PDA

Prikaži potpunu verziju : Leadtek Winfast TV 2000XP - Expert

ja1282000
12.3.2006, 17:44
Sa navedenom karticom imama sledeći problem:
Posle oko 19 min snimanja slika počinje da mi zastajkuje - kao da trza. Imam procesor Barton 2500XP na 1830 MHz, matična Asus A7N8X, hard diskovi Maxtor 80 i 120GB, RAM memorija 3x256 MB. Video materijal koji je snimljen do tog vremena je ispravan.
Pre početka snimanja isključim sve nepotrebne programe iz Systray- a, i isključen je screen saver.
Šta bi mogao da bude problem.

holodoc
12.3.2006, 17:51
Ajde budi malo precizniji koji profil za Capture koristiš na kartici (protok, tip kompresije i ostalo). Da li ti se ama baš svaki put ovo desi na "oko 19 minuta"? Jesi li proverio kada ti se pojavi problem u task Manageru koliko j eopterećenje procesora i da li neki proces slučajno oduzima procesorkso vreme Winfastu?

ja1282000
12.3.2006, 20:31
Capture Format Profile je DVD, video codec MPEG-2, Capture resolution: 720x576 PAL, Variable Bitrate, kompresija 600, target data rate 6000 kbps, audio codec: MPEG-1 Audio Layer II. Još nisam proverio u Task Manageru koliko je opterećenje, javiću kad proverim.

ja1282000
12.3.2006, 21:45
Opterećenje procesora je od 55 do 82 %. I da uvek se javlja posle 15 do 20 min.

ja1282000
14.3.2006, 18:41
Izgleda da sam uspeo da rešim problem. Instalirao sam stariju verziju Multimedia Software Pack koji dolazi uz TV karticu, tj. konkretno umesto verzije 4.9 instalirao sam verziju 4.5 i posle oko 1h snimanja nema nikakvih problema sa slikom i nema desinhronizacije slike i zvuka. Tako da ako imate sličnih problema pogledajte na CD-u koji se dobija uz karticu koja je verzija i ako ima problema instalirajte stariju verziju i sve radi ispravno.:alealeee: :alealeee: :alealeee:

le_kr
27.6.2006, 15:34
Kako da korisitm dugme DVD na daljinsko upravljacu ?

Tornado
27.6.2006, 15:54
Kako da korisitm dugme DVD na daljinsko upravljacu ?

ni meni to ne radi. veoma cudno.

Ako neko zna sta ne valja zamolio bih ga da javi!

holodoc
27.6.2006, 16:04
DVD dugme reaguje samo u slučaju da je na računaru instaliran WinDVD :)

Sa ostalim programima ne radi. Ako vam baš treba recimo PowerDVD postoji interesantna fora sa kombinacijom Girdera i daljinskog.

le_kr
3.7.2006, 8:47
DVD dugme reaguje samo u slučaju da je na računaru instaliran WinDVD :)

Sa ostalim programima ne radi. Ako vam baš treba recimo PowerDVD postoji interesantna fora sa kombinacijom Girdera i daljinskog.

hmm insatlirao sam windvd 7.0 i dalje mi ne radi dvd dugme na daljinskom. o cemu se radi?
moze li neko malo detaljnije uputstvo, i iskustva necija ?
hvala

TheProphecy
3.7.2006, 10:50
A sta ce vam to dugme kad i onako daljinski mozete da programirate da pokrece skoro svaku aplikaciju,cak i da pomera kursor misa.Poz

dexy-sexy
4.7.2006, 15:29
A sta ce vam to dugme kad i onako daljinski mozete da programirate da pokrece skoro svaku aplikaciju,cak i da pomera kursor misa.Poz

A kako se to programira, mozes li nesto detaljnije o tome?

TheProphecy
6.7.2006, 9:19
Malo kasnim al' bitno je da se odgovori :).Cini mi se da sam vec jednom pisao o tome.Program se zove Remotty,a sajt je http://www.alonebyte.com .Prilicno je prosto mada ako bude nekih problema pitajete.Poz

dexy-sexy
6.7.2006, 22:32
Hvala puno ,sad cu da ga skinem pa da isprobam!:ciao:

major T.J. KING KONG
25.3.2009, 0:00
mozelimi neko pomoci
hteo sam da deistaliram tv karticu ali sam skontao da mi je sd disk neispravan
sad nemogu da istaliram a ovo sam deistalirao imali nachina da program skinem sa neta i ponovo istaliram program
neke driver sam skinuo ali mi ne prepoznaje tv karticu

ukimafija
25.3.2009, 0:49
Ima nacina naravno sa Leadtek FTP servera mozes svasta da skines, ako bude trebalo poslacu ti ja moj drajver od tv karte mislim da kompresovan ima oko 165KB tako da to nije problem...WinFast Pvr je frka to moras da skines a povece je...Ali ga ima

major T.J. KING KONG
25.3.2009, 1:14
skinuo sam sa par sajtova ali nijedan nece da pokrene istalaciju sem jednog koji sam downlodowo sa neznam vishe odakle ima 6,9 MB i naj veći je zove se W2K_TV_20416 ali on me obaveshtave da nema tv kartice
jednostavno neznam da ga pokrenem

otishao sam do ftp servra downlodowo driver ali ja to ne znam da pokrenem
dobijam sys cat i 2 inf files koja ne pokrecu nishta

a ovo shto sam vec downlodawao je kako sam razumeo driver za sve njhove tv kartice

ukimafija
25.3.2009, 1:40
drajver se ne instalira klasicnim setupom vec rucno iz device managera,ono pustis ga da skenira i prepozna samo kazes sta da ukljuci u pretragu...

Znaci, desni klik na My Computer, Hardware/device manager pa ga nadji na listi sa znakom pitanja zuto, pa idi na njega i update driver...

major T.J. KING KONG
25.3.2009, 1:53
drajver se ne instalira klsicnim setupom vec rucno iz device managera,ono pustis ga da skenira i prepozna samo kazes sta da ukljuci u pretragu...
e hvala mnogo sad cu to da pokusham

major T.J. KING KONG
25.3.2009, 21:52
uspeo sam samo treba negde naci winfast pvr2 i istalirati
ima i exe file

TORQUE
27.3.2009, 0:42
Treba ga naci na zvanicnom sajtu gde ima poslednja verzija i isti koristiti jer provereno radi.