PDA

Prikaži potpunu verziju : Bežični mikrofon sa žicama (???)

hacker_aca
12.3.2006, 4:53
Možda naziv deluje malo čudno, ali jeste tako! Imam neki sasvim obični mikrofon, neznam ni ko je proizvođač, niti ime modela, ništa, platio ga evro i po..... Nego, priča je sledeća: kad sam čačkao nešto oko zadnje strane kompa, izvadio sam kabal od mikrofona i nisam ga ni vraćao. E, sad, pitam se ja kako on radi kad nije povezan sa kompom? Uzmem ja kraj kabla u ruke, stavim ga ispred nosa na nekih 30 cm i derem se na mikrofon, a ovamo u Sound Recorder-u snima! :confused: Mislim, kako je to moguće? Ovo nešto slično kao ona tema "Haunted computer" :D . Dajte vaše mišljenje.

P.S. Da ne bih ispao glup, proverio sam još 3 puta da li radi, i radi bez problema! Baš ludo! :D

kinteC
12.3.2006, 5:17
ahaha, ok, posto ima 101 kabl iza kompa, da li si pravi istekao? Koliko vidim, u vreme kada si ovo pisao, mora da ti se jako spavalo, pa si nesto drugo zeznuo...Inace, ja sam cuo da zvucnik moze da se koristi kao mikrofon...:eek:

SSgrunf
12.3.2006, 5:20
Sound recorder verovatno prima signal od zvucnika, jer tvoje dranje je dovoljno jako da zatrese membrane zvucnika i oni tom slucaju imaju ulogu mikrofona!

hacker_aca
12.3.2006, 5:21
ma da ja ipak zovnem popa da mi osvešta ovo? :D

hacker_aca
12.3.2006, 5:29
Sound recorder verovatno prima signal od zvucnika, jer tvoje dranje je dovoljno jako da zatrese membrane zvucnika i oni tom slucaju imaju ulogu mikrofona!

Jao, ja sad proverio ovo, kad ono stvarno! Zvučnici bili nešto kao mikrofon. Kakva sam ja budala! :boodala: Admini, moderi, brišite ovo!

Miloš
12.3.2006, 11:39
Jao, ja sad proverio ovo, kad ono stvarno! Zvučnici bili nešto kao mikrofon. Kakva sam ja budala! :boodala: Admini, moderi, brišite ovo!
Da, postali su dinamički mikrofoni.:D

3dM@niak
12.3.2006, 14:49
Znaci da ... zvucnici mogu da glume mikrofon??!!?!?!

Miloš
12.3.2006, 15:43
Znaci da ... zvucnici mogu da glume mikrofon??!!?!?!
Naravno. Pa većina kvalitetnijih mikrofona su dinamički.:D

GakunGak
10.7.2006, 21:15
:icon_scra You have to be f**king kidding me???

N!KSY
10.7.2006, 21:24
a kako da stavim zvučnike u ulogu mikrofona???? li samo da se derem?

GakunGak
10.7.2006, 21:29
Ma probaj i jedno i drugo:rofl: :rofl:
I deri se sto vise mozes:rofl: :rofl: :rofl: :boodala: