Prikaži potpunu verziju : Kablovski internet ....
Sta mislite o kablovskom netu? Zanima me misljenje nekog ko je to koristio, jel vredi?
Ja ga koristim već skoro godinu dana. Moraš da shvatiš da i tu ima problema, pogotovo ako je provajder malo neozbiljan, ali u suštini si na dobitku. Ako možeš da istolerišeš da ti 1-2 puta mesečno stane na neko vreme onda je to pravi izbor za tebe. Takođe, bar kod SBB-a, provajdera koga ja koristim, bar 1-3 puta godišnje dese se veliki kvarovi ili promene parametara koji umeju da smanje efikasnost korišćenja interneta i do 70%, a to ume ponekada da potraje i po 10-tak dana.
Ti sad sam odluči, ali mislim da vredi. Btw, SBB je sve bolji i bolji i mislim da im se gafovi sada mnogo ređe dešavaju i otklanjanje kvarova kraće traje.
jos jedan glas za SBB
kod mene je konstantnih 30KB/s
i imam ludu srecu da su u zgradi svi penzosi i da niko ne koristi net
Salko Dinamitas
14.3.2006, 21:03
Vredi SBB kablovski. Ostalo samo pod uslovom da je jedina opcija.
dobar je sbb sta vise solidan ja ga koristim sad ce jos malo mesec dana i cuka ko lud nijedan kvar mi se nije dogodio
Ja sam vec par mjeseci na prepaidu 512(jer mi flat sad nesto ne treba)....mjesec dana me kosta oko 600 din a DL speed....od 120-300kb/s(na rapid shareu je postigao 340kb/s:D )
E ovako... Uskoro u mom kraju treba da se uvede kablovski net preko skynet-a, pa me zanima da li je pouzdano i tako to...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.