n1n3
15.9.2008, 22:55
Pomagajte ljudi, ne mogu vise. Toliko sam se iznervirao da mi dodje da polupam sve. Salim se naravno :) Stvar je u tome sto ne mogu da umrezim dva kompa na jednom vista na drugom xp. Komp na kome je vista je glavni, na njemu je kablovski internet, a na ovom drugom na kom je xp je stampac. e sad, uzeo sam switch Ovislink Air Live FSH5PS, i ustekao sam u njega jedan kabel iz kablovskog modema, jedan kabel iz kompa na kom je vista i jedan kabel iz kompa na kom je xp. Internet radi na oba kompa, ali mreza nece. U sustini mreza mi toliko nije potrebna sto se tice shareovanja ili gejminga koliko mi je potreban stampac, a jako me smara da kopiram sve na flash pa da prenosim, a da zakacim stampac na glavni komp ne mogu posto je velik tj. stampac,skener,kopir..., i nemam mesta za njega
I jednostavno ga ne vidi, shareovao sam stampac ali ga vista ne prepoznaje. Dok sam na oba kompa imao xp sve je bilo spojeno ovako i radilo je bukvalno sve, ali otkako sam instalirao Vistu (razlog je 4gb ram-a) jednostavno mreza nece, napominjem jos jednom da internet radi i to bez ikakvih podesavanja. Ako neko moze da me uputi na neki step by step sajt ili da mi ovde objasni bio bih mu jako zahvalan.
Hvala unapred....
I jednostavno ga ne vidi, shareovao sam stampac ali ga vista ne prepoznaje. Dok sam na oba kompa imao xp sve je bilo spojeno ovako i radilo je bukvalno sve, ali otkako sam instalirao Vistu (razlog je 4gb ram-a) jednostavno mreza nece, napominjem jos jednom da internet radi i to bez ikakvih podesavanja. Ako neko moze da me uputi na neki step by step sajt ili da mi ovde objasni bio bih mu jako zahvalan.
Hvala unapred....