Prikaži potpunu verziju : Omiljeni provod vremena
Ovu temu tera samo jedno pitanje, a to je sta je vas omiljeni nacin za provodjene vremena (naravno sem racunara). Ja licno najvise volim da okupim drustvo kod mene na jedan sup party, monopol, tombolu......na zabavu, ali kad nije petak ili subota volim da crtam i gledam tv, slusam muziku...
hacker_aca
12.3.2006, 20:53
Pa šta drugo nego kompjuter? :) Pošto zimi u Budvi nema nešto zabave, onda izađem sa drugovima malo u šetnju po gradu, po smrzlini. Ostalo: TV, muzika.... A kad je ljeto, onda radim sa ćaletom, plaža....
Ja licno najvise volim da okupim drustvo kod mene na jedan sup party, monopol, tombolu......na zabavu, ali kad nije petak ili subota volim da crtam i gledam tv, slusam muziku...
Eh, kad se setim kad sam to zadnji put igrao... :) Nego sada neće niko to da igra.....
Ehhh, nece zato sto misle da je glupo, ali kada se jednom pocne nemoze se stati, ja sa drustvom na leto stalno igramo monopol, kente, magaraca ili wc-a do 3-4 uvece....kada zavrsimo posle sanjamo hotele i kuce....:p :D
Night Hawk
12.3.2006, 22:29
Igram basket sa drustvom , gledam utakmice ,...
Uglavnom igram basket ili fudbal,ponekad prebivam u nekom kaficu... :)
Čitanje Sveta Kompjutera!:aplauz:
Ako nisam sa devojkom onda sam sa društvom na fudbalu ili sam na treningu.
Igram Magic the Gathering,basket i izlazim s drustvom.Mada zadnje vreme sve vise gledam TV jer mi je noga bila u gipsu pa se olenjio.
Igranje basketa sa drustvom, izlazak sa devojkom, zurke...
Slobodno vreme.....sta je to!!!!!?????:o
Kad ga imam onda ucim!!!:eek:
ma, nema nista bolje nego kada se dovuces na vrh avale biciklom...uzivas u pogledu par minuta, i onda se sjuris dole...preko 60km/h...pritom, uralas kao manijak jer, jedan pogresan potez, i bankina je moja...
LoL, znam osecaj i ovde kod nas u Backoj Topoli ima ludih brda (sto niko ne bi rekao jer se Backa Topola nalazi u Vojvodini), ali sve u svemu znam osecaj, bas sam prosle godine uzeo novi bajs, ahhhh koja masina, 21brzina, shimanov menjac....sve u svemu i ja volim da se zezam sa bajsom na brdima, a tek na poluostrvu gde kad se osuse letnji putevi puni udubljenja od vode, izgledaju nekako ovako : .../\../\...~~~.../\/\..~~ :opanachke, jos nizbrdice, ah to je feeling :kreza: :kreza: :kreza: :kreza:
hacker_aca
13.3.2006, 16:11
Ehhh, nece zato sto misle da je glupo, ali kada se jednom pocne nemoze se stati, ja sa drustvom na leto stalno igramo monopol, kente, magaraca ili wc-a do 3-4 uvece....kada zavrsimo posle sanjamo hotele i kuce....:p :D
A kako se igra taj WC? Baš zanimljivo zvuči. :D
JBlitzkrieg
13.3.2006, 16:20
LOL. Kad ga ima onda se trudim da ga istrosim na "zivotnije" stvari.
Sta cete zivot studenata uopste nije lak pogotovo ako imas nameru da zavrsis faks (i jos ako studiras Elektronski Faks po starom programu...).
Moj provod vremena:
for (;ever;)
{
1.Idem na faks
2.Ucim neki sv ispit koji mi za struku Racunarskog i Informatickog inzenjera ne treba (Elektromagnetika i Teroija El. Kola nprm.)...
3.Posle bdenja izmedu cetiri zida bilo bi pogubno (ako je vreme lepo) da ostanem kuci i radim nesto na kompu, pa moram da se malo kasiram napolje.
4. Povrtak kuci, spavanje...
if (FaksZavrsen == TRUE)
break;
}
Will my eternal wounds ever be healed...
:rofl:
hacker_aca
13.3.2006, 16:36
Vi samo da cirkate! Koje ste vi pivopije! :)
pesoholichari
13.3.2006, 16:43
utakmice,utakmice,utakmice... :alealeee:
Pa slobodno vreme uglavnom sa curicom,onda igram basket,fudabal i hokej sa drustvom itd.,itd.,itd.,
A kako se igra taj WC? Baš zanimljivo zvuči. :D
Pa sad prvo ti treba puuuno karata koje nadacas na sto i na vrh svega toga napravis malu kucicu nekako ovako:
900
i onda svako izvuce koliko karata moze i ako izvuce sve karte koje je dohvatio i ne srusi se wc - ondak dobro, a onaj kod kojeg se pri izvlacenju srusi wc taj dobija slovo (sastavlja se rec MAGARAC) i onda gubitnik mora da ispuni zelju svakoga koji je igrao.
ako si razumeo super je jer se inace treba pokazati.......super igra zar ne :D :D :D , naljbolje je kada neko mora da ti ispuni zelju :dzavo:
da to i touch su dobre igre
Sta ti je to "Touch"???
Malo su zeznuta pravila ali je vrlo aktivna igra i zabavna. Potrazi na internetu.
hacker_aca
13.3.2006, 23:24
E, a jeste li čuli kad za "Hrkljuž"?
TheProphecy
13.3.2006, 23:35
Basket i devojcica su mi uvek u visem rangu od komjutera,tako da mi je jako cudno kad se ljudi toliko povezu sa nekim virtualnim svetom da u momentima gube smisao za realnost.Poslednji primer toga je WOW.Cak sam procitao neke postave u kom neki klinci(mozda i nisu klinci :)) govore kako je realnost sr**e,a u svetu warcrafta je super pa se tamo osecaju kao kod kuce.To je po meni zabrinjavajuce.
EE, zezni stvar, bas me je jedna ,,devojcica`` izbedacila :mad: Komp makar ne moze da izneveri, a ove...ko ce ih znati
..povlacim ovo, sada me je usrecila :D:D:D
Nop, ajd da vidim sta je ovo, zvuci "cudno":D :D :D
...Poslednji primer toga je WOW.Cak sam procitao neke postave u kom neki klinci(mozda i nisu klinci :)) govore kako je realnost sr**e,a u svetu warcrafta je super pa se tamo osecaju kao kod kuce.To je po meni zabrinjavajuce.
To jeste zabrinavajuce, ja sam jedno vreme igrao wow, ali me smorilo, mene vremenom svaka igra smori, nema bolje grafike od pravog zivota u partiji painbola :D :D :D , - uh to bi voleo jednom da probam !!! :to_care:
Pored kompa - devojka, muzika, čašica razgovora sa ortacima. :)
deus[awesome]
14.3.2006, 14:06
WTF is 'hrkljuzh' ??? :D
pesoholichari
14.3.2006, 19:51
ććć
niste gledali nadrealiste :)
inače "hrkljuž" je neka vrsta igre sa loptom gde se igrači dobacuju i onda kada ne znam ni ja zašto neko vikne hrkljuž završava se. Pobednik je onaj kod koga je lopta a ostali se lupaju po glavi vikajuću "hrkljuž".
Ta i more još bolesnih igara možete videti u top listi nadrealista.
A onu igru "wc" smo mi zvali **** :cool:
hacker_aca
14.3.2006, 21:36
ććć
inače "hrkljuž" je neka vrsta igre sa loptom gde se igrači dobacuju i onda kada ne znam ni ja zašto neko vikne hrkljuž završava se. Pobednik je onaj kod koga je lopta a ostali se lupaju po glavi vikajuću "hrkljuž".
Neznam, valjda je ime odatle, ali je meni brat iz BG-a pokazao kako se to igra. Pa kaže:
Uzme se jedan špil karata i odvoje se sve slike (dama, žandar i kralj) i jedan džoker. Karte se izmiješaju i stave na sto licem na dole i onda svako izvlači redom po jednu kartu. Kad neko izvuče džokera onda vikne: "hrkljuž!" i onda ovi ostali konstatuju poraz udaranjem po glavi (svojoj naravno :D ). Onda se ponovo izmiješaju karte i sve u krug...
Znači, nešto slično kao iz nadrealista.
dobra igra, nema sta, nego moracemo i to da dodamo u nju ko izgudi uzastopno sedam puta da ga ostali lupaju po glavi ili da ispuni svima po jednu zelju (moja bi bila da da svakome da ga lupaju po glavi :D :D :D ):Freddy:
pesoholichari
15.3.2006, 21:39
jeste slično je pogotovo kad konstantuju žaljenjem :D
jeste slično je pogotovo kad konstantuju žaljenjem :D
Nisam im ja kriv sto nemaju srece :D better luck next time folks, good night :to_care:
Omiljeni provod vremena? Hm... trebao bih da razmislim.. Pa ja nemam ni vremena da se negde provodim! :) Škola do 13:00h dok se vratim već je 13:30h malo prosufrujem i odmorim se do 14:30h pa onda učim i naravno pravim pauze :) . I tako mi uz učenje prođe ceo dan! :)
Omiljeni provod vremena? Hm... trebao bih da razmislim.. Pa ja nemam ni vremena da se negde provodim! :) Škola do 13:00h dok se vratim već je 13:30h malo prosufrujem i odmorim se do 14:30h pa onda učim i naravno pravim pauze :) . I tako mi uz učenje prođe ceo dan! :)
O,covece,to je bas zeznuto.Ostaje li ti bar malo vremena za devojke? :D
O,covece,to je bas zeznuto.Ostaje li ti bar malo vremena za devojke? :D
Da, ostaje, ali u školi i naravno za vikend. Desi se da vežbam i vikendom(kao sad) a desi se da vežbam i petkom(kao što ću sad vežbati).
6am3 Fana71c
16.3.2006, 0:10
ććć
ko nije gledao nadrealiste, pa znam napamet ono sa hepekom [kad kaze "cijepanje atoma, ono..ono.. vestacko osemijenjavanje.. a i onaj hkrljuz brate, sve je to nase!"] pa oni su carevi najveci, planiram da na leto snimim svoju verziju hepeka i jos nekih najjacih stvari iz nadrealista sa ortacima:D
Ma oni su zakon, sad sam se setio kako pominjes hepek, to je zesce, nego jel se
secas one fore kad vuku ficu :aplauz: ?
Nista jace od dobrog techno partija i loodila do zore pa onda ide afterparty,pa onda jos jedan afterparty pa tek onda dolazi jedan afterparty.
Skola :D
pa meni je omlljeni proved sa mojim drugarima gde god bio s njima.
A volim i da idem i na sportska desavanja!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.