PDA

Prikaži potpunu verziju : Pitanje za sve Igrace na forumu


mmilos085
19.3.2006, 0:48
Auto Assault je MMORPG koji me je odusevio po samom isecku iz igre.
E sada vec duze vreme smo par ortaka i ja razvijali nekakav engine(konzolu) za nesto sto bi trebalo da lici na Twisted Metal sa Sony Play stationa...:dedica:

Mene interesuje vase misljenje da li bi to imalo prodju kod nas i u svetu...treba uzeti u obzir konkurenciju u vidu Auto Assaulta!

Da li bi ste vi nesto tako igrali...Kombinacija NFS undergrounda(sa swe Tweakovanjem) i FPSa, a plus skoro svaki objekat bi se mogao unistiti!!! :)

Ovim putem bih vas takodje pitao i za neke predloge i sugestije...:tapsh:

Toliko od mene...

M.Silenus
19.3.2006, 14:50
Najsličnija stvar koju sam igrao je Interstate 76 ( legenda, još držim rip negde na disku ), koji bio više simulacija nego arkada ( fizički model je zahtevan, ne prašta mnogo sudare i padove, prilično lako se gine, itd. ).

Twisted Metal sam probao kod druga na PSX-u i nije mi se svideo, previše je ... haotičan ( mada to možda i jeste poenta ), ali je zamorno haotičan.

Eh, sad, ovo će možda zvučati kontradiktorno u odnosu na ono što sam već napisao, ali bi me tako nešto zanimalo, u slučaju da ne mora da se prolazi nekakva generička kampanja radi otključavanja mapa , vozila , dodataka itd.
Dakle, nešto što bi moglo da se pokrene, odigra za 5min, da malo odmorim dušu (hm).

Evo ideje... probajte single-play sa nekom suludom i zanimljivom pričom ( pretpostaljam da bi dosta humora pomoglo ), sa sve ludim likovima ( Bentas Krolijad koji se prijavio na turnir kako bi razveselio svoju devojku - zavisnicu od pirinčanih pahuljica - od 100t - hi,hi ). + odvojeni multi-play deo po ugledu na , recimo UT2004 ( mislim u pogledu organizacije cele stvari )...

All_Destroyer
20.3.2006, 16:39
Pa sad, kao shto sam vec rekao, ja sam zavisnik od priche, pa bih na to najvishe obratio pazhnju.
Sam gameplay zvuchi primamljivo, osim ako ne upadnesh u zamku preterane arkade/simulacije; to u praksi znachi - NE PRAVI ARKADU POPUT NFS-a (deja-vu vec nebrojeno puta), NITI SIMULACIJU POPUT LIVE FOR SPEED/HALF-LIFE 2 (s obzirom na zhanrove koje uze kao uzor). Nadji golden middle: ubaci primesu rpg elemenata (za koje sam velish da pali, ali doziraj umereno manje), fokusiraj se ili na suludu prichu, ili napravi kopiju Mad Max serijala (obradjeno zanemarljivo malo puta), i najbitnije, IZBALANSIRAJ TEZHINU IGRE! NFS MW pati od preterane lakoce; iako je obimna, osim jurnjave sa pandurima, same trke su lake, i na najvecem nivou tezhine nije me ni oznojio, a onda dodju milestone events gde se ukopam na 5 sati besmislenog jurcanja. Ima josh ovakvih primera, ali ovo mi je najsvezhije. Napravi neshto shto ne frustrira igracha preteranom tezhinom, ali nije ni igra za dva popodneva, i pusti da to provejava kroz celu igru!

Aksic Srdjan
1.4.2006, 17:44
Zavisi od osećaja pri gameplay-u. Lakše bi bilo za odluku ako bih video skrinšotove ili trajler...:aplauz:

Twisted Metal, igrao sam prva 4 dela (neznam dali je izašao 5) je jedna luda igra, odlična, jedino mi se nije svidjalo što je nekako previše "tvrda".

REDisLAW
2.4.2006, 10:45
Potpuno se slažem... Odavno nisam igrao takvu igricu... Pre bih nju igrao negoli npr NFS klasičan...

Ocelot
3.4.2006, 17:36
Slicna igra koja ti moze dati malo inspiracije ( ali nemoj da kopiras) je FlatOut. Stvarno je dobra. Mozes da unistis skoro sve sto vidis na stazi, ako se zabijes u neko drvo vozac leti kroz sofersajbnu, delovi otpadaju sa automobila.... Postoje i mini igre; u jednoj je cilj da sto vislje izbacis vozaca. :)

Iron Maiden
20.5.2007, 15:57
Znam da je tema zastarela ali samo da kazem da je poodavno izasao 'Hard truck: Apocalypse' koji je upravo ono sto si ti hteo da pravis

Srlandand
21.5.2007, 19:56
Imate moju punu podrsku. Da li ce to biti Single ili Multi-player igra?

<Rio_da>
21.5.2007, 21:44
Nadam se da do sada nisu 10 puta odustali...

Mr. MoJo RiSiN'
22.5.2007, 14:37
Srecno bilo! Samo bih ti preporucio da imas dobru pricu jer igrice kao sto su NFS nemaju dobre price, u stvari imaju imbecilne price i jedino bi ti se probila igrica sa nekom originalnom pricom i iole dobrim performansom igre.