Prikaži potpunu verziju : Uplink : Hackers Elite
Da li ste igrali ovu igru, mogu da vam kazem da je sjajna!
Malo je glupo sto demo veoma kratko traje, igrao sam u jednoj igraonici full verziju. Ko hoce da skine demo www.introversion.co.uk , a koje malo kreativniji moze da nadje i download full verzije, pa ne bi bilo lose da ga podeli sa ostalim igracima.:D
Igrao, igra je veoma solidna...
Fino dozira adrenalin, pogotovo ako su u pitanju vecje kompanije, da ne prichamo o vladinim ustanovama :D
TOPLO PREPORUCHUJEM.
E da, takodje check-out Darwiniu od Introversiona.
Moje misljenje:ODLICNO, NAJBOLJE, THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mane: Mogli su manje vremensko ogranicenje da stave trial verziju npr. 1 minut.
A ako bi neko bio ljubazan, mi ga ljubazno molimo da nam da neki link gde mozemo da skinemo full verziju ove igre :n_klanja:
Moje misljenje:ODLICNO, NAJBOLJE, THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mane: Mogli su manje vremensko ogranicenje da stave trial verziju npr. 1 minut.
A ako bi neko bio ljubazan, mi ga ljubazno molimo da nam da neki link gde mozemo da skinemo full verziju ove igre :n_klanja:
Ko zna nek ti posalje na PM, ipak da ne bismo krsili pravila :)
OK momci igrao sam u stvari tek sam poceo da je igram ali ne znam kako da onom neskolovanom kretenu namestim diplomu "Software Engineer class 1".
Ko zna nek ti posalje na PM, ipak da ne bismo krsili pravila :)
Ko zna nek` posalje i meni na pm
Grimm_SBL
11.4.2006, 19:34
Pa i ja bi Uplink na PM...
Guglao sam 2-3 sata i nista.
Ako neko drugi nadje bilo bi lepo da mi posalje poruku na PM.
Kad vec svi traze taj uplink full na pm ondak shto ne bi ni ja !?! Ok ako neko zna link nek mi posalje (ako mu nije mrsko :p )
Uplink ima 25783kb:
http://rapidshare.de/files/26784435/uplinkfull.kgb.html
kompresovano je kgb archiverom.
arhiver ima 1.2mb:
http://www.softpedia.com/progDownload/KGB-Archiver-Download-31575.html
pozz!Enjoy ;)
Master Neo
14.12.2006, 14:04
Zanima me jel neko probao ovu igru, i kakva su mu iskustva, dokle je stigao a da ga ne uhvate? Za mene lichno, igra je mnogo zarazna... I vrlo dobro odradjena, S obzirom da je stara oko 5-6 godina...
Nevolim takav tip igara,igrao sam ali sam odustao,zato sto mene licno smara.
Pokusacu da nabavim ovih dana,naslov mi izgleda zanimljiv...
Ja sam stigao skoro do kraja ali me tu i smorila...
Dobra fora, ima potencijala, ali losh interfejs
добра игра, само интерфејс је могао бити бољи.
jel je neko presao ovo il' su svi uhvaceni na pocetku?
Nesto mi nije u redu sa igrom,nasao sam je i posle nekog vremena mi samo zabaguje...Jbg,a bash me zainteresovao naslov...
jel je neko presao ovo il' su svi uhvaceni na pocetku?
Ја сам, могу да кажем да су ти задатци које касније радиш доста занимљиви и добро одрађени.
Huligane, skini patch i pochni ponovo...:mad:
Da li je igra na cd-u ili se skida sa neta?
Postujte link za download ako ima na netu...Hvala i pozz
Master Neo
19.1.2007, 18:09
Da li je igra na cd-u ili se skida sa neta?
Postujte link za download ako ima na netu...Hvala i pozzIgra je demo, goooglaj malo, i naci ces.
Navuche se chovek vremenom na ovu igru. Kad god je igram, drzim pored tastature papir i olovku kako bih zapisao koje fajlove treba hakovati, hahaha. Moja preporuka. Skinite je sa soft-besta i uzivajte... :):):)
Skidam je,pa cemo da vidimo...:D
Master Neo
10.10.2007, 10:15
I ja sam svojevremeno drzao papir i olovku, da, kad bih hakovao banku, da zapisem brojeve racuna i sifre, pa posle natenane da prebacujem pare na svoje rachune :D Uvek, ali uvek su me navatali, iako sam preduzeo sve mere predostroznosti, obrisao sve logove, ma sve u full-u sam odradio, i uvek posle 24h pise da su me navatali. Cak sam i komp promenio, ali dzabe. Ali moram priznati, igra ima atmosferu i ume da me zadrzi dugo vremena...
Evo ovako...
Igra je sjajna,interfejs je bas kako treba za igru tog ranga i zanra.U pocetku je mali problem dok se ne naviknes na sve one precice,i programe koje kupujes.Mana je sto ne mogu da ukucam svoju sifru kad ulazim u igru,vec je ona spremna pod vasim nickom u igri,to ne moze da se menja(ili ja nisam nasao),pa kad kliknete na svoje ime automatski dobijate i sifru za logovanje sto je malcice glupo.
Tutorijali su odradjeni precizno i tacno,sto ce olaksati igranje cak i za one koji ne znaju sta je hack:D.
Salu na stranu,odlicna igra za mozganje,puna preporuka,i ko zna...
B3 th3 l33t...:D:D:D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.