PDA

Prikaži potpunu verziju : Nokia Video Manager problem

Engineer
12.8.2008, 17:09
Naime, imam Nokia telefon model 5610 i imam problem. Moj drug ima Nokia 6120 i uz instalacioni na kojem se nalazi PCsuit ima i program Video Manager. I kada povezem telefon kablom za PC i kada hocu da konvertujem neki snimak Video Manager ga konvertuje u najslabijem kvalitetu i ne mogu to da promenim, dok moj drug moze na svoj 6120. Ne razumem...5610 Ima bolju kameru, imaju isti display, isti procesor, ali nece sam program da konvertuje u bolji kvalitet. Ako iko zna o cemu govorim neka pomogne.:o

(ne mogu nesto da upload-ujem sliku pa da vidite, ne radi imageshack, izgleda)

dzonihsv
12.8.2008, 17:19
Koristi drugi program za konvertovanje.

Preporucujem Xilisoft 3GP Video Converter ili Total Video Converter.

Engineer
12.8.2008, 17:43
Ali da ne znas kako da podesim parametre na neki od tih konvertora da bih dobio najbolji kvalitet video i audio zapisa???

dzonihsv
12.8.2008, 18:10
Pa za mob gledaj da bude bitrate videa oko 400-500. Naravno zavisi i od rezolucije, nju stavi na rezoluciju fona tj 320x240. To je neka sredina po meni a da velicina novo stvorenog fajla ne bude ogromna. A audio ostavi na default a ako mozes stavi aac zvuk umesto amr. Dobices na kvalitetu zvuka a manje ce da zauzima kb.

Engineer
12.8.2008, 18:26
OK.

btw da ne zna neko kako da resim navedeni problem u Video Manager-u, i sta je uzrok problema...???