Prikaži potpunu verziju : Sa integrisane na AGP
Imam nameru da zamenim graficku, pa me zanima da li kada ubodem graficku
u plocu na kojoj je ista integrisana da li samo uklucim monitor u novu karticu i to je to,ili moram predhodno nesto u BIOS-u da podesim?
Da iskljucis integrisanu karticu u BIOS-u.
Znaci,pre nego sto stavi u AGP iskljucim integrisanu,gde se obicno nalazi podesavanje u biosu u vezi grafike
Da, isključiš to, ubaciš novu u AGP slot, povežeš i kasnije obaviš softverski deo instalacije potrebnih drivera.
Da, isključiš to, ubaciš novu u AGP slot, povežeš i kasnije obaviš softverski deo instalacije potrebnih drivera.
I da izbrišeš drajvere od integruše!!
Ja imam nForce2 integrusu i N6600 u AGP slotu.Kod mene u BIOSu nema nikakve opcije za iskljucenje integrisane GeF4MX!Prosto,samo se ubaci karta u AGP i palis masinu!Podesavanje/reinstal drivera se podrazumeva!
Sad,mozda je druga situacija kad se radi o VIA,SiS i Intel IGP-ima???Nisam imao prilike da to vidim/budzim!
phoenix[illusion]
8.3.2006, 11:58
Ja imam nForce2 integrusu i N6600 u AGP slotu.Kod mene u BIOSu nema nikakve opcije za iskljucenje integrisane GeF4MX!Prosto,samo se ubaci karta u AGP i palis masinu!
Tako je i meni!
Nema podesavanja u BIOS-u nego stavis u agp i prikljucis monitor na tu kartu i to je to!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.