Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Dobar program za brisanje MP3 duplikata preko ID3 taga?

johny88
1.9.2008, 10:45
Imam brdo muzike, a znam da imam dosta duplikata... Znaci treba mi ime programa koji moze da trazi duplikate po: sadrzaju, velicini fajla, istom imenu....i sto mi je najbitnije: po slicnosti tagova --- probao sam program abee mp3 duplicate finder, i ima super opciju da podesis koliko procentualno mogu da budu slicni tagovi(artist, track...) ALI ima neki bug sa brisanjem kasnije nadjenih duplikata...Zato mi treba ime drugog programa.... Pozz

vaskotv
1.9.2008, 12:21
VIdi ovaj (http://www.lcibrossolutions.com/dmff).

:ciao:

johny88
1.9.2008, 13:22
hvala brate, dobar je program. upravo cistim duplikate, nasao ih je gomilu :ciao:

A M G
1.9.2008, 14:00
I ja trenutno imam isti prolem sa dosta dupliranih pesama koje su haoticno razbacane po racunaru. :kreza: Probao sam ovaj program, i radi dobro, nasao je neke duplikate, ali ima jos foldera koje trebam da proverim. U svakom slucaju, preporuka jer se lako koristi i potpuno je besplatan.

ilidan
1.9.2008, 15:50
Hvala. Odlican program. Pesme ne moraju da budu ni iste velicine, ni potpuno istog naziva a ni istog formata. Naravno, potrebno je proveriti rezultate pre brisanja.