Prikaži potpunu verziju : ADSL u startup-u?
Kako da podesim da mi se ADSL konekcija automatski konektuje pri svakom startu windows-a. Pokusao sam tako sto sam u startup meniju ubacio ikonicu konekcije. Tako funkcionise ali ja hocu da se odmah konektuje a ne da mi izbaci konekciju pa ja da kliknem na dial. Mislim da ste me razumeli, ako niste... recite
Ovisi o klijentu za PPPoE. Obicno ima nege pod properties konekcije.
Pa tezko ti kazem, kad neznam kojeg klijenta imas. Dali je to taj ugradjeni u Winxp?
Ako je, onda recimo ovako:
1) In Control Panel open "Network Connections"
2) Right click on your broadband connection icon and select "Properties"
3) Uncheck "Prompt for name and password..."
4) Click "OK"
5) Open your "C:/Documents and settings" folder
6) Open the "All Users" folder
7) Open the "Start Menu" folder
8) Open the "Programs" folder
9) Go to your Programs Folder -> Startup
9) Copy a short-cut of your Broadband Connection, from the Network Connections folder in to the "Startup" folder
Funkcionise ali samo delimicno. Opet mi izbaci prozor konekcije gde ja treba da kliknem na dial ali ovoga puta samo bez username-a i password-a
Sredi ovako u registry:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings]
"EnableAutodial"=dword:0000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole]
"EnableRemoteConnect"="Y"
Johny Atos
11.3.2006, 2:06
Uradi ono shto ti je Korisnik preporuchio (ono prvo) samo kod koraka 3 unckeckuj i opciju prompt for phone number, a mozhesh i da uncheckujesh i display progress while connecting
Sve sam to uradio sem editovanja u registriju. Kad mi je bilo podešeno da mi ne traži user name i password a da pita za broj prilikom startovanja windows-a funkcionisalo je. Ali kada sam isključio i opciju za broj ništa se nije desilo. Znači ništa mi ne izbacuje kao da nije u startup-u. U čemu je problem?
Skini ADSL Autoconnect i u njemu sve podesi.
Program je besplatan i relativno lak za podešavanje.
Zasto ne editujes registar?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.