Prikaži potpunu verziju : 2600 agp problem
Znam da ima pisanja na ovu temu, ali bih molio za iskustvo i pomoć. Stavio sam asus 2600 pro agp sa 512 mb na asus P4 533 plocu, sa cel od 2 ghz i 1 gb rama, prethodna kartica je bila 9550 i sve je bilo ok.
Nije ni sa ovom tako crno, ako igra radi, radi kako treba, jedino mi INFERNAL resetuje komp, na Crimsonu se n vide sva slova u menijima i sto mi je cudno, ne mogu da poteram 3d mark 03, izbacuje not responding.
Probao sam nove drivere i agp fix, ali je isto i gore.
Za 3dmark moraš da skineš hotfix sa Futuremarkovog sajta da bi prepoznao karticu. Zato se i zakucava.
ZA ovo ostalo ne znam. Probaj kompletnu deinstalaciju drajvera, čišćenje driver cleanerom pa stavljanje onih agp hotfix drajvera. Takođe, i najnovije čipset drajvere za ploču.
I evo da ti malko pomognem i ja sam imao instaliran Infernal,resetovao se i meni na sve zivo,poret tog fix-a za 3d markove ,koji cip set imas i skini ali obavezno hotfix drajvere,za ati agp bez razmisljanja.Poz:ciao:
http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31542
Ispod nabrojanih kartica ima oznacen link AGP Hotfix Driver klikni na njega i ponudice i za xp i za vistu 32bit i 64bit
Posle formatiranja diska, prosao je 3d mark 03 sa 7800 poena, da vidim taj hotfix. Nisam razumeo, jel tebi proradilo sa hotfixom?
Meni jeste,radi sa tim kod drugara 2600xt isto proradilo.
Nista, sa fixom je jos gore. Ipak ce morati na servis, kartica je u garanciji, hvala svima
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.