PDA

Prikaži potpunu verziju : Izložbeno-prodajni humanitarni bazar


VojaM
28.11.2008, 17:18
Izložbeno-prodajni humanitarni bazar

Dana 06.12.2008 godine sa početkom u 10 casova, pa sve do 20 časova uveče, u prostorijama galerije Univerziteta Božidar Adžija, ul. Radoslava Grujića 3 (Vračar, kod Crvenog krsta), održaće se ova lepa manifestacija posvećena deci iz pet domova za nezbrinutu decu u unutrašnjosti Srbije (ne u Beogradu). Toj deci retko ko dolazi u posetu, pa su ljudi iz humanitarne organizacije "Čarolija" rešili da zamene Božić-Batu i da ih obraduju, sve uz pomoć sredstava koja će biti sakupljena na humanitarnom bazaru.

Dođite i vi! Kupovinom slatkiša, pletenih čarapa, staklenih figurica i još mnogo čega drugog pomoći ćete da se deci kupe pokloni.

Možete doneti i polovnu garderobu, obuću, knjigu ili bilo šta za šta mislite da bi obradovalo jedno dete. Štićinici domova stari su od 3 do 21 godinu.

Mogućnosti za pomoć ima mnogo, bitna je samo vaša dobra volja.

Sa zeljom da ćete i vi doprineti ovoj akciji, dvanaestoj po redu ove godine, želimo vam dobrodošlicu!

"Čarolija", Pepeljuga21veka i prijatelji

VojaM
28.11.2008, 17:30
U pitanju je akcija koju organizuje članica našeg foruma Cecakorejac.

Ceca nam je svojevremeno mnogo pomogla u organizaciji akcije članova našeg foruma "Kompjuter sa srcem foruma", koja je uspešno okončana u maju ove godine.

Stoga vas pozivamo da se odazovete i na ovu akciju (bar vi koji ste iz Beograda) koja od vas ne zahteva mnogo truda, ali i to malo deci mnogo znači.

VojaM