Win32
26.11.2008, 22:41
Ovako hteo sam da promenim password na mom account-u u XP, e sad posto znam onu foru kako da to uradim iz Command Prompt-a, deluje mi jednostavnije ja napravim gresku
znachi u cmd ukucam
net user (enter)
izbaci mi listu korisnika znaci administrator i win32 (moj nalog) zatim umesto da ukucam:
net user win32 * (* = shift + num8)
da bi mi izbacilo "Type password for this user" ja u brzini pogresim :boodala: i ukucam
net user win32 ! (! = shift + num1)
posle toga mi napise: "command completed successfully"
e sad zadao sam neku komandu ali nisam svestan koju i nesmem :paranoia: da restartujem kompjuter, moze li mi neko objasniti sta sam uradio, da li je opasno i kako da ponistim to ako moze da napravi neki problem, a bilo bi i pozeljno ako ima negde description za te komande da se okachi lista. Pomagajte
znachi u cmd ukucam
net user (enter)
izbaci mi listu korisnika znaci administrator i win32 (moj nalog) zatim umesto da ukucam:
net user win32 * (* = shift + num8)
da bi mi izbacilo "Type password for this user" ja u brzini pogresim :boodala: i ukucam
net user win32 ! (! = shift + num1)
posle toga mi napise: "command completed successfully"
e sad zadao sam neku komandu ali nisam svestan koju i nesmem :paranoia: da restartujem kompjuter, moze li mi neko objasniti sta sam uradio, da li je opasno i kako da ponistim to ako moze da napravi neki problem, a bilo bi i pozeljno ako ima negde description za te komande da se okachi lista. Pomagajte