PDA

Prikaži potpunu verziju : Asio v. iZotopeOzone

Kolossos
14.8.2008, 11:15
Mislio sam da je ovaj drugi (iZotope) vrh vrhova, budući ga koristim već nekoliko meseci za svaku je pohvalu. Nedavno, međutim, naletim na tipa koji ishvali ovaj prvi, kaže kao da su mu uši najednom otvorile. No, nije imao ovaj drugi pa samim tim nije mogao da ih uporedi. Zamolio bih nekoga ko je imao prilike da čuje oba plugina da iznese mišljenje. Hvala upapred.

Beagle
14.8.2008, 12:28
Ako se ja ne varam, Asio nije plugin, vec standard za zvuchne kartice. Neshto shto ima veze sa odzivom, tj. latency.

Mario Pavićević
14.8.2008, 12:58
Ni ja ne razumem najbolje.Ozone je valjda VST plug-in(ne znam da li je stand-alone ne bavim se time).Svi profesionalni programi nude podrsku za ASIO drajverski protokol koji teoretski nudi manje latencije i bolji kvalitet zvuka.Pretpostavljam da je taj korisnik o kome pricas koristio neku obicnu zvucnu karticu pa je naknadno instalirao ASIO4ALL drajvere ili kupio neku zvucnu karticu sa ASIO podrskom i sada je odusevljen time.I ti mozes korisititi Asio drajvere uz ozone plug-in.Naravno to najbolje funkcionise uz neku kvalitetniju zvucnu karticu.