Prikaži potpunu verziju : U igrama kasne komande na 3850
kupio sam pre nedelju dana msi 3850 ddr3 256mb da bi isprobao crysis i razocarao se, rezolucija super ali u svim igrama kasni odaziv komandi na tastaturi. Menjao sam i tastature i drivere,i memoriju i nista,jedino mis radi normalno !!! da li moze da bude do operat. sistema, ili je nesto drugo?
2.ne daje mi rezoliciju14xx X 900 na vecini drivera zasto?
paulvandyk68
6.12.2008, 1:12
Mozda nebi bilo lose da ubacis jos 2gb rama. Koliko vidim iz tvog profila posedujes samo 1gb rama.
Da nije neki trojanac ili keylogger?
imam 2.5gb rama,zato sam i dodao misleci da je zbog rama.Jos mi jedino osdaje nova beta verzija catalista 8.12 navodno je bolja,recicu vam sutra kad je skinem
Čudno mi je da kasni baš u svim igrama. Jel kasni i u starim naslovima?
Dusan Despotovic
6.12.2008, 19:20
14xx X 900 ...Vidi osvezavanje na koliko ti je ..stavi na 60hz pa pokusaj tu rezoluciju
pacedinki
6.12.2008, 22:58
rezolucuja je definitivno da drajvera,provereno sa 4 drajvera ima sve rezolucije a sa dva (mislim da je 8.11 nema 1440x900.
A stucanje i ne odazivanje na komande naj verovatnije dolazi od CODEGENA 400w starog nepunih godinu.Ubacio sam neko krs no name 400w i sve radi normalno:tapsh:.Tako da cu morati da obnovim napajanje ako neko ima ideju najbolje snage, cene i kvaliteta za ovu masinu-ali realne snage ne ko hvaljeni codegen.
Daj boze da gura 300 w:boodala:sta sam ja kupovao:n-cc2:
vasiljevic
7.12.2008, 16:23
Pitanje koje svi sebi postave posle takvih iskustava, a pomenuto xxx puta na forumu. Elem, pitanje je koliko para je u igri pa da se pogleda. Najjeftinije dobre solucije su cene nekih 50ak €, recimo te cene su OCZ StealthXStream OCZ500SXS, LC POWER Silent Giant LC6600GP i njegov nesto manji brat LC6550GP2, mozda i jos po koje ali ova tri su najcesce pominjana u klasi oko 50ak €, i karakteristika je da sva tri daju 400+W realne snage. Nisu najkvalitetnije ali su dobra i pouzdana srednja klasa sto je mnogo bolje od gore pomenutih "poznatih" Codegen napajanja.
Probaj da podesis u Control Panel-u>Keyboard
Repeat Rate...
Pomeri desno do kraja... ja sam imao slican problem sa novom tastaturom i tako sam resio...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.