Prikaži potpunu verziju : MP3 karaoke
nabavio sam gomilu mp3+g karaoka, ali kad ih pustam u karafun-u bas su losa slova-kockasta su nisu zaobljene ivice. ista stvar je i kad ih pustim u winampu sa ukljucenim cdg pluginom jos je gore...to me bas smara(ne mogu da verujem da vanbasco midi plejer pusta normalno slova u midi fajlovima)...gledo sam opcije u karafunu ali ne znam sta trebam da uradim..Znaci i stare karaoke i nove isto su sa tim ruznim slovima.... Jel ima neki bolji karaoke plejer?
Pa ja sam koristio van Basco i bio mi je skroz ok,sad ne znam,ako se tebi ne svidja onda pogledaj ovde (http://www.powerkaraoke.com/)
ne brate ne razumes. vanbasco je za .midi i .kar fajlove...meni nesto treba za mp3 karaoke...(sastoje se iz dva fajla mp3 i cdg)
Probaj ovo (http://www.download.com/MP3-Karaoke-Player/3000-2139_4-10183909.html)
jbg ne pokusava mi se, jer kolko vidim program je iz 2003. god. hocu nesto novije... a prilicno sam siguran i da u karafunu mogu slova normalno da izgledaju, ali ne znam sta da ukljucim...
zellenakinc
4.10.2008, 12:34
ako nije tajna odakle si nabavio te MP3+g karaoke? dali su one uopste bolje od Midi karaoka?
Možda si tražio ovo?
A možda ipak zavisi kako je sama pesma "napisana", nebitno kakvo je podešavanje kod tebe...
EDIT: Ovaj njihov primer meni i ne izgleda tako loše... (slika 1)
ako nije tajna odakle si nabavio te MP3+g karaoke? dali su one uopste bolje od Midi karaoka?
sa neta sam skinuo i MNOGO su bolje od obicnih midi fajlova. Kvalitetniji je zvuk doosta i imas i pratece vokale...
Možda si tražio ovo?
A možda ipak zavisi kako je sama pesma "napisana", nebitno kakvo je podešavanje kod tebe...
EDIT: Ovaj njihov primer meni i ne izgleda tako loše... (slika 1)
evo probao sam opet sam instalirao karafun, otvorio pesmu i evo slike kakva su slova...nije sad bas da ne moze da se peva uz to, ali malo me iritira...(a karaoke su provereno najkvalitetnije tako da mislim da nije do njih) sigurno ima neka opcija, sacu da pogledam na njihovom sajtu uputstvo(kad sam debil ne mogu da provalim sam...)
Izgleda da (koliko sam ja uspeo da provalim) ako pustiš standardno, on će prikazivati slova onako kako ih je autor podesio, jedino da prebaciš u Training mode i da onda prikazuje fontom koji ti odrediš u podešavanju na slici gore (onda gubi pozadinu, kod mene u ovom primeru animirana pozadina postane crna)...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.