Prikaži potpunu verziju : Upgrade drivera za adsl modem
Da li je potrebno menjati drivere posle nekog vremena ako jeste gde mogu da nadjem nove drajvere za SmartAX MT882 modem?
Firmware se samo menja/upgrade-uje samo kad nesto zeza. Ako tebi radi sve ok, onda nemoj nista da diras. ;)
Firmware se samo menja/upgrade-uje samo kad nesto zeza. Ako tebi radi sve ok, onda nemoj nista da diras. ;)
Pa vidim da mi bas neradi sve ok pa zato bih menjam(updatujem) :)
Kako ne radi, jel se sa vremena na vreme zaglupljuje (blokira)? Ako je to, mislim da ti ni novi firmware nece pomoci. Mnogo njih je imalo problem sa tim ruterom. Mislim da sad Telekom daje neke nove.
Kako ne radi, jel se sa vremena na vreme zaglupljuje (blokira)? Ako je to, mislim da ti ni novi firmware nece pomoci. Mnogo njih je imalo problem sa tim ruterom. Mislim da sad Telekom daje neke nove.
Ma prekida ponekad net,recimo MSN,popijem disconect i opet loging ima jos par problema.Nije toliki problem ali cesto se desava i ja bih ipak da oprobam nove drajvere ako postoje : /
Gledam sad sta ima i nesto nema novih firmware-ova.
http://members.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=655173 - ovaj je iz 2006/april.
Pre nego sto ovaj firmware ubacis napravi backup starog, imas tu opciju kada pristupis ruteru.
Ko zna sta je ADSL speed up usluga?Ja sam podneo zahtev a pojma nemam sta je :) napisali su da ce aktivirati za 24 sata
To ti je kada na odredjeno vreme imas vecu brzinu od tvoje sadasnje i to se valjda placa 50din uz racun za telefon. Valjda sam dobro objasnio :).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.