Prikaži potpunu verziju : Problem sa ruterom
pesoholicar015
9.12.2008, 3:17
Imao sam problema sa ruterom huawei hg 510 i vratio ga na fabricka podesavanja,sada mi je login i pass "telekom".Zelim da otkljucam ponovo ruter ali...U "run" upisujem telnet 192.168.1.1,zatim login:telekom i kada treba da upisem pass nastaje problem....ne mogu da ga upisem, tj. polja predvidjena za upisivanje pass-a ostaju prazna,ne reaguju na komande,ne mogu da upisem nista u polje predvidjeno za sifru,sta da radim?Kako da otkljucam ruter?P.S. Sa "ie" uspevam da udjem na stranicu za podesavanja rutera(login i pass su telekom i sljakaju ali u "run" nece),ali posto je zakljucan to mi ne pomaze,sta je resenje?Kako da otkljucam ruter i vratim na admin ,admin???:boodala:
Da li prima
username: admin
pass: ztonpk
?
pesoholicar015
11.12.2008, 14:38
Preko "Explorer-a" mi je login:telekom,pass:telekom i sljaka bez problema ,iz "run-a" kada hocu da otkljucam portove nece da mi prihvati pass(telenor,admin,netadmin,ztonpk),sta god da "kucam"(i nasumicno pisanje slova) ne moze da ostane ispisano,tj.polja ostaju prazna sta god kucao.
telnet 192.168.1.1
login:telekom
pass:_______
Sta god kucao za sifru na ekranu mi ostaju prazna polja kao da tastaturu nisam ni dodirnuo...:confused:
pesoholicar015
12.12.2008, 18:08
Ima li pomoci?
E,Vojo hvala ti,taman sam krenuo portforwardovanje i znajuci svoj ip,pitao sam se koji su mi username i password,ali da nije bilo tebe ja bi se i dalje muchio.HVALA
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.