensi odelcetu:kreza:
Hmmm... sinoc bili u Mystic Altaru (sto je verovatno najjaca instanca trenutno za ne CS-ove - ne racunam dakle kiklope i instance po stepama) i nije bilo nikakvih problema. Ginulo se, ali ipak smo obrnuli MA dva puta i pokupili sve iteme. Da se razumemo, MA je bio prelak pre ovih poslednjih patcheva. Sad je taman onako kako treba da bude.
Prilikom onog patcha kad su izmenili sistem borbe, sve instance su postale mnogo teže. Kiklope su odmah sutradan ispravili, ali ostale ne. Tek su patchem u ponedeljak to ispravili i sad je normalna težina ;)
Sad videh sliku u klijentu :D Glupo odelo, bolje neki full-chain armor da su stavili :cool:
E ljudi sada sam bzvz pokusala uci na server i pise da mi je akaunt suspendovan od strane administratora:/... wtf...
Serveri su offline do 10 ujutru. Svima pise da im je nalog suspendovan...
Ne znam kako i zasto ali meni je jbg RoM dosadio mnogo...evo vec 2 nedelje ne igram uopste(a i nemam kad ,igram Crysis:warhead,FEAR2,Necrovision,Mirrors Edge,Genesis Rising,Pyroblazer,Pure,Burnout paradaise...i sve to u te dve nedelje) a sad uopste nemam volju da igram dalje a vrlo mi zao.Stadoh na lvl47 i to je to.Bas sam hteo u vas guild ali nije se dalo...mozda kad me uhvati nostalgija opet krenem da igram ali sumnjam jer moram da predjem i UT3 do kraja i jos 2-3 igre sto nabavih :o
Znajuci Frogster, ne bi me iznenadilo da oficiall bude - prekosutra (?!).
I cuvena izjava Kerenskog: "I told you guys, we're working on it".:D
Edit:
Za povecanje lvl cap-a mi se cini da je vec neko napisao na forum da bi se moglo ocekivati povecanje kroz 5-6 meseci ili kroz sledeci chapter (Rise of Demon Chinese Frog :P).
hehehehehe
evo na sajtu ubacili odbrojavanje do pustanja igre....trenutno jos 46 minuta
steta sto sam na poslu ....
zasto nema novih klasaaaaaaa?
Baltazar VERTEX
19.3.2009, 23:59
Ljudi posto je sad izasla full verzija,dali treba da skinem opet ili da patchujem ? Vidim patchuje mi se nesto...:icon_scra:icon_scra:icon_scra:icon_scra:i con_scra
ne moras da skidas ceo klijent ponovo, mozes samo da patchujes ovaj koji si koristio do sada....
Devilish Soldier
23.3.2009, 1:04
moracu ovo da isprobam....
Oće biti opisa u SK? :D Spomenite Balkaniju, čisto onako... :a_whistli
Vidim jutros bio neki patch, a ne mogu da ga skinem nisam kući... Jesu li ispravili bag u drugom epic chainu?
Vidimo se u četvrtak:ciao:
Vidim jutros bio neki patch, a ne mogu da ga skinem nisam kući... Jesu li ispravili bag u drugom epic chainu?
Vidimo se u četvrtak:ciao:
Radi epic chain valjda ga je Pelegrin danas presao, a evo ja se sad spremam :)
...a evo ja se sad spremam :)
Lucky b*****d :D
Eeee, nemojte sve žutaće da pokupite... ostavite nešto i za mene:(
Sta se desilo sa mojim Kecmanom?:D
Kecman ti je u sigurnim rukama:D
Trenutno se nalazi u sestrinskom gildu - Balkanakademija, nažalost još uvek mi je on hold, čekam da nabijem 50/50 (trenutno 50/40) na glavnom liku, da od Zmije ili Backa pokupim informacije o korisnim skillovima kod roguea pa se bacam na igranje sa njim...
Naravno tvoj je istog trenutka kada poželiš da se vratiš nazad u igru;)
Interesuje me koja je najbolja sekundarna klasa za knight-a, planiram da budem tank i koja je najbolja sekundarna za warrior-a kao dmg dealer (ovo je za brata :)). Imamo u planu da igramo iskljucivo PvE (instance, raidove, itd...).
Hvala.
PS
Ne bi bilo lose neki build da nam preporucite :)
ili Backa pokupim informacije o korisnim skillovima kod roguea
Lol, ja i rogue :kreza:
@ Milolos
Za warriora uzmi knight sek, a za knighta warriora... :D
Ipak mislim da je za DPS-era bolja tvoja kombinacija Back W/R nego W/K, pre svega zbog dual wielda. Ako nabudžiš 2 1h sworda sa brzinom ispod 2 na 400 dmg sigurno ćeš nanositi više štete od mene koji nosim 2h sekiru sa nešto preko 1000 dmg i brzinom od 3.6...
I tako... serveri su ponovo down :a_whistli
Jesu jos uvek down...posto nemogu da se ulogujem..a na sajtu nista ne pise :S
Jesu jos uvek down...posto nemogu da se ulogujem..a na sajtu nista ne pise :S
Proradili su oko 11h danas.
Ljudi, na kojim vi serverima igrate?
Hteo bi da probam ovu igru, ali me interesuje dali ce igra raditi na athonu xp 2000+ sa 512 mb rama i geforce4.
Radiće, ali JAKO loše. Na Sempronu 2800+, sa 1GB rama i GF6200 secka na najmanjim detaljima u 1024*768.
Jel igra pukla ili vi slabo pišete ovde?
Irondacha
10.4.2009, 13:39
Ja sam napravio mage-a na Macantach-u sada je lvl 11 Mage/Knight :) .
kazi koji ti je nick pa da te zovemo u guild...
Ja nikako ne mogu da upalim igricu, cuje se muzika u pozadini ali mi izbacuje poruku da je moguce da izvestim autore igre o mom problemu, najgore je sto ne pise sta je konkretni prob. Instalirao sam igru i svi patchevi su skinuti.
Kofiguracija mi je Intel Celeron D 2.4, 1gb ddr400 ram, GF mx440 128mb, 1mb/s adsl...
Please help! Hvala unapred :)
E da, nisam pitao, da li su potrebni shaderi? Ako jesu onda je do toga...
mislim da ti je graficka preslaba za tu igru...
as always...nisam igrao nijednu noviju igru pravljenu posle NFS:Most Wanted-a.
Jedino mi wow radi k'o podmazan :P
Irondacha
11.4.2009, 10:20
Nick mi je Chronix , pa me /w-ajte in-game , da me ubacite u gild :D .
Nikola993
13.4.2009, 10:58
e posto sam nov i hocu da skinem RoM dali cu imati ikakvih problema sa jezikom kao na sajtu nekad mi izbaci sve na Nemackom ili gledam na youtube isto ima dosta snimaka na kojima je igra sve na nemackom :kreza: hitno mi treba odgovor planiram da je skidam veceras xD
Samo prilikom instalacije igre izaberi engleski jezik i nećeš imati niakvih problema...
Nikola993
13.4.2009, 11:52
Hvala :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz: nadam se da ce se skinuti tokom noci i pola dana sutra :alealeee::alealeee: do tada ubijanje od cekanja .BTW kako bih mogo da udjem u balkaniju posto sam dosta citao o igri koga da /w?
Pošto tek krećeš da igraš, prvo ćeš biti u Balkanakademija gildu, pa kad pređeš 25/20 nivo možeš u Balkaniju. Kad uđeš u igru /whisper Cosmic za više detalja i prijem u low level gild
StariVuki
13.4.2009, 14:18
Evo i ja zelim da pocnem da igram RoM, ali imam jedan problem... Skinem igricu, napravim acc, aktiviram ga, udjem u igricu, ukucam sifru i kad ono ne mogu da se ulogujem... Stane mi na "obtaining server list" i nista se ne desava! Poslao sam i support mail ali mi ne pomazu... Ae plz pomagajte! Hvala!
Nikola993
13.4.2009, 18:17
Ja mislim da si pogresio kod kucanja meni se dosta puta desilo da pogresim pass ili acc ili zaboravim xD:boodala: pokusaj da napravis novi . BTW do sad sam igrao sve mmorpg igre od wow do drugih nece mi biti tesko da stignem do 25/20 lvl :D nadam se barem sad za raspust malo i vise od toga xD
petar blagojevic
14.4.2009, 0:24
Igra je još formalno besplatna ali samo za niže nivoe, manje-više svi bolji itemi se prodaju isključivo za dijamante, odnosno za prave pare, a izuzetno je teško naći bilo šta vredno da se još prodaje za gold.
Bez dijamanata-uplate pravog novca igrači čak i sa najvisim nivoom u obe klase nemaju šta da traže u instancama predviđenim za njihov nivo, i mogu mirne duše deinstalirati igru jer su je "prešli" i tu više nemaju šta da traže.
Klase su i dalje neizbalansirane ima i dalje pokvarenih questova, novi patchevi menjaju gameplay kao da je još u beta-fazi, i za jednu igru koja se suštinski plaća RoM i nije nešto naročito, valjda se za pravi novac može naći bolji MMORPG.
manje-više svi bolji itemi se prodaju isključivo za dijamante, odnosno za prave pare, a izuzetno je teško naći bilo šta vredno da se još prodaje za gold.Dobro, to je istina. Mada uvek može da se nađe i za zlato... Dosta ljudi kuka na forumu njihovom da se izbaci mogućnost prodavanja itema za dijamante, tako da možda i bude nešto od toga.
Bez dijamanata-uplate pravog novca igrači čak i sa najvisim nivoom u obe klase nemaju šta da traže u instancama predviđenim za njihov nivoTo nije istina. ;) Evo mi malopre zamalo ceo Kalin prođosmo (a to mu valjda dođe najteža instanca), kiklope redovno čistimo, Mystic po dvoje ljudi radi... A skoro niko od nas dinara nije platio... :)
AAAAAAAA ovo nije normalno prvo stavim u 12 sinoc da mi skine probudim se u pola 6 jutros da vidim ono mi ugasen komp ... ukljucim ponovo on skinuo 400mb sad se probudim o5 mi ugasen komp neko mi celu noc *****a komp ima da ga ubijem sad aaa imam ceo boziji dan da nastavljam ovo skidanje xD ali kad odem u skolu nemam pojma sta cu i kako cu .....:n-cc2::boxing::n-cc2:
btw ima li ti dijamanti da se kupe na ah ??
@petar blagojevic
- kao prvo igra je FREE, ne placas nista...
- kao drugo dijamante ne moras kupovati za pravi novac, mozes ih dobiti i prodajom nekih itema iz igre (craftovanih ili dobijenih u instancama pa cak i van njih) za dijamante u Auction House....
- kao trece patchevi postoje za sve igre, igre se uvek usavrsavaju...
sto se tice PvP servera tu vec ima istine za kupovinu preko Item Shopa i sto su item shoperi u prednosti, ali na PvE serverima mislim da uopste nije bitno..
Igra je još formalno besplatna ali samo za niže nivoe, manje-više svi bolji itemi se prodaju isključivo za dijamante, odnosno za prave pare, a izuzetno je teško naći bilo šta vredno da se još prodaje za gold.
Pazi, ja sam trgovinom za dijamante, za nekih malo više od 7 dana "zaradio" 300 komada i tako obezbedio sebi perma mounta koji bi me inače koštao 15 evra. Uostalom nijedan "vredan" item nisam uzeo sa AH, sve se to da pokupiti u instancama, a i većina dobrih stvari su bound.
Bez dijamanata-uplate pravog novca igrači čak i sa najvisim nivoom u obe klase nemaju šta da traže u instancama predviđenim za njihov nivo, i mogu mirne duše deinstalirati igru jer su je "prešli" i tu više nemaju šta da traže.
Iskusno, nema šta, vidi se da ceo dan provodiš u instancama i da si ih elaborirao. Samo lenji i dokoni ljudi kukaju kako ne mogu u instance. I ja sam isprva mislio da su Cyclops Stronghold i Kalin nedokučivi za non-cs usere, ali se posle 2-3 nedelje to pokazalo netačnim. Treba se samo malo potruditi i složiti OK opremu, mrzim ljude koji navrat nanos nabiju 50 lvl i onda samo pričaju kako nemaju šta da rade. Naravno, ako hoćeš redovno da ideš u instance obavezno je da budeš u nekom gildu, inače ćeš biti osuđen na grupe šabana sa zone, sa kojima je u preko 90% slučajevaquick death jedino ishodište instance u koju se zaputite.
@Nikola993
Dijamanti se mogu kupiti za gold na AH, ali je ponuda vrlo slaba, a cena nerealno visoka, sa tendencijom daljeg rasta :(
Nikola993
14.4.2009, 11:44
TY za ovo za dijamante . Imam jedno pitanje sta mislite koliko bi brzo trealo da se stigne do 20 lvl ? dosta sam igrao mmorpgova jedino ovo mislim da ce da me drzi xD
P.S.skinuo sam sada2.4 gb xD nije puko net . :n_klanja::n_klanja:
StariVuki
14.4.2009, 11:58
Napravio sam 15 accountova i nece, stane mi na obtaining server list i to je to... Ovi likovi iz support tima mi kazu da reinstaliram igricu, ja sam to i uradio ali nista.... Da nema mozda neke veze sa redeem key??
Nikola993
14.4.2009, 12:19
1 pitanje tebra da nisi ti pravio tamo acc mozda za njihov forum xD mozda je u tome a mozda i greska neka samo fali da imam i ja gresku xD ok e ima li guild balkanija forum:confused:
Do 15. sa primarnom klasom treba nekih 2 i po sata igranja (znam jer redovno farmujem čekiće koji su u vreći na 15. lvlu). Računaj da će ti za sekundarnu trebati nešto više jer su kvestovi u Stepama malo rašrtkaniji. Naravno što veći level treba ti više vremena, ali za jedan dan može komotno da se dođe do 20-25 nivoa sa jedom klasom.
StariVuki
14.4.2009, 13:26
Nisam pravio acc za forum, napravio sam obican acc za igricu i to nekoliko komada ali ni jedan nece... Video sam kod njih na forumu da ima dosta likova sa istim problemom, dobro je kad nisam jedini... :kreza:
e ima li guild balkanija forum:confused:
Ima, kako da nema :D
Nikola993
14.4.2009, 22:02
Ima, kako da nema :D
tytytytytytyty :aplauz: sad sam instalirao imao sam srecu nema ni 10 sec kad sam zavrsio instalaciju kad mi o5 nestane struja xD 3 puta zaredom nije normalno xD nadam se da cu da pocnem do kraja veceri :to_care:
Nikola993
14.4.2009, 22:12
Do 15. sa primarnom klasom treba nekih 2 i po sata igranja (znam jer redovno farmujem čekiće koji su u vreći na 15. lvlu). Računaj da će ti za sekundarnu trebati nešto više jer su kvestovi u Stepama malo rašrtkaniji. Naravno što veći level treba ti više vremena, ali za jedan dan može komotno da se dođe do 20-25 nivoa sa jedom klasom.
Ako za jedan dan mogu toliko da stingem cemu guild balkanakademija ??? btw mrzim pachevanje ubija me :n-cc2:
Ako za jedan dan mogu toliko da stingem cemu guild balkanakademija ???
Zato što 99% ljudi ne stigne toliko za jedan dan. Decoy može, ali on to radi po 7386 put. :D
Takođe, računaj to kao probni period... ;)
Nikola993
14.4.2009, 23:35
uso sam u igru napokon xD samo prvi utsci zanimljivi questovi itd ali mnogo gloopa grafika po meni nenzam ni na kolko da stavi za videscreen da lepo vidim igru :Freddy: valjda cu se snaci :D
Nikola993
15.4.2009, 11:37
Celo vece sam pokusavao da wisp cosmic i ssad celo jutro nema ga ingame xD ima li neko drugi ili drugi nacin da s prijavim btw warior/roug sam sad sam lvl 10/5:alealeee:
Cosmic aka Zmija je popodne online, tako da probaj da ga whispuješ posle 16h.
Nikola993
15.4.2009, 15:43
wisp sam ga nije mi odgovorio nista ... sad cuo od lika oko 1 nedelj za 50 lvl na main charu isto tolko na drugom xD
druze tu sam ja bio samo sa drugim likom, mada sam veliki deo vremena bio i na Cosmic-u, ako ne udjes danas pre podne, probaj da me whisp na (Cosmic, ubica, Zmija) ali obrati paznju na velika slova , mora da bude isto kao sto sam ovde napisao...aj vidimo se danas posle 16h i igracu na Cosmic-u pa me whisp tamo...
ma naso te pre citanja ovog posta xD
nego mislim da ima bug u queste treaure hunt stage 2 naso sve za kljuc i dao onom on mi samo dao neku vodu da dam onoj sto mi dala quest i dam joj niti sam dobio kljuc nit ista.... jos su serveri down a igra je bash znaimljiva pogotovo 3 nedelje za max lvl na jednoj clasi xD
Ne dobijes kljuc nego unlocked chest u inventoriju , proveri backpackove.
sta si mislio pod ovim "pogotovo 3 nedelje za max lvl na jednoj clasi "
Nikola993
16.4.2009, 12:27
imam 3 chesta tj boxova onih moram da vidim u kojem od njih je ..
a za 3 nedelje sam cuo u igri toliko treba da se dobije 50 lvl recimo ako imas warior/roug samo na waru 50 lvl isto toliko i za drugu clasu
valjda tako zavisi od igranja koliko si zarazen igrom i vremenom igranja
:to_care::to_care::to_care::to_care:
petar blagojevic
19.4.2009, 17:56
a za 3 nedelje sam cuo u igri toliko treba da se dobije 50 lvl recimo ako imas warior/roug samo na waru 50 lvl isto toliko i za drugu clasu
valjda tako zavisi od igranja koliko si zarazen igrom i vremenom igranja
6 nedelja je premalo za 50/50 lv bar za one umereno "zaražene" igrom , jedino ako si kao fanatik kao neki pa za 1 dan stizes do 25 lv.
Imas i "rupu" što se tiče questova za sekundarnu klasu od 35-50 lv, to je čitavih 15 lv kada moraš levelovati obe klase u istoj zoni.
Dodat je solidan broj glupih questova u Ystri (lak XP), a otvoren je i Ravenfell tako da se sada može levelovati mnogo brže. Pogotovo sa dejlijima u RF koji mogu da se predaju sa sekundarnom već od 36-37 levela. 6 nedelja je sada i više nego dovoljno...
Ma ide nekako ne igram vise od par sati max 4 lol, ne stizem od burazera ali teze je sada 22/17 lvl ... smaraju questovi
Evo ja sam jutros krenuo sa igrom, mage lvl 7 atm "Absorbien" na EN(PVP) Smacht.
Ako neko ima gild, voljan sam da udjem.
shta je prioritet end game-a?
End Game još nije završen...
Eo i ja uzeh malo da igram ovo čudo.
Nick=Karalica
posle 16h sam u igri pa te ubacujem ako si on...
Brat instalirao igru pre neki dan i sve gledam, ovo se sad solidno razlikuje od onog što sam probao pre 3-4 meseca, u pozitivnom smislu naravno. Pravi je trenutak za drugu šansu :)
Aj voodoo_ dođi na Macantacht:) Inače na PvP se mnogo više primećuje razlika između onih koji koriste pravi novac i onih koji igraju za dž, dok je na PvE to mnogo manje primetno.
To mu i ja kazem da ode kod vas ali on hoce neki random server.
Kako da saznam secondary password? Registrovao sam account pre četiri meseca i nema leba da se setim sad? :S
edit: nvm, nastaviću sa postojećim. Subzero na tom vašem serveru :)
Moraš poslati e-mail Frogsteru pa će ti oni resetovati sec password. To je jedini način!
End Game još nije završen...
pa... da ochekujem PvP ili (lol)PvE?
Ne mogu da igram ovo, zabada non stop, ili zaglavi ceo kompjuter ili pukne drajver za grafičku, nestane zvuk pa onda mora restart. A sve ostalo radi bez problema. Šteta :(
Red Dragon
26.4.2009, 22:41
Ne mogu da igram ovo, zabada non stop, ili zaglavi ceo kompjuter ili pukne drajver za grafičku, nestane zvuk pa onda mora restart. A sve ostalo radi bez problema. Šteta :(
A i neces mnogo propustiti. Treba ovo ipak igrati, nije ovo za casual igrace. Zato sam i ja napravio pauzu od ovog.
Verovatno ubace mozda novu rasu neku ili tako nesto ali meni vec dosadila lololol nisam uso par dana vec neznam ni dali cu da udjem ...sto se tice end igre nijedna do sada nije zavrsila igru kao i WoW i dalje se ubacuju nove instance dodaci itd...
Red Dragon
29.4.2009, 20:14
Solidan clanak u SK o RoMu.:)
Falja :D
Steta sto nisam imao barem jos pola strane, ostalo je mnogo toga nedorecenog.
ako ubace nesto kao hordu u WOW-u da znate odo ja u hordu... :D
ako ubace nesto kao hordu u WOW-u da znate odo ja u hordu... :D
Da znas i ja se ima vratim do tada igram si ja wow :to_care: kad bi samo maknuli exp debt vratio bi se ja odma :alealeee:
Da znas i ja se ima vratim do tada igram si ja wow :to_care: kad bi samo maknuli exp debt vratio bi se ja odma :alealeee:
Ne znam sto svi kukaju za debt, on samo poboljsava atmosferu, tj. sprecava igraca da rush-uje kroz svet i igra nepazljivo bez mozga. Nije da ga volim, ali sa njim sam brze naucio da igram ovu vrstu igara.
petar blagojevic
4.5.2009, 12:29
Ne znam sto svi kukaju za debt, on samo poboljsava atmosferu, tj. sprecava igraca da rush-uje kroz svet i igra nepazljivo bez mozga. Nije da ga volim, ali sa njim sam brze naucio da igram ovu vrstu igara.
Dug nije neki problem na nižim nivoima, ali kasnije naraste na oko 100 000 xp
Znam ja sam lvl 50/50, ali i taj dug se moze zaleciti sa 2-3 dejlija. Srecom u instancama je mnogo manji.
LOL, pa kad se bije Worr ili Lynn na otvorenom to ti je garantovano bar 400k debta:D
A to se skine za 2 run-a u kiklopima iliti za nešto više od sat vremena.
BTW:to_care:
http://img208.imageshack.us/img208/1966/rascrnshot2009050300242.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=rascrnshot2009050300242.jpg)
Pozz svima! Upravo sam sad skinuo igru,sad skidam neki update...Jel bi mi mogli preporuciti neku classu za pochetak??? I na kom se serveru igra ?:alealeee:
Server je Macantacht.
Klasa zavisi od načina na koji bi hteo da igraš. Ako hoćeš da tenkuješ uzmi knight/warrior. Ako hoćeš da budeš dps-er uzmi rogue/knight za meele varijantu ili mage/nešto za podršku sa distance. I naravno priest ako želiš da nas lečiš i bez koga se nijedna ozbiljnija instanca ne može odraditi. Samo skauta nemoj da uzmeš:)
Server je Macantacht.
Klasa zavisi od načina na koji bi hteo da igraš. Ako hoćeš da tenkuješ uzmi knight/warrior. Ako hoćeš da budeš dps-er uzmi rogue/knight za meele varijantu ili mage/nešto za podršku sa distance. I naravno priest ako želiš da nas lečiš i bez koga se nijedna ozbiljnija instanca ne može odraditi. Samo skauta nemoj da uzmeš:)
Hvala...:) ,ali zashto ne scout? Postoje li petovi u ovoj igri?
Kakvu ulogu ima ona opcija Channel Seletcion pri izboru karaktera?
Sad sam skinuo update i sve..Igra je fantasticna,grafika,sve mi se svidja...
petar blagojevic
6.5.2009, 0:08
Pozz svima! Upravo sam sad skinuo igru,sad skidam neki update...Jel bi mi mogli preporuciti neku classu za pochetak??? I na kom se serveru igra ?:alealeee:
Ova igra se bazira uglavnom na količini hp(stamina) i defense, ostalo slobodno možeš zanemariti jer nema nekog uticaja.
Imaš u osnovi 4 klase, jer su scout i warrior prilično loši.Najpopularnije kombinacije su mage/priest ili knight/priest na PvE serverima.Nema mnogo kombinacija, jer ti jedna klasa prosto mora biti knight ili priest.
,ali zashto ne scout?
Igra nije izbalansirana, neke klase su inferiorne, scout ima malo hp, i kada dostigneš maksimalni nivo bićeš neupotrebljiv za instance za tvoj nivo.
Postoje li petovi u ovoj igri?
Postoje ali služe samo za ukras i kupuju se za pravi novac, za dijamante(500 dijamanata-oko 20 evra).
Pozdrav svima:ciao:
El ima jos mesta u toj gildi "Balkanska alijansa"?
Ja sam napravio mage/priest da li je to dobro?
Kako sam primetio mage nije los DPS ima neke solidne mađije.
Ima mesta, posle 16h whisperuj Cosmic ili Backbreaker u igri pa će te neko od njih dvojice ubaciti.
Mag je fenomenalan DPS-er, mada je prošle nedelje sa patch-om malo nerfovan, ali i dalje se bez njega ne može na ozbiljnije boss-ove:)
Da li mogu da se koriste jos neki zajednicki talenti osim onih?
I da li moze neko da mi kaze koji sve raidovi postoje.
DeadSilence
9.5.2009, 10:26
Ja sam poceo skoro da igram igricu i dopala mi se nego ajde stavite i mene na listu za guildu. nick Gregoryhouse
inace sam priest trenutno 7lvl imam jos jednog veci lvl ali sam nesto zeznuo s njim
Apprentice
9.5.2009, 12:07
Zahvaljujuci gosn. Red Dragonu ( ako se seca ) ja ovu igru skinuh odavno, ali nikako da uzmognem je igrati. Ajd i mene primite u gild. Nik je Derimos, inace ljecnik. ( cisto malo da vas lecim, jer sam u wowu tenk ). Tek sam na 11 nivou.
Evo i jedno pitanje. Jel mogu da ne uzimam drugu klasu? I jel osnovna klasa slabi u odnosu na sekundarnu? Htedoh da budem healer/mage? Ali bi prvenstveno da lecim.
Drugo.. jel ima neki addon koji menja interfejs u igri ( action barove itd ) jer takav kakav je preterano je ruzan. ( mislim na sam izgled.. nekako je nedopadljiv )
Hvala u napred, pa se gledamo.
Pazi ne moraš da uzmeš drugu klasu. Ali ipak, kada imaš sekundarnu klasu možeš da na primarnoj koristiš neke njene skillove,a takođe i da dobiješ elite skillove koji su karateristični za svaku kombinaciju klasa.
Što se primanja u gild tiče, whisp Cosmic u igri:D
Imaju neki addonovi što menjaju interfejs, ali se sećam da je bilo problema jer su normalno radili samo na nekim većim rezolucijama, možda je ispravljeno, anyway baci pogled na http://rom.curse.com/downloads/rom-addons/default.aspx
@Deadsilence
Ovo za primanje u gild važi i za tebe ;)
E momci ja imam veliki problem sa instalacijom same igre...Naime,skinuo sam ceo klient koji se trazi koji sadrzi 4 ROM ( 1a,1b,1c,1d ) fajla + setup koji startuje instalaciju....Sve ide ok do trenutka kada setup jednostavno ne prepoznaje ni jedan od ova 4 fajla i nece da zapocne instalaciju ( tacna poruka glasi:" The file "ROMsetup(2)-1a.bin" could not be located in "D:/Runes of magic" Please insert correct disc or select another folder " iako je su ti fajlovi zaista u D:/Runes Of Magic. On ih jednostavno ne vidi ili ne prepoznaje bin format. Ukoliko neko zna resenje ovog problema molio bih da mi odgovori sto pre posto sam zaglavljen ovde. Hvala unapred.
Apprentice
9.5.2009, 14:40
Ajd onda ovako... Koja je sekundarna klasa najbolja za primarnog hilera?
E momci ja imam veliki problem sa instalacijom same igre...Naime,skinuo sam ceo klient koji se trazi koji sadrzi 4 ROM ( 1a,1b,1c,1d ) fajla + setup koji startuje instalaciju....Sve ide ok do trenutka kada setup jednostavno ne prepoznaje ni jedan od ova 4 fajla i nece da zapocne instalaciju ( tacna poruka glasi:" The file "ROMsetup(2)-1a.bin" could not be located in "D:/Runes of magic" Please insert correct disc or select another folder " iako je su ti fajlovi zaista u D:/Runes Of Magic. On ih jednostavno ne vidi ili ne prepoznaje bin format. Ukoliko neko zna resenje ovog problema molio bih da mi odgovori sto pre posto sam zaglavljen ovde. Hvala unapred.
Danas ti je srecan dan! :) Salim se i ja sam imao isti problem. Sve sto treba da uradis je da preimenujes fajlove da ovako izgledaju:
ROMSetup(2)-1a
ROMSetup(2)-1b
ROMSetup(2)-1c
ROMSetup(2)-1d
Inace i ja igram ovu igru dva dana ali imam dosta problema i dosta toga mi se ne svidja u odnosu na wow. Mozda sam prvi covek sa ovakvim misljenjem ali po meni ovo nema mnogo veze sa wow.
Ajd onda ovako... Koja je sekundarna klasa najbolja za primarnog hilera?
Ne znam, ja bih ti preporučio maga zbog elite skilla Angel`s Blessing (mislim da je elite:icon_scra) koji obnavlja manu članovima grupe, a i Freeze nije loš. E sad sub knight ima elite skill koji pored standardnog HP-a, diže i max MP članova grupe, ali mislim da je onaj prvi dosta korisniji... Za ostale ne znam, samo sam se sa ovakvim tipovima socijalizovao :D
Pogledaj na http://romdata.getbuffed.com/ koji su elite skillovi za koje kombinacije sa priestom za više detalja.
I da, za sada su u igri elite skillovi samo do 35 nivoa.
Baltazar VERTEX
10.5.2009, 10:26
Skinuo sam addon,gde sad u koji folder u RoMu da ga kopiram? I kako posle da ga ukljucim u igri? :icon_scra
Uclanio sam se u gild jos dok je bila beta verzija, i tada mi rikne komp i jedno mesec- mesec i po nisam igrao... Sad sam opet skinuo i patchuje mi se, da li sam ostao u Balkaniji? Nick je Zlayo :(
Odes u folder gde ti je instalirana igra i napravis folder Interface, pa posle u njemu AddOns. U njega kopiras sve addon-ove.
Uclanio sam se u gild jos dok je bila beta verzija, i tada mi rikne komp i jedno mesec- mesec i po nisam igrao... Sad sam opet skinuo i patchuje mi se, da li sam ostao u Balkaniji? Nick je Zlayo :(
Ne verujem jer se kickuju charovi neaktivni duže od 10-15 dana bez najavljenog odsustva. Ali nije problem da opet uđeš samo whispuj nekoga u igri...
I ja krecem da igram pripremite se da primite jos jednog clana :)
goodlikesweeper
15.5.2009, 18:17
Imam problem sa igrom. Nisam je neko vreme igrao, i pre neki dan uradim updejt, ali posle toga nije hteo da nadje listu servera. Kasnije taj dan je hteo, ali nece lepo da mi loaduje lika:
http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.95a6e0e33a.jpg (http://www.freeimagehosting.net/image.php?95a6e0e33a.jpg)
Da li mogu to nekako resiti, ili moram reinstalirati igru? Posto sam obrisao instalaciju klijenta, pa da znam da li da brisem igru da mi ne zauzima prostor bezveze, ako vec problem ne mogu resiti drugacije.
Angelo Serafin
26.5.2009, 12:03
Imam problem sa igrom. Nisam je neko vreme igrao, i pre neki dan uradim updejt, ali posle toga nije hteo da nadje listu servera. Kasnije taj dan je hteo, ali nece lepo da mi loaduje lika:
http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.95a6e0e33a.jpg (http://www.freeimagehosting.net/image.php?95a6e0e33a.jpg)
Da li mogu to nekako resiti, ili moram reinstalirati igru? Posto sam obrisao instalaciju klijenta, pa da znam da li da brisem igru da mi ne zauzima prostor bezveze, ako vec problem ne mogu resiti drugacije.
Ovo se i meni dešavalo. Mislim da je bio problem kod njih.
Samo budi strpljiv... proći će!
Anaxander
26.5.2009, 16:21
Ljudi šta podrazumeva "experience debt". Malopre sam poginuo i pisalo mi je nešto u vezi toga...
Kad zagines onda dobijes taj debt koji se izracuna racuna na osnovu tvog levela. Igrajuci dalje 70% (valjda je ta cifra) experienca ide za vracanje tog debta i tako sve dok ga ne vratis. Tacnije dok ne vratis taj debt, levelovanje ti ide sporije. Obicno se taj dug trenutno moze vratiti resavanjem jednog ili dva questa.
Josh jedna pohvala za igru Runes of Magic, mada verujem da je vecini jasno da se radi o jako dobrom MMOu. Trenutno nije moguce naci bolji F2P MMO na trzistu i to tvrdim jako odgovorno jer svakog meseca istestiram bar 3 F2P Online igre u nadi da cu naci nesto bolje.
Shto se tice Cash Shopa zbog koga mnogi igri spocitavaju da nije pravi F2P ovom prilikom cu se samo sloziti sa konstatacijom jednog od ljudi koji su radili na igri da je Runes of Magic jedinstven u svetu F2P MMO igara jer uz pomoc sistema trgovine koji su oni implemetirali moguce je dotji do valute koja se koristi u Cash Shopu bez ijednog potrosenog dinara. To igru cini unikatnom jer sve ostale nazivno F2P igre forsiraju P2P igrace (sto je i normalno) i nije moguce doci do odredjenih pogodnosti koje imaju ljudi koji "doniraju" novac. To je jedna od najbitnijih osobina igre i mnogi su primeri ljudi koji su uspeli steci jako dobru opremu koristeci pogodnosti sistema trgovine i pametnim igranjem. Mnogi od njih igraju pod okriljem guilda Balkanija koji je jedan od najsnaznijih guildova na Macantacht serveru i od njih mozete dosta nauciti.
Pozdrav za moje bivshe guildmate koji ovde vidim imaju status moderatora, Decoy-a i Patton-a :ciao:.
Angelo Serafin
28.5.2009, 13:11
Teotihuakan - warrior/scout
Balkanakademija
Teotihuakan - warrior/scout
Balkanakademija
Dobrodosao :)
Postoji li mogućnost da nekako sredim ovaj "bar" gde su mi magije? Koristim Foobar addon, ali ne uspevam da ga izmenim. Ako neko zna bolji neka kaže.
http://i49.photobucket.com/albums/f264/anaxander88/th_RAScrnShot_20090529_090651.jpg (http://s49.photobucket.com/albums/f264/anaxander88/?action=view¤t=RAScrnShot_20090529_090651.jpg)
Jel si pogledao u samoj igri da li postoje neki setinzi za taj add-on. Ako ne, pogledaj u folder gde si ga instalirao da li ima neki readme ili tako nesto. Ako nema ni to, ne preostaje ti nista drugo sem da sam ceprkas po add-onu koji je obicno neki xml fajl dok ga ne namestis kako treba.
Imaju setinzi, pokusavao sam da namestim ali nista... nema veze, ni ovako nije lose...
Nije mi jasno zashto koristish addon za barove kad je onaj ugradjeni i vishe nego dobar.
Ono shto ti ja preporucujem jeste da deinstalirash taj Foobar (za koji btw nikad cuo a koristim veliki broj dobrih adddonova) i da podesish u Interface ugradjene barove. Najbolje bi bilo da ukljucish tri bara, i odredish broj magija koje ce ici u svaki prema grupama magija. Znaci jedan bar offanzivne magije, drugi defanzivne, treci buffovi ili slicno tome.
Anaxander
29.5.2009, 11:56
Nisam znao za to. Hvala!
Sta nije u redu sa ovim patchom nesto nece da se instalira ja ga downloadujem ono pise error
Meni se instalirao danas kako treba.
Jedino sto mi pada na pamet je da im server za download nesto ne fercera.
Gosn. Sun Tzu je iskusio probleme prilikom instalacije prethodnog patcha pa će ti on možda biti od pomoći...
Angelo Serafin
4.6.2009, 6:44
Sta nije u redu sa ovim patchom nesto nece da se instalira ja ga downloadujem ono pise error
Meni se isto dešava: Na kraju update-a (lepo dođe do 100%) izbaci samo error.
Ni kakav error ni zašto... I jednostavno nemogu da kliknem start.
Ako izlazi samo error prozor bez ičega, imate premalo mesta na hardu..
Angelo Serafin
4.6.2009, 16:21
Ako izlazi samo error prozor bez icega, imate premalo mesta na hardu..
A ako imam 130 GB mesta na hardu a i dalje mi izlazi samo error prozor bez ičega?
Onda idi na zvanični forum (http://forum.runesofmagic.com/forumdisplay.php?f=41) i pregledaj teme, možda je neko imao sličan problem. Ako ne, pravi novu temu :D
Angelo Serafin
4.6.2009, 21:10
A ako imam 130 GB mesta na hardu a i dalje mi izlazi samo error prozor bez ičega?
Moja greška. Stvarno je to što si ti rekao. U stvari nisam imao tih 130 GB...
Izvini!
Pozdrav braco gejmeri.Evo i ja sam skinuo taj famozni ROM posto nisam mogao nikako da igram WOW sto zbog toga sto je bio pretezak za skidanje sa interneta sto zbog toga nisam imo gdje da ga nabavim ova jeftina kopija WOW me je odusevila kad sam gledao gameplayeve na youtube i screenshotove ali sam se dosta osmisljo posto je cilent tezak.Ali eto kad sam se nakano da ga skinem(skidao sam ga cijeli dan i noc) cijelu noc ja nisam mogao da spavam koliko sam bio uzbudjen iz priloga vidite da vam ovo pisem u 5:33 ujutro.I napokon kada sam skinou zadnji 4. fajl pokrene ja to sa sretan ka ono na nekih 40% error nemoze nesto...neznam sta je.Joj ja razocaran pokusavam sve ali nista,dodjem na ovaj forum vidim vi svi sretni dogovarate ulazak u guildove mog problema nigdje.Probam ja ono sa izmjenom imena fajla ni to nemoze.Joj sta reko moram se registrovat i taman kad sam se rigstrovo i pustio instalaciju da uradim screenshot ono odjenom proradi i instalira ja sav sretan jbt.....aaaa kad na update opet error a jbt...sta cu sad a ja opet pregledavaj forum kad ono pise nesto poslusam ja izbrisem neku igricu kad ono oce...I evo sad se nadam za ovo vrijeme dok sam vam sve ovo napiso sigurno je se i uradio update.POZZZZZ
Dobrodosao Kerozin :aplauz:
Hvala Hvala:alealeee: e sad ja sam 5 level i nick mi je picmoljak warioir sam ali cu na 10. dignuti i priest i samo me zanima dali je ovde potrebno kao i u silkoradu farmat za skill poene posto vidim da se skillovi ne kupuju.
Red Dragon
11.6.2009, 21:24
I dalje ziva Balkanija, a?
Jel' bilo to famozno spajanje?
E ljudi nabio sam 11 level i imam par pitanja.Otisao sam tamo i prijavio se za priesta.1.
E sad jel ja moram ponovno nabijat levele posebno za priest a posebno za wariora?
2.Jel mogu npr. neki magicni napad priesta ispaliti ko warior ili se hilat kad sam warior da ne zamjenjujem na priesta?
3.Na koju tipku na tastaturi moram klimnuti da mi izbaci one skilove koje dobijes kada nabijes level pa moras kliknuti na onu knjigu?
4.Kako ono da se napravim oruzje u blacksmith-u?
5.Dali je potrebno farmati kao u silkorad-u ili poena uvijek ima dovoljno za dizanje napada?
Eto par pitanja a i vi mi jos nesto recite sto bi trebao znati a zaboravio sam vas pitati.POZZZZ!!!:):):)
E ljudi nabio sam 11 level i imam par pitanja.Otisao sam tamo i prijavio se za priesta.1.
E sad jel ja moram ponovno nabijat levele posebno za priest a posebno za wariora?
2.Jel mogu npr. neki magicni napad priesta ispaliti ko warior ili se hilat kad sam warior da ne zamjenjujem na priesta?
3.Na koju tipku na tastaturi moram klimnuti da mi izbaci one skilove koje dobijes kada nabijes level pa moras kliknuti na onu knjigu?
4.Kako ono da se napravim oruzje u blacksmith-u?
5.Dali je potrebno farmati kao u silkorad-u ili poena uvijek ima dovoljno za dizanje napada?
Eto par pitanja a i vi mi jos nesto recite sto bi trebao znati a zaboravio sam vas pitati.POZZZZ!!!:):):)
1. Da
2. Da
3. K
4. Nabavi recept, resurse i pici
5. Moze farm, mozes i questove da radis
@Red Dragon
Da i da :)
E hvala brate:alealeee: i imam samo jos jedno pitanje kako da stvorim jos onih kockica gdje mi stoje napadi?
I naravno imali kakav guild nas da bi me primio i de mi dajte svoje nikove.
Brate da si pročitao poslednje 2 strane sve bi ti bilo jasno.
Btw, jesu ona 2 guardiana ogromna ubijena? Sećam se onog ogromnog raida, pa kad se ovaj izlečio na ~30% :kreza:
Evo instalirao sam igru i sad mi pola dana skida neke pečeve :)
koliko cu jos morati čekati?
Čekaćeš dosta... ali vredi!
Brate da si pročitao poslednje 2 strane sve bi ti bilo jasno.
Btw, jesu ona 2 guardiana ogromna ubijena? Sećam se onog ogromnog raida, pa kad se ovaj izlečio na ~30% :kreza:
Odgovor sa zakašnjenjem - NISU:D Niti je bilo ko nešto organizovano pokušavao još od onog raida veče pred brisanje debta.
Čestitam na pobedi nad RuneKeepers-ima!
E pozdrav...ja sam opet poceo da igram ponovo sa mage-om jer sa citajuci ovaj topic shvatio da warior nije nista posebno jak u sta sam se i sam uvjerio.E sad posto cu ja brzo doc do 10 level molio bih vas da mi preporucite najbolju sekundarnu klasu.MOzda nesto da kombinujem mele/magic ono magic/rouge na primjer.Nisam siguran za kombinaciju magic/priset jer bi mi onda brzo se trosila mana a to nije pametno.Eto molio bih mvas da mi date neki primjere.
M/P i ništa drugo. Ta magic/melee kombinacija koju si zamislio jednostavno nema smisla za PvE.
petar blagojevic
19.6.2009, 1:46
E pozdrav...ja sam opet poceo da igram ponovo sa mage-om jer sa citajuci ovaj topic shvatio da warior nije nista posebno jak u sta sam se i sam uvjerio.E sad posto cu ja brzo doc do 10 level molio bih vas da mi preporucite najbolju sekundarnu klasu.MOzda nesto da kombinujem mele/magic ono magic/rouge na primjer.Nisam siguran za kombinaciju magic/priset jer bi mi onda brzo se trosila mana a to nije pametno.Eto molio bih mvas da mi date neki primjere.
Potpuno je isto koju god kombinaciju klasa odabereš jer sve zavisi od opreme, jer nema ograničenja koliko statova može doneti oprema odnosno dijamanti(pravi novac koji se uplaćuje).
Mage/priest nešto manje zavisi od opreme nego melee klase, pa je uvek dobra kombinacija.Obe klase koriste istu opremu i ne moraš imati 2 seta, a mana nije problem jer imaš potiona u izobilju, a praktično ne trebaju hp-potioni.
Warrior je dosta loš, jedino ako je u kombinaciji sa knightom nešto vredi.
Wolverine
19.6.2009, 15:28
Skidam sa zvanicnog sajta, jos malo pa se pridruzujem ujudurmi...:) Moze li neko da me uvede u klase etc.
Pri kraju je apdejt, bice neki knight ovde vidim :)
Anaxander
19.6.2009, 19:39
U tom slučaju, mogu da ti skujem malo opreme :)
Elem, čemu služe Life Crystal, Tough Crystal, Illusion crystal?
Wolverine
19.6.2009, 19:55
Jos se updateuje, ne mogu da verujem...Total na 30% :( Krenulo brzo...
U tom slučaju, mogu da ti skujem malo opreme :)
Elem, čemu služe Life Crystal, Tough Crystal, Illusion crystal?
Skupljaj to, mada reci koja si klasa (sekundarna/primarna) pa da ti kažemo koje, jer su ti kristali potrebni za lvl 25 elite skill.
@Wolverine
Samo da te unapred upozorim da se knight mnoooogooo sporo leveluje, tj. da mu treba 100 godina da ubije kripa svog nivoa (naravno bez transmutovane opreme, kakvu ćeš i imati maltene do kraja levelovanja).
Anaxander
19.6.2009, 20:23
Knight 23 / Warrior 18
Ako nekom trebaju ovi koji meni ne trebaju :) recite da šaljem.
Ovo za Knighta je živa istina, ponekad zažalim što sam njega uzeo. Još više što sam odabrao warriora za sekundarnu.
Onda ti treba 15 komada Life kristala i isto toliko Tough kristala;)
Wolverine
19.6.2009, 20:37
Kad ocu da kreiram lika, komp se restartuje... Pomoc, ljudi!
EDIT: Reseno, instalacijom starijih drajvera za graficku ;) Inace sta da napravim kao lika, koji bi bio paladin etc.
EDIT 2: Igram na Macatachantu (kako god se pise xD) sa warriorom koji se zove Faerah.
Aleksandar
20.6.2009, 12:55
Ako nekom trebaju ovi koji meni ne trebaju :) recite da šaljem.
Meni trebaju Life kristali.Ako imaš viška pošalji mi.Milashin je moj lik.
Knight sporo leveluje ali bolji tenk ne postoji.
@Wolverine
50% ljudi igra knight/priest,a 50% mage/priest kombinaciju.
Preostali postotak igra ostale klase :)
Wolverine
20.6.2009, 14:00
@Wolverine
50% ljudi igra knight/priest,a 50% mage/priest kombinaciju.
Preostali postotak igra ostale klase :)
Joj, mrzi me da igram opet :) Ovako cu Warrior/Knight ili Warrior/Mage...:)
Anaxander
20.6.2009, 14:03
Nazalost,imam samo jedan :)
W/K uzimaj (ja sam to, možeš u istoj opremi i da tenkuješ na 50/50), nemoj W/M nikako, eventualno W/R da možeš dual wield.
Anaxander
20.6.2009, 20:05
Da li još neko ima probleme sa logovanjem? "Obtaining server list" traje li traje...
http://forum.runesofmagic.com/showthread.php?p=803062#post803062
Serveri si trenutno down da bi se ispravila greška zbog koje neki ljudi danas nisu mogli da se loguju.
http://romdata.getbuffed.com/
Ovde uvek možeš pogledati status servera
Anaxander
20.6.2009, 20:21
Trebao sam da napadnem Count Hibaru sa nekim ljudima... prošli put nam ga ubiše ispred nosa :(
ovo je zanimljivo
http://i49.photobucket.com/albums/f264/anaxander88/th_wtf-1.jpg (http://s49.photobucket.com/albums/f264/anaxander88/?action=view¤t=wtf-1.jpg)
http://i49.photobucket.com/albums/f264/anaxander88/th_RAScrnShot_20090619_191001.jpg (http://s49.photobucket.com/albums/f264/anaxander88/?action=view¤t=RAScrnShot_20090619_191001.jpg)
petar blagojevic
21.6.2009, 2:10
Warrior/Mage je zanimljiva kombinacija, tu imaju neki jaki elite skillovi, za 15 i 30 lv(elite 15 lv povećava snagu elita 30 lv za 45%).Warrior/Mage ima manji defense i health nego Warrior/knight, ali pošto može da nosi chain ne bi trebalo da bude većih problema.
Ali je za instance sucky, sucky. Znam jednog, razbija PvP sa 2h staffom, ali zato niko neće da ga vodi nigde jer je beskoristan u bilo kojoj instanci!
I da, razlika u defensu između clotha i chaina (pa i platea) je nikakva. Svi nose cloth cipele i leather pantalone zato što na + daju stamina bonus, a razlika u defensu je zanemarljiva. R/K može u leatheru da tenkuje šta god hoćeš. Jedino što vredi u pogledu defensa jeste enhanced armor, knightov secondary skill. Kod Worra i Lynna warr-ovi i rogue-ovi (kojima nije knight sub) sa po 7-8k HP-a padaju od jednog AOE-a kao snoplje.
petar blagojevic
21.6.2009, 20:03
Ali je za instance sucky, sucky. Znam jednog, razbija PvP sa 2h staffom, ali zato niko neće da ga vodi nigde jer je beskoristan u bilo kojoj instanci!
I da, razlika u defensu između clotha i chaina (pa i platea) je nikakva. Svi nose cloth cipele i leather pantalone zato što na + daju stamina bonus, a razlika u defensu je zanemarljiva. R/K može u leatheru da tenkuje šta god hoćeš. Jedino što vredi u pogledu defensa jeste enhanced armor, knightov secondary skill. Kod Worra i Lynna warr-ovi i rogue-ovi (kojima nije knight sub) sa po 7-8k HP-a padaju od jednog AOE-a kao snoplje.
To je tako jer je igra ipak polovičan uradak, pa ima dosta nedostataka uključujući i to što si naveo.
Možda izbalansiraju klase i dovedu igru u red, ipak je prošlo samo 3 meseca od izlaska igre.
Na 50 lv u obe klase se vidi da je sistem sa 2 klase totalni promašaj i da se suštinski sve svodi na defense, hp i magove skillove, i da od upotrebljivih klasa postoje samo knight, priest i mage.Obično RPG-ovi imaju više od 2-3 upotrebljive klase, najčešće 5-6.
Trebali su da urade igru sa 7-8 klasa i da ima samo jedna klasa, a ovo sa sekundarnom klasom je obična glupost.
jozvan_Kg
21.6.2009, 20:31
Skidoh sinoc klijent, i sacekah danas da se update-uje, krenuh sa igrom konacno :). Level 4 knight sam, Shadowboxer je ime, kako da se pridruzim nasima?
Red Dragon
21.6.2009, 21:43
Dodjite kod mene, pravim novi gild. Ovi su prodali dusu zarad moci i slave i sad igraju kao Travian - spojili se sa najjacim savezima i peglaju slabije.:D
A izgubili su na onoj atmosferi od pre. Steta...
Pre sam im radio kao skaut, samo im dovodio likove.:kreza:
Wolverine
22.6.2009, 14:35
Warrior sam Mage :to_care: Mada sad opet moram da cekam update jer sam reinstalirao Win.... 11 lvl, u Varanasu sam. Zovem se Faerah.
jozvan_Kg
22.6.2009, 20:59
^ Znaci tebe sam vidjao juce po Howling Mountains-u :D
Anaxander
22.6.2009, 21:34
Koji je elite skill za K/W 25? Znam da je za 20 mogućnost korišćenja 2H sekire, ali ja ne planiram da je nosim, stoga, da li je moguće uzeti elite 25 bez 20?
Ne možeš da uzimaš elite ako nemaš one prethodne ;) A sve elite kao i još dosta korisnih stvari imaš na http://romdata.getbuffed.com/
Ljudi trenutno je malo frka sa Akademijom - nema mesta, a lider je otsutan, pa ne možemo ni da dignemo lvl gilda. Valjda ćemo to brzo rešiti pa ćemo moći da primimo nove članove. Zainteresovani me mogu kontaktirati ingame (Decoy), pa ću ih uputiti na ljude koji su trenutno online a mogu da pozivaju u Akademiju.
Wolverine
23.6.2009, 10:19
^ Znaci tebe sam vidjao juce po Howling Mountains-u :D
:to_care: Kako se zoves u igri?
Koji je elite skill za K/W 25? Znam da je za 20 mogućnost korišćenja 2H sekire, ali ja ne planiram da je nosim, stoga, da li je moguće uzeti elite 25 bez 20?
Tek sad videh ovu tvoju izjavu. K/W ne treba da nosi ništa osim 2H sekire jer ima elite skill koji mu daje 35% bonusa na damage 2H sekire. Ako tenkuješ nekog bossa sa 1H + shield sva je prilika da će neki IMBA mag da ti pokupi aggro (na koga li mislim:rolleyes:).
Tek sad videh ovu tvoju izjavu. K/W ne treba da nosi ništa osim 2H sekire jer ima elite skill koji mu daje 35% bonusa na damage 2H sekire. Ako tenkuješ nekog bossa sa 1H + shield sva je prilika da će neki IMBA mag da ti pokupi aggro (na koga li mislim:rolleyes:).
Taj na koga mislis moze svakome da pokupi aggro :Freddy:
Anaxander
23.6.2009, 11:00
Ovo mi nema logike, knighty je polovina skillova u vezi sa štitom...
Ima logike, 1H + shield koristiš u instancama kad biješ elite da ih što više navučeš na sebe koristeći whirlwind shield skill, i ne dozvoliš da ih magovi ili priestovi povuku na sebe. U suštini možeš ti i da tenkuješ sa 1H, imaćeš osetno veći defense (mada taj defense i nije toliko bitan, Kalin svi bossovi idu na 2H bez problema, Cyclops Lair idem kao warrior da tenkujem), ali se sa 2H lakše drži aggro, a i brže se ubija boss. Naravno kad i ako dobiješ purple 1H (hammer od mino bossova, traitor, wooden sword ili 1H al-landžu) moći ćeš i sa njima da držiš aggro bez nekih problema.
I nemoj slučajno da dok igraš solo, tj. dok se leveluješ koristiš 1H + shield - 2H značajno ubrzava igranje jer ćeš mnogo brže ubijati. Takođe izbegavaj Holy Strike u solo i koristi Disarmament.
Anaxander
23.6.2009, 11:23
Hehe, pa ja samo koristim 1H+shield, cini mi se da sam neku jaku sekiru koji sam dobio u nekom questu stavio na aukciju baš što nemam nameru da je koristim. Obavezno koristim Holy strike, whirlwind shield i shield of atonement, kao i warriorove shlash i whirlwind... disarmament najmanje koristim, tek kad se setim da ga imam... aj probacu da vidim kako funkcioniše...
Uspeo sam da se naviknem na tuču bez štita, definitivno brže ubijam mobove, za sad je dobro, ali ću sigurno tražiti neko jako 1H oružje inače mi polovina skilova ne vredi ni dve banke...
Evil mr Dark
26.6.2009, 5:19
e ja sad skidam igru i jedva cekam da se ukljucim nego cuo sam da na pocetku instalacije moram da izaberem english-us ili german-eu ali ako izaberem us mogu da igram samo na us serverima ali ako izaberem eu da ce mi igrica biti na nemackom i da onda mogu na eu servere!!ako je ovo tacno sta da radim kad ja ne znam nemacki i kako uopste da idem na taj srpski server pls pomozite mi stvarno zlim da igram ovu igru:confused:
da li da skinem sa pirate baya ili sa oficijalnog sajta rom.na pb nema open beta??????
ako neko ima neke instrukcije neka mi posalje na moj msn.:n-hang:
Bese davno, ali ako se ne varam kad skines EU verziju, mozes birati izmedju engleskog i nemackog. Neka neko potvrdi, posto davno bese taj decembar kad sam je instalirao.
Pozz svima i ja da se javim. Ak' moze 'teo bik u giljd :)
Lik je Xart, trenutno sam priest i moz se desiti da samo to i ostanem (smaraju me double klase, uzecu drugu samo ako bidnem primoran :)). E da na Smacht serveru sam.
E pa nema šanse da uđeš u gild, jer smo mi na Macantacht serveru;) Mada i na Smachtu ima naš gild Balkanexpress ili tako nekako se čini mi se zove.
A neeee zasto ste tamo?.... Pa ne mogu sve iznova da igram... :(
Red Dragon
27.6.2009, 20:38
A neeee zasto ste tamo?.... Pa ne mogu sve iznova da igram... :(
Pa bre ricma, jos dok smo bili na RoMovom forumu i dok je trajalo beta, dogovorili smo se da savez bude na Macantacht :).
Ja sam inace penzionisao Cybera (K/R), od sad cu (kad nadjem vremena) igrati samo sa dva lika, W/P i M/P. Kad svi idu na solo i overpower, idem i ja.:D
Angelo Serafin
28.6.2009, 8:13
Moj prijatelj Altanor bi želeo u guild. Nov je, mage12 / priest1. Kome treba da se obrati?
I da jednom rešimo za Guild Rune. Kome se doniraju i šta se s njima radi?
Hvala!
Neka se obrati nicku Backbreaker, a gild rune šaljite na njegov nick ili meni - Decoy, kako vam volja. NE DONIRAJTE gild rune u Akademiju!
Pa bre ricma, jos dok smo bili na RoMovom forumu i dok je trajalo beta, dogovorili smo se da savez bude na Macantacht :).
Ja sam inace penzionisao Cybera (K/R), od sad cu (kad nadjem vremena) igrati samo sa dva lika, W/P i M/P. Kad svi idu na solo i overpower, idem i ja.:D
ccc penzionises najjaci kombo (R/K) da bi igrao W/P (to si video od ubice priznaj :p).
Inace bilo bi lepo da neko od gospode sto su aktivni da kratki opis poboljsanja koje ce doneti onaj veliki patch pred ekspanziju (prava poboljsanja, ne mumbo jumbo sto objavljuju Kerensky i kompanija). Zanima me vredi li opet skidati 6 giga ili da cekam Chapter III :rofl:.
Jel` to pao uninstall?:D
Sam si sve rekao, jedino što se zna jeste da u se krajem avgusta otvara Weeping Coast i diže level cap na 52, a odmah nakon toga dolaze i Elfovi sa dve nove klase druid i warden. Znači usual Kerensky bullcrap:D
Nazalost jeste :(
Zacudio bi se koliko je lako bataliti RoM kad svedes igranje samo na daily runove. Nadam se da ce ekspanzija stvarno resiti neke od gorucih problema igre inace im se lose pishe.
Btw lika nisam obrisao i nemam nameru, tako da od raspodele imovine nema nista :to_care: (3 milke golda). Sta me briga mogu i dalje da pricam kako sam aktivan, vidi Cybera, covek nije igrao dva meseca a ovde prodaje pricu da igra RoM :D.
Eh da, nisam pratio forum odavno, jeste li sad i zvanicno najjaci klan? (sredili ste Runekeepers after all). Ili Darkis i Lance i dalje tripuju kako su bitni likovi na serveru...
Ne znam da li je Balkanija najjači gild, a iskreno boli me uvo za to, nije ovo PvP (mada je onaj guild war bio zanimljiv:D). A forum nikada nije bio neko relevantno mesto, uz sve one izlive pameti Darkisa i Lensa, još je i Sharp postao moderator...OMG:a_whistli
Samo da znaš da ti pojedini gild drugari nisu fer uopšte, prvenstveno mislim na Maydie.
Ja napravih P/M, čisto da vidim kako izgleda. Levelovanje je toliko lako da ne znam šta da kažem... sa K sam se toliko mučio da ubijem medveda, sad ga zveknem pre nego što dođe do mene... takođe, čudno mi je da staff služi za borbu prsa u prsa, umesto da se koristi kao neka pucaljka...
Mislim da su me kikovali iz guilda. A sto se tice ljudi iz Runekeepersa jedini s kojima sam nesto pricao su Lance i Sharp. U stvari najvise sam pricao sa Pyrokanom (tj svaki put kad sam uspeo da ga uhvatim online).
I da, u pravu si, onaj GW jeste bio interesantan :D
takođe, čudno mi je da staff služi za borbu prsa u prsa, umesto da se koristi kao neka pucaljka...
Pa nije ti ovo Star Wars. Drugo sa tvojim odabirom klasa, nikad neces ni koristiti staff da udaras protivnike (fizicki), nego ces ih puniti samo magijama. Staff je tu samo da ti da sto veci magic attack. Drugu funkciju nema.
Nisam gledao SW :) a wizarde sam zamišljao drugačije :)
Pattone, ako ti protivnici priđu onda ih klepaš štapom - fizički, zato štap ima i physical attack;) Samo da vidiš kako me je isprašio jedan W/M sa staffom:D
petar blagojevic
3.7.2009, 15:24
Nisam gledao SW :) a wizarde sam zamišljao drugačije :)
To je najjača klasa u igri, a staff i nije toliko bitan, kao oružje kod melee klasa.
Ako često mlatiš mobove štapom onda si loš mag, jer ne treba često da se dešava da ti priđu tako blizu.
Pattone, ako ti protivnici priđu onda ih klepaš štapom - fizički, zato štap ima i physical attack;) Samo da vidiš kako me je isprašio jedan W/M sa staffom:D
Ne kazem da ne mogu da se tuku stapom, samo sam rekao, zasto bi tukao (fizicki) stapom i skidao im 600HP, kad mozes nekom magijom 6000HP :)
Pa nije mag jedina klasa koja koristi staff. P/W na primer, bi jako profitirao od staffa koji ima dobar pdmg (epic staff na primer).
Red Dragon
3.7.2009, 21:15
ccc penzionises najjaci kombo (R/K) da bi igrao W/P (to si video od ubice priznaj :p).
Jok, nego me je smorio. Moj prvi character je trebao da bude W/P, nego ja uzeo tu nesto da eksperimetisem sa R/K, a W/P i M/P se samo setaju kroz dungeone. 'Ocu i ja budem overpowered.:D
Leshma, aj da pravimo novi gild.:D Skupljamo viskove.
Ja cu igrati pomalo preko leta, mada razmisljam da se ozbiljno aktiviram tek kad izadje ekspanzija. Sada me je RoM malo previse smorio, radije bih probao neki druge MMO naslove ako nadjem vremena.
e pozz svima.Imam pitanje koliko je pametno praviti w/r ili r/w sta je bolje i kako bi trebao da odigram?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.