Prikaži potpunu verziju : Pomoc oko graficke!!!
Konstantin91
18.3.2006, 15:46
Kada sam promenio staru graficku geforce2 i ubacio novu 6200 ono mi izbaci 1024x768 na 60Hz i nece da instalira drajvere,ista prica i sa starom grafikom,znaci nije do graficke.Kada pokusam da instaliram drajvere izbaci mi ovo:"The NVIDIA Setup could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.
deinstaliraj stare drajvere i instaliraj nove
mozes koristiti i drivercleaner
deinstaliraj stare drajvere i instaliraj nove
mozes koristiti i drivercleaner
Više je nego poželjno da koristiš Driver cleaner (ili sličnu aplikaciju) i potpuno izbrišeš sve naznake prethodnih drajvera pre nego što obaviš update novih.
Konstantin91
18.3.2006, 21:15
Sve sam to uradio ali nista.Kada ukljucim komp prijavi mi novi VGA uredjaj i pita da ga instalira i kada malo izvrti CD na kome mi je drajver nista,nece da radi,ali u nekim programima mi prijavljuje da imam Quadro,kako to.POMOZITE MI!!!
Ako neće ni driver cleaner, format c: i vozi:qliranje:
Ako neće ni driver cleaner, format c: i vozi:qliranje:
Pre ovog drastičnog koraka najpre uradi regularnu reinstalaciju sistema.
skini te drajvere, a koji su koja verzija, na HDD pokreni SETUP ako ne prodje
na C particiji dobices folder tipa nesto nvidia, tu su raspakovani drajveri, zatim probaj rucno da instaliras drajvere preko device managera
Konstantin91
19.3.2006, 18:12
Koristim ja drajvere 76.45,one sto sam dobio uz grafiku.Krene ono da unstalira,prodje ono jedno plavo za proveru i kada treba da krene ono izbaci ovo:"The NVIDIA Setup could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.Setup will now exit".Staru geforce 2 mi prepoznaje kao Quadro2,novu6200,za nju pise samo AsusTek ???,valjda ne moze da je prepozna jer nema drajvere.Probacu da formatiram C ili da instaliram 8x.xx drajvere.
Format C: u krajnjem slucaju.Ocisti sve stare drajvere pa instaliraj najnovije.Ako ne regularni reinstal windowsa,pa ako ni to ne uspe tek onda format harda.
Neznam zasto je ovo tako velik problem ?!? Najlakse je fino rainstalirati win i gotovo i kada si sve to uradio mozes fino da instaliras drajvere bez ikakvih problema.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.