PDA

Prikaži potpunu verziju : Sa VOB na MPEG fajl

ostojicd
13.3.2006, 15:36
Prebaciti sa MPEG fajla na VOB da bi se narezao DVD disk nije problem iz odgovarajucih programa, ali zna li neko da mi kaze kako bih mogao da uradim obrnuto, tj. da "rascepkane" fajlove prevedene na VOB vratim u jedan MPEG fajl radi obrade.

bobi
13.3.2006, 16:15
Prebaciti sa MPEG fajla na VOB da bi se narezao DVD disk nije problem iz odgovarajucih programa, ali zna li neko da mi kaze kako bih mogao da uradim obrnuto, tj. da "rascepkane" fajlove prevedene na VOB vratim u jedan MPEG fajl radi obrade.
Virtual Dub, na primer... a mozes i te *.vob i samo da preinejmujes u *.mpg (doduse tada nece da ti budu spojeni)

Edit: Probaj i DVD Decrupter.

Brains
14.3.2006, 21:54
Ako se ja ne varam (a ne varam se :D ), dovoljno je samo spojiti svih n fajlova u jedan i preimenovati u .mpg. DVD ne moze da ima fajlove koji su duzi od 1GB, pa su zato i iscepkani. VOB fajl nije nista drugo nego mpeg (sa razlikom da je iscepkan). :dedica: Znaci samo spoj sve VOB fajlove u jedan (pazi na redosled) i to je to.

AstraLogos
24.3.2006, 12:53
Nemoj da se maltretiras. ;) Skini sa neta MPEG2VCR 1.23MB i ima da ti cupa iz svakog DVD-a MPEG fajlove u duzini koju hoces. I sto je bitno program brzo radi i kvalitetno! :)
Pozdrav!

DALIBOR
25.3.2006, 2:24
premier pro 1.5 ima plugin koji renderuje vob u mpg fenomenalno
tako da mozes i editovati vob fajlove