Prikaži potpunu verziju : GTA 4 za PC!
matrix_ninja
11.10.2009, 22:34
Gledaj, uopšte nisam imao namjeru da se raspravljam, ali evo da ti samo na brzinu odg. ja citiram njega-(nidzo boy) samo taj dio o 7 gb kojeg se on prvi uhvatio-i kaže da je to najgore od svega i kažem da se čovjek našalio, i ti kažeš u sledećoj poruci "Ako je nepoznavanje procesora šala onda nemam riječi" a ja nisam uopšte spomenuo procesor iako to što ti kažeš stoji- to da je on pogrešio u vezi procesora, jedino je moguće da si ti na brzinu pročitao citat ili post pa si se zabunio :p
Mikica86
11.10.2009, 23:20
@ Lamborghini : skini RealizmIV , tacnije realizam 4 , to je mod koji drasticno poboljsava grafiku , i samim tim vise nema krzavih ivica...
Mislim da je najnoviji v6.2 ..
potrazi ga ovde:http://www.gtainside.com/en/news.php , mada mozda su ga vec i spominjali ovde u temi...:cool:
Evo jos jedan linak : http://bit.ly/30yxWV napomena mod je tezak 180 mb :cool:
Cisto da vidis kako to izgleda GTA sa tim modom : http://www.youtube.com/watch?v=sdkLCPATjvM , a u info-u ovog videa imas i jos jedan link za RealizmIV , samo sto je na poljskom jeziku ... :Freddy:
marea123
11.10.2009, 23:37
@ Lamborghini : skini RealizmIV , tacnije realizam 4 , to je mod koji drasticno poboljsava grafiku , i samim tim vise nema krzavih ivica...
Mislim da je najnoviji v6.2 ..
potrazi ga ovde:http://www.gtainside.com/en/news.php , mada mozda su ga vec i spominjali ovde u temi...:cool:
Evo jos jedan linak : http://bit.ly/30yxWV napomena mod je tezak 180 mb :cool:
A uz taj mod da skine jos i gta 4 Ultimate Textures i da bude ful:)
Mikica86
11.10.2009, 23:49
A uz taj mod da skine jos i gta 4 Ultimate Textures i da bude ful:)
Pa moze , samo sto to nisam isprobao, a nisam ni cuo da li je bagovito, i da li dovodi do vecih nestabilnosti tokom igre, na ovom videu sve izgleda lepo ... http://www.youtube.com/watch?v=AzFSOw5Cscg , a i ovde u info-u imas linkove za download, tj. ako hoces da eksperimentises...:Freddy:
Pa moze , samo sto to nisam isprobao, a nisam ni cuo da li je bagovito, i da li dovodi do vecih nestabilnosti tokom igre, na ovom videu sve izgleda lepo ... http://www.youtube.com/watch?v=AzFSOw5Cscg , a i ovde u info-u imas linkove za download, tj. ako hoces da eksperimentises...:Freddy:
ja vec imam Ultimate Textures i radi mi super sad nisam probo dali je bez Ultimate Textures bolje ali mislim da jedno i drugo idu zajedno da bi bilo to to. A na koju foru se ubacuje onaj Anty Aliasing? sto se dobija uz RealizmIV v6.2?
ja vec imam Ultimate Textures i radi mi super sad nisam probo dali je bez Ultimate Textures bolje ali mislim da jedno i drugo idu zajedno da bi bilo to to. A na koju foru se ubacuje onaj Anty Aliasing? sto se dobija uz RealizmIV v6.2?
Ok, onda se slazem, posto ja koristim RealizmIV V6.2 , tako da Lamborghini, stavi i jedno i drugo i uzivaj ,na ovom videu se lepo slazu ova 2 moda, evo kako bi to trebalo da izgleda : http://www.youtube.com/watch?v=WD882sjoQMI :cool: O da, ubaci i command line za memoriju ...i przi :nov_guita
matrix_ninja
12.10.2009, 0:31
A taj realizm mod, jel utiče puno na performanse?
ja koliko znam on daje vise fps i ne utice bar ne meni
Ne, meni je radilo isto, isti broj frejmova, tacnije fps mi nikad nije pao ispod 30, a isti je fps bio i bez tog moda, samo sto je sa RealizmIV modom sve mnogo lepse...:dzavo: Neki kazu da dobijes vise FPS, al meni je bilo isto...:nov_guita
Mikice86 nisi mi reko jer si ti uspeo da ubacis Anty Aliasing? sto se dobija uz RealizmIV? ako jesi reci na koju foru? :)
Mikice86 nisi mi reko jer si ti uspeo da ubacis Anty Aliasing? sto se dobija uz RealizmIV? ako jesi reci na koju foru? :)
Pa to nisam ubacivao, mada su u RealizmIV ivice mnogo ostrije, tacnije nisu onako krecave i reckave, izgleda kao da je ukljucen AA , teksture su boljeg kvaliteta, kao i refleksije , vremenske prilike, npr. sunce , magla , kise, sve izgleda bolje, a i senke su mnogo bolje , i ne baguju se...:love: Probacu i ja ultimate texture...
Pa to nisam ubacivao, mada su u RealizmIV ivice mnogo ostrije, tacnije nisu onako krecave i reckave, izgleda kao da je ukljucen AA , teksture su boljeg kvaliteta, kao i refleksije , vremenske prilike, npr. sunce , magla , kise, sve izgleda bolje, a i senke su mnogo bolje , i ne baguju se...:love: Probacu i ja ultimate texture...
E pa zato i nisi imo vise fps jer nemas ultimate texture:) jer oni kazu da dobijes vise fps skini te ultimate texture:) tako kazu. skini ovde imas konplet http://forum.esoft.in/games/70184-gta-4-ultimate-textures-2-0-a.html
E pa zato i nisi imo vise fps jer nemas ultimate texture:) jer oni kazu da dobijes vise fps skini te ultimate texture:) tako kazu. Ok, samo prvo moram da stavim novi Windows, kontam da cu imati vise FPS-a, posto sam Gta bio instalirao na vec poprilicno mator , i prljav operativni sistem , tako da cu onda da se igram sa njime do kraja...:cool:
A evo i tebi jos jedan link sa RealizmIV v6.2 sa komentarima i opisom tog moda...http://www.gta4-mods.com/misc/realizmiv-v62-f3314 Uzivaj :dzavo: Da ne zaboravim ja sam posle stavljanja tog moda morao opet da "zalecim" igru...
[QUOTE=marea123;875792]E pa zato i nisi imo vise fps jer nemas ultimate texture:) jer oni kazu da dobijes vise fps skini te ultimate texture:) tako kazu.[/QUOT Ok, samo prvo moram da stavim novi Windows, kontam da cu imati vise FPS-a, posto sam Gta bio instalirao na vec poprilicno mator , i prljav operativni sistem , tako da cu onda da se igram sa njime do kraja...:cool:
A evo i tebi jos jedan link sa RealizmIV v6.2 sa komentarima i opisom tog moda...http://www.gta4-mods.com/misc/realizmiv-v62-f3314 Uzivaj :dzavo: Da ne zaboravim ja sam posle stavljanja tog moda morao opet da "zalecim" igru...
vidis da ima na ovom linku sto sam ti dao i za Very High shadows patch to nisam probo:) ae probaj pa mi javi dali valja :) jer ako je sra...nje mrzi me vise da brisem gta 4 pa da ga ponovo instaliram ti i ovako dizes sistem:)
@ marea123 , ok sredicu to ovih dana, pa cu ti javiti na PM, il postovati ovde...:ciao: Mada tesko da senke mogu biti bolje od onih u RealizmIV...
jel moze na windows vista home premium?
Djordje Turjacanin
12.10.2009, 17:13
A što ne bi moglo.
jel moze neko da mi kaze gde mogu da skinem neki patch a da nezauzima 30mb imam slabu graficku nvidia geforce 8400gs 256mb ddr2
pa mi gta iv secka (napisati link):alealeee:
[]D.[].[]v[].[]D.
12.10.2009, 20:45
jel moze neko da mi kaze gde mogu da skinem neki patch a da nezauzima 30mb imam slabu graficku nvidia geforce 8400gs 256mb ddr2
pa mi gta iv secka (napisati link):alealeee:
Sa tom grafickom nemozes da se naigras GTA IV. kolko znam od 8600 pa na gore je minimum :eek:
Kad ja mogu sa GeForce 7300 GT da fino igram moze i on...
Pharaon.92.bc
12.10.2009, 21:48
U kojoj rezoluciji? 200x300?:kreza:
[]D.[].[]v[].[]D.
12.10.2009, 23:13
Kad ja mogu sa GeForce 7300 GT da fino igram moze i on...
:eek::eek: Ovo prvi put cujem :eek::eek: igleda da bas fino igras u slide show:rofl:
PoZzz. Jer zna neko neki link gde mogu da skinem dobar NET Framework 3.5 za vistu sp1 64bit?
[]D.[].[]v[].[]D.
13.10.2009, 11:45
PoZzz. Jer zna neko neki link gde mogu da skinem dobar NET Framework 3.5 za vistu sp1 64bit?
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en
A da nema mozda vista odma u sebi NET Fr.. 3.5 ?
marea123
13.10.2009, 12:56
D.[].[]v[].[]D.;876500']http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en
A da nema mozda vista odma u sebi NET Fr.. 3.5 ?
Pa ne znam jos nisam instaliro vistu ali ako ima jos bolje u svako slucaju hvala ti na link-u i ako nema instaliracu ovaj sto si mi dao:) Hvala
Pozzz. Uzo sam plocu i procesor i dobijo sam celih 10 do 15 fps. Evo moj
benchmark
Statistics
Average FPS: 33.05
Duration: 37.31 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 67%
Video memory usage: 51%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Highest
View Distance: 35
Detail Distance: 45
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor
dali mogu sa ovim procesorom AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor da izvucem vise fps ili ne? Rade mi samo 2 jezgra 2 su zakljucana i rekli su mi da otkljucavanjem ne dobijam mnogo jer ima samo 7mb cache a da je bolje da ga klokujem samo. Pa mi reci te sta da radim da dobijem makar jos 10fps? :)ako je moguce:) PoZzz ps kad stavim naj novije drajvere grafika mi puca samo mi dobro radi sa 180.84.
[]D.[].[]v[].[]D.
15.10.2009, 13:55
ovakav rezultat sa 8800 GT WooW :eek: bas mi cudno :icon_scra Kolko imas RAM ?
NIDZA bOj
15.10.2009, 14:17
Gledaj, uopšte nisam imao namjeru da se raspravljam, ali evo da ti samo na brzinu odg. ja citiram njega-(nidzo boy) samo taj dio o 7 gb kojeg se on prvi uhvatio-i kaže da je to najgore od svega i kažem da se čovjek našalio, i ti kažeš u sledećoj poruci "Ako je nepoznavanje procesora šala onda nemam riječi" a ja nisam uopšte spomenuo procesor iako to što ti kažeš stoji- to da je on pogrešio u vezi procesora, jedino je moguće da si ti na brzinu pročitao citat ili post pa si se zabunio :p
nije procitao na brzinu,covek je lepo procitao proc je AMD PHENOM 955 B.E. OVO B.E. ZNACI BLACK EDITION,STO ZNACI DA MU JE OTKLJUCAN MNOZILAC NA GORE,TJ.MOZETE POSTICI VECU BRZINU PROCA JEDNOSTAVNIM POVECANJEM MNOZIOCA,TJ. NE MORATE DIZATI MAGISTRALU...i on ce zadovoljiti sve potrebe oko gta4,i iskoristiti maximalno sve graficke karte,izvinite za offtop,ali sta cu da ima ljudi koji svasta pisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIDZA bOj
15.10.2009, 14:29
Pozzz. Uzo sam plocu i procesor i dobijo sam celih 10 do 15 fps. Evo moj
benchmark
Statistics
Average FPS: 33.05
Duration: 37.31 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 67%
Video memory usage: 51%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Highest
View Distance: 35
Detail Distance: 45
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor
dali mogu sa ovim procesorom AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor da izvucem vise fps ili ne? Rade mi samo 2 jezgra 2 su zakljucana i rekli su mi da otkljucavanjem ne dobijam mnogo jer ima samo 7mb cache a da je bolje da ga klokujem samo. Pa mi reci te sta da radim da dobijem makar jos 10fps? :)ako je moguce:) PoZzz ps kad stavim naj novije drajvere grafika mi puca samo mi dobro radi sa 180.84.
tek sa phenomom i athlonom x4((to samo vazi za amd)jer za intel je druga prica,i c2d 7400 ce bez nekih vecih problema terati gta4)moze imati u igri preko 25 fpsa,i prema ovoj tabeli gore,pretpostavljam da imas oko 4 gb rama(mozda jedan manje jedan vise,nije bitno)ali mogao si za 1000 do 2000 vise din da kupis athlon x4,sa kojim bi ti bolje radio,jer je sad besmisleno ulagati pare u dual corce,koji su proslost,probaj u firmi u kojoj si ga kupio da zamenis za neki phenom ili athlon x4,na tu plocu ce moci,tako da uz neku doplatu dobijas brz sistem,sa kojim ces prebroditi i 2010,opet se izvinjavam za offtop.
i jos nesto,ne mogu se svi phenomix2 otkljucati,jer nisu svim phenomima x2 cipovi 100% ispravni,mozes da pokusas,ali msm da neces puno postici,tj. da ga neces otkljucati u x4,da ga kloknes,to moze na jedno 3.6 uz dobar kuler...jer msm da taj box nije dovoljan...
matrix_ninja
15.10.2009, 22:21
nije procitao na brzinu,covek je lepo procitao proc je AMD PHENOM 955 B.E. OVO B.E. ZNACI BLACK EDITION,STO ZNACI DA MU JE OTKLJUCAN MNOZILAC NA GORE,TJ.MOZETE POSTICI VECU BRZINU PROCA JEDNOSTAVNIM POVECANJEM MNOZIOCA,TJ. NE MORATE DIZATI MAGISTRALU...i on ce zadovoljiti sve potrebe oko gta4,i iskoristiti maximalno sve graficke karte,izvinite za offtop,ali sta cu da ima ljudi koji svasta pisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakve to sad ima veze sa mojim citatom??? :boodala: i koji se djavo dereš?
Uostalom, ja sam glup što s tobom uopšte raspravljam, ideš fino na listu ignorisanih tako da nemoj da se trudiš da odgovaraš na ovu poruku, a ionako nisam vidio nijedan tvoj post da ima veze s vezom...
uzeo sam ponovo da instaliram GTA4 ,i sve sam instalirao ,ali ne mogu sad d pokrenem.
kad kliknem na ikonici izadjemi onaj scni prozor i kae mi error GTA4.exe.
i sta bese treba da odradim da napravim onaj nalog kad otvorim drugi prozor Rockstar Games Social Club:eek:
Devilish Soldier
15.10.2009, 23:51
uzeo sam ponovo da instaliram GTA4 ,i sve sam instalirao ,ali ne mogu sad d pokrenem.
kad kliknem na ikonici izadjemi onaj scni prozor i kae mi error GTA4.exe.
i sta bese treba da odradim da napravim onaj nalog kad otvorim drugi prozor Rockstar Games Social Club:eek:
a jesi instalirao onaj game for windows live?
a jesi instalirao onaj game for windows live?
evo sad ga instaliram.
hoce posle toga da mi proradi igrica?
instalirao sam game for windows live i opet nece kaze da nisam konektovan na net ,a jesam.
a kad pokrenem preko druge ikonice pokazuje na kraju teksta error GTA4.exe.
sta mi je ciniti :nov_explo
Devilish Soldier
16.10.2009, 0:16
instalirao sam game for windows live i opet nece kaze da nisam konektovan na net ,a jesam.
a kad pokrenem preko druge ikonice pokazuje na kraju teksta error GTA4.exe.
sta mi je ciniti :nov_explo
nije ti za to windows live,ne bih znao zasto ti bise error mozda zbog leka mada ne verujem ako si je instalirao opet 2 put,uglavnom to windows live ti treba.
a koko bese da napravim onaj nalog.
takodje mi pise da odem u Social club da napravim taj nalog.
Devilish Soldier
16.10.2009, 0:27
a koko bese da napravim onaj nalog.
takodje mi pise da odem u Social club da napravim taj nalog.
koliko se secam treba da napravis offline.ja sam instalirao onaj windows live,roknuo lek i radila je igra,i offline je bila.to valjda treba zaboravio sam ,al' mislim da je to ta kombinacija.
pa nemam pojma ni ja sta mu je sad.
a koi lek da instaliram ,gde mogu da ga skinem?
Devilish Soldier
16.10.2009, 0:43
e jbg za to moras da se sam snadjes nije to dozvoljeno na forumu...sacekaj mozda ti jos neko uleti i pomogne verovatno je neko imao problema.
ma sta ce ti windows live ubaci u gta 4 instalaciju xliveless0.97b i instaliraj GTAIV Patch 1030 ili 1040
Devilish Soldier
16.10.2009, 0:57
ma ubedjen sam treba i gfwl 100%,prelistaj par strana u nazad
ma ubedjen sam treba i gfwl 100%,prelistaj par strana u nazad
ja to ne koristim i radi mi super radi ce i njemu
ma sta ce ti windows live ubaci u gta 4 instalaciju xliveless0.97b i instaliraj GTAIV Patch 1030 ili 1040
cekaj ,jel mislis da xliveless0.97b ubacim tamo gde mi igrica stoi ili u instalaciu igre pa ponovo da instaliram igricu?
cekaj ,jel mislis da xliveless0.97b ubacim tamo gde mi igrica stoi ili u instalaciu igre pa ponovo da instaliram igricu?
samo ubaci u instalaciju direktno i instaliraj Patch. A sample plugin to ne moras da ubacujes to ti ide uz xliveless0.97 i nemoj da ides preko Rockstar Games Social Club nego startuj preko Grand Theft Auto IV ikonice
skinuo sam sa neta xliveless0.97b i ubacio u instalaciu igre ,skinuo sam i pach 10.40.10. i kopirao tamo de mi stoi igra pa pokrenuo.
opet nece da mi pokrene igru ,sad mi pokazuje error efc20 i kaze mi da reinstaliram igru
Djordje Turjacanin
16.10.2009, 13:49
Patc klikneš da instaliraš a ne samo da ga prekopiraš.
koji service pack treba na visti home premium za gta IV?
Djordje Turjacanin
16.10.2009, 16:34
SP1 je potreban za igranje(a moće i SP2)
Patc klikneš da instaliraš a ne samo da ga prekopiraš.
ma tako i uradim ,pokrenem instalaciu ,restartujem komp i kad startujem igru posle pacha mi pise GTA 4 FATAL ERROR: EFC20
GTA 4 FATAL ERROR:Invalid resource detected-Plase re-install the game.
potom kad kliknem na ok izbacimi prozorcic gde mi kaze kako imam neki proble i kad kliknem na vise informacia izadje mi prozorcic na kome pise da je error 1.0.4.0.mislio sam da je do pacha pa sam sve izbrisao pa instalirao sve ponovo sa drugim skinutim pachom 1.0.4.0. i opet mi izbacuje isto.
stvarno ne znam sta da radim :nov_explo.
a tako mi se igra igrice :paranoia:
marea123
16.10.2009, 17:52
ma tako i uradim ,pokrenem instalaciu ,restartujem komp i kad startujem igru posle pacha mi pise GTA 4 FATAL ERROR: EFC20
GTA 4 FATAL ERROR:Invalid resource detected-Plase re-install the game.
potom kad kliknem na ok izbacimi prozorcic gde mi kaze kako imam neki proble i kad kliknem na vise informacia izadje mi prozorcic na kome pise da je error 1.0.4.0.mislio sam da je do pacha pa sam sve izbrisao pa instalirao sve ponovo sa drugim skinutim pachom 1.0.4.0. i opet mi izbacuje isto.
stvarno ne znam sta da radim :nov_explo.
a tako mi se igra igrice :paranoia:
instaliras igricu ubacis Grand_Theft_Auto_IV_Crack_Only-Razor1911 ubacis xliveless0.97 ubaci IVAsiLoader, ScriptHook sve to ubacis u instalaciju gta 4. INSTALIRAS GTAIV_Patch_1030 i startujes gta 4 ikonicu.
instaliras igricu ubacis Grand_Theft_Auto_IV_Crack_Only-Razor1911 ubacis xliveless0.97 ubaci IVAsiLoader, ScriptHook sve to ubacis u instalaciju gta 4. INSTALIRAS GTAIV_Patch_1030 i startujes gta 4 ikonicu.
jel na instalaciu mislis da sve to ubacim tamo gde instaliram igru ili da to ubacim u instalaciu igrice pa onda instaliram igrcu
Djordje Turjacanin
16.10.2009, 18:29
Ne treba ti ASI loader i Scripthook. To je samo ako hoćeš modvoe i uzmi patch 1.0.4.
marea123
16.10.2009, 21:11
jel na instalaciu mislis da sve to ubacim tamo gde instaliram igru ili da to ubacim u instalaciu igrice pa onda instaliram igrcu
gledaj ovako: Ubacis U VEC INSTALIRANU igru znaci tamo gde ti je gta 4 instalirana. a Patch instaliras samo. i startujes gta 4
gledaj ovako: Ubacis U VEC INSTALIRANU igru znaci tamo gde ti je gta 4 instalirana. a Patch instaliras samo. i startujes gta 4
skinuo sam pach koi sirekao ,a ostalo nisam posto imam neke problema sa skidanjem sa neta i opet nece
opet kaze da ne moze.
ma batalio sam
PozZ. Nakon 30 do 40min igranja gta 4 slika mi zabode i moram da restartujem racunar sta mislite sta je u pitanju? Neverujem da je tenper... jer nisam klokovo procesor. Dali je moguce da je do napajanja jer mi je slabije nego sto bi trebalo da bude
nexexcalibur
18.10.2009, 1:13
PozZ. Nakon 30 do 40min igranja gta 4 slika mi zabode i moram da restartujem racunar sta mislite sta je u pitanju? Neverujem da je tenper... jer nisam klokovo procesor. Dali je moguce da je do napajanja jer mi je slabije nego sto bi trebalo da bude
probaj u realtek podesavanjima da stavis sa 48000khz na 44100khz...to je meni pomoglo...
probaj u realtek podesavanjima da stavis sa 48000khz na 44100khz...to je meni pomoglo...
A kako da dodjem do te opcije? Objasni mi malo:)
AcMilan91
18.10.2009, 4:19
90% komentara je kako se instalira i pokrece igra...jbt dajte malo o igri
Djordje Turjacanin
18.10.2009, 10:41
To što ti nemaš problema ne znači da ga drugi nemaju. A GTA je takva igra da joj uvjek nešto fali.
Ja bi voleo da vidim expansion pack za GTA 4.:alealeee: za PC naravno.
Isti grad ali nove misije sa nekim drugim likom mozda:n_klanja:
Sta je to za Rockstar.:to_care:
Djordje Turjacanin
18.10.2009, 15:36
To ne vjerujem da će skoro za PC.Ako ti je baš stal do toga kupi Xbox i igraj.
Aleksandar1987
20.10.2009, 16:24
Jedno pitanje, jel postoji negde neki patch sa kojim igra bolje radi, npr. moze da radi na jaca podesavanja? Cini mi se da sam negde procitao to al ne znam gde ili sam se mozda ipak istripovao!? :confused:
Djordje Turjacanin
20.10.2009, 16:37
Ima zove se commandline.txt
Jednostavno u notepadu narpaviš fajl pod imenom commandline.txt i ukucaš u njega -nomemrestrict -norestrictions -minspecaudio -noprecache -novblank
Uros Ducic
20.10.2009, 16:52
Je li neko koristio GTA IV realism IV mod?Video sam da poboljsava grafiku, a sada pricaju i da povecava broj frejmova.:eek:
Cisto sumnjam da je tako...
Mikica86
20.10.2009, 19:01
Je li neko koristio GTA IV realism IV mod?Video sam da poboljsava grafiku, a sada pricaju i da povecava broj frejmova.:eek:
Cisto sumnjam da je tako...
Ja sam ga koristio , da , poboljsava grafiku , FPS je ostao isti, jedino je malo stabilniji , mada ima ljudi koji jos uvek tvrde da im je dosta povecao FPS , tako da sve je moguce... Vrati se 2 stranice nazad , ja i marea123 smo objasnili otprilike sve sto se tice RealizmIV moda i boljih tekstura...
Moj savet stavi RealizmIV v6.2 i ultimate texture i uzivaj...:cool:
Aleksandar1987
20.10.2009, 19:38
Ima zove se commandline.txt
Jednostavno u notepadu narpaviš fajl pod imenom commandline.txt i ukucaš u njega
I sta radim sa tim???
D.[].[]v[].[]D.;876318']:eek::eek: Ovo prvi put cujem :eek::eek: igleda da bas fino igras u slide show:rofl:
Najozbiljnije.Morao sam dosta da se zrtvujem,ali zato fino radi.Sta ti je cudno,pa jel si ti probao uopste patcheve koje je izdao Rockstar?Sa njima je igra mnogo manje zahtevna.Npr. kad je obican dan,meni uopste ne secka(ide kao podmazano).Jos kad izadje peti patch....
Djordje Turjacanin
20.10.2009, 20:07
I sta radim sa tim???
Da nazoveš commandline.txt i staviš tamo gdje ti je igra instalirana.
Najozbiljnije.Morao sam dosta da se zrtvujem,ali zato fino radi.Sta ti je cudno,pa jel si ti probao uopste patcheve koje je izdao Rockstar?Sa njima je igra mnogo manje zahtevna.Npr. kad je obican dan,meni uopste ne secka(ide kao podmazano).Jos kad izadje peti patch....
Nešto mislim da 5 patch neće izaći. Nema potrebe. Sve što je potrebno krpiti je već zakrpljeno, zahtijevnost je dobro smanjena.
matrix_ninja
20.10.2009, 20:43
1.0.5.0. bi trebao biti badass patch pa sačekaj njega a koliko sam mogao da pročitam, očekuje se negde krajem decembra ili početkom januara.
Mada se vrti i info da će patch izaći čak i tokom ovog meseca (za šta ja mislim da je neki fake).
Što se tiče patch-a...
Pozz. Dali mi se isplati da menjam moj procesor AMD Phenom x2 3.1GHz 6mb Cache - za 9650AMD Phenom x4 2.3GHz Quad-Core 4mb Cache i dreba da doplatim 13eur. Dali da menjam?
Half-Life boy
21.10.2009, 2:47
Bolje zadrzi tvog Phenoma II ili ako hoces quad uzmi Athlon II X4 620 ili Athlon II X4 630.
Djordje Turjacanin
21.10.2009, 13:32
Nikako ne uzimaj taj procesor. Ima samo 4 mb cachea što je mnogo manje od onog tvog procesora a čak islim da možeš otključati i ona dva jezgra.
Jedno pitanje,ponovo sam instalirao igricu posle duzeg vremena.Pokrenem je i jedno vreme ide sve ok ali odjednom pocne da mi igra slika kao kada je Niko pijan,kola pobesne i zapale se. Sta mi je raditi
dzonihsv
21.10.2009, 18:23
Nabavi novi ''lek''.
kada bi mi pomogao jos malo bio boh veoma zafvalan, adresicu ili tako nesto
marea123
23.10.2009, 17:49
Nikako ne uzimaj taj procesor. Ima samo 4 mb cachea što je mnogo manje od onog tvog procesora a čak islim da možeš otključati i ona dva jezgra.
Nisam uzo onaj i ako ima 4jezgra dosta slabije radi od ovog.
marea123
23.10.2009, 17:56
Skino sam verziju Windows 7 Ultimate AIO Activated 32bit 64bit i nece da mi gta 4 radi izbaci mi da procitam upustva za instalaciju gta4 mislim ja sam do sad 100puta instaliro gta4 :) Tako mi jednom izbacilo na xp kad nisam imo dotNetFx35 ali w7 to ima a kad probam ja da instaliram ne moze. Jer ima neki program sto ide uz w7 za gta4 ili sl? ako neko zna sta treba da radim nek javi. PoZzz
Djordje Turjacanin
23.10.2009, 18:10
Šta ti izbaci, probaj compatibility mod. A i moguće je da je ta verzija neka čačkana pošto ima i x86 i x64. Možda onaj što je pravio ISO nešto zezno.
marea123
23.10.2009, 18:29
Šta ti izbaci, probaj compatibility mod. A i moguće je da je ta verzija neka čačkana pošto ima i x86 i x64. Možda onaj što je pravio ISO nešto zezno.
Pa probo sam pored tog jos 2 w7 i isto sve instalira mi Rockstar Games Social Club i kad treba da instalira gta 4 nece a uzo sam w7 kod lika sto radi u servisu gde dizu sisteme i reko je da je dobar. Neznam sta mu je
marea123
23.10.2009, 20:51
kad sam imo slab procesor imo sam malo fps - inace sve ostalo radilo je super. Sad kad imam dobar procesor sve je super samo posle 20min igranja zabode i moram da restartujem racunar. Na w7 nece da mi radi. Ja stvarno neznam sta vise da mu radim:) Ako ima neko prestavu sto mi zabode posle 20set min nek kaze? ja neznam sve sam pokuso i Peceve sam druge probo i dX i drajvere za grafiku i nista ne pomaze. Ako je neko imo slican problem i ako ga je resijo nek kaze kako? :)
mam problem! Kupio sam novu masinu i odmah uzeo GTA 4, ali moje muke pocinju posle 5 minuta igranja! Izbacuje me iz igre u poruku: FATAL EROR OUT OF VIDEo MEMORY. Uspeo sam nekako da dodjem do romanovog stana i sacuvam, i sad mogu da udjem da udjem u igru, mogu da setam ulicom ali cim udjem u neko auto i krenem da vozim posle minut pocinje da koci i izbacuje me uz navedenu gresku! Jednom sad dosao peske
do R na mapi a onda krene loading.... i tako je stojao jedno 5 min. prije nego sto sam restartovao komp. Probao sam sa pecevima,novim drajverima za g.karticu ali nista ne pomaze, HELP! Graficka kartica je asus radeon 4890 1gb ddr 5.
Ostatak konfiguracije je Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 2.66Ghz 2.68 GHz,500GB hard disk 3.50 GB of ram HELP!!!!!!!!!!!!
Probaj još ovo
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=04AC064B-00D1-474E-B7B1-442D8712D553&displaylang=en
i ovo
http://download.microsoft.com/download/8/1/D/81DFABE1-24B5-4A9F-807D-E7A48FFAEF1A/gfwlivesetupmin.exe
I ubaci u notepad ovo
-norestrictions -nomemrestrict
pa snimi kao "commandline.txt" u folderu gde je launchgtaiv.exe
jeli ovo bilo namjenjeno meni? :confused: :icon_scra :D
Djordje Turjacanin
24.10.2009, 15:15
Jeste, tebi
Dali bi ovaj komp mogao da podrzi GTA 4:
ComTrade ImpaCT 4780
Procesor: AMD Athlon X2 7850 Black Edition
Matična ploča: AMD 690V chipset, mATX, PCI-Express
Memorija: 4GB DDR2-800 Mhz
Grafički adapter: Radeon HD 4650 1GB DDR2 HDMI/DVI/VGA
Hard disk: 320GB SATAII 8MB 7200rpm
Optički uređaj: Dual Layer DVD±R/RW 20x
Mrežni i zvučni kontroler: Ethernet, Audio 5.1
Dodatno: 3.5" Card reader 15-in-1
Periferije: Logitech optical mouse and keyboard
Kućište I napajanje: MidiTower 400W
Operativni system: Opciono:icon_scra:icon_scra
Psycho13
24.10.2009, 19:22
Moze da podrzi,ali mogao bi da se sastavi bolji komp...
kako mislis... ja inace misl9im da kupim taj komp
dali bi mogao na mediom ili na low posto vrv ne moze high
Psycho13
24.10.2009, 20:10
dali bi mogao na mediom ili na low posto vrv ne moze high
Pa slusaj,meni je sa 4650 radilo render na highest,a quality na medium,ono ostalo sve na 100 u rezoluciji 1280x1024...
"ali mogao bi da se sastavi bolji komp"
Ne shvatam sta zelis da kazes
Psycho13
24.10.2009, 20:17
"ali mogao bi da se sastavi bolji komp"
Ne shvatam sta zelis da kazes
Pa za te pare bih mogli bolji delovi da se uzmi,jer te gotove konfe nisu bas najbolje...
najbitnije je to da moze da podrzi
Djordje Turjacanin
24.10.2009, 20:22
Pa slusaj,meni je sa 4650 radilo render na highest,a quality na medium,ono ostalo sve na 100 u rezoluciji 1280x1024...
Pa kako ti je radilo(mislim na FPS) i s kojim CPU-om.
a ti "Djordje"sta ti mislis dali bo onaj komp mogao da podrzi???
Djordje Turjacanin
24.10.2009, 20:28
PA mogao bi on da podrži samo što nema iskustva sa AMD konfiguracijama pa ne mogu ništa reći. A minumum ti je medium. znači radiće ti sigurno an mediumu. A sad na highu i više ne znam.
Psycho13
24.10.2009, 20:53
Pa kako ti je radilo(mislim na FPS) i s kojim CPU-om.
phenom 9500 je CPU
Inace nisam merio FPS,ali je bilo igrivo,nekad se usporavalo pri nekim vecim napucavanjima,ali nista strasno...
ComTrade ImpaCT 4260 + XP Home
Procesor: Pentium Dual Core E5200, 64bit
Matična ploča: Intel G31 chip-set, mATX, PCI-Express
Memorija: 2GB DDR2 800MHz
Grafički adapter: Radeon HD 4350 512MB DDR2
Hard disk: 320GB SATAII 7200rpm
Optički uređaj: Dual Layer 20x DVD±R/RW
Mrežni i audio adapter: Ethernet, HD Audio
Periferije: Logitech Tastatura i otički miš
Kućište i napajanje: MiniTower 400W
Operativni sistem: Windows XP Home
Dali je bolji ovaj da kupim nego onaj drugi???
Mikica86
25.10.2009, 18:48
Ovo ti je mnogo slabija konfiguracija , mislim da su male sanse da ce ti GTA 4 raditi na ovoj konfiguraciji , bolja ti je ona prva , i to mnogo... Mada kao sto su ti neki vec rekli bolje je da sam sastavis konfiguraciju , nego da kupujes ovako gotovu... :cool:
Psycho13
25.10.2009, 18:55
Brate,ajde napravi temu u podforumu "sta da kupim" i cuj savete,bolje nego da nam ovde pokazujes ocajno sklopljene konfiguracije...
pa bolje da kupim sklopljene nego da se mucim da sastavim
Mikica86
25.10.2009, 19:16
pa bolje da kupim sklopljene nego da se mucim da sastavim
Pa nisam mislio bas ti da sastavis , i nikako nije bolje uzimati vec sastavljene, zato sto ces tesko potrefiti bas ono sto ti treba, uvek ce biti da ti nesto ne odgovara ,a oni retko dozvoljavaju izmene , ili ih ne dozvoljavaju uopste , ili se za te pare moze sastaviti mnogo bolja konfiguracija... Poslusaj Psycha13 , i postuj u temi sta da kupim , opisi im za sta ti treba komp... Oni ce ti pomoci da sastavis konfiguraciju koja ce ti biti ok , a kasnije samo prepises tu finalnu konfiguraciju na papir , i odneses u neku prodavnicu kompjutera , i kazes da takvu konfiguraciju zelis...
Sto se tice one tvoje 2 konfiguracije , prva je ok, samo je graficka slaba, da je barem 4770 , ili 4850 , bilo bi super...
@stef: Ako ti se toliko igra GTAIV, kupi Xbox za 250e, nece ti seckati, sto nije slucaj ni za jedan komp jeftiniji od 1000e.
Djordje Turjacanin
25.10.2009, 19:28
Marko ja igram na svojoj konfiguraciji sa podešavanjima koja su bolja od konzolnih ekvivalenata(medium) i ne sjecka mi uopšte. A stef cijena treba nam cijena. Ajde procesor je ok kad ga oc-uješ još bokje ali grafička je baš ispod 9600gt ne treba ići.
Mikica86
25.10.2009, 19:40
i kod mene GTA 4 radi bez seckanja na medium high , a sa command line-om i jos nekim modovima radi savrseno i na high ... Kao sto Djordje rece daj nam cene da vidimo koliko to kosta...
@ Djordje , dobar je taj procesor , ali bio bi problem ako on ne zeli da ga oc-uje...
Djordje Turjacanin
25.10.2009, 19:44
Ma nema tu neke opasnosti. Ja sam na mojoj budget ploči E5300 digao 3,45GHz bez ikakve promjene voltaže i kulera. A Thaedass mislim da je sa svojim E5200 dostigao 3,7 Ghz. ISto na default kooleru samo sa pormjenom voltaže. A ploča mu nije loša.
Mikica86
25.10.2009, 19:49
Ma nema tu neke opasnosti. Ja sam na mojoj budget ploči E5300 digao 3,45GHz bez ikakve promjene voltaže i kulera. A Thaedass mislim da je sa svojim E5200 dostigao 3,7 Ghz. ISto na default kooleru samo sa pormjenom voltaže. A ploča mu nije loša.
:eek: ok onda , jos samo da mu nadjemo graficku onda, i bice ok, posto kontam da je ona prva konfiguracija koju je naveo dosta skupa ...
Dobro si mu rekao, ispod 9600gt ne treba da ide , znaci da ima barem 4770...
Neki minimum kod radeona bi mu bio ta 4650 sa 1 giga memorije , mada kod GTA 4 nikad se ne zna...
Djordje Turjacanin
25.10.2009, 19:58
Ma od 1TB memorije nema pomoći jer je DDR2 a i jer je to slaba kartica.
Najbolje mu bi bila 4770 jer nije skupa a ubija.
to kosta 32 hiljade a ja imam toliko tacno
Mikica86
25.10.2009, 20:03
to kosta 32 hiljade a ja imam toliko tacno
jel to prva il druga konfiguracija ??
prva... inace postavio sam temu u SDK tako da HVALA SVIMA
Mikica86
25.10.2009, 20:09
prva... inace postavio sam temu u SDK tako da HVALA SVIMA
Pametno , pa za tu cenu , i nije preskupo, mada ja mislim da moze da se uklopi i bolja grafa za te pare , videces sta ce ti oni odgovoriti...
Probaj još ovo
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=04AC064B-00D1-474E-B7B1-442D8712D553&displaylang=en
i ovo
http://download.microsoft.com/download/8/1/D/81DFABE1-24B5-4A9F-807D-E7A48FFAEF1A/gfwlivesetupmin.exe
I ubaci u notepad ovo
pa snimi kao "commandline.txt" u folderu gde je launchgtaiv.exe
Ovo nije pomoglo :n-cc2:
marea123
26.10.2009, 12:49
Pozzz. Kako kad snimim neki clip u gta 4 da ga prebacim u racunar? ako moze neko da objasni kako to ide?
Djordje Turjacanin
26.10.2009, 13:43
Imaš u mobilnom telefonu opciju video editor. On te šalje u Video Editor u kome mjenjaš.kombinuješ i slično. Onda smao exporzt to gallery.
marea123
26.10.2009, 13:50
Imaš u mobilnom telefonu opciju video editor. On te šalje u Video Editor u kome mjenjaš.kombinuješ i slično. Onda smao exporzt to gallery.
Da znam za to ali kad odem u savegames tamo ima Videos pa kad udjes ima Clips e tu ja mislim da stoje ti clipovi ali ne mogu da pustim jer su u formatu .cli - a kad stavim .avi on mi nista ne izbacuje. A mozda i ne idem gde treba? jer ima neka druga sema?
Djordje Turjacanin
26.10.2009, 15:25
Imaš u mobilnom opciju Video Editor. U Odabereš video koji hoćeš i klikneš export to gallery.
marea123
26.10.2009, 16:14
Imaš u mobilnom opciju Video Editor. U Odabereš video koji hoćeš i klikneš export to gallery.
ok i gde on to stavi u racunar kad kliknem export to gallery?
Djordje Turjacanin
26.10.2009, 16:34
Tu negdje kod savegameova ima piše rendered.
marea123
28.10.2009, 14:32
Pozzz jer probo neko ovaj mod? http://games.softpedia.com/get/Mods-Addons/GTA-IV-Addon-Improving-Performance-XP.shtml jer ima neko znacenje i cemu sluzi?
Ima li neko instaliran patch 1.0.3 a da rade kompjuteri u internet cafe-u? :n-cc2:
dzonihsv
28.10.2009, 17:02
Da, dok sam igrao GTA IV (koristio sam 1.0.3.0. patch) i sve je radilo ok.
Djordje Turjacanin
28.10.2009, 18:34
Imam ja. I 1.0.3 i 1.04. Samo trebaš imati novi lekić.
marea123
31.10.2009, 18:38
Pozzz... Evo moj clip gta 4 - kratki snimak:) http://www.youtube.com/watch?v=n0nHfH3Aq3w ovo je za mene najbolji auto odradjen do sad
Telepatic
31.10.2009, 19:08
Ljudi jer ok ova konfiguracija za prosecno igranje?
Maticna ploca: ASUS AM2+ M2N68-AM SE2
Grafika: HP nVidia GeForce GT130 768MB
Procesor: AMD Athlon II X2 215 2.7GHz
Memorija: 2 GB DDR2 800MHz
Djordje Turjacanin
31.10.2009, 19:20
PA jeste, mada mi ta grafička nepoznata a i procesor bi mogao malo kloknuti.
dzonihsv
31.10.2009, 19:24
Gt120 - 9500gt
gt130 - 9600gso
.
.
.
Na mojoj mashini sve radi ok, osim sto nestaju zgrade i ostali objekti kako se okrenem! Onda cekam jedno par sek da se popakuju zgrade i ostalo...Pokusao sam da dodam u commandline -availablevidmem 1.5, pa gta "vidi" 768 mb vram, nema problema sa time samo sto graficka ne moze da "svari" igricu uz neki normalan fps (25+), medium i 12x10. Postoji li neki patch ili mod jer ovo uzasno nervira?
Na mojoj mashini sve radi ok, osim sto nestaju zgrade i ostali objekti kako se okrenem! Onda cekam jedno par sek da se popakuju zgrade i ostalo...Pokusao sam da dodam u commandline -availablevidmem 1.5, pa gta "vidi" 768 mb vram, nema problema sa time samo sto graficka ne moze da "svari" igricu uz neki normalan fps (25+), medium i 12x10. Postoji li neki patch ili mod jer ovo uzasno nervira?
meni se isto to desavalo ne toliko koliko tebi ja sam taj problem resijo sa ovim drajverima http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html
sa njima mi jedino radi super gta 4 probaj.
Djordje Turjacanin
1.11.2009, 10:29
Sa tvojom konfom bi trebalo da ide sve na high a tebi nestaju teksture, probaj novi patch i nove ATI drajvere
marea123 on ima ATI karticu a ne Nvidia. Mislim meni radi na E5300 istina klokovan ali... 9500gt koja je mnogo puta slabija od tvoje 4870 i 2gb i radi odlično sa preko 25+ konstanto a u većini slučajeva 35 fps.
meni se isto to desavalo ne toliko koliko tebi ja sam taj problem resijo sa ovim drajverima http://www.nzone.com/object/nzone_gtaiv_downloads.html
sa njima mi jedino radi super gta 4 probaj.
Ovo su drajveri za NVIDIA kartice. Meni treba za ATI.
Djordje Turjacanin
1.11.2009, 20:05
Odeš na ATI-jev sajt i imaš tamo da downloaduješ drajvere.
nemogu da provalim kako da snimim video u gta 4 uradim sve sto treba i izbaci mi neki format cli.:( Jer ima neki link gde mogu da vidim detaljno kako se to radi? ako neko zna nek mi kaze. Ili neko ko to zna i ko je radijo ako moze da mi malo objasni kako da snimim video na pc da mi ne izbaci forrmat cli. nego avi lil neki drg.
nemogu da provalim kako da snimim video u gta 4 uradim sve sto treba i izbaci mi neki format cli.:( Jer ima neki link gde mogu da vidim detaljno kako se to radi? ako neko zna nek mi kaze. Ili neko ko to zna i ko je radijo ako moze da mi malo objasni kako da snimim video na pc da mi ne izbaci forrmat cli. nego avi lil neki drg.
Sto nesnimis u frapsu , a koliko se ja sjecam ima onaj renderer nekakakav
u video editoru potrazi !!!
Djordje Turjacanin
2.11.2009, 13:57
Znaš gdje se ulazzi u video editor. uđeš u njega. Tu imaš onda biraš klip koji hoćeš da staviš na traku. Ako hoćeš dodaš muziku i slično. I imaš pri dnu 720p 1080p i WEB. Klikneš na web za namanju rezoluciju 720p za 720p rezoluciju itd... i onda će ti on exportovati u fajl rendered u MY Documents.
Sto nesnimis u frapsu , a koliko se ja sjecam ima onaj renderer nekakakav
u video editoru potrazi !!!
u renderer mi prazan folder uvek. A kako to preko fraps-a?
provalio sam kako se snima u fps-u ali 14sekundi 75mb :) mnogo jer ima neka fora za manje?
Posle uradiš kompresiju videa u recimo DivX format pomoću nekog programa predviđenog za to.
markos807
2.11.2009, 15:56
Ljudi,presao sam 60% igre (tj.sve misije na mapi) :) . Na forumima sam video da se kod Brucie moze uraditi EXPORT MISSION (da mu dovezem odredjen auto).Kako da zapocnem tu misiju,da dobijem ime auta?? hvala unapred :ciao:
markos807
2.11.2009, 15:59
Treba ti procesor na 2.4 , 2 GB RAM , i neka bolja graficka sa 512MB . JEDINO TAKO CES POKRENUTI !
Djordje Turjacanin
2.11.2009, 15:59
Brucieve misije radiš tako što odeš na internet i u e-mailu ima njegova poruka sa slikom auta(ili motora) koji on traži.
markos807
2.11.2009, 16:00
Hoce mi on uvek poslati e-mail? i da li sada mogu da nadjem taj e-mail u igru u net caffeu?
Djordje Turjacanin
2.11.2009, 16:07
Da, ti kada mu isporučiš auto on ti odmah pošalje novu poruku. Sve dok ih sve ne dostaviš. onda možeš raditi za Stevea.
Zenskarosh
2.11.2009, 21:43
Drustvo cuo sam da ce pocetkom sledece godine stici isti gta iv,ali skroz optimizovan,pa ce ga moci pogurati i malo slabije masine...Moj prijatelj iz Arizone ja zaludjenik za gta serijalom,i stalno o tome prica...Kaze da se tamo uveliko radi na optimizovanju igre,iz razloga sto 90% gamera ima zalbu na bug-ove i mnoooogo losu optimizaciju...Pa se nadajmo da ce sve biti fixirano..
pa da opet instaliram omiljenu igru i pikam...Jedino me nervira kod njih shto izostave neke stvari koje bi igru cinile zanimljivijom..Npr...Sume,pustinje,livade,aerodrom i,voznja aviona,padobrani,i jos neke sitnice....Da i toga ima,igra bi bila pravi boom....Pozzz svima......:)
Ja ne verujem u to sto si napricao sada ali daj Boze...
Jednostavno im se ne isplati. Da su hteli, uradili bi odmah to...
Mozda dobijemo samo jos jedan patch...
NIDZA bOj
2.11.2009, 23:02
ja instalirao patch 1.0.4.0 i drivere 9.10 i sada mi se baguju texture,i po prilicno me to nervira,a mogu se pohvalliti da sad nikad nemam ispod 20 fpsa,moze li neko da kaze zbog cega se desava ovo???
Pominjali su na 153 strani mod lost and damned, pa me interesuje da li on donosi i nove misije? Ako ne, da li postoji neki drugi nacin da se ubace?:confused:
Pominjali su na 153 strani mod lost and damned, pa me interesuje da li on donosi i nove misije? Ako ne, da li postoji neki drugi nacin da se ubace?:confused:
Nazalost ne , samo motore ... A sto se tice misija , ne postoji nacin da se ubace nove...:(
Djordje Turjacanin
3.11.2009, 13:42
Kako ne donosi to je ekspanzija za Xbox 360 i donosi nova oružja, misije, motore.A izašao je i balad of gay tony druga ekspanzija sa novim, misijama, novim, likovima padobranom i onom slikom LC is over. Samo što je to za Xbox360 a ne za PC a (vjerovatno) se neće nikad ni pojavitri.,
Pa znam i ja za Xbox360 , ali to je expanzija samo za Xbox... Koliko sam ja shvatio on je pitao za Pc ... A na Pc-ju toga nema , ima jedino da se ubace motori sa lost and damned, a novih misija kao sto sam rekao nema...
markos807
3.11.2009, 15:26
Da, ti kada mu isporučiš auto on ti odmah pošalje novu poruku. Sve dok ih sve ne dostaviš. onda možeš raditi za Stevea.
Uradio sam prvih 5 ;),a cuo sam da ih ima 10.Kada ih sve dovezem onda me on vodi kod Stevea ?? - jel kod njega isto mogu aute da dovozim?:D:D:D
markos807
3.11.2009, 15:30
Da li u GTA 4 posoji TUNING AUTOMOBILA? - skinuo sam "vehicle selector" , ali ja imam original verziju (znaci v1.0) ,a svi vehicle selectori koje sam probao su za patched verzije...da li moze neko da mi napise web adresu sajta sa kojem mogu skinuti vehicle selector za obicnu ne patched verziju igre... :) :) :)
Djordje Turjacanin
3.11.2009, 16:03
Ne imaš u porukama poruku gdje ima slika automobila i naziv. potpuno je nezavisno od Brucia,
NEma tuninga automobila.
markos807
3.11.2009, 19:34
HHHHHHHHHHH nema tuninga. :icon_evil:boodala::icon_evil...kod Stevea cu ici kao na misiju ili e-mailom kao za Brucia ??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
E imam jednu boljku.
Imam 4gb memorije,procesor i5 core 2 quad 2.6Ghz, xp sp3 ii ..... nvidia 8600gt 256mb rama.
E po meni jedina slaba tacka je grafika jer nemam 512.Jeste da oni kazu u required da mogu da pikam sa tim ali kakva su iskustva ??
Dal da uopste zapocinjem igranje sa tom grafickom ??
Necu da mi bude mucenje :confused::(:(
[]D.[].[]v[].[]D.
4.11.2009, 11:57
E imam jednu boljku.
Imam 4gb memorije,procesor i5 core 2 quad 2.6Ghz, xp sp3 ii ..... nvidia 8600gt 256mb rama.
E po meni jedina slaba tacka je grafika jer nemam 512.Jeste da oni kazu u required da mogu da pikam sa tim ali kakva su iskustva ??
Dal da uopste zapocinjem igranje sa tom grafickom ??
Necu da mi bude mucenje :confused::(:(
Moj stariji PC :
Imam slabiji komp sa istom tom grafickom , sta da ti kazem u 1024x768 , sa nekim podesavanjima na medium i ostalo low mozes da izvuces preko 20+ fps-a. Ja inace imam na tom kompu 2 GB RAM 800 Mhz DDR 2 i AMD x2 Dual Core 2.00 GHz .
Moj savet uzmi bolju graficku ako imas para , jel ti je ona usko grlo u ovoj konfiguraciji koju si ti naveo !
Laguje grafika na karticama sa 256 MB, znači ide stalno sporo nego par sekundi glatko pa sekundu-dve zapne pa tako u krug. Na karticama sa 512 i više MB se to ne dešava.
Djordje Turjacanin
4.11.2009, 14:06
Preporučio bih ti ATI 4770 za grafičku. Sjajna grafička za male pare. Takođe staviš Windows 7 64bit.
markos807
4.11.2009, 22:07
Presao sam sve misije kod Brucia i dobio sam poruku da mi vise nece slati e-mail-ove,a kako da radim misije kod Steviea?? :confused::confused::confused:
Presao sam sve misije kod Brucia i dobio sam poruku da mi vise nece slati e-mail-ove,a kako da radim misije kod Steviea?? :confused::confused::confused:
Pa sacekaj da ti posalje poruku na telef...
markos807
5.11.2009, 18:27
Pa sacekaj da ti posalje poruku na telef...
Brate igram 2 sata stalno !!! Vozikam se i nista.Niko me ne zove :icon_evil .Presao sam sve trke kod Brucia.Sta sada??? Ovaj ***ard Stevie nikako da me pozove!!!:n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Djordje Turjacanin
5.11.2009, 19:00
Jesi li prešao igru ili si na početku. Ako si na početku onda moraš preći misija. A ako si završio onda nađi u svojim SMS porukama poruka od Stevea u kojem ima slika auta kojeg tražiš.
Tu nije kvaka da ti on zada tačnu lokaciju već ti prema slici nađeš lokaciju. Onda nađeš neku mapu na internetu(pravom ne in-game) i kad ti pošalje koje auto ti odeš i uzmeš.
markos807
5.11.2009, 19:38
Jesi li prešao igru ili si na početku. Ako si na početku onda moraš preći misija. A ako si završio onda nađi u svojim SMS porukama poruka od Stevea u kojem ima slika auta kojeg tražiš.
Tu nije kvaka da ti on zada tačnu lokaciju već ti prema slici nađeš lokaciju. Onda nađeš neku mapu na internetu(pravom ne in-game) i kad ti pošalje koje auto ti odeš i uzmeš.
Presao sam igru do 62.00% sve misije sam presao na mapi,a sada radim side missions.Na fonu nadjem SMS.Ok,probacu.Da mi sliku auta,a ja ga trazim kroz grad,dobro...odoh da probam... :odoK:
Eeee hvala ti...:D... Dovezao sam Stevieu dva auta (Huntley Sport i jos neki).Dobio sam oko 20000$ za njih dvojicu.;).Da li znas koliko takvih auta ima za Steviea??Ja se ovoga nikada ne bih setio,mislim na gledanje poruka.Uhhh jedva sam je nasao.hvala :n_klanja:
Pogledajte ovaj klip.:D
http://www.youtube.com/watch?v=uXKCe4Polyo
EXTRA JE !!! Kako ih je toliko skupio,ja ne bih imao zivaca za tako nesto :D
Djordje Turjacanin
5.11.2009, 20:52
Ima 30 automobila ako se ne varam.
Imam samo jedno pitanje , da li postoji stojadin , ili jugo za GTA 4 ??? Mislim na mod , tacnije da se ubace ??? Znam da je za San Andreas bilo , pa reko da pitam da li se neko setio da ih napravi i za GTA 4 ... :dzavo:
Djordje Turjacanin
6.11.2009, 13:34
Nema koliko znam.
Imam samo jedno pitanje , da li postoji stojadin , ili jugo za GTA 4 ??? Mislim na mod , tacnije da se ubace ??? Znam da je za San Andreas bilo , pa reko da pitam da li se neko setio da ih napravi i za GTA 4 ... :dzavo:
ima peglica
Jer ce biti mod za gta 4 tuca ona sto ima u - The Ballad of Gay Tony u onom podrumu - http://www.youtube.com/watch?v=PBDMlVa4IhQ&feature=rec-LGOUT-real_rev-rn-HM bilo bi super da ovo urade. i jer ima mozda mod za izgled na Tony?
E evo fora za bolji rad gta4 i ostale igrice nije losa fora meni bolje radi gta 4
http://www.youtube.com/watch?v=jpI8e14xuJ8&feature=related
[]D.[].[]v[].[]D.
6.11.2009, 15:18
E evo fora za bolji rad gta4 i ostale igrice nije losa fora meni bolje radi gta 4
http://www.youtube.com/watch?v=jpI8e14xuJ8&feature=related
Liii , pa ti mozes da stavis i belu pozadinu i da imas 3 ikonice na Desktop ( My Computer, Kanticu i GTA IV ) , pa stavis tu temu od win 98 , Defregmentaciju celog HDD-a , cishcenje registry baze , iskljuciti sve antiviruse i dodatne programe , staviti u 16 bita windows , iskljuciti u Display Propertis / Effect/ Show shadow under menus , itd itd . Pa ces da vidis kako ti GTA IV leti ... ;)
Ili kupis PS 3 ili XBOX 360 i ne razmishaljs o fps-u. :kreza:
Sorry za mali :offtopic:
Ma nema mnogo vajde od tih fora,promena teme,pozadine,ovo ono.Jedino se FPS moze poboljsati ako se edituje sam kod igre,ali nema ni to nesto narocito mnogo uticaja.
Lepo,skupljas pare i kad-tad ces nabudziti komp;)
Evo par SS od mene posto sam napokon u mogucnosti da zaigram GTA kako bog zapovjeda XD
http://img215.imageshack.us/img215/4948/gtaiv2009110615215210.th.jpg (http://img215.imageshack.us/i/gtaiv2009110615215210.jpg/)http://img137.imageshack.us/img137/6484/gtaiv2009110615203939.th.jpg (http://img137.imageshack.us/i/gtaiv2009110615203939.jpg/)http://img137.imageshack.us/img137/7152/gtaiv2009110615200428.th.jpg (http://img137.imageshack.us/i/gtaiv2009110615200428.jpg/)http://img255.imageshack.us/img255/6328/gtaiv2009110615200118.th.jpg (http://img255.imageshack.us/i/gtaiv2009110615200118.jpg/)http://img137.imageshack.us/img137/4641/gtaiv2009110615174286.th.jpg (http://img137.imageshack.us/i/gtaiv2009110615174286.jpg/)http://img18.imageshack.us/img18/3606/gtaiv2009110615105154.th.jpg (http://img18.imageshack.us/i/gtaiv2009110615105154.jpg/)http://img255.imageshack.us/img255/1472/gtaiv2009110615093480.th.jpg (http://img255.imageshack.us/i/gtaiv2009110615093480.jpg/)http://img140.imageshack.us/img140/292/gtaiv2009110615080517.th.jpg (http://img140.imageshack.us/i/gtaiv2009110615080517.jpg/)http://img21.imageshack.us/img21/5826/gtaiv2009110615080155.th.jpg (http://img21.imageshack.us/i/gtaiv2009110615080155.jpg/)http://img18.imageshack.us/img18/2544/gtaiv2009110615070314.th.jpg (http://img18.imageshack.us/i/gtaiv2009110615070314.jpg/)http://img407.imageshack.us/img407/9724/gtaiv2009110615054248.th.jpg (http://img407.imageshack.us/i/gtaiv2009110615054248.jpg/)http://img21.imageshack.us/img21/7308/gtaiv2009110615045604.th.jpg (http://img21.imageshack.us/i/gtaiv2009110615045604.jpg/)http://img33.imageshack.us/img33/7022/gtaiv2009110615044735.th.jpg (http://img33.imageshack.us/i/gtaiv2009110615044735.jpg/)http://img689.imageshack.us/img689/1451/gtaiv2009110615044435.th.jpg (http://img689.imageshack.us/i/gtaiv2009110615044435.jpg/)http://img525.imageshack.us/img525/1112/gtaiv2009110615043141.th.jpg (http://img525.imageshack.us/i/gtaiv2009110615043141.jpg/)http://img525.imageshack.us/img525/7360/gtaiv2009110615043000.th.jpg (http://img525.imageshack.us/i/gtaiv2009110615043000.jpg/)http://img204.imageshack.us/img204/2677/gtaiv2009110615042831.th.jpg (http://img204.imageshack.us/i/gtaiv2009110615042831.jpg/)http://img204.imageshack.us/img204/5706/gtaiv2009110615042551.th.jpg (http://img204.imageshack.us/i/gtaiv2009110615042551.jpg/)http://img36.imageshack.us/img36/5020/gtaiv2009110615041586.th.jpg (http://img36.imageshack.us/i/gtaiv2009110615041586.jpg/)http://img36.imageshack.us/img36/290/gtaiv2009110615010143.th.jpg (http://img36.imageshack.us/i/gtaiv2009110615010143.jpg/)http://img97.imageshack.us/img97/6484/gtaiv2009110615001309.th.jpg (http://img97.imageshack.us/i/gtaiv2009110615001309.jpg/)http://img97.imageshack.us/img97/3513/gtaiv2009110614572958.th.jpg (http://img97.imageshack.us/i/gtaiv2009110614572958.jpg/)
Ovo je sa novim teksturama, realizm IV mod i ENB series reflection mod :D i da FPS ne ide ispod 25 :D
[]D.[].[]v[].[]D.
6.11.2009, 16:16
Evo par SS od mene posto sam napokon u mogucnosti da zaigram GTA kako bog zapovjeda XD
Ovo je sa novim teksturama, realizm IV mod i ENB series reflection mod :D
Koju konfu imas .?? Ja imam skoro ista podeshavanja u igri samo na rez od 1920x1280 na monitoru od 22 " :opanachke Jel ti GTA IV radi bolje sa tim realizm IV mod i taj ENB , da i ja probam :confused:
D.[].[]v[].[]D.;892983']Koju konfu imas .?? Ja imam skoro ista podeshavanja u igri samo na rez od 1920x1280 na monitoru od 22 " :opanachke Jel ti GTA IV radi bolje sa tim realizm IV mod i taj ENB , da i ja probam :confused:
Moja konfiguracija je:
C2D E8400 na 3.00GHz
2GB Corsair XMS2 DDR2 RAM-a
GTX260 216sp-a
Mislim da je to sto te zanima :D i da instaliran je samo Patch 1.3 i ne bih ti znao reci da li je bolje sa ovim modovima ili ne jer nisam probavao bez XD
HSVstoned
6.11.2009, 16:38
imas linkove za te modove? ja sam pizdeo zbog gta,toliko cimanja oko install,bagova.. ima li neka fora da iskljucim ono za online sto smara svaki put kad hocu da udjem u gta? ne mogu opet da skidam ali mozda je i ova moja instalacija ocajna..
imas linkove za te modove? ja sam pizdeo zbog gta,toliko cimanja oko install,bagova.. ima li neka fora da iskljucim ono za online sto smara svaki put kad hocu da udjem u gta? ne mogu opet da skidam ali mozda je i ova moja instalacija ocajna..
RealizmIV imas ovdje Link (http://www.realizmiv.pl/news.php)
ENB mod imas ovdje Link (http://grandtheftauto.filefront.com/file/ENBSeries_GTASA_graphic_change;87424)
A teksture ne znam gdje sam nasao i ona same imaju oko 5GB ako ne i vise
D.[].[]v[].[]D.;892925']Liii , pa ti mozes da stavis i belu pozadinu i da imas 3 ikonice na Desktop ( My Computer, Kanticu i GTA IV ) , pa stavis tu temu od win 98 , Defregmentaciju celog HDD-a , cishcenje registry baze , iskljuciti sve antiviruse i dodatne programe , staviti u 16 bita windows , iskljuciti u Display Propertis / Effect/ Show shadow under menus , itd itd . Pa ces da vidis kako ti GTA IV leti ... ;)
Pa ja to nisam uradijo da bi dobijo fps vise jer mozda sa ovim sam dobijo 1fps vise. Meni je problem sto posle 30set min mi slika zabode i moram da restartujem racunar sto mi to radi nemam pojma sve sam pokuso i nista mi nije pomoglo pa reko da probam ovu foru mozda mi to uspe ali ni to nije uspelo. A fps mi je 35 vise mi i ne treba.
RealizmIV imas ovdje Link (http://www.realizmiv.pl/news.php)
ENB mod imas ovdje Link (http://grandtheftauto.filefront.com/file/ENBSeries_GTASA_graphic_change;87424)
A teksture ne znam gdje sam nasao i ona same imaju oko 5GB ako ne i vise
kakve su senke sa ENBSeries? na Hige. posto je meni na V.H senke. i koju verziju koristis ENBSeries?
kakve su senke sa ENBSeries? na Hige. posto je meni na V.H senke. i koju verziju koristis ENBSeries?
cini mi se da koristim 0.76 reflection mod a sjenke ne znam da li su ukljucene u taj mod mislim da ih realizmIV podesava i nisu lose jos su znaste ali samo kad stanes i zabuljis se u njih :to_care:
White Ripper
6.11.2009, 20:44
Kako radi GTA4 na Win-u 7 ultimate i trebaju li kakve jos kakve dodatne za****ncije da se instaliraju da bi radio?
Trebalo bi samo da stopiraš servis "Windows Event Log" u start > run > services.msc pre igranja, i to je to.
HSVstoned
6.11.2009, 22:16
***** ti igricu,moras da se drkas vise od majmuna iz rockstara jel ovi modovi imaju neki AA efekat ili su ivice i dalje iskrzane?
Jer postoje verzija drajvera za w7-180.84? ja nisam mogo da nadjem a samo sa tom verzijom radi lepo gta 4 ako neko zna nek javi Ili jos bolje nek mi da link da skinem:) ili postoji zamena te verzije pa ako neko zna nek javi.
Jer postoje verzija drajvera za w7-180.84? ja nisam mogo da nadjem a samo sa tom verzijom radi lepo gta 4 ako neko zna nek javi Ili jos bolje nek mi da link da skinem:) ili postoji zamena te verzije pa ako neko zna nek javi.
imas i 191.07 ,i ne vidim razlog da ne instaliras novi???sigurno neces imati bagove,koje si mozda imao pre 180.00
Trebalo bi samo da stopiraš servis "Windows Event Log" u start > run > services.msc pre igranja, i to je to.
ja to nisam radio i radi mi ,doduse baguju mi se teksture....
D.[].[]v[].[]D.;892925']Liii , pa ti mozes da stavis i belu pozadinu i da imas 3 ikonice na Desktop ( My Computer, Kanticu i GTA IV ) , pa stavis tu temu od win 98 , Defregmentaciju celog HDD-a , cishcenje registry baze , iskljuciti sve antiviruse i dodatne programe , staviti u 16 bita windows , iskljuciti u Display Propertis / Effect/ Show shadow under menus , itd itd . Pa ces da vidis kako ti GTA IV leti ... ;)
kod druga i na trojci stuca...
imas i 191.07 ,i ne vidim razlog da ne instaliras novi???sigurno neces imati bagove,koje si mozda imao pre 180.00
Grafika mi puca sa novim drajverima a sa 180.84 mi radi super. i imam fps vise.
Neko je pomnjao nesto kao da prevode gta iv na srpski pa me zanima da li su to odradili i da li ima za download?:confused:
Da,to radimo Djordje Turjacanin ,phycho13 ,ja i jos neki.Nismo jos uradili(tj.ja nisam jos uradio)
Nemam pojma:D.Djole je glavni u tome...pitaj njega.Ja sam uradio deo svog posla,nesto nisam imao vremena ali zavrsicu uskoro.Ipak je to malo tezi posao(s obzirom na to kolika je igra)pa da moze tek tako da se odradi
i ja sam u tom timu ali na zalost nemam vremena da zavrsim svoj dio preveo sam ja mislim 1/3 svog dijela jbg stisli sa fax-om nedaju disati XD
Djordje Turjacanin
8.11.2009, 10:33
Same here, škoola ovo ono negdje sam preveo 2/3 onoga a kako mi ovi u školi ubijaju, te se spremaj za matematiku, fiziziku, srpski,... pa ne mogu slobodno da dišem.
Pa jel ce te da zavrsite uopste?
Novi problem do djavola! Ponekad kad ocu da pokrenem novu misiju, stanem na onu zutu strelicu, pocne loading...... i samo stoji tako jedno 5 minuta i onda restartujem komp. to mi se desava svaki peti put u prosjeku, da li je neko imao takav problem?
Djordje Turjacanin
9.11.2009, 17:27
Jesi li instalirao patch?
Imam jedno pitanje. Zaigrao mi se ovaj GTA neki dan pa sam ga intalirao i patch 1.04 i lek za njega ,i to sve radi. Al secam se ranije da sam igrao bez ovog rockstar social club-a i bez windows live-a. Koristio sam neki .dll fajl koji se ubacuje u game folder. A sad taj fajl ne mogu da nadjem. Dal neko zna o kom fajlu je rec i gde mogu da ga skinem, a da podrzava ovu verziju (1.04)?
@ristek: to je poznat problem, pokušaj Alt+Tab iz igre, sačekaj jedno minut pa se vrati nazad.
@Gordon: xliveless
Sada znamo kako je Bulgarin umro.http://gta.wikia.com/Bulgarin
Ima i video-klip,ali nije dobrog kvaliteta.
E tek bih sad voleo da odigram the ballad of gay tony....nadam se da ce ga portovati na PC,njega i Lost and Damned...
Skinuo sam neki car spawner i ima poseban odeljak DLC Bikes, a kada hocu nesto od toga on mi kaze: DLC Bkes Disabled. Kako da ih ubacim?:icon_scra
markos807
10.11.2009, 18:41
I ja sam skinuo taj car spawner,ali koji god da odaberem nijedan se ne spawnuje.Mislim da je fake.Kako da ga koristim???????????????????
I ja sam skinuo taj car spawner,ali koji god da odaberem nijedan se ne spawnuje.Mislim da je fake.Kako da ga koristim???????????????????
Mislim da nisi skinuo taj koji sam ja skinuo zato sto meni sve spawnuje sem DLC Bikes, i zanima me kako da ih ubacim.:confused:
markos807
10.11.2009, 21:03
Ja to nzm,mozes mi reci tu tvoju verziju?
nexexcalibur
10.11.2009, 21:35
informacija dana...
http://kotaku.com/5401472/grand-theft-auto-the-lost-and-damned-coming-to-pc
:n_klanja: :ciao:
Psycho13
10.11.2009, 21:37
informacija dana...
Iz kotakijevih usta u bozije usi,mada mi tu nesto smrdi...:paranoia:
Ja to nzm,mozes mi reci tu tvoju verziju?
To je ustvari trainer, ali ja koristim samo car spawner.
informacija dana...
Ja se iskreno nadam, ali mislim da nema nista od toga.
Ljudi , pojavio se patch 1.0.5.0 za GTA 4 , težak je 98.58 mb ...
Evo linak : http://www.gamershell.com/news_86862.html tu pise i sta se dobija sa njime , uživajte . :cool:
Još samo lekić da se pojavi...
Iskreno , ja sam ocekivao mnogo više od 1.0.5.0. al sta da se radi...
informacija dana...
Sta ima da bude ili ne,pa ovo je vec najavljeno,cim su se pojavili achivmenti.
Evo sta je napisao GTA IV NET
http://www.gta4.net/news/4371/the-lost-and-damned-for-gta-iv-pc/
Sudeci po ovome sto su oni napisali,nema sumnje da izlazi.
Evo linak : http://www.gamershell.com/news_86862.html tu pise i sta se dobija sa njime , uživajte . :cool:
Jel neko probao ovaj patch?
godzilla
11.11.2009, 12:47
a jel moze nesto da se izvede da se igra na service pack 2? msm na xp-u.
Hephaestus
11.11.2009, 13:30
a jel moze nesto da se izvede da se igra na service pack 2? msm na xp-u.
Bilo je reci o ovome sto puta, trebao si da prelistas prethodne strane prvo, najpre probaj da stavis da ti compatibilty mode bude windows 2000, a ako ne uspe moraces da prckas po registru:
1: Pokreni regedit tako sto ces uci u Start -> Run , tu ukucaj regedit i stisni enter
2: Bilo bi pametno da backup-ujes registar
3: Pronadji u registru "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ CurrentControlSet\ Control\ Windows"
4: Promeni vrednost u "CSDVersion" sa "0x00000200" (SP2) u broj koji oznacava Windows XP SP3 "0x00000300"
5: Zatvori editor
6: Restartuj racunar
informacija dana...
Zar ste sumnjali u microsoft, XBOX je njihov kao i Windows, sada kada su izmuzli pare sa XBOX verzije igra ce doci na pc, tako ce biti i sa pesovanom tonijem. Cim sam cuo da ce se izdavati ekspanzije ekskluzivno za XBOX znao sam da kad tad dolazi za pc.
Bilo je reci o ovome sto puta, trebao si da prelistas prethodne strane prvo, najpre probaj da stavis da ti compatibilty mode bude windows 2000, a ako ne uspe moraces da prckas po registru:
1: Pokreni regedit tako sto ces uci u Start -> Run , tu ukucaj regedit i stisni enter
2: Bilo bi pametno da backup-ujes registar
3: Pronadji u registru "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ CurrentControlSet\ Control\ Windows"
4: Promeni vrednost u "CSDVersion" sa "0x00000200" (SP2) u broj koji oznacava Windows XP SP3 "0x00000300"
5: Zatvori editor
6: Restartuj racunar
Zar ste sumnjali u microsoft, XBOX je njihov kao i Windows, sada kada su izmuzli pare sa XBOX verzije igra ce doci na pc, tako ce biti i sa pesovanom tonijem. Cim sam cuo da ce se izdavati ekspanzije ekskluzivo za XBOX znao sam da kad tad dolazi za pc.
Sta komplikujes toliko ???? Stisnes desni na ikonicu gta iv pa compatibilty pa win 2000 i apply i ok i rjesen problem
Hephaestus
11.11.2009, 14:50
Sta komplikujes toliko ???? Stisnes desni na ikonicu gta iv pa compatibilty pa win 2000 i apply i ok i rjesen problem
Da si citao kako treba video bi da sam prvo to napisao da proba, a zatim ovo ostalo.
marea123
11.11.2009, 14:51
Sta je ovo? http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
Djordje Turjacanin
11.11.2009, 14:52
Evo ovo.
[]D.[].[]v[].[]D.
11.11.2009, 14:53
Sta je ovo? http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
pa patch Version 1.0.0.4 :D
marea123
11.11.2009, 14:59
D.[].[]v[].[]D.;897460']pa patch Version 1.0.0.4 :D
pa ovo ima 90mb a patch 1040 ima 56mb od prilike. A jer si probo mozda patch1050 jer radi? ili treba da se sacekaju novi lekici za njega?
[]D.[].[]v[].[]D.
11.11.2009, 15:04
pa ovo ima 90mb a patch 1040 ima 56mb od prilike. A jer si probo mozda patch1050 jer radi? ili treba da se sacekaju novi lekici za njega?
Ne ja i ne igram GTA IV , obrnuo sam ga jos odavno , sad pikam MW 2 :D
Djordje Turjacanin
11.11.2009, 15:05
Glupost od R*
prošli je bio
1.0.4.0. a ovaj novi je 1.0.0.4.
marea123
11.11.2009, 16:16
Sta treba da bi radijo nov Patch1050?
Kako da radim misije za Stivia?
Djordje Turjacanin
11.11.2009, 20:23
Tako što imaš u poruci koju ti on šalje na mobilni sliku auta i ti treba da ga nađeš. Uzmeš neku mapu i tražiš ga.
Tako što imaš u poruci koju ti on šalje na mobilni sliku auta i ti treba da ga nađeš. Uzmeš neku mapu i tražiš ga.
Nasao sam, ali svakako hvala. Jos samo kada bi ste mi odgovorili na jos jedno pitanje...
Da li moze da se pljacka jos nesto sem prodavnica garderobe?
Djordje Turjacanin
11.11.2009, 21:27
Ne, možeš da ideš da igraš onaj automat, možeš na kuglanje, bilijar, i tako to.
Izvinite sto smaram, ali imam jos jedno pitanje. Meni je Stivi poslao poruku da nadjem cavcalade, ja ga nadjem odvezem do garaze, on mi plati i vise mi ne salje poruke. Da li treba samo jedan auto?
Djordje Turjacanin
11.11.2009, 22:27
Sačekaj malo poslaće ti opet.
Psycho13
11.11.2009, 22:44
Zar ste sumnjali u microsoft, XBOX je njihov kao i Windows, sada kada su izmuzli pare sa XBOX verzije igra ce doci na pc, tako ce biti i sa pesovanom tonijem. Cim sam cuo da ce se izdavati ekspanzije ekskluzivno za XBOX znao sam da kad tad dolazi za pc.
While Microsoft paid Rockstar some $50 million to keep the GTAIV expansions exclusive to the 360, both companies would obviously love to make as much money as possible.Toliko o microsoftu...:rolleyes:
Radim misije za Stivia i kaze mi da je auto na parkingu u amusement parku, jel moze neko da mi kaze gde je taj park?
marea123
12.11.2009, 22:53
Dali ce skorije izaci xliveless - trainer za Patch 1050?
stvarno ne bih da opet smaram sa 'nece da radi' i tako to...ali listajuci ovih 237 strana!!! nisam naisao na problem koji ja imam.
Prilikom instalacije mi izbaci: " DATA ERROR (CYCLIC REDUNDANCY CHECK)"
i izbaci me iz instalacije :icon_scra
da li da pokusam sa deni klik/computability win2000? il da u regedit menjam na 0.0000030 iil kako vec?
evo i slike http://i689.photobucket.com/albums/vv260/divvac/th_untitled.jpg (http://i689.photobucket.com/albums/vv260/divvac/untitled.jpg)
@ristek: to je poznat problem, pokušaj Alt+Tab iz igre, sačekaj jedno minut pa se vrati nazad.
@Gordon: xliveless
Uradim tako, posle minut vratim se u igru i nemam sliku(potpuno crn ekran) ali cujem zvuk i ve sta se desava u pozadini.......
NIDZA bOj
13.11.2009, 16:35
meni crashuje instalacija tog patcha....
meni crashuje instalacija tog patcha....
Meni nece ni da skine:nov_mad2:
Bilo bi dobro da izadje Ballad of Gay Tony za PC umesto The Lost and Damned.
Pogledajte samo ovaj video:
http://www.youtube.com/watch?v=VU2wLb7j4V8
sredjen problem instalacije!!! :alealeee:
ali zato.... da li je normalno da kamera onako zanosi levo desno?
moze li se to nekako resiti? u opcijama u igri nisam nasao resenje problema!
sredjen problem instalacije!!! :alealeee:
ali zato.... da li je normalno da kamera onako zanosi levo desno?
moze li se to nekako resiti? u opcijama u igri nisam nasao resenje problema!
Probaj da pokrenes igru iz LaunchGTAIV koji ti se nalazi tamo gte ti je instalirana igra ili smanji rezoluciju.
Probaj da pokrenes igru iz LaunchGTAIV koji ti se nalazi tamo gte ti je instalirana igra ili smanji rezoluciju.
COFI,ne kapiram taj trip! :D 90% vremena koje igram kamera 'mlati' levo desno,onda jedno 5-6 sekundi je ok,normalno pa onda opet mlatara,kao da sam pijan :opanachke
ajd,pokusacu sa rezolucijom,mada mi je nelogicno :icon_scra
Za to mlacenje slike je kriv crack.treba da se nadje neki dobar crack.
Ali imam ja jedno pitanje.Kad hocu da reinstaliram GTA 4 odem na programs and feauters iz control panel kad kliknem da reinstaliram gta on mi izbaci da je sistem incompatibility,to mi se desilo i kad sam instalirao ali sam tu sredio pomocu desnog klika itd.Ali ovamo ne mogu desni klik.Imali neko resenje kako da se reinstalira GTA 4 na Windows 7??
COFI,ne kapiram taj trip! :D 90% vremena koje igram kamera 'mlati' levo desno,onda jedno 5-6 sekundi je ok,normalno pa onda opet mlatara,kao da sam pijan :opanachke
ajd,pokusacu sa rezolucijom,mada mi je nelogicno :icon_scra
Pa jel si probao da igru pokrenes odavde C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV
I ja sam imao taj problem, prvo sam tako resio, ovo za rezolciju mi je rekao covek kod kog sam kupio, a kasnije sam nasao drugi lek i onda pokrecem igru odakle 'ocu.
marea123
13.11.2009, 22:12
Pozz jer ima neko resenj za novi Patch 1050 ne radi misija kad treba kola do oteras u garazu za vladu.
Pozz jer ima neko resenj za novi Patch 1050 ne radi misija kad treba kola do oteras u garazu za vladu.
Ima misija koje neces moci da predjes sa patchom, a ta spada u tu grupu, tako da je jedino resenje reinstal...
marea123
13.11.2009, 22:28
Ima misija koje neces moci da predjes sa patchom, tako da je jedino resenje reinstal...
Znaci ako hocu da prelazim misije 1040. A reci mi jos samo ovo posto sam preko games for windows live kako da tu ubacim save game? jer sam sa 1040 koristijo xliveless a za 1050 jos nije izaso xliveless.
Znaci ako hocu da prelazim misije 1040. A reci mi jos samo ovo posto sam preko games for windows live kako da tu ubacim save game? jer sam sa 1040 koristijo xliveless a za 1050 jos nije izaso xliveless.
Neces moci da predjes igru sa patchevima, moras bez njih, ili reinstaliraj stalno kad imas takvu misiju, sto ti ne preporucujem... A ovo drugo neznam posto ne ubacujem igre...
marea123
13.11.2009, 22:35
Neces moci da predjes igru sa patchevima, moras bez njih, ili reinstaliraj stalno kad imas takvu misiju, sto ti ne preporucujem... A ovo drugo neznam posto ne ubacujem igre...
Pa ja sam preso igru sa 1040. Ok Hvala ti u svakom slucaju.
Pa ja sam preso igru sa 1040. Ok Hvala ti u svakom slucaju.
A kada si ga instalirao, mislim od pocetka igre?
marea123
13.11.2009, 23:47
Resijo sam problem sto se tice misije sa garazom. Treba samo da ubaci te xliveless i da sa ovog sajta - http://www.gta-modding.it/ - skinete verziju za 1050 mall replacement of the xlive.dll i to je to:)
i jos trener da izadje i super:)
resen problem sa kamerom! kako? ugasio kasperski :eek:
chupkeforever
14.11.2009, 16:41
Imam windows7 RTM 64 bit, i kad god igram igricu, naprimer vozim auto, i kad su mi kontrole namestene na a i d za levo i desno, svaki put kad pretisnem neko od ova 2 dugmeta secka mi, dok kad vozim na strelice nece... do cega li je problem??
total evil
14.11.2009, 20:14
treba mi pomoc!
uzasno me nervira sto su mi komande misa suprotne zeljenom. recimo kad misom krenem u levo na ekranu se to reflektuje kao u desno i obrnuto. isto je i sa napred - nazad. kako i gde se podesava ova funkcija?
treba mi pomoc!
uzasno me nervira sto su mi komande misa suprotne zeljenom. recimo kad misom krenem u levo na ekranu se to reflektuje kao u desno i obrnuto. isto je i sa napred - nazad. kako i gde se podesava ova funkcija?
Probaj menu>controls>invert mouse, mislim da je tako... To treba da ti bude off.
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.