Prikaži potpunu verziju : pomoc DC++
jel zna neko kako se podesava i kako se koristi program DC++:nov_guita
Ako mislis na Dev-C++:
1.Skini najnoviji sa mingw kompajlerom(8.xMB).
2.Instaliras i gotovo.
Ne, DC++ je p2p program. :D Zavisi u kom si gradu, potrazi podesavanja za svoj hub.
Na sledećem linku možeš naći uputstvo za konfigurisanje DC++ koje sam ja napravio. Uputstvo je detaljno i vrlo je razumno(uz to imaš i slike). Pogledaj link:
http://kablovskiforum.7.forumer.com/viewtopic.php?t=57 . Za sve dodatne informacija javi se ovde :)
i ja imam problem sa poslednjom verzijom DC++.. naime, u njoj nema opcije za passive/active mod, nego ima direct connect i jos nesto
kada chekiram taj direct connect ne mogu nista da skidam, niti mi radi opcija search, i ispisuje mi poruku da moram sam da konfigurisem NAT router, inace presao sam na wireless, mozda to ima neke veze
imaš polje za unos IP adrese. Tu trebaš da uneseš svoju lokalnu IP adresu, ako si na kablovskom netu pa hoćeš da koristiš lokalni net, odnosno svoju javnu IP adresu, ako hoćeš na neki stranu HUB.
i ja imam problem sa poslednjom verzijom DC++.. naime, u njoj nema opcije za passive/active mod, nego ima direct connect i jos nesto
kada chekiram taj direct connect ne mogu nista da skidam, niti mi radi opcija search, i ispisuje mi poruku da moram sam da konfigurisem NAT router, inace presao sam na wireless, mozda to ima neke veze
Skini najnoviju verziju DC++ za pocetak.
A evo i spisak svih stranih (i malo domacih hubova): http://www.hublist.org/
Tako je i kod mene pa sam prebacio na passive mod iliti Firewall kako je u DC++-u. Otvori DC++ -> File -> Settings -> Connection Settings i u Incoming Connections pronađi radio button pod imenom Firewall (passive, last resort) i čekiraj ga.
E 'vako. Skidao sam fajl preko DC++ velik 8GB i negde na 4.5GB je nestala struja na trenutak i kao i uvek pobrljavio mi je DC++. Pukao mu je onaj fajl gde drzi informacije koji fajl se skida odakle i verovatno dokle je stigao sa skidanjem. Ako nadjem taj isti fajl, da li mogu da nastavim skidanje sa mesta gde sam stao? Trebalo bi da moze, ali nekad mi se desi da on jednostavno krene da pise fajl ispocetka, a ne bih da mi propadne tih 4.5GB.
E 'vako. Skidao sam fajl preko DC++ velik 8GB i negde na 4.5GB je nestala struja na trenutak i kao i uvek pobrljavio mi je DC++. Pukao mu je onaj fajl gde drzi informacije koji fajl se skida odakle i verovatno dokle je stigao sa skidanjem. Ako nadjem taj isti fajl, da li mogu da nastavim skidanje sa mesta gde sam stao? Trebalo bi da moze, ali nekad mi se desi da on jednostavno krene da pise fajl ispocetka, a ne bih da mi propadne tih 4.5GB.
Mozda ti pomogne ovo (http://www.nshub.net/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=33).:ciao:
Hvala probacu ;)
Prvo moram da oslobim 4.5GB prostora kako bih bekapovao fajl, onda cu da probam sa ovim postupkom... ma ima da upali garant. Fala druze!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.