PDA

Prikaži potpunu verziju : Pomoc oko graficke!!!

Konstantin91
18.3.2006, 15:46
Kada sam promenio staru graficku geforce2 i ubacio novu 6200 ono mi izbaci 1024x768 na 60Hz i nece da instalira drajvere,ista prica i sa starom grafikom,znaci nije do graficke.Kada pokusam da instaliram drajvere izbaci mi ovo:"The NVIDIA Setup could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.

KIBLA`s
18.3.2006, 18:24
deinstaliraj stare drajvere i instaliraj nove
mozes koristiti i drivercleaner

Magneto
18.3.2006, 19:45
deinstaliraj stare drajvere i instaliraj nove
mozes koristiti i drivercleaner
Više je nego poželjno da koristiš Driver cleaner (ili sličnu aplikaciju) i potpuno izbrišeš sve naznake prethodnih drajvera pre nego što obaviš update novih.

Konstantin91
18.3.2006, 21:15
Sve sam to uradio ali nista.Kada ukljucim komp prijavi mi novi VGA uredjaj i pita da ga instalira i kada malo izvrti CD na kome mi je drajver nista,nece da radi,ali u nekim programima mi prijavljuje da imam Quadro,kako to.POMOZITE MI!!!

Rocker
18.3.2006, 22:38
Ako neće ni driver cleaner, format c: i vozi:qliranje:

Magneto
18.3.2006, 22:47
Ako neće ni driver cleaner, format c: i vozi:qliranje:
Pre ovog drastičnog koraka najpre uradi regularnu reinstalaciju sistema.

KIBLA`s
19.3.2006, 13:00
skini te drajvere, a koji su koja verzija, na HDD pokreni SETUP ako ne prodje
na C particiji dobices folder tipa nesto nvidia, tu su raspakovani drajveri, zatim probaj rucno da instaliras drajvere preko device managera

Konstantin91
19.3.2006, 18:12
Koristim ja drajvere 76.45,one sto sam dobio uz grafiku.Krene ono da unstalira,prodje ono jedno plavo za proveru i kada treba da krene ono izbaci ovo:"The NVIDIA Setup could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.Setup will now exit".Staru geforce 2 mi prepoznaje kao Quadro2,novu6200,za nju pise samo AsusTek ???,valjda ne moze da je prepozna jer nema drajvere.Probacu da formatiram C ili da instaliram 8x.xx drajvere.

Andross
19.3.2006, 18:18
Format C: u krajnjem slucaju.Ocisti sve stare drajvere pa instaliraj najnovije.Ako ne regularni reinstal windowsa,pa ako ni to ne uspe tek onda format harda.

Inuyasha
19.3.2006, 20:26
Neznam zasto je ovo tako velik problem ?!? Najlakse je fino rainstalirati win i gotovo i kada si sve to uradio mozes fino da instaliras drajvere bez ikakvih problema.