Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Program za snimanje glasa

gavrilo
25.11.2008, 17:40
Da li neko zna gde mogu da nadjem freeware program kod koga mogu sa snimam zvuk sa mikrofona i da ga pamtim u mp3formatu, ali da ne postoji ogranicenje u snimanju.ALI BITNO MI JE DA IMA MOGUCNOST DA SNIMA IZ DELOVA, DA SE SNIME VISE DELOVA PA POSLE TOGA DA SE SPOJE U JEDNO, NPR. SNIMIM RITAM I GLAS PA SE SPOJE. Skidao sam razne programe alii svima nesto fali...
KO ZNA NEK KAZE HVALA MU MNOGO!!:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused::confused::confused::confused::co nfused:

DonCorleone91
25.11.2008, 17:48
Evo (http://audacity.sourceforge.net/download/) probaj ovaj program. Free je.Ako hoces neki bolji onda uzmi skini NuENDO pa u njemu mozes da snimas do mile volje,ali mislim da ce ovaj da te zadobolji.

gavrilo
25.11.2008, 18:07
fala ti brate mnogo.
P.S. stigo mi je odgovor za 2min od kad sam je poslao :D

gavrilo
25.11.2008, 18:16
auuu, sad sam se setio ovaj program je jedan od onih koje sam skidao a fali im nesto. Ovaj prog. je super ali pamti zvuk u nekom aup formatu koji ne moze da se prevede u mp3.U svakom slucaju hvala ti, ako neko zna da resi moj problem neka javi

DonCorleone91
25.11.2008, 18:20
Ides na export audio ako se dobro secam.Sad cu i ja da skinem program pa da proverim :)

Evo sad sam video.Imas Export to MP3.

gavrilo
25.11.2008, 20:16
hvala ti mnogo duznik sam ti. RADI SVE