Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Samsung z240 kvar - hitna pomoć

Glupsan
20.11.2008, 0:07
Imam ovaj fon vec god i po dana i savrseno je radio da pre nekih mesec ana nije poceo da mi trokira blutut. naime,kad god bi slao neki fajl preko istog on bi se restartovao potpuno.E danas je skloz poblesavio.
Prebacivao sam ortaku neku sliku i on se restartovao ali je problem sto kad dodje do "podizanja sistema" on se ukoci i ja ne mogu da upalim fon skroz...tj. ne mogu da podignem sistem.Zna li neko kako da resim problem? Svaka pomoc je dobro doshla.

p.s.Najgore je shto ne mogu da ga prikljucim ni na Samsung PC studio.....:n-cc2::paranoia:

LoneWolf
20.11.2008, 1:01
Imao sam isti problem sa SE K800i a odlazak do servisera i investicija 15 eur mi se isplatila.:ciao:

Glupsan
20.11.2008, 11:41
Hvala.
A jesu to makar rekli sta mu je ?

JovanK
5.12.2008, 17:36
Hvala.

Bluetoothe chip se ne mijenja, kada ode vecinom se mijenja cijela ploca, tako da je vjerovatno softverski problem bio, sto je 99% i kod tebe.

LoneWolf
5.12.2008, 23:46
Hvala.

Meni su mijenjali nesto unutra (pojma nemam sta pa ne mogu da nagadjam) i uglavnom kod mene se nije radilo o softverskom problemu jer cak ni nakon master reseta nije htio da radi kako treba tako da sam morao odvuci fon na servis i evo ga sad radi k'o sat ;)