Prikaži potpunu verziju : Sound Forge - snimanje karaoke pevanja
Hocu da snimam kako pevam karaoke. Kako da podesim Sound Forge 9 da snima i iz izvora zvuka sa kompa(da bi se snimljena muzika cula kako treba u punoj jacini i kvalitetu) i mene sa mikrofona. Da li je to u Visti izvodljivo?(ne snalazim se bas ni oko volume controla)
DonCorleone91
14.12.2008, 18:53
Hoces da snimas i ono sta se trenutno cuje na kompu?
Ako je to moras da postavis u podesavanjima kartice Wave.
Odnosno da reprodukuje u program,odnosno da se pravi krug u kartici,da snima sam sebe :)
LoneWolf
14.12.2008, 19:47
Opcija je Wave Out Mix i nalazi se u Volume control-recording.
Snasao sam se. Enable-ovo sam opciju Stereo mix koja je inace iskljucena i sakrivena u visti. Sad snima iz svih izvora. U sound Forge-u moze i stereo(dvokanalno) snimanje, zvukove sa kompa snima za jedan zvucnik, a sa mikrofona drugi... Extra :)
sad me još nešto zanima... kako da u SF-u uradim sledeće: npr. snimam pesmu(mp3, ne karaoke) iz winampa, i pevam uz nju, pesma se snimi na jednom zvučniku, ja na drugom. kako da uradim da izmiksuje levu i desnu stranu tako da kada pevam(kad je u mom kanalu glas) smanji jačinu pevača(pesme) iz originalne mp3 pesme, a kad ide muzika u drugom kanalu, kad ja ne pevam (kad se ne čuje ništa na mom kanalu) da se muzika čuje u punoj jačini...Jel može to da se odradi sa SF-om, ili treba neki dodatni(VST) plugin?
Snasao sam se. Enable-ovo sam opciju Stereo mix koja je inace iskljucena i sakrivena u visti. Sad snima iz svih izvora. U sound Forge-u moze i stereo(dvokanalno) snimanje, zvukove sa kompa snima za jedan zvucnik, a sa mikrofona drugi... Extra :)
gde da nadjem to na windows 7?što se tiče tvog problema,ja sam tako radio ali samo što sam smanjio malo muziku u winampu pa se čuje glas sa mikrofona
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.