Prikaži potpunu verziju : Telefonski racun
Koliko Vam izlazi na kraju meseca fiksni telefonski racun.Meni u proseku 1000 din,uz svo moguce kocenje.Tu je i mobilni telefon s kojim obavljam 90% svih razgovora.
deus[awesome]
15.3.2006, 14:55
U prosjeku mi dolazi 27-28e kad ne koristim internet. E sad,prvo treba da uplatim 100 sati a to koshta 20e i josh +10e[potrosheni impulsi dok sam koristio net] pa ti vidi... +10e je za sto sati,a kada uzmem neogranicheno za mjesec dana[isto koshta 20e] onda mozhesh da zamislish kolko ce mi doci jer se ne bih skidao s neta a ovako shtedim sate :)
Oko 10 evra (dva vaučera za mobilini). Dial-up ne koristim.:D
Hector Ruiz
15.3.2006, 15:57
Meni oko ~1500din + dial up Flat 550Din
Dok sam hostovao server na kućnoj mašini, preko dajalapa, stizalo je oko 5.000 din za fiksni (+ 700 din FLAT dial-up), a za mobilni varira dosta, u proseku od 200 din pa do 2000 din, mada u principu ne volim dugačke privatne razgovore, "Gde si kad se vidimo ?" i to je to, a što se tiče poslovnih, tu i dolazi do varijacije. Sada kada sam server prebacio na plaćeni hosting, fiksni me sa povremenim konektovanjem (dovoljno za trenutne potrebe) izađe oko 1.000 din.
hacker_aca
15.3.2006, 16:58
Obično oko 20-30 evra. Tu ide nekih 5 a maksimum 10 evra za net. Evo sad sam uplatio beksonačno net sati za ovaj mjesec pa ćemo videti.... :)
:offtopic:
Reci mi aco oce li uvodit adsl i kablovski net u BD u skorije vrijeme?
hacker_aca
15.3.2006, 17:09
:offtopic:
ADSL je već uveden odavno a nemogu da ga uzmem jer je malo skup, samo 30 evra 512/128 :eek: a preko kablovske još nisu uvodili. Odakle si ti? Da nećeš da se doseljuješ ovamo?
Iz Bd a studiram u Bg,pitam za neke drugove koji ne znaju to,tek su kupili kompove
30 eura 512 adsl?Pa u Bg je 20e 256,zasto bi to bilo skupo?skupo je uvodjenje?
The Finest Serbian Since '82
15.3.2006, 17:14
Gledam neke od Vas i zavidim vam. Meni je u proseku oko 5000 din. Pri tom imam ADSL. Derikoze :(
Night Hawk
15.3.2006, 18:11
Oko 1000 dinara . Imam kod SezamPro-a internet Non-Stop.
Pošto odavno koristim internet(oko 5 godina) evo mog raporta:
Početkom kada sam bio preko PTT-a uzimao sam po 10 sati i trošio ih mesec dana, možda i duže. Tada je internet bio dosadan i služio mi je samo za čitanje vesti, skidanje slika i to je to. Normalno tada su mi računi bili u proseku oko 500-600 dinara. Ali, internet je polako počeo da me interesuje. Tada sam već bio navučen. A onda se pojavio smin sistem i prvi provajder koji je to počeo da primenjuje na korisnicima. Sezampro. Počeo sam da uzimam njihove flat kartice i svakog dana uz internet sam provodio 2-3 sata.. A onda šok! Stigao je račun, cena je bila oko 2500. Za neke možda i nije, ali za mene i moje roditelje jeste s obzirom na situaciju nemanja u Leskovcu.. Obećao sam da ću da smanjim provedene sate uz internet i toga sam se donekle držao - trajalo je nekoliko meseci. Računi su bili u proseku oko 1000 dinara. Internet me je još više privukao. Počeo sam da se interesujem za veb dizajn, poslove na internetu, komunikacija korisnika na internetu, skidanje fajlova i pomoć na internetu.. Tada je smin već bio svuda raspostranjen. Počeo sam da uzimam flat pakete preko lokalnog Leskovačkog provajdera. Ali opet ti računi... sada je stigao veći... čak 3000! Moji roditelji su se iznervirali i zabranili mi pristup internetu. Normalno, ja sam i u vreme zabrane išao na internet. Koristio sam sistem 30 dinara/sat vreme. Normalno ovo sam koristio veoma malo. Računi su su se normalizovali, kod nas se javila usluga kablovskog interneta... Pitao sam za mogućnost kablovskog interneta i dobio negativan odgovor. To je ujedno bilo prošle godine - godina u kojoj će moja porodica platiti najveći telefonski račun. Pošto sam i dalje bio pod kaznom rešio sam da idem na internet pomoću gore pomenutog sistema(30 dinara/sat vreme). Stigao je kraj meseca.. Račun oko 5000 dinara! Ja i otac smo odlučili da ne kažemo mojoj majci jer će se ona mnogo iznervirati. Rešio sam da ja sam platim račun. I platio sam ga. Bio je septembar. Vreme kada sam skoro svaki dan "smarao" službenike za uvođenje kablovskog interneta. Tamo su me svi znali i bio sam im poznat. Normalno u pozitivnom smislu :) . Zbog toga me sada i svi znaju kada dođem na šalter da uplatim novu ratu kablovskog interneta. Mesec, novembar 2005 godine. Neću da dužim, ja sam i dalje bez kablovskog interneta i desilo se ono što se moralo desiti. I dalje sam nastavio da idem preko onog sistema i... najnoviji račun iznosio je 7.262,87. Nisam imao više para, modem sam izvadio i izlomio ga čekićem(ovo Vam iskreno govorim, pogledajte šta mi je sve napravio) i počeo fazu "oporavka" od interneta.....
..... Pitate se kako sam išao na SK forum novembra i decembra? U Leskovcu postoji besplatan internet kafe, u stvari besplatno dobijaš 30 minuta za korišćenje, mada ako znaš devojke koje rade u kafe-u dobićeš novi kod za novih 30 ili 60 minuta :) . Tako sam i išao. Back to story.. Elem, moja majka je saznala za onaj račun(a pošto on nije stig'o na moju adresu(stig'o je ali sam ga sakrio :D )) rešila je da u povratku kući od posla svrati u poštu i pogleda račun. Kada je došla kući rekla je: "Ja ću da poludim!" . To su bila najgora vremena za mene, najgori dan. Ćutao sam, morao sam da ćutim. Mislio sam, ovo je kraj za mene(jer sa druge strane kablovski provajder je govorio da nema ništa od interneta..). Mesec decembar i vreme preloma.
Zbog moje prevelike angažovanosti oko kablovskog interneta uspeo sam da na kraju dobijem. Ja sam imao mogućnost za kablovski internet ali kabli koji je trebao da dodje do moje kuće je trebao da bude zakačen za školu i odatle da se prevuče do moje kuće. Otišao sam u školu, pričao sa direktorom i sve sam rešio. Potpisivanje ugovora je bila rutina, pri kraju decembra. Nadao sam se internetu pri kraju nove godine kao što su i obećali. Zbog raznih njihovih problema(nedostatak kablova itd..) priključak sam tek dobio krajem januara. I od imam kablovski internet. Računi su se opet normalizovali i ja sam opet srećan. Kablovski internet nije loš ali mi i dalje puca veza, ali za to ne brinem. Ume da nervira ali.. daj šta daš. Tako sam završio ovu moju tužnu priču sa srećnim krajem(skraćena verzija). Koga interesuje duže, nek dođe u Leskovac i ispričaću mu.
P.S. Poslao sam dve poruke zbog limita od 3000 karaktera.
Shlaymara
15.3.2006, 19:35
imam dva broja.jedan koristim samo za internet i u proseku racun je oko 1200 dindzi, a drugi broj koristim za telefoniranje i placam oko 2000 dindzi.
pesoholichari
15.3.2006, 21:42
dok sam bio na dialup stizalo je 2-3 hiljade, a sad za prošli mesec svega 300 :aplauz:
Master Neo
16.3.2006, 13:50
Eeeeeeee... Blago li se vama! A shta je sa nama koji imamo analognu?! Ne mozemo ni da proverimo telefonski rachun koga smo zvali, kada nam stigne rachun od 5000 dingera! Strashne stvari! A inache stizao mi je rachun i 8000 dinara... Ali dobro, shta je tu je... Priznajem kada je stizao toliki rachun, prichao sam na mobilni i po 2 sata(psihopata, zar ne:aplauz:)! Ali zashto mi je stizao rachun od 5000 dinara kada nisam prichao na mobilni, a ishao na net preko 041, da vas pitam ja, mozda sam ishao 4-5 dana po 8 sati nocu, da li je moguce da stigne toliki rachun?! More, ebem li vam ja, telekom, i vashe analogne centrale...
I još jedan link u vezi ove teme: https://www.telekom.nadlanu.com/mojracun/BillInit.asp . Na ovom sajtu možete pogledati sve vaše račune(plaćene i ne plaćene) kao i listing za pojedinačan mesec. I sve je besplatno! Dovoljno je imati digitalnu centralu. Prvo se morate registrovati a za registraciju vam je potreban LIB(Lični identifikacioni broj). Vaš LIB će vam stići na vašu kućnu adresu zajedno sa računom za tekući mesec. Kada vam stigne LIB potrebno je otići na pomenutu stranicu i onda kliknuti na Aktivaciju servisa. Tu unesete vaš LIB, šifru korisnika(nalazi se na vašem telefonskom računu) i korisničko ime i šifru koju ćete koristiti za gledanje vaših računa.
hacker_aca
16.3.2006, 16:44
@Master Neo kažeš da ti je 8000 dinara? Pa to dođe nekih 94 evra. Eto, meni se jednom (samo jednom i nikad više) desilo da mi je stigao račun od 621 evro (da, dobro se sećam cifre) i još sledeći mjesec nekih 100 evra, to je ukupno 721 evro = 61285 dinara. :eek: To je bilo vrijeme kad nisam nešto previše znao o internetu, instalirala se neka strana konekcija koja počinje sa 994..... Kad je stigao račun, majka je imala da pukne, a ćale skočio na mog brata kako ovo, kako ono..... A tad je i bila mala kriza kod nas, a još smrtan slučaj u porodici..... Nekako smo se dogovorili sa direktorom telekoma i omogućio nam da platimo u rate po 100 evra. Jedva smo se izvukli. :)
Carl Jonson CJ
16.3.2006, 16:50
Auu Vlado,prijatelju....I ja sam kod Sezama,i kad potrošim sate odem na taj broj,ali 7000....Mnogo bre :) Trebao si da se kontrolišeš :)
On topic
Moj udeo u telefonskom računu je max 500 dinara.Mada to se utopi u ostatak :)
Obicno oko 1000din,a od toga je jedno 500-600din za net-imam ubogi dial-up,i uglavnom ga koristim u jeftinoj tarifi-mesecno potrosim oko 30 net sati u proseku....
balanar2002
17.3.2006, 19:02
Mozda ce nekom biti smesno ali moj telefonski racun(fiksni) za ovaj mesec je iznosio 88 dinara, ali mi je zato mobilni 1500 dinara. A internet imam kablovski a pretplata smesna 850 dinara.
Mozda ce nekom biti smesno ali moj telefonski racun(fiksni) za ovaj mesec je iznosio 88 dinara, ali mi je zato mobilni 1500 dinara. A internet imam kablovski a pretplata smesna 850 dinara.
To nije uopšte smešno :) . To je baš super. Nemoj da se stidiš toga. To ti je moj savet.
Wolverine
17.3.2006, 21:15
Gledam neke od Vas i zavidim vam. Meni je u proseku oko 5000 din. Pri tom imam ADSL. Derikoze :(
Od 4000 do 6000
Wolverine
17.3.2006, 21:16
Od 4000 do 6000 a da imam i 3 telefonska broja pa vi racunajte
@Vladale
Gledajuci tvoj post prepoznao sam i sebe....
Kada sam dobio svoj prvi PC(pre sam imao Amigu i PS1),a bilo je to pre skoro pet godina imao sam i prvi dodir sa internetom-tada o njemu nisam puno znao i koristio sam ga uglavnom za e-mail i pomalo za surfing i download-racun nije bio veci u proseku od 300-400din(moja mama telefon skoro i da ne koristi,a takodje i ja i brat)-tada
Ali kao je vreme prolazilo,otkrile su mi se sve cari i krasote interneta,zahtevi su mi bili sve veci i veci,a telefonski racun je samo rastao-ovog meseca je bio oko 2000 din-najvise dosad,a od toga je otislo skoro 900 din na 041,jer s vremena na vreme uopste nisam mogao da se konketujem i do nekoliko dana,usled sjajnog kvaliteta nasih veza,pa sam morao da koristim 041(i toplo savetujem svim da ga koriste samo ako moraju,jer je deranje i lopovluk svoje klase)
I sta sam dobio za ovako luksuznu sumu(meni jeste luksuzna)-vezu koja puca svakih pola sata i vuce se kao crevo i zauzetu liniju u dobrom broju slucajeva-imam analognu centralu i koritim SMIN i Verat,jer drugih mogucnosti ovde nemam-ne postoji kablovski,ADSL ne postoji ni u najavi,postoji samo papreni ISDN(za koji traze oko 6000din) i neke derikoze koje nude wireless po astronomskim cenama....
Sta se zove zemlja Srbija....
Carl Jonson CJ
18.3.2006, 10:49
042220220,potrebno je imati nalog kod SezamProa,0,50 din/min.
042220220,potrebno je imati nalog kod SezamProa,0,50 din/min.
Nije potrebno imati nalog. Cena je duplo veća ako vam je impuls 0,5 dinara kao meni.
Carl Jonson CJ
19.3.2006, 21:09
Nema implusa tu.Samo minuti.
Nema implusa tu.Samo minuti.
Pazi, ako si pravno lice naplaćuje ti 0,5 za jedan impuls, a 0,36 za jedan impuls ukoliko si fizičko lice. Pri povezivanju na taj broj za fizička lica sat vremena košta 30 i nešto dinara, a za pravna lica 50 i nešto.. :)
The Finest Serbian Since '82
20.3.2006, 3:14
Od 4000 do 6000 a da imam i 3 telefonska broja pa vi racunajte
Super!!!
Inače najnoviji račun mi je stigao!
ŠOK!
Za telefon 13000 dok za struju 55000! Ufff!
Žalili smo se naravno. Ma žestoki su lopovi!
Ja standardno dobijam od 2300 do 2800. Ubi me dial-up a nema nista do daljnjeg od kablovskog neta wifi-ja o adsl-u ne treba ni razmisljati
Suicide samurai
20.3.2006, 19:43
zao mi je sto cujem u kakvoj zemlji zivim - svima vam zelim da sto pre nadjete neki brzi/jeftiniji/kvalitetniji net.
i ja sam do pre neku godinu bio na modemu (koji mi i daje koristi) i najveci racun je bio (slozicete se skroman) oko 1500din. danas sam na kablovskom i wirelessu, a modem mi ipak ponekad zatreba. bar da se setim starih vemena.
i na kraju - racuni za telefon mi se krecu oko 400-1000 din, ali najcesce oko 500-600.
Da i ja da se javim posto sam postavio ovu temu.Nemogu da verujem sta se vama sve dogadja,de mi zivimo.Ostao sam bez teksta.
@todos
Gde prestaje logika i normalan svet-tu pocinje Srbija....
Welcome to the club:D
Meni za februar grunulo 1700 din.koristio sam to 36 din sat.
striderXIII
9.4.2006, 22:21
Obicno 3-4 `iljade... Najvisi do sada 8000(o MMORPGs... ko ih izmisli)... inace, ovaj broj koristim samo za net... + 1400-1500 na drugom broju(koji koristim za razgovore)...
Meni za februar grunulo 1700 din.koristio sam to 36 din sat.
i ja to koristim,zanima me koliko puta ides na dan i koliko prosecno vremenski provedes po konekciji:paranoia:
Poslednji račun je iznosio oko 9800 din, ali moj skromni udeo je oko 1500 din. :a_whistli
DorianGrey
10.4.2006, 14:06
Dosad je stizalo oko 1000, ali sad ce biti manje jer mi stize kablovski ovih dana :aplauz: :dzavo:
Poslednji račun je iznosio oko 9800 din, ali moj skromni udeo je oko 1500 din. :a_whistli
O, pa ti lepo prolaziš...:)
Na moje "skromne" 4000 (velikim delom mojom krivicom:D ), ja moram da izdvojim 2000... :icon_scra
p.s. mrzim ovaj deo meseca!:eek:
O, pa ti lepo prolaziš...:)
Matematika je mnogo lepa stvar :D. Ponekad padne i na 1000... ;)
Moj racun iznosi oko 2500.Mada koristim kartice za internet.A 042 za nedaj boze.Internet kartice mesecno oko 1800din.Sad stize kablovski pa ce se to spustiti.
Da se nadovezem na ovu moju temu u vezi telefonskih racuna.Sta ce biti sa ovim novim poskupljenjem odnosno koliko ce vise da kosta sat neta (dial-ap)?Oni jos kazu da ce jeftinije da bude razgovor sa udaljenosti vecoj od 200 km,nego lokalni razgovor.:eek:
Gledao sam jednog tipa na televiziji kako pateticno objasnjava da je cena impulsa ostala ista a samo se smanjilo trajanje impulsa. U prevodu to znaci da ce telefoniranje biti 2X skuplje. Impuls kosta 38 para i u skupljoj tarifi je to minut a u jeftinijoj dva (umesto dosadasnjih 2 i 4).
Poziv u lokalu će da poskupi 20% - koliko sam ja obaveštena...:confused:
Sve zavisi da li imam kredita na mobu ako nemam koristim fixni... U proseku 1500-2000...
Hm...ja sam imao najvise racun 2000 i nesto din.
Sada imam kablovski pa ce verovatno biti manji:D
Poziv u lokalu će da poskupi 20% - koliko sam ja obaveštena...:confused:
Loše si obaveštena!U lokalu poskupljenje od 100%!Uveri se i sama:
http://www.telekom.nadlanu.com/OPSTE/Vesti.aspx?ac=snews&ui=3261
Tačno. Veseli Telekom ponovo jaše... dok ceo svet snižava cene komunikacionaih usluga (u Nemačkoj je recimo telefoniranje vikendom u lokalu potpuno besplatno, Ameri imaju fiksnu pretplatu, pa koliko se potroši, Šveđani odavno imaju najeftinije usluge u Evropi...), ovi naši pilićari ih udvostručuju. Uskoro će biti isplativije razgovarati isključivo preko mobilnog, ali ko nema drugih mogućnosti osim dajalapa, a treba mu internet. je8o je ježa u leđa.
... ali ko nema drugih mogućnosti osim dajalapa, a treba mu internet. je8o je ježa u leđa.
I zasto bi onda pomisljali da uvedu svima ADSL.
Cuo sam od ortaka da ce cena i trajanje impulsa za 042 ostati isti !
Fixni imam uglavnom samo zbog adsl-a, flat rate, koji me zajedno sa telefonskom pretplatom izlazi oko 35 evra , inace za razgovor koristim mobilni posto skoro svi koje znam imaju samo mobilni a on me izlazi oko 20 evra (poslednjih par meseci je bio vise jer sam cesto zvao inostranstva zbog bizmisa)... :)
Loše si obaveštena!U lokalu poskupljenje od 100%!Uveri se i sama:
http://www.telekom.nadlanu.com/OPSTE/Vesti.aspx?ac=snews&ui=3261
Ovi nisu normalni :eek:
400-650 evra mjesecno.
Telekom Crna Gora.
Jeftiniji impulsi [10pm-5am] je laz.
Ne cudite se.
ISDN + non stop na P2P mrezi.
A tek za ADSL da ne pricam. [www.telekomcg.xxx (xxx nisam siguran tacno koji im je domen, a i bas me briga).
Wireless ukinuli zbog monopola Telekomu.
E to je KRIMINAL!!!
meni racun telefonski dodje 500din ;) imam wifi :)
E pa za sve one koji idu na net preko dial-upa (medju njima sam i ja) pocela je da se primenjuje nova tarifa. Mislim da ce ova tema ponovo da bude vrlo aktuelna sredinom sledeceg meseca, kad pocnu da stizu tel. racuni. Inace do sada sam placao oko 1000 dinara za telefon i to zahvaljujuci tome sto sam na analognoj centrali pa internet koristim samo nocu u jeftinijoj tarifi.
e da li neko zna link za proveravanje liste poziva?
Znam da ima citao sam u dnevnoj stampi,ali samo mogu da ga koriste korisnici koji imaju modernije tel. centrale!:(
Night Hawk
1.5.2006, 15:08
Mene zanima sledece:
Koliko sada kosta 1 sat recimo na SMIN broju SezamProa 042110220 ?
Isto koliko ti je bilo do sad samo pomnozi sa 2!
Idi na www.telekom.yu, uđi u fiksnu telefoniju, pa odaberi uslugu Moj Račun i registruj se tamo i dobićeš LIB uz sledeći telefonski račun, pa ćeš sa njim moći da gledaš listing.
Meni racun stize oko 1000 dindzi.Koristim dial-up preko cni.Poneki put kada imam para (citaj kada bude penzija) uplatim deset sati preko MediaNis-a
Jedva cekam svoj sledeci telefonski racun da se obradujem:boodala:
LordofBlood
29.5.2006, 10:32
fiksni oko 2500 - 5000 din .... jedan mob oko 2000 din mesecno a drugi firam place oko 1500 mesecno
more sve ovo nije nista,ortaku stigao racun 54.000 zato sto je pricao sa devojkom iz Bosne...
Kako ce da otplati nemam pojma...
more sve ovo nije nista,ortaku stigao racun 54.000 zato sto je pricao sa devojkom iz Bosne...
Kako ce da otplati nemam pojma...
Odmah ce da seku.
Lord_Master
9.6.2006, 21:31
Meni u proseku oko 2900-3200 a stizalo je i vise :S A onda KUKU MENI :)
600-800 din uz 25-30 sati dial up interneta
Lord_Master
9.6.2006, 21:41
Ali ides po jeftinoj tarifi?
pa jeste, uglavnom posle 21h ili izmedju 15 i 17h
Meni stize racun po 4000 hiljade dinara!!!
K'R' HooD
10.6.2006, 23:16
Meni od 600 do 3000 din, sto mi je najveci problem
Mada sad kad uzmem SAT, mogu ove lopuze iz telekoma samo da me povuku za k***c :p
Do maja je racun bio oko 2000 dinara.A koliko ce sad bude...:a_whistli
Ma najvise para odlazi na razovore sa Bgd,u proseku 1h dnevno,a to je sad oko 120 din sa PDV-om,ima da se oladim kad za koji dan stigne racun.
High Voltage
27.6.2006, 2:12
Jedva cekam svoj sledeci telefonski racun da se obradujem:boodala:Takodje
:nov_mad2:
A za prosli mesec je bio 1200 din.
Pre poskupljenja meni je bio racun izmedju 1-2 hiljade din.
Posle poskupljenja ja pobegoh na kabl, pa cu videti koliki ce biti racun...
600-800 din uz 25-30 sati dial up interneta
slicno...mozda u vrh glave oko 1000din...mada sam poceo da zovem sa fixnog na mob,pa je ovaj mesec 2000 plus mobilni oko 2000-3000 kako kad...
Mannibalseat
26.7.2006, 12:56
Pa jedno...daj boze da ne bude 100 jevreja:n_klanja:
ArcticAvenger
27.7.2006, 2:25
meni zadnji 2300!
nego ljudi da li se 042(postpaid) tarifira isto kao i posle poskupljenja i da li neko koristi neki post paid broj...ja korstim 042210020 i trebalo bi da je 35,84-sat?
e da josh neshto...od kada do kada se gledaju impulsi za mesec?od prvog do prvog ili?
Meni je bio oko 2000 djunti.Sada ga svedem na oko 300-800.:D
meni zadnji 2300!
nego ljudi da li se 042(postpaid) tarifira isto kao i posle poskupljenja i da li neko koristi neki post paid broj...ja korstim 042210020 i trebalo bi da je 35,84-sat?
e da josh neshto...od kada do kada se gledaju impulsi za mesec?od prvog do prvog ili?
SMIN brojevi su ostali nepromenjeni, u ovom slučaju 042 koji počinje sa dvojkom otkucava impuls na svakih 36 sekundi (bez obzira da li je saobraćaj gust ili slab). A impulsi se računaju od prvog do poslednjeg u mesecu.
ArcticAvenger
28.7.2006, 21:08
e hvala ti brate puno si mi pomogao!
SMIN brojevi su ostali nepromenjeni, u ovom slučaju 042 koji počinje sa dvojkom otkucava impuls na svakih 36 sekundi (bez obzira da li je saobraćaj gust ili slab). A impulsi se računaju od prvog do poslednjeg u mesecu.
jeste da sam rekao hvala...ali kada ponovo procitam na mom 042210020 nema poskupljenja(jbg. sada ce jos malo racun pa panicim)?
Ne, nema poskupljenja, ali za visinu računa ne garantujem ništa. :)
Night Hawk
28.7.2006, 23:00
Da napomenem i ovo ( mada mozda i znate ) :
Internet non-stop na Sezam Pro sada kosta samo 330 dinara plus 50 besplatnih sms poruka iako svuda na njihovom sajtu pise da je cena jos uvek 660 dinara.
Konacno da se nesto dobro desi i za korisnike dial-up .
Da prepravim ove bulaznosti sto sam pisao,kao da ce doci wireles.Doci ce ADSL,valjda.Jedino me jos brine vrsta centrale koja je koj,zna kakva.
ArcticAvenger
30.7.2006, 23:26
Ne, nema poskupljenja, ali za visinu računa ne garantujem ništa. :)
pa da to zavisi od mene..hehe....nisam isao bas puno preko tog broja 20-ak sati znaci oko 2000-2500
Da napomenem i ovo ( mada mozda i znate ) :
Internet non-stop na Sezam Pro sada kosta samo 330 dinara plus 50 besplatnih sms poruka iako svuda na njihovom sajtu pise da je cena jos uvek 660 dinara.
Konacno da se nesto dobro desi i za korisnike dial-up .
pogledaj bolje, pa bas na sajtu su reklamirali i jos reklamiraju letnju akciju non-stop neta za 330 din
akcija se zove POLA JE DUPLO
ArcticAvenger
3.8.2006, 2:22
lele braco danas je drugi josh malo pa ce racun.....
Mannibalseat
27.8.2006, 0:05
platio sam OkO 2 500 neta.....po mojoj rachunici dobro.....<<>>tamo vamo.,
FiresnakE
29.8.2006, 10:03
U proseku negde oko 800-1200, inace pre dva meseca mi je stiglo 6800, pa odma sledeci mesec 2900, umal' umro nisam.
I dan danas mi se srce cepa zbog tih para.
Wile E. Coyote
30.8.2006, 12:21
Oko 1000-1500 din. Sta cu, dial-up... :( Mada mi je muka od istog pa se zadrzavam kratko, samo da pokupim postu, pogledam par foruma, update-ujem sajtove itd. Sve u svemu, mesecno mi ode oko 10 h neta.
Plus mobilni oko 300-500 dindzi.
1500
ali posto sada ja placam sve iznad 1000 zapitacu se da li ce sad biti toliko... ali to je sa internetom...
[Imzadi]
24.11.2006, 17:55
Poslednji... (u bukvalnom smislu te reči), 30 000 din.:n-hang: :D
Staronsky
24.11.2006, 18:08
']Poslednji... (u bukvalnom smislu te reči), 30 000 din.:n-hang: :D
Eeee...Ako ti je za utehu ja 38.000 din.! Ne,ne nisam lud ,nego matori zvao kvizove ,a nije znao da naplacuju 50din. +pdv i kad ga ne ukljuce da odgovori pa je bio uporan...:(
A ja mislio da ja nisam normalan sa svojih 6000 :D
jozvan_Kg
24.11.2006, 19:07
Za fiksni mi stize od 1800 do 2500 din jer dosta zovem na mob,plus sto mi ode jos oko 800-900 din za net(dial-up je cudo,mada cu za nekih nedelju dve da uzmem kablovski net jer sam planirao da kupim WoW)a za mob skrcam jedno 700-800 din mesecno
Shang Tsung
25.11.2006, 22:33
Zadnji je 383din ..:Freddy:
Zadnji je 383din ..:Freddy:
:eek: :eek: :eek:
Ti nisi normalan!!!!!
Jesi po ceo dan na telefonu?!?!?!?
:D :rofl: :rofl: :to_care:
Meni je zadnji 4533 dinara. :(
Odakle ti toliki racun? :confused:
:eek:
6am3 Fana71c
25.11.2006, 23:02
ma, žene...;)
[Imzadi]
25.11.2006, 23:30
ma, žene...;)
A možda "posao" ?:) Samo o ženama mislite...:)
Master Neo
25.11.2006, 23:59
Jedno vreme, kad sam bio lud za jednom devojcicom(:boodala:), 6 meseci za redom su mi racuni stizali od 6 do 8 hiljada dinara! Znao sam da je zovem i da pricamo po dva sata. E sad, vi mislite, pa sta fixni na fixni, to nije skupo, kako su ti stizali toliki racuni? Pa zvao sam je na mobilni stalno...:boodala: Nema vise toga sada... :alealeee: Sad mi stizu ispod 500 kinti:aplauz:
6am3 Fana71c
26.11.2006, 4:15
']Samo o ženama mislite...:)
Pa naravno :D
Jedno vreme, kad sam bio lud za jednom devojcicom(:boodala:)
Zasto taj smajli na kraju? Pa nema nista lose ako si bio lud za nekom curom, bio bi :boodala: da nikad nisi...
U meni je zadnjo stigao 3600... U proseku mi racun bude 5000, ali to je zbog poziva u inostranstvo...
Inace imam ADSL!:alealeee:
Pa ako dosta zoves u inostranstvo nabavi VOiP
Da li se neko nasao uvredjen mojim porukama??
Sta sam lose rekao??
I don't get it.:confused:
@Petko
Sta je tacno VOiP?
Neki USB telefon??
Kolko se to placa?
Pitaj google:D
VOiP ti je internet telefon.Znaci kao neki messenger samo sto mozes da razgovaras i mozes da biras kog ces da pozoves.Ja tacno ne mogu da ti kazem sta je VOiP telefon jer ni ja neznam tacno sta je, samo znam da se koristi a razgovore preko interneta i da je mnogo jeftiniji od obicnog telefona
Shang Tsung
26.11.2006, 13:16
:eek: :eek: :eek:
Ti nisi normalan!!!!!
Jesi po ceo dan na telefonu?!?!?!?
:D :rofl: :rofl: :to_care:
Pa nego kako drugacije :)
Adsl je cudo.Kako ume da racionalise rachun za telefon...
Master Neo
26.11.2006, 14:47
Zasto taj smajli na kraju? Pa nema nista lose ako si bio lud za nekom curom, bio bi :boodala: da nikad nisi... Bio sam :boodala: jer sam bio mnogo dobar prema njoj, voleo je, i mislio da je tako i na drugoj strani, ali kad shvatis da nije tako, i kad ti drugi otvore oci, shvatis da su prosle 2 godine, i da to vreme nikad neces moci da vratis, onda to nije uopste prijatno osecanje. Uostalom mlad sam da se zaljubljujem i vezujem. Do 25 samo zezanje, tek kasnije dolazi to.
Jos kad se setim koliko je para otislo na racun... Dusa me zaboli...:n-cc2: Mogao sam u to vreme dobar komp da uzmem:rofl:
Pa nego kako drugacije :)
Adsl je cudo.Kako ume da racionalise rachun za telefon...
A zaboravio si pretplatu na ADSL koja ti je verovatno oko 1000 din.Znaci telefonski racun + 1000 din.:icon_scra
Pa i daje 1k mesecno opet se isplati, tako de jedan sat na netu izadje 1 dinar,priznaj da je bolje od varijante sa telefonom(dial up).
Shang Tsung
26.11.2006, 15:37
A zaboravio si pretplatu na ADSL koja ti je verovatno oko 1000 din.Znaci telefonski racun + 1000 din.:icon_scra
Ovde se ne radi o racunu za adsl, nego za telefon-2 odvojene stavke za placanje.To je ko da si reko pa placas i racun za struju 3 hiljade, zbog toga sto imas bezicni telefon (koji ne moze bez struje)...;)
Ovde se ne radi o racunu za adsl, nego za telefon-2 odvojene stavke za placanje.To je ko da si reko pa placas i racun za struju 3 hiljade, zbog toga sto imas bezicni telefon (koji ne moze bez struje)...;)
Ali dok si bio na dial-ap nisi mogao da budes na netu bez telefona.U tome je fora,opet isto jedino sto sad trcis a ranije si se vukao.
Shang Tsung
26.11.2006, 22:48
Ali dok si bio na dial-ap nisi mogao da budes na netu bez telefona.U tome je fora,opet isto jedino sto sad trcis a ranije si se vukao.
Pa istina da trcim, ali jeftinije mi dodje nego kad sam "puzao".Raniji racuni za telefon su mi bili 2-4 hiljade dinara, pa ti vidi...
fixni oko 1500
mobilni oko 5000
NightWolf
1.12.2006, 21:35
Oko 1000 dinara . Imam kod SezamPro-a internet Non-Stop.
takodje...:D
Kaда сам користила диал уп рачун ми је долазио отприлике преко две хиљаде.. Са адсл.ом је милина.. Нема рачуна..
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.