PDA

Prikaži potpunu verziju : Nuendo & Guitar Rig problem...

Cortex
16.8.2008, 16:18
Koristim Nuendo 3.0.2 i Guitar Rig 2 i kada pokusham da snimim audio u Nuendo-u to ne ide.
Naime, napravim projekat sve lepo, dodam audio track, setujem sve za snimanje, ubacim na kanal Guitar Rig, on se startuje, a uz ASIO4ALL drajvere sasvim lepo radi, i kada pritisnem record dugme, snimanje krene ali Nuendo nishta ne zapisuje! Samo tishinu...

Zbog chega se ovo deshava i kako da reshim problem? Sve i svashta sam probao i ne ide, dok kod svih ostalih ista kombinacija radi bez problema.

Koristim Windows XP SP2, plocha mi je Asus P5GD2X, i na njoj zvuchna, C-Media High Definition Audio, nije bash najbednija integrisana, ima vishe ulaza, mada je to verovatno za 5.1 zvuk, ali nikako ne mogu preko nje da odradim shta mi treba.

Hvala unapred na odgovorima!

Pandemonium
17.8.2008, 16:31
Pokušaj u panelu za C-Media High Definition Audio da podesiš šta će kartica da koristi kao ulaz pri snimanju (dugmence Rec). Probaj sa Mic ili Line.

Pozz

Cortex
17.8.2008, 16:44
Reshio sam problem :)

Stvar je bila u tome shto sam u Nuendou(a tako je po default-u) koristio stereo ulaz, dok treba mono, i kad sam se malo poigrao sa bus-evima, valjda tim ulazno-izlaznim magistralama, namestio sam da mi ulaz bude mono a izlaz stereo i to preko ASIO4ALL-a tako da sad imam tachno ono shto mi treba.

Eto, pa ako neko bude imao slichan(bash bash pochetnichki, znam...) problem...

:)