Prikaži potpunu verziju : Casopis "svet Kompjutera"
posto am ja novi na forumu nadam se da cete oprostiti ako je pitanje glupo ali zanima me gdje kupujete ovaj casopis "svet kompjutera" posto ja jos nisam naisao na njega gdje sve moze da se nadje dal ima izvan Srbije....dal ima u BIH
HVALA UNAPRIJED:eek:
Probaj na trafici prvog u mesecu.
Ili se pretplatiš pa ti dolazi na vrata.
sasha vukelic
23.9.2008, 8:36
ovaj casopis "svet kompjutera"cuo sam i ja za to... mislim da je dobra stvar ;)
u banjaluci obicno bude negdje izmedju prvog i petog u mjesecu. obicno se brzo rasproda, al to zavisi od kioska do kioska.
Siguran sam da ga ima i kod vas, al moras biti brz pri kupovini...kod mene stize 31-vog a vec sutrada, dakle prvog ga nema posto isporuce samo 3 primerka....dakle kad na kalendaru ugledas 1(prvi) sednes na biciklo i verglas od trafike do trafike :dedica:
Meni devojka radi u prodavnici pa mi uvek skloni primerak posto vec isti dan rasprodaju...
freeminder
23.9.2008, 16:31
Zar niko nije obratio pažnju, da je čovek iz Tuzle?
( Unapred se izvinjavam redakciji, ako sampredvideo da se Svet Kompjutera prodaje u BiH, ali samo na teritoriji Srpske...ako sam pogrešio, još jednom izvinjenje )
NjegovaWisost
23.9.2008, 19:53
Nažalost, eventualno da ga nabaviš tamo oko prvog, ja u pv nigdje ne mogu da ga nađem od 10tog pa nadalje, pa moram da pozajmljujem da bih ga čitao :/ eh obaveze obaveze...
Zar niko nije obratio pažnju, da je čovek iz Tuzle?
( Unapred se izvinjavam redakciji, ako sampredvideo da se Svet Kompjutera prodaje u BiH, ali samo na teritoriji Srpske...ako sam pogrešio, još jednom izvinjenje )
bravo majstore bar neko je vidio da sam iz Tuzle jos da je to bio neko ko zna dati odgovor bilo bi jos bolje ali hvala u svakom slucaju na odgovorima i zamolio bih ove koji znaju da malo udare po tastaturi i napisu nesto sto ce mi biti od koristiti.....HVALA I POZZZ
Pa šta ako si iz Tuzle, nije Tuzla Beč. A i u Beču možeš da čitaš SK bez frke.
Pretplata za inostranstvo:
Polugodišnja - vozom: 30 EUR
Polugodišnja - avionom
I grupa (Evropa) 33 EUR
Uplate iz inostranstva (u EUR) vrše se preko:
Correspodent bank:
Dresdner Bank AG, Frankfurt am Main, Germany, SWIFT-BIC: DRESDEFF;
Beneficiary's Bank:
Komercijalna banka a.d. Beograd, Svetog Save 14, Beograd, Republic of Serbia, SWIFT-BIC: KOBBRSBGXXX
Beneficiary:
RS35205000702174700089
Politika - a.d. za novinsko-izdavačku i grafičku delatnost, Cetinjska 1, Beograd, Republic of Serbia
Kod uplate obavezno navesti:
Korisnik "Politika a.d. Beograd" svrha uplate "Pretplata na list Svet Kompjutera". Kopiju uplate i svoju poštansku adresu poslati na adresu "Politika a.d., Pretplata, cetinjska 1, 11000 Beograd, Srbija"
Sva obaveštenja o pretplati možete dobiti na telefone +381 11 330-1638
Eto. Najbolje da nazoveš ovaj telefon, pa se raspitaš, možda sam nešto pogrešno otkucao... Prepisao sam iz novina.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.