Prikaži potpunu verziju : Razlicita garancija na isti proizvod...
Night Hawk
16.3.2006, 16:42
kada sam video da za istu Asusovu graficku kartu u nekim firmama daju 1 godinu ( jos su to "poznate firme") a drugim firmama 3 godine garancije. Cena je naravno ista ....strasno .....
I ja sam to primetio nekoliko puta,samo mi nije jasno ko ce onda kupiti plocu ili graficku tim kompanjiama sa 1 god garancije kad ima za istu cenu 3 godine :confused: Mada mi nesto nije bas najcistije to sa tri godine,retko koja kompanija da ja znam daje toliku garanciju na svoje proizvode.
Ron_Jeremy
17.3.2006, 22:30
Msi daje tri godine
Mean_Machine
17.3.2006, 23:06
Hm
Pa ja sam danas zvao dve firme.Jednu vrlo poznatu firmu i drugu manje poznatu.Prva firma daje jednu godinu na MSI i AMD a ako kupis ceo komp mozes da doplatis jos 15evra za 2godine ili 25evra za tri:nov_mad2: LOPOVI pa oni 3 godine dobijuju odmah od MSI.Druga firma na ASUS nudi 3 godine a AMD 1 godinu(Za Athlon je 3 godine).
Dusan Despotovic
18.3.2006, 8:53
Cao narode.Pa j....i ga ovo je Srbija!Gledaju svi na bilo koji nacin da zeznu kupca.A i onako to sto stize od komponenti,stize druga ili treca klasa.JBG..Pozdrav
piskoonline
18.3.2006, 11:13
:n-cc2: sve ih je manje, ali, još uvek dosta zakona opstaje iz SFRJ, pa, ako nekog zanima, tada je bilo propisano da svi proizvodi potrošačke elektronike, u koje spadaju i današnje komponente računara, MORAJU DA IMAJU GARANCIJU OD 24 meseca..... toliko o našem napretku. Nedavno su PONOVO doneli zakon o zabrani reklama za duvan i alkohol ('al ne i za pivo)... a o nekoj zaštiti potrošača, crnoj listi prodavaca i proizvođača, kod nas NE SME DA SE PRIČA. Eto, ja začikujem SK da otvori stranicu sa rang listom naj (bad i best) prodavaca, poštovaoca garancije, naziva komponenti koje se najviše kvare - reklamiraju, najlažnijih oglasa i reklama itd. što bi napolju bilo normalno a kod nas nenormalno.
Nema priče da bi se to čitalo, ali i da se NE BI dopalo dotičnima i da bi smanjilo njihove dotacije i reklame u listu...., pa, volite li više čitaoce ili pare?
PARE. :a_whistli čitaoci su ionako kljunovi.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.