PDA

Prikaži potpunu verziju : GTA 4 za PC!

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Iceman_37
30.1.2009, 18:29
što se tiče one misije sa vladom. Da u pitanju je patch 1.0.2.0
Ali je zato moguće instalirati 1.0.1.0 i neće biti bagova.

White Ripper
30.1.2009, 18:47
Isprobao sam dopunjeni commandline licno i dobio sam 2 FPS vise.Tweak po tweak,frejm po frejm i eto moze da se igra na konzervi:D

m@T@
30.1.2009, 19:18
konacno sam dobio igru !
odusevljen !

imam dva pitanja .
1. imam problem sa cudnim senkama u igri . stalno se pojavjluju i nestaju ... blinkuju nekako . bas me iritiraju.
takodje se taj problem se primecuje nocu kad se ukljuce farovi na kolima.
kako da resim ovo

2.samo sto sam instalirao igru ... nikakav patch , onaj txt fajl ... tek instalirana .
evo ga bench .
Average FPS: 19.46
Duration: 37.73 sec
CPU Usage: 86%
System memory usage: 69%
Video memory usage: 72%

Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 62

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6833
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
koji patch je bez problema ?

dzonihsv
30.1.2009, 19:24
Instaliraj nove driver-e za graf. kartu i novi patch (patch 1.2).

Partybreaker
30.1.2009, 19:46
Nema za GTA demoa...

...ali ima rip verzije na ~6GB (bez radio stanica i još nekih stvari).

Dark Phoenix
i kod mene isti problem sa senkama, i kod mog druga od koga sam uzeo diskove. Ne verujem da je do kompa ili drivera jer su mi najnoviji driveri

evo sa patch-om 1.0.2 rezultata

Statistics
Average FPS: 51.45
Duration: 36.99 sec
CPU Usage: 84%
System memory usage: 87%
Video memory usage: 82%

Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: Very High
Shadow Quality: Medium
View Distance: 15
Detail Distance: 25
Definition: Off
VSync: On

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 181.22
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor

File ID: Benchmark.cli

samo da napomenem da bez patch-a sa ovim opcijama stavljenim na medium fps je bio 35-36, nznm tacno koliko je bilo view distance i ta *****a ali mislim da je priblizno kao ovde. Odusevljen sam patchom. Ako nekome treba razorni lekic za 1.0.2 patch neka mi posalje pp

m@T@
sta se dobija vecim brojem fps-a ?
koja je razlika izmedju 20 fps-a i 40 fps-a na primer
:)

Dark Phoenix
30.1.2009, 19:50
sta se dobija vecim brojem fps-a ?
koja je razlika izmedju 20 fps-a i 40 fps-a na primer
:)

ako imas malo fps-a igrica secka, to je kao neko merilo koliko je igrica zahtevna i mozes li da je teras na svom kompu.

Marko93
30.1.2009, 20:46
ako imas malo fps-a igrica secka, to je kao neko merilo koliko je igrica zahtevna i mozes li da je teras na svom kompu.

Jao boze ljudi, fps (frames per second) ti dodje kao jedinica za frame-rate, odnosno to vam je broj slicica (frame-ova) koje u jednoj sekundi "iskacu na vas ekran", i kao sto ste primetili svaka animacija na monitoru ima frame-rate, sto znaci da ne postoji tecna animacija i da SVAKA secka, samo je pitanje da li nase oko to moze da primeti. Uglavnom je framerate od 25/30fps dovoljan da se ne primeti seckanje, ali sve zavisi od licnog ukusa i "koliko vam je ostro oko" jer nekom ni 60 nije dovoljno. I to nije merilo koliko je igra zahtevna, nego se ta cifra uglavnom koristi za benchmarkovanje/porednjenje kompova pa to tako ispada jer jaci komp moze da izbaci vise frame-ova u nekom vremenskom periodu (sekundi) pa se smatra brzim/jacim.

P.S. Reko si da je fps merilo zahtevnosti igre, sto nije tacno jer igrice postaju sve zahtevnije, a fps ostaje isti. Kao sto vidite i novi hardver kad izlazi, nije mu cilj da postgne veci fps u odnosu na proslu generaciju, vec da odrzi taj isti fps (od, lupam, 30fps) ali na zahtevnijoj animaciji.

Dark Phoenix
30.1.2009, 21:01
Jao boze ljudi, fps (frames per second) ti dodje kao jedinica za frame-rate, odnosno to vam je broj slicica (frame-ova) koje u jednoj sekundi "iskacu na vas ekran", i kao sto ste primetili svaka animacija na monitoru ima frame-rate, sto znaci da ne postoji tecna animacija i da SVAKA secka, samo je pitanje da li nase oko to moze da primeti. Uglavnom je framerate od 25/30fps dovoljan da se ne primeti seckanje, ali sve zavisi od licnog ukusa i "koliko vam je ostro oko" jer nekom ni 60 nije dovoljno. I to nije merilo koliko je igra zahtevna, nego se ta cifra uglavnom koristi za benchmarkovanje/porednjenje kompova pa to tako ispada jer jaci komp moze da izbaci vise frame-ova u nekom vremenskom periodu (sekundi) pa se smatra brzim/jacim.

P.S. Reko si da je fps merilo zahtevnosti igre, sto nije tacno jer igrice postaju sve zahtevnije, a fps ostaje isti. Kao sto vidite i novi hardver kad izlazi, nije mu cilj da postgne veci fps u odnosu na proslu generaciju, vec da odrzi taj isti fps (od, lupam, 30fps) ali na zahtevnijoj animaciji.

znam sta sam rekao ali nisam znao kako drugacije da mu objasnim. Vidim da ne zna bas nista o tome pa sam hteo sto prostije da mu objasnim, a i ne baratam bas najbolje strucnim izrazima tako da sam napisao kako sam napisao :D tebi svaka cast na detaljnom i pravom objasnjenju

Dekip
30.1.2009, 22:11
Teranje igara na neadekvatnim masinama moze da bude sizifovski posao.Gledam ovde kako se prica o min-max konfiguraciji,itd,Po meni ima samo dovoljna konfiguracija,tj.ona koju imas.Ko kaze da se igre kako tako ne mogu terati i ispod minimuma?Kada se pojavio DOOM3 imao sam p3 933,256 sdram i fx 5200 i presao celu igru a min je bio p3 1.4,512 sdram i sigurno jaca grafa(koliko se secam),dakle duplo.Jesam smanjio sve i nisam video na monitoru ono sto je video neko sa ozbiljnijom masinom ali sam igru presao.Secam se samo da sam trebao samo da posle ucitavanja nivoa ne diram nista 10-tak sec.da masina dodje sebi i posle udri.
Ako imate slabiju masinu od min.preporucene,ne ocajavajte,vec pokusajte.

worm4
30.1.2009, 23:03
Šta reći, šta reći...
Nemam reči, yebiga, ako hoćete da se z*******e na 5 fps, onda samo izvolite. Meni je lično potrebno 30+ fps da ne bi primetio seckanje, sećam se da je San Andreas imao ograničenje od 25 fps, pa me je to nerviralo.

iska
31.1.2009, 0:08
Instalacija ove narodne verzije je dosta komplikovana pa sam verovatno pogresio negde jer kad pocnem da igram igru dodjem do mesta za autosave i tu mi zakuca, odnosno ne mogu da izadjem iz tog menija a ne mogu ni da sacuvam igru. Kako da resim?

worm4
31.1.2009, 0:25
Kad uđeš u igru, pritisni >Home< taster, izaćiće Windows Live! meni, napravi offline account, i moći ćeš da sačuvaš igru. Ako ne bude radilo, instaliraj najnoviju verziju Games for Windows Live!-a, Googlaj.

Dark Phoenix
31.1.2009, 1:28
a mozda moras da se diskonektujes sa neta da bi ti radio save

matrix_ninja
31.1.2009, 4:27
Pharaon, ja mislim da to što piše tu za taj ws10 error (Please re-boot your system and/or re-install the game) znači da restartuješ sistem ili da igricu ponovo istaliraš a ne sistem odmah da rušiš :)
Nego jel može neki link za taj windows live ja na netu nadjem nesto 130 mb al u tom ima i messenger i sve te za*ebancije a to imam jedino ako baš moram sve to da skidam...

DeCoy
31.1.2009, 10:14
Ja mislim da ti ovo samo treba...
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=6F966188-1E50-41C3-A689-181EDC57C0E0&displaylang=en

Ako treba posle uradi update...
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/GFWLupdate/

ukimafija
31.1.2009, 13:37
Ja mislim da ti ovo samo treba...
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=6F966188-1E50-41C3-A689-181EDC57C0E0&displaylang=en

Ako treba posle uradi update...
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/GFWLupdate/
Gos'n moderator je u pravu za ovo. Kad bude instalirao ovaj live 2.0, ne mora da se diskonektuje sa neta i moze da igra normalno, bez toga mu nece dozvoljavati jer ce stalno traziti update na win live 2.0.
Ako se diskonektuje sa neta mozda mu prodje i bez updejta ali ipak treba da ga skine i instalira svejedno...
I posle gornja procedura, napravi se offline nalog i cepas...:cool:AKo ga imas vec, samo treba da updejtujes pomenuti win live i to je sve

m@T@
31.1.2009, 14:27
prvo da vam se zahvalim sto ste mi resili problem sa senkama

sad imam drugi problem :)
dakle pre pre patcha imao sam nekih 20-25 fps na default podesavanjima .
a sad sa patchom imam nekih 10 fps na najnizim podesavanjima ...
kako da povecam broj fps-a ?

<Rio_da>
31.1.2009, 14:38
Problem bi trebao da otklonis tako sto ces da nabavis lek za odgovarajuci patch...

vilic
31.1.2009, 16:41
Koj program treba da bi se ubacio mod za gta 4?

Hephaestus
31.1.2009, 16:51
Koj program treba da bi se ubacio mod za gta 4?

http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=3475

Ivan05
31.1.2009, 18:13
Statistics
Average FPS: 40.51
Duration: 37.52 sec
CPU Usage: 72%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 37%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Shadow Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 70
Definition: Off
VSync: Off

Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (VIA High Definition Audio)
AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor

Evo dokaz da 4850 nije samo bzvz ishvaljena kartica vec da ume dosta dobro da se pokaze!

Dark Phoenix
31.1.2009, 18:32
pa imas i Quad-Core procesor, dosta on vuce a i kako mozes da igras sa Definition: Off???

White Ripper
31.1.2009, 19:07
Evo i dokaza da GTA 4 koristi vise od 2 jezgra.

worm4
31.1.2009, 19:07
...koristi 3,,,

Dekip
31.1.2009, 19:08
Šta reći, šta reći...
Nemam reči, yebiga, ako hoćete da se z*******e na 5 fps, onda samo izvolite. Meni je lično potrebno 30+ fps da ne bi primetio seckanje, sećam se da je San Andreas imao ograničenje od 25 fps, pa me je to nerviralo.
Znam,ali skup je ovo sport,i nema svako mogucnost da bude up-to-date.I ja sam digao prag interesovanja i svaki frejm,svaka stepenica u podesavanjima mi znaci ali secam se i kad nisam mogao tako.:ciao:
Nego,ima li neko ideju kako potamaniti one tice?Ok mapa,samo sto sam ja koknuo neke usput,pa sad ko da pohvata koja je,a koja nije gotova?

iska
31.1.2009, 19:19
Mozda sam ja amater, ali gde se gleda fps?

Marko93
31.1.2009, 19:46
Mozda sam ja amater, ali gde se gleda fps?

Skini program Fraps (http://www.fraps.com/). On ti radi u pozadini i kad pokrenes igru, videces u cosku broj fps. Ima i razne mogucnosti benchmark-a, tipa da ti odredi srednji frame-rate u nekom intervalu...

evanghelion
31.1.2009, 19:52
Evo i dokaza da GTA 4 koristi vise od 2 jezgra.

pa naravno, prosto leti na i7

iska
31.1.2009, 20:02
E super. Meni na gta pokazuje 60.

NFS_SALE_95
31.1.2009, 20:04
Sta treba da bi gta iv igrao online?????:confused::confused:

Dark Phoenix
31.1.2009, 20:09
Sta treba da bi gta iv igrao online?????:confused::confused:

original disk

Steve O
31.1.2009, 20:09
Original igra
@iska
Kakvo ti to onda cudo od masine imas???

iska
31.1.2009, 20:15
core i7, 4870 sa 1G, 3Gb ddr3.... Ma masina je OK ali pokusavam da je bas istestiram dokle moze da ide...

NFS_SALE_95
31.1.2009, 20:21
Da li ce moci gta na ovm kompu da ide?2 gb ram ddr2,7600 gta 256mb ddr3,procesor 4gh intel kor duo.

m@T@
31.1.2009, 20:22
ne znam sta vise da radim :(
pre patcha , command line txt-a imao sam nekih 27 fps i to negde na high-medium podesavanjima
a sad sa svim tim i jos na low imam jedna 10 :S
sta predlazete ?

Djordje Turjacanin
31.1.2009, 20:30
@sagred
PA ako ne znaš ne moraš to pisati. Inače NA toj tvojoj mašini on će iči ali se nemoj nadati nečemu većem od medium(ako i to može izgurati). I da, nemoj se previše iživljavati nad view distanceom(i sličnim) jer će ti smanjiti broj FPS-ova

Dark Phoenix
31.1.2009, 20:50
ne znam sta vise da radim :(
pre patcha , command line txt-a imao sam nekih 27 fps i to negde na high-medium podesavanjima
a sad sa svim tim i jos na low imam jedna 10 :S
sta predlazete ?

iskljuci VSync......

ja sam bez patcha sa svim podesavanjima na medium imao oko 35-36 fps, a sa patch-om, iskljucenim VSync i nekim podesavanjima na high imam 51-54 fps-a

m@T@
31.1.2009, 21:54
reinstalirao sam igru .
prvi put samo sa lekom. 24 fps - nisam dirao nista , sve je bio po defaultu (high)
onda uz podesevanje u onom delu gde se nalazi shadows , details - 25 fps

onda render i texture stavim na medium i dobijem 23-22fps :S
kako moze to :S

e sad ja sam trazio VSync da ga iskljucim ali nigde ga nema :S
gde se on tacno nalazi ?

--------------------------------
edit.
nasao sam ga ... bar mislim
to se radi u catalyst panelu
wait for vertical refresh ?
stavio sam na always off

White Ripper
31.1.2009, 22:10
reinstalirao sam igru .
prvi put samo sa lekom. 24 fps - nisam dirao nista , sve je bio po defaultu (high)
onda uz podesevanje u onom delu gde se nalazi shadows , details - 25 fps

onda render i texture stavim na medium i dobijem 23-22fps :S
kako moze to :S

e sad ja sam trazio VSync da ga iskljucim ali nigde ga nema :S
gde se on tacno nalazi ?

--------------------------------
edit.
nasao sam ga ... bar mislim
to se radi u catalyst panelu
wait for vertical refresh ?
stavio sam na always off
Instaliraj patch,ili ubaci commandline pa ces tako iskljucit vSync.
Nista ti je to za pad frejm obaranjem detalja.Meni je gothic 3 sjecko na 10x7 low,a kad sam stavio 10x7 high radilo je s duplo boljim frejmom.Ironicno.Nisi jedini:D

m@T@
31.1.2009, 22:43
probao sam i command line txt i patch i da ukljucim VSync i da ga iskljucim . samo dobijem jedan - dva frejma ili ih izgubim ...
sve mi se vrte oko 19-24 fps .
nije da samo gledam ove brojke .. i kad izadjem na ulicu . secka i tako to :)
ima li resenja ... ili da predjem na neku drugu igricu :)

White Ripper
31.1.2009, 22:48
probao sam i command line txt i patch i da ukljucim VSync i da ga iskljucim . samo dobijem jedan - dva frejma ili ih izgubim ...
sve mi se vrte oko 19-24 fps .
nije da samo gledam ove brojke .. i kad izadjem na ulicu . secka i tako to :)
ima li resenja ... ili da predjem na neku drugu igricu :)
Probaj onaj dopunjeni commandline sto sam ja prilozio.Uz njega sam prevazisao sjeckanje,dakle dobio sam 2-3 frejma vise,ali posto ja imam los komp imam sad usporene animacije s vremena na vrijeme.Ako ti ni to ne bude dovoljno ti probaj s onim tweakom sto je dzonisv prilozio nekoliko postova ranije.
PS nemoj da zezas ja bih uzivo kad bi mi FPS bio 24.Igraj i ne zezaj.Frejm je solidan i moze da se igra.

m@T@
1.2.2009, 0:47
u pravu si . sad je ok sve. cak i ne secka vise :)

igrica je fenomenalna . malo pre upucam policajca ispadne mu pistolj i prilikom udarca o zemlju opali :D
fizika je super . cela igrica takodje . samo senke i nekako glup saobracaj kvare malo . naravno i zahtevnost same igre .
cini mi se da je radio bio bolji u sa i vc .

worm4
1.2.2009, 12:16
Najbolja stvar u igri su detalji, juče se vozim po gradu i vidim jednu limuzinu parkiranu u uličici, iza nekih garaža u Hove Beach. Izađem iz auta i odšetam do vrata, kad vidim neki čiča sedi na klupi pored auta. Koveli, ajd da ga isprepadam, da me ne zayebava ili pozove muriju...Uperim mu pištolj u čelo, kad čiča vadi utoku i skače u zaklon! Dobro olešim ga u glavu i razbijem staklo na autu, kad ono, čujem kalaše, ispade da je čiča bio mafijaš, ne samo da su došli njegovi pajtosi, nego su mi navukli i muriju na vrat!

Ja radio i ne slušam, bolji je TV, al nema se vremena...

White Ripper
1.2.2009, 14:21
u pravu si . sad je ok sve. cak i ne secka vise :)

igrica je fenomenalna . malo pre upucam policajca ispadne mu pistolj i prilikom udarca o zemlju opali :D
fizika je super . cela igrica takodje . samo senke i nekako glup saobracaj kvare malo . naravno i zahtevnost same igre .
cini mi se da je radio bio bolji u sa i vc .
Jesi li ubacio commandline ili dzonijev tweak?
Meni je uz onaj dopunjeni commandline sto sam prilozio igra "procvjetala".
Ondje je ubaceno da bude smanjen kvalitet zvuka i da no precache

m@T@
1.2.2009, 14:36
ubacio sam neki sto sam nasao , valjda na 49 stranici
u fajlu se nalaze ove vrednosti :
-nomemrestrict -norestrictions -novblank -percentvidmem

ne znam za taj dzonijem tweak i taj dopunjeni . sad sam malo pretrazivao temu i nisam mogao da nadjem .

White Ripper
1.2.2009, 14:40
Dal na trecoj,dal na cetvrtoj stranici se nalazi dopunjeni commandline.Za moj pojam dopunjeni mi je dao 2 FPS vise nego osnovni;)

m@T@
1.2.2009, 16:57
nista... i dalje ne mogu da nadjem .
jel mozes ako ti nije tesko da mi prekopiras te parametre ovde pa da ih ja posle kopiram u fajl :)

Dekip
1.2.2009, 17:28
Meni su najjaca prepucavanja u voznji prilikom sudara sa ostalim vozilima.Niko,neretko prozbori koju na srpskom,i to koju....Skoro sam cuo kad je izgovorio ''se*onjo'',pored ''ti si djoka'' i ''u pi*du materinu'',ako se neko susreo sa drugim recima neka se javi...

matrix_ninja
1.2.2009, 17:29
137 strana 2738 post...
Ili samo dodaj -noprecache -minspecaudio

Dekip
1.2.2009, 17:43
Ovo dodam,gde?Izvini,nisam bas toliko petljao po igri.
A,ovo je za drugara ispod.:)

worm4
1.2.2009, 17:51
Ruski mafijaš: Razbiću te ko Yugoslaviju!'' -na engleskom, ne mogu da se setim koju je reč upotrebio za ''razbiću''.

Komande ubaciš u commandline.txt, koji treba da se nalazi u root folderu igre, tamo gde je gta4.exe.

Thunderman
1.2.2009, 19:00
Sad sam nabavio,igra je super,iako ne igram na High...

m@T@
1.2.2009, 20:05
jel utice blur fps ?

<Rio_da>
1.2.2009, 20:09
Ne, samo takt procesora utice na fps...

Dekip
1.2.2009, 20:15
Pustio sam subtitles jer ne mogu sve da povatam.MK sugerise da je Niko iz okoline Dubrovnika,po meni je on pre Sumadinac,po ekavici i kolicini psovki,mada su neke brutalan prevod americkih psovki.

zVeR6
2.2.2009, 9:26
Na pocetku igre kada Niko silazi sa broda a Roman ga docekuje, i na tecnom engleskom mu kaze Better than my Serbian!!!!!!

Kakav bre dubrovnik.....NIKO SRBINE!!! :alealeee:

King James
2.2.2009, 11:31
Nesto najgore kad Niko rece Ti si patetichan :boodala: OMFG bukvalno preveli You're pathetic :rofl: Koji idijoti.Al' najjace kad kaze budala :D

Hephaestus
2.2.2009, 14:09
Nesto najgore kad Niko rece Ti si patetichan :boodala: OMFG bukvalno preveli You're pathetic :rofl: Koji idijoti.Al' najjace kad kaze budala :D

Stvarno Niko ima glup naglasak, neki albanski. Bolje da su nekom nasem coveku dali da to odradi za flasu 'ladnog piva:D

Packy
2.2.2009, 14:16
Na pocetku igre kada Niko silazi sa broda a Roman ga docekuje, i na tecnom engleskom mu kaze Better than my Serbian!!!!!!

Kakav bre dubrovnik.....NIKO SRBINE!!! :alealeee:
kada je izashao GTA za konzolne verzije neko je postavio screenshot gde je to pisalo.Ali ono unishtili nas od zezanja.

worm4
2.2.2009, 14:21
ko vas uništio od zezanja?
ja kad sam prvi put čuo ''ma ti si patetičan'' ja mislio neki hrvat, po naglasku. ko da je reko ''ti si patetićan''.

Packy
2.2.2009, 14:25
pa ova Gospoda iz Rockstara.Mislim ne samo gledano kroz to ''ma ti si patetičan'' nego kroz celu igru.Od ove igre ne znas da li da se smejesh ili da placesh.:kreza:

m@T@
2.2.2009, 14:51
juri me policija i niko bezi i vice " dobro da ne placam porez " , " lepa zemlja "

K'R' HooD
2.2.2009, 17:36
Hm, ja sam instalirao ovaj novi patch i nema u opcijama za grafiku vSync i ono ostalo. :/ Sve je po starom... Zna li neko sta se desava?!

BTW imam savegame sacuvan , sad sam ponovo instalirao GTA posle obaranja sistema, kako da vratim stari savegame.

Tnx

begbie86
2.2.2009, 17:44
Ja se stvarno izvinjavam, ali koristio sam i pretragu i pregledao sam temu skoro celu, ali nigde nisam mogao da nađem odgovor da li ću moći da poteram GTA na mom komp-u, jer niko nije sa sličnom konfiguracijom ostavljao postove...

Ja imam Dell Vostro 1000 laptop, sa 2gb RAM-a, Ati Radeon Xpress 1150 grafičkom sa 256mb shared memorije i procesorom AMD Athlon64 X2 na 1.9ghz... Daleko je od gejmerske mašine, ali sam mnoge zahtevne igre uspeo da igram sa minimalnim podešavanjima. Zanima me da li ću ikako moći da poteram ovaj GTA, sa skroz minimalnim setovanjima? Da li neko ima iskustva?

Po minimum requirements koje sam video, izgleda da neću, ali mi se i ranije dešavalo da igram igru za koju moj računar ne zadovoljava minimum requirements, i to sasvim pristojno. Zbog toga se dvoumim da li da pokušam da instaliram GTA, jer nije baš jeftina igra i ne baca mi se novac...

Hvala unapred, i još jednom se izvinjavam, retko kada ostavljam ovakve postove, znam da smaraju...

pozzz

P.S. - Koristim Vistu 32 Ultimate, ako je od značaja.

Marko93
2.2.2009, 17:50
@begbie86: Pa jel ti vazno samo da ga pokrenes ili igras? I ja na mom kompu mogu da "pokrenem" Crysis i dobijam jedan frame na svakih 5min. Na tome sigurno neces moci da igras, a pogotovo sto ti graficka ima shared memoriju, sto se oduzima od glavnog rama koji je samo 2gb i jos na Visti. Nema sanse da se igra.

dzonihsv
2.2.2009, 18:19
@begbie86 - neces moci ni na minimum minumuma da igras.

Pogledaj moj laptop u profilu i ja sa njim izvlacim oko 20fps sve na low (800x600) uz 5 tweak stvari. ;)
Nema 'leba, nemoj ni da se zamlacujes.

Cernobil
2.2.2009, 19:07
Nabavio igru danas. Sta da kazem, ostao sam bez reci. Igram na high i sve ide ko podmazano. MP je FENOMENALAN:tapsh: Ono prosto nije moguce koliko je dobro. To su filmske scene...

PS
Nick Cernobil

worm4
2.2.2009, 20:57
Šta znači ''obaranje sistema''?
Ja samo znam za reinstalaciju Windowsa uz prethodno formatiranje HDD-a. To mi je, inače, donelo 10 fps u Crysisu, isto važi i za GTA4.

dzonihsv
2.2.2009, 21:00
Bas to znaci - reinstall.

Isto bi dobio oko 5-10 fps da si samo defragmentovao hard i malo "sredio" registry,

DeCoy
2.2.2009, 21:08
@begbie86 - neces moci ni na minimum minumuma da igras.

Pogledaj moj laptop u profilu i ja sa njim izvlacim oko 20fps sve na low (800x600) uz 5 tweak stvari. ;)
Nema 'leba, nemoj ni da se zamlacujes.

Tako nekako... Evo ja danas instalirah na laptopu iz profila, u 800x480 (ne volim one šlajfne pa igram u widescreen), bez pečeva, bez tvikovanja i imam nekih 13-14 fpsa.

Samo mi nisu sva podešavanja na min, nego ih je igra setovala na neke vrednosti i ne da mi da ih smanjim???

dzonihsv
2.2.2009, 21:15
Koristi commandline da bi omogucio setovanja po zelji.

Imas "commandline" nekoliko puta post-ovan u ovoj temi. ;)

White Ripper
2.2.2009, 21:50
Tako nekako... Evo ja danas instalirah na laptopu iz profila, u 800x480 (ne volim one šlajfne pa igram u widescreen), bez pečeva, bez tvikovanja i imam nekih 13-14 fpsa.

Samo mi nisu sva podešavanja na min, nego ih je igra setovala na neke vrednosti i ne da mi da ih smanjim???
Otkud ti sad rezolucija 800x480???Ja kolko znam GTA4 nema u podesavanjima manju rezoluciju od 800x600:confused:
Ima li nacina da GTA 4 ikako postavim na rezoluciju 640x480?To bi mi omogucilo bas pristojno igranje.

dzonihsv
2.2.2009, 21:54
Imas "commandline" tweak i u njemu mozes samostalno podesavati rezoluciju...

-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)

Ostatak...

Tools:
-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.
-help: Display list of all command line options

Graphics:
-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)
-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)
-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)
-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)
-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)
-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)
-norestrictions: Do not limit graphics settings
-width: Set width of main render window (default is 800)
-height: Set height of main render window (default is 600)
-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible
-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate
(ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)
-refreshrate: Set the refresh rate of main render window
– Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60)
-fullscreen: Force fullscreen mode
-windowed: Force windowed mode
-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9)
-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA

Audio:
-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint
-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint

System:
-noprecache: Disable precache of resources
-nomemrestrict: Disable memory restrictions

zVeR6
3.2.2009, 12:38
Da li je neko pratio malo po netu MODOVE???

Bas me cudi da do sada ne postoji ni jedan mod (novi auto) za GTA IV, ima doduse tekstura ali nikako nema potpuno novih modela automobila.

Pa ako neko ima neku info, ne bi bilo lose da je podeli sa ostalima :)

NjegovaWisost
3.2.2009, 15:42
Е је л смијем печовати игрицу, а да ми не треба хм лијекић испод руке?

Marko93
3.2.2009, 15:52
Treba ti lekic jer ne radi net u igri.

K'R' HooD
3.2.2009, 16:58
Šta znači ''obaranje sistema''?
Ja samo znam za reinstalaciju Windowsa uz prethodno formatiranje HDD-a. To mi je, inače, donelo 10 fps u Crysisu, isto važi i za GTA4.

Zargonski receno... Ma bitno je ispraviti druge, a ne pomoci u problemu. :/

worm4
3.2.2009, 17:15
Ja koristim Glary Utilities, ali čak i XP posle nekog vremena usporava i mora reinstalacija, sada je još gore na Visti.

NjegovaWisost
3.2.2009, 18:22
Otkud ti sad rezolucija 800x480???Ja kolko znam GTA4 nema u podesavanjima manju rezoluciju od 800x600:confused:
Ima li nacina da GTA 4 ikako postavim na rezoluciju 640x640?To bi mi omogucilo bas pristojno igranje.

Rezolucija 800x480 je za wide monitore.

640x640? Valjda 640x480.....

U bre, nemoj ni da je igraš na toj rezoluciji, jedan piksel pola glave, to ti je rezolucija boljeg telefona...

Nisam ni ja pretjerano zahtjevan kad je grafika u pitanju, al jednostavno je nekad previše :)

White Ripper
3.2.2009, 20:15
640x640? Valjda 640x480.....
Zanio se pa pogrijesio:o

Cernobil
3.2.2009, 20:30
Evo od mene neki screen:) Dok sam pokusavao da uzmem SWAT vozilo,ali jos uvek nemam dovoljno jako oruzje.

Dekip
3.2.2009, 20:30
Ne bi bilo lose da negde na forumu napravimo spisak svih bisera koje Niko izgovori na naskem.

@Cernobil:Psihopato.:)

@Forum:Kako postaviti screenshot na forum,koja rezolucija,itd?Petljao sam nesto,ali bez uspeha.Ali step by step.

DeCoy
3.2.2009, 20:54
@Dekip

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=6499

Hostuješ sliku na nekom za to predviđenom sajtu, pa u poruku iskopiraš kod iz thumbnail for forums.

Cernobil
3.2.2009, 21:34
Evo jos tri, moj omiljeni auto, jos malo brutalnosti i za*****cija sa pandurima:)

Dekip
3.2.2009, 22:02
Sada sam,upravo,postavio jedan vic sa cernobilom u glavnoj ulozi,u sekciji vicevi,tj.ako ga hacker aca ne obrise.:)

AcMilan91
3.2.2009, 23:08
ljudi imam par pitanja...dakle radi mi gta na high sve ali nekad net igri nece da radi,nishan mi je samo tachkica,i jel ima da se skinu realna vozila i gde da nadjem teretanu ako je uopste ima?

Ghost
3.2.2009, 23:31
Нема теретане.

begbie86
4.2.2009, 0:35
@begbie86: Pa jel ti vazno samo da ga pokrenes ili igras? I ja na mom kompu mogu da "pokrenem" Crysis i dobijam jedan frame na svakih 5min. Na tome sigurno neces moci da igras, a pogotovo sto ti graficka ima shared memoriju, sto se oduzima od glavnog rama koji je samo 2gb i jos na Visti. Nema sanse da se igra.

Da li bi mozda pomoglo ako bih dodao jos 1gb RAM-a?

Dark Phoenix
4.2.2009, 0:58
mozda je pitanje glupo ali kako pravite screenshot, pomocu nekog programa ili ima precica za to u igrici?

ukimafija
4.2.2009, 0:59
Da li bi mozda pomoglo ako bih dodao jos 1gb RAM-a?

NE, grafa je jednostavno preslaba, i deli sistemsku memoriju koja je spora.Taj Lap jednostavno nije za igranje najzahtevnije igre na svetu trenutno, tu treba bar neki 8600GT da bi to uopste licilo na nesto...

mozda je pitanje glupo ali kako pravite screenshot, pomocu nekog programa ili ima precica za to u igrici?

Mozes da pritisnes Printscreen na tastaturi pa posle kad izadjes da ga pastujes u paint i sacuvas i posle uploadujes negde pa postavis na forum, ili Skini FRAPS mislim da on pored merenja FPS moze da pravi i screen shot u igri pritiskom na F10 ako nisi promenio nesto od njegovih def. podesavanja...

fila87
4.2.2009, 1:37
please HEEELP !!! imam neverovatno glup problem,u misiji ''Hating the Haters (http://guides.ign.com/guides/14269673/page_5.html)'' nikako ne mogu da ispratim onog mamlaza do tunela,mnogo puta sam probao i ucek sam ili too close ili too far from him. Citao sam i na stranim forumima,jos ljudi ima ovaj problem i verovatno je neki bag. Zamolio bih nekog ako moze da ostavi SAVE GAME nekon te misijie,ili nekoliko misija nebitno samo da se ne cimam vise....

AcMilan91
4.2.2009, 5:22
treba ti verovatno jogging al ja ne znam kako???

Imperator
4.2.2009, 12:22
Moze li mi neko pomoci kako da postavim podrazumijevane detalje i rezoluciju kad startujem igru uvijek mi se vraca na svoje iako podrzava puno jacu rezoluciju i detalje,ja namjestim medium i high i tako igram i sve je ok, a kad ponovo palim igru opet se vrace na staro. Kad stavim da automatski podesiono ga stavlja na high :confused:

King James
4.2.2009, 12:29
please HEEELP !!! imam neverovatno glup problem,u misiji ''Hating the Haters (http://guides.ign.com/guides/14269673/page_5.html)'' nikako ne mogu da ispratim onog mamlaza do tunela,mnogo puta sam probao i ucek sam ili too close ili too far from him. Citao sam i na stranim forumima,jos ljudi ima ovaj problem i verovatno je neki bag. Zamolio bih nekog ako moze da ostavi SAVE GAME nekon te misijie,ili nekoliko misija nebitno samo da se ne cimam vise....

Uf,kad se setim te misije,nisam mogao da odolim da ne izresetam onog fegeta :D Prvih par puta sam ga posteno napunio olovom :to_care: Posle sam zavrsio misiju kako treba :)

Dark Phoenix
4.2.2009, 12:43

cekaj da li je to misija kada onog homica pratis u parku, on kao trci a ti ga pratis do tunela i cekas da ga onaj tip napadne. Ako je to ta misija malo pre sam je presao i jos nekoliko posle nje.

http://tinypic.com/view.php?pic=1zn8im0&s=5

Sun Tzu
4.2.2009, 14:23
Uf,kad se setim te misije,nisam mogao da odolim da ne izresetam onog fegeta :D Prvih par puta sam ga posteno napunio olovom :to_care: Sobzirom da je ovo GTA pre bih očekivao da cilj misije bude to, a ne da ga štitiš... :D Ali ajde.. :rolleyes:

fila87
4.2.2009, 16:37
da to te ja misija. Ali ovaj problem se javlja samo na PCu i nema ga mnogo ljudi,citao sam neke strane forume. Ako je bug u misiji onda je jedino resenje da mi neko posalje SAVE GAME nakon te misije. Pa koga ne mrzi PLEASE!!!!cekaj da li je to misija kada onog homica pratis u parku, on kao trci a ti ga pratis do tunela i cekas da ga onaj tip napadne. Ako je to ta misija malo pre sam je presao i jos nekoliko posle nje.

http://tinypic.com/view.php?pic=1zn8im0&s=5

treba ti verovatno jogging al ja ne znam kako???
MOZDA JE I OVO RESENJE ??? Kako da podesim JOGGING ?

ukimafija
4.2.2009, 16:50
MOZDA JE I OVO RESENJE ??? Kako da podesim JOGGING ?

Kakav bug, bar 3x sam presao tu misiju iz prve, samo trckas malo iza njega bez ikakve frke, trci se bese na SHIFT, laganica se prelazi, pustis ga malo otprilike kao 10CM koliko ti iznosi na monitoru razmak izmedju vas dvojice i on prvi udje u tunel...
I posle odi:dedica: :Battered:

Dark Phoenix
4.2.2009, 17:28
Kakav bug, bar 3x sam presao tu misiju iz prve, samo trckas malo iza njega bez ikakve frke, trci se bese na SHIFT, laganica se prelazi, pustis ga malo otprilike kao 10CM koliko ti iznosi na monitoru razmak izmedju vas dvojice i on prvi udje u tunel...
I posle odi:dedica: :Battered:

pa ni kod mene nije bilo problema, ali vidis kod njega zeza

driskol
4.2.2009, 18:02

Ako ti je za ikakvu utehu ja sam ovu misiju prešao iz otprilike 25-og puta, a izrešetao sam ga (sa velikim zadovoljstvom) u 20 od tih 25 pokušaja :dzavo:
And BTW, ne pokušavaj da pronađeš JOGGING u komandama jer ne postoji, postoji samo sprint i walk ....

worm4
4.2.2009, 20:25
Mora da je glitch.
Ima još jedna misija sa peškom, kada treba da namamite French Tom-a, da bi ga koknuli za Brucie-ja. Odlična misija, najbolje radi obična utoka, palica ili nožić.
Rockstar je na mnogo načina napravio parodiju od Njujorka, ali najgori je taj lik što treba da ga pratite po parku i štitite od ''siledžija''. Neverovatno kako me nervira, dođe mi da uzmem bazuku i da ga vaporizujem, bre.

King James
4.2.2009, 20:45
Sobzirom da je ovo GTA pre bih očekivao da cilj misije bude to, a ne da ga štitiš... :D Ali ajde.. :rolleyes:

A stitis ga al' opet ubijes nekog na kraju :D

Dekip
4.2.2009, 20:52
Mnogo je jako kad Berniju,iliti Florijanu,koji nece da mu otvori vrata,kaze na srpskom:-Otvori,ne budi peder.:)

fila87
4.2.2009, 21:01
I posle odi:dedica: :Battered: ok brate ti si presao,gledao sam ja i na YOUTUBE kako se prelazi misija,prosto kao pasulj,ali kod mene jednostavno ne moze pederko da udje u tunel...zato sam zamolio da mi neko ostavi SAVE GAME ...

NIDZA bOj
4.2.2009, 21:05
Meni se čini da su senke mnogo lepše nakon instaliranja patch-a v1.0.2, tako da možete to da probate. Mada, ako terate na low, u svakom slučaju će vam biti odvratne i pritom trepere.

meni gta pri koriscenju prvog patcha je radio na 21 fpsa,sve na max,rezolucija na 1680x1050,high,highest,100,100,100,16,a kada sam stavio novi patch radi mi na 23 fpsa,i i dalje po neki put nestane mi trava.inace presao sam igru za 9 dana,i izabrao sam da mi ubiju kate a ne romana,i opet sam dobio 300000 dolara,a kraj je na nekih 62,5 posto.

Imperator
5.2.2009, 1:32
Moze li mi neko pomoci kako da postavim podrazumijevane detalje i rezoluciju kad startujem igru uvijek mi se vraca na svoje iako podrzava puno jacu rezoluciju i detalje,ja namjestim medium i high i tako igram i sve je ok, a kad ponovo palim igru opet se vrace na staro. Kad stavim da automatski podesiono ga stavlja na high :confused:

AcMilan91
5.2.2009, 2:17
moze li mi neko objasniti zzsto mi je nisan samo tacka a kod burazera je normalan???a isti kompovi

AcMilan91
5.2.2009, 2:35
ako ima neki malo iskusniji igrach gta4 da mi da msn da mu postavim ar pitanja...

Sun Tzu
5.2.2009, 11:10
ako ima neki malo iskusniji igrach gta4 da mi da msn da mu postavim ar pitanja...
Što preko msn-a? Pitaj ovde...
Jeste da se samo o zahtevnosti priča ali mogu i pitanja o igri ovde. :D

Borislav Vuckovic
5.2.2009, 23:50
Igrao sa GTA4 nekoliko sati i danas kad pokusah da je pokrenem preko Rocstar Game Social Club, nista se ne desava. Upali se lampica na compu par sekundi kao da pokusava da pokrene program i nista :(. Ponovo sam reinstalirao kompletnu igru ali ne pomaze. Ako neko ima savet sata uraditi da proradi, bio bih zahvalan.

EDIT:
xlive 0.94 resio problem

AcMilan91
6.2.2009, 0:39
ljudi oce neko da mi pomogne sta mi je sa nishanom samo imam tachkicu kao nishan

Sun Tzu
6.2.2009, 1:01
ljudi oce neko da mi pomogne sta mi je sa nishanom samo imam tachkicu kao nishan
Trebalo bi da je sledeće: Options - Display - Weapon Target stavi na Complex...

AcMilan91
6.2.2009, 1:28
ok probacu a ima li neki patch il tako nesto da je izaslo ako neko moze da pomogne ?

Tornado
6.2.2009, 14:30
imas 1.0.2.0 patch... al on zeza sa koriscenjem kompjutera u igrici pa ti treba novi "lekic"...

enivejs... stigo sam do nekih 60nesto posto u igri i prosto nema onog poziva od romana sto treba da dobijem... nemam misije i sve sto dobijam su pozivi za pice, bilijar itd...

ima neko reshenje? da mozda nisam nesto uradio sto treba?

Partybreaker
6.2.2009, 17:42
Poziv za svadbu? Jesi li probao ovo (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=699691&postcount=2482)?

Dekip
6.2.2009, 18:16
imas 1.0.2.0 patch... al on zeza sa koriscenjem kompjutera u igrici pa ti treba novi "lekic"...

enivejs... stigo sam do nekih 60nesto posto u igri i prosto nema onog poziva od romana sto treba da dobijem... nemam misije i sve sto dobijam su pozivi za pice, bilijar itd...

ima neko reshenje? da mozda nisam nesto uradio sto treba?
Imas na http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/ ceo walkthrough sa sve mapa isl.
A za 100% ti treba da naguras odnose sa prijateljima(Brucie,Jacob,Packie,itd) na 90-100%,tako da nije lose da prihvatas pozive za druzenje sa njima.A i,otkljucavas pomoc od njih...

AcMilan91
6.2.2009, 19:34
kako da predjem kad pratim onog lika u parku sto treba onaj da ga napadne uvek sam preblizu ili predaleko ??

Dekip
6.2.2009, 19:54
Pa da,nije dobro ni sa shift,ni bez njega.Ja sam je prosao iz prve.Probaj da tapkas taster.

AcMilan91
6.2.2009, 20:44
taster shift?

Dekip
6.2.2009, 21:04
taster shift?
Ne,taster za napred.Nedaj da se napravi prevelika razlika,dok ides za njim.
Da li ste znali za ovo:
U igri,na internetu ukucajte www.whattheydonotwantyoutoknow.com (http://www.whattheydonotwantyoutoknow.com) i dobicete mape skrivenih stvari.
Ludo...
Ima jos....EASTER EGGS

Easter Egg: Prank Calls

During your adventure through Liberty City, you may find phone numbers written in inconspicuous places, such as on the side of a building or in the subway. If you dial these numbers, you'll usually get someone on the other end who you can subsequently prank.

Easter Egg: Statue of Happiness

Head to the Statue of Happiness on Happiness Island via helicopter. Have the helicopter drop you off on the very top of the statue. You'll find a sign up there that states "No Hidden Content Beyond This Point", but if you head inside of the statue from this area, you'll find an actual beating heart inside.

Easter Egg: Fire Truck Cannon

If you boost a fire truck, press the fire button while driving around. This will allow you to shoot the super-powerful water cannon at people.

INTERNET ADDRESSES - type these in to the in game computer or browse to find them.

www.Littlelacysurprisepageant.com
www.bigdog.blogsnobs.org
www.darksoullock.blogsnobs.org
www.eddielowfilthslayer.blogsnobs.org
www.fefighter2008.blogsnobs.org
www.inyapuper.blogsnobs.org
www.liberatedwoman.blogsnobs.org
limevenus.blogsnobs.org
mail.eyefind.info
pychakilla.blogsnobs.org
www.a-thousand-words.net
www.americantravelguide.net
www.antfarmcam.net
www.area53site.com
www.artthrob.org
www.autoeroticar.com
www.babiesovernight.com
www.beanmachinecoffee.com
www.blogsnobs.org
www.bruciesexecutivelifestyleautos.com
www.bulimialovers.com
www.burgershot.net
www.chiropracticovernight.com
www.craplist.net
www.designerslave.com
www.domestobotlovers.com
www.dragonbrainthemovie.com
www.easterislandcoverup.com
www.eatbiglogs.com
www.elchamucoroboto.com
www.electrictit.com
www.electronicwritingtablet.com
www.erisfootware.com
www.eugenicsincorporated.com
www.eunux.net
www.eyefind.info
www.fantasyleaguebatswingers.com
www.fistfans.com
www.flyhighpizzapie.com
www.freejames.org
www.friendswithoutfaces.net
www.fruitcomputers.com
www.gloryholethemepark.com
www.goldberglignerandshyster.com
www.golfloversonline.net
www.grype.org
www.hand-jobs-online.com
www.happyfarmersupplies.com
www.heritagenothate.org
www.homecremation.com
www.homeworkfriend.org
www.hornyhighschoolreunions.com
www.huganimals.com
www.ilovetoblow.org
www.krapea.com
www.leftover-vacations.com
www.libertycitypolice.com
www.libertycityrealestate.net
www.libertytreeonline.com
www.liesdamnlies.net
www.lipurgex.com
www.littlelacysurprisepageant.com
www.lootandwank.com
www.love-meet.net
www.loveyourmeat.com
www.money2makemoney.com
www.modderstotallyrule.com
www.myonlineme.com
www.myroomonline.net
www.onlineradiorevolution.com
www.our-own-reality.com
www.outdatedtastes.com
www.outsourceforamerica.com
www.peepthatsh*t.com
www.pinktorpedo.org
www.piswasser.com
www.pointclickshipabitch.com
www.poker-in-the-rear.com
www.publiclibertyonline.com
www.redwoodcigarettes.com
www.roidsforlittleboys.com
www.rustybrownsringdonuts.com
www.sh*tster.de
www.sprunksoda.com
www.stopshavingnow.net
www.thebankofliberty.com
www.tobaccofacts.net
www.vipluxuryringtones.com
www.weazelnews.com
www.whattheydonotwantyoutoknow.com
www.whymommygotfat.com
www.yourmexicandoctor.com
www.yournewbabysname.com

AcMilan91
7.2.2009, 1:47
gde da nadjem josh neka odela sem onog perseus?

crazy_LG
7.2.2009, 11:30
Tommy Vercetti in GTA IV?:confused: (http://www.youtube.com/watch?v=-KF9BlWp04I)

Ovaj lik dosta liči na Tommy-ja Vercett-ija, glavnog lika iz igre GTA VICE CITY.
Prvo, ima glas kao Tommy iz Vice City-ja, malo liči i po faci iako je star.
Ko se seća VC, radnja se događa 1986, dok je radnja u GTA IV smeštena sada, što bi savršeno objasnilo zašto je Tommy star.

matrix_ninja
7.2.2009, 12:09
A gdje se nalazi taj lik, nemogu da pogledam youtube-dial-up

crazy_LG
7.2.2009, 14:08
Porede Jimmy Pegorina iz GTA IV sa Tommy-em Vercettijem iz GTA Vice City-ja. Imaju slican glas.Verovatno im je isti glumac davao glas ili neki koji ima slican glas kao onaj sto je bio u GTA VC:opanachke

matrix_ninja
7.2.2009, 17:03
OMG upravo sam naletio na neku novu žensku na net-u, neka alex i to na nekoj sasvim bzvze stranici... baš me zanima šta od ove dobijem :dzavo:

milosvsc
7.2.2009, 17:22

Kazi brate, ja sam presao lagano bez sifara :D

AcMilan91
7.2.2009, 17:45
Kazi brate, ja sam presao lagano bez sifara :D

e de da nadjem neka druga odela i to jbt imam 400 hiljada nema nasta da istrosim pare neki savet?

ukimafija
7.2.2009, 18:03
Pa imas one radnje Perseus se zovu , tu mozes da kupis brdo elegantnih odela i samo tu odela i imas, cipela i ostalog...Imas i Modo neka medju -casual varijanta, ali iako sam mu kupio tu odecu ne oblacim ga u to.

DeCoy
7.2.2009, 18:03
Jel` 1.0.2 patch kumulativan, tj. da li treba prvo instalirati 1.0.1 ili može odmah ovaj poslednji?

Dark Phoenix
7.2.2009, 18:09
Jel` 1.0.2 patch kumulativan, tj. da li treba prvo instalirati 1.0.1 ili može odmah ovaj poslednji?

ne treba 1.0.1 mozes odmah dvojku da instaliras

Dekip
7.2.2009, 18:13
A kada ukucate www.whattheydonotwantyoutoknow.com (http://www.whattheydonotwantyoutoknow.com/) na pravom internetu,pogodite gde cete zavrsiti......:)

Dekip
8.2.2009, 9:10
Porede Jimmy Pegorina iz GTA IV sa Tommy-em Vercettijem iz GTA Vice City-ja. Imaju slican glas.Verovatno im je isti glumac davao glas ili neki koji ima slican glas kao onaj sto je bio u GTA VC:opanachke
Ma nema nijednog lika(kao u gta vc)kome ce glas da pozajmi Jenna Jamison.:(
A,sta ispravlja taj patch 1.0.2.?

dzonihsv
8.2.2009, 9:56
^

Version 1.0.2.0 - January 24, 2009
GRAPHICS FIXES / ADDITIONS:

* Graphics Menu:
o Added "Water Quality", "Shadow Quality" and "Reflection Resolution" sliders in graphics menu.
o Added "Definition" and "VSync" toggles in graphics menu.
* Rendering optimizations.
* VSync optimizations.
* Nvidia 7000 series
o Mirrors fixed

Ovo...

VITKO
8.2.2009, 12:51
Evo tek sad sam probao igru, presao nekih 5 posto i mogu reci da i nije sve tako sjajno kako su je opisali.Ima po prilicnih gluposti koje mi smetaju.Npr: prodjem kroz crveno ispred pandura i oni nista, cak ni nereaguju ako ih cuknem, urnisem rodjakov auto, popricam sa njim a on nov ko iz radnje, odradim prvi posao sa pistoljem i okrenem se a ono moj auto nije iza mene gde sam ga ostavio.Ako se pokusa da se vozi po propisima, postovanje semafora i sl. neces krenuti sa semafora dobre 3 promene semafora jer onaj prvi neobjasnjivo stoji ko ukopan u mesu, pa zatim kamion parkiran na sred raskrsnice...... Ma totalno bezveze sto se toga tice.
Sa druge strane nije lose mada ocekujem dinamicniju igru u nastavku ipak sam na samom pocetku.

Packy
8.2.2009, 12:56
A prichalo se da je policija mnogo bolja nego shto je bila u San Andreasu.:kreza:

m@T@
8.2.2009, 13:06
upravu ste da je saobracaj malo lose realizovan :)

druga stvar - muzika ?
cini mi se da je u sa i vc bila mnogo bolja u odnosu na ovu .

Dark Phoenix
8.2.2009, 13:17
ovo sto se tice saobracaja ja nisam primetio te probleme jer ne vozim po propisima i dobro je sto policija ne juri za svaku glupost, nego tek kad ih udaris ili pregazis nekok od gradjanina:)

m@T@
8.2.2009, 13:45
sad mi palo na pamet da nema saobracajnih znakova :P

kad bi postojao neki mod koji bi napravio saobracaj realnim :):rolleyes:

Dekip
8.2.2009, 13:55
Evo tek sad sam probao igru, presao nekih 5 posto i mogu reci da i nije sve tako sjajno kako su je opisali.Ima po prilicnih gluposti koje mi smetaju.Npr: prodjem kroz crveno ispred pandura i oni nista, cak ni nereaguju ako ih cuknem, urnisem rodjakov auto, popricam sa njim a on nov ko iz radnje, odradim prvi posao sa pistoljem i okrenem se a ono moj auto nije iza mene gde sam ga ostavio.Ako se pokusa da se vozi po propisima, postovanje semafora i sl. neces krenuti sa semafora dobre 3 promene semafora jer onaj prvi neobjasnjivo stoji ko ukopan u mesu, pa zatim kamion parkiran na sred raskrsnice...... Ma totalno bezveze sto se toga tice.
Sa druge strane nije lose mada ocekujem dinamicniju igru u nastavku ipak sam na samom pocetku.
U pravu si,ali igra je toliko kompleksna da takvih stvari jednostavno mora da ima,mozda ne u toj meri...
A sta bi ti?Klon Mafije,pa da ne mozes da zivis od pandura...:ciao:

worm4
8.2.2009, 14:04
Saobraćaj je mnogo bolje urađen od San Andreasa, nema više čukanja na svakih 15 sec, ali ima gafova. Mogli su da ubace 100% poštovanje saobraćajnog zakona, ali onda bi to usporilo tempo igre, svaki put kad pređeš ulicu na crveno, morao bi da se cimaš sa pajkanima... Panduri su mnogo dobri, meni se čini i malo teži za manevrisanje.

BrutaLiS
8.2.2009, 14:18
ovo sto se tice saobracaja ja nisam primetio te probleme jer ne vozim po propisima i dobro je sto policija ne juri za svaku glupost, nego tek kad ih udaris ili pregazis nekok od gradjanina:)

To je izgleda samo u tvojoj verziji igre :D policija smara uzasno i to je po meni NAJVECA mana ove skoro savrsene igre...

Dekip
8.2.2009, 15:07
Ne,ima razlike kad lupis pandure.Ako ih lupis polako,oni nista.Ali ako ih lupis jace onda te jure.Ja,kad vec moram u nekoj guzvi da ih udarim,ja ne kocim,vec dam gas....:p

vilic
8.2.2009, 16:28
Kako staviti nova odela u GTA 4 ???????:confused::confused::confused::confused::co nfused:

Packy
8.2.2009, 17:05
Odesh do ormara.:D

matrix_ninja
8.2.2009, 17:34
Jel postoji mod za izvlačenje muzike iz ovog GTA?

gromva
8.2.2009, 17:46
Ima dobra stvar u ovoj igrici.Jeste pokusali da pokupite ribu sa ulice?Stanete pored nje i svirnete(ali samo pored onih sexy obucenih)ona udje u auto i ide sa vama.Stanete na neko usamljeno mesto i onda odredjujete koliko novca ce te joj dati.Probajte extra je

King James
8.2.2009, 17:55
Ima dobra stvar u ovoj igrici.Jeste pokusali da pokupite ribu sa ulice?Stanete pored nje i svirnete(ali samo pored onih sexy obucenih)ona udje u auto i ide sa vama.Stanete na neko usamljeno mesto i onda odredjujete koliko novca ce te joj dati.Probajte extra je

Dobro jutro Kolumbo :D To je jos i u VC moglo :opanachke

BrutaLiS
8.2.2009, 18:00
Dobro jutro Kolumbo :D To je jos i u VC moglo :opanachke

E kolumbo, to je moglo i u GTA 3.

King James
8.2.2009, 18:19
E kolumbo, to je moglo i u GTA 3.

Ne znam,nisam upucen :D Taj GTA nisam igrao... :opanachke

Epic fail on me :)

Cernobil
8.2.2009, 18:35
Smara sto policije ima na svakom koraku i sto funkcionisu po sistemu kamikaza:) Jedno pitanje ,jel ima vojske sa max zvezdica? Mene na max zvezdica i dalje juri policija/FBI/SWAT. Da i oni choperi kidaju ko ludi.

Zemunac1986
8.2.2009, 18:39
Nema vojske

AcMilan91
8.2.2009, 18:42
ljudi jel ima novih nekih gradova ili samo ono na mapi?

Djordje Turjacanin
8.2.2009, 18:43
Nema ni tenkova da bi bilo kao realnije. Ne mogu rendžeri da se angažuju zbog tamo nekog Srbina:D
Nema novih gradova, samo diejlovi gradova. Sad zavisi dokle si stigao ako si skoro prešao igeru onda nema više dijelova grada, ako si tek na pčetku ima

Zemunac1986
8.2.2009, 18:45
Gde ces vise zivotati!!!
To sto ti je na mapi to ti je ne mogu da se pojave neki novi gradovi:)

Zemunac1986
8.2.2009, 18:45
Nema ni tenkova da bi bilo kao realnije. Ne mogu rendžeri da se angažuju zbog tamo nekog Srbina:D
Nema novih gradova, samo diejlovi gradova. Sad zavisi dokle si stigao ako si skoro prešao igeru onda nema više dijelova grada, ako si tek na pčetku ima

Nema to je malo glupo

Dark Phoenix
8.2.2009, 19:08
Nema to je malo glupo

pa sta ce vam tenkove, vec na 5 zvezdica kidaju kao ludi i obicni policajci i swat

gromva
8.2.2009, 19:17
Ma nisam igrao ni jednu GTA osim ove

Tornado
8.2.2009, 19:20
Jel postoji mod za izvlačenje muzike iz ovog GTA?

u slucaju da ne postoji uzmes ugasis sve sem radio zvuka a pre toga upalis u pozadini da ti radi neki sound recorder (moze i windowsow da posluzi :D) i samo cekas da ti naidje pesma... a verovatno neces dugo cekati posto koliko sam primetio ima fazon 10 pesama po radio stanici xD

AcMilan91
8.2.2009, 19:50
a jel postoji neki mod kao u SA da budu realna kola iz stvarnosti?>

voodoo_
8.2.2009, 20:04
Pa i sad su realna kola iz stvarnosti.

AcMilan91
8.2.2009, 20:05
jesu...si chuo nekad za banshee?

crazy_LG
8.2.2009, 20:06
a jel postoji neki mod kao u SA da budu realna kola iz stvarnosti?>

Od modova za kola postoji Poland police u kome se nalaze poljski policijski auto na kome pise policja, a ima i Real New York Cars (http://games.softpedia.com/get/Mods-Addons/GTA-IV-Addon-Real-New-York-Cars.shtml);) Koga zanima modovanje GTA IV, ima i GTA MOD ASSISTANT
(http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1828)

Cernobil
8.2.2009, 20:06
Kola su iz stvarnosti samo se ne zovu mercedes,BMW itd. Nemoj da me teras da postujem screen mog majbaha:)

BrutaLiS
8.2.2009, 20:10
Dobro nisu kola iz stvarnosti 100%, neka asociraju manje neka vise na ono na sta treba da lice, ali drugacije je kad se ubaci s nekim modom auto.

crazy_LG
8.2.2009, 20:14
Lice na stvarn kola, samo im je drukciji naziv;)BMW,Lamborghinija,Veyrona,Mecku SL je lako prepoznti na virtulenim ulicama

Cernobil
8.2.2009, 20:15
Imas Mercedes ,BMW,Porse,Ferari, Lamborgini itd... sad ako neko hoce da ima Yuga.....

crazy_LG
8.2.2009, 20:17
Imas Mercedes ,BMW,Porse,Ferari, Lamborgini itd... sad ako neko hoce da ima Yuga.....

Yugo se nesto malo razlikuje od obicne bicikle,samo ima cetiri tocka...:a_whistli

AcMilan91
8.2.2009, 20:19
pa na imena i mislim jel moze to da se skine?

Cernobil
8.2.2009, 20:26
Majbah
http://www.enovosti.info/sajt/doc/Image/novosti_sr/automobili/3610_vest_maybach.jpg
http://www.emercedesbenz.com/Images/Jun06/06_Is_A_Compact_Version_Of_The_Maybach_Coming.jpg

crazy_LG
8.2.2009, 21:12
Majbah
http://www.enovosti.info/sajt/doc/Image/novosti_sr/automobili/3610_vest_maybach.jpg
http://www.emercedesbenz.com/Images/Jun06/06_Is_A_Compact_Version_Of_The_Maybach_Coming.jpg

Na ovoj drugoj slici lici na Rols-Rojsa,tako da bih rekao da je ovo nesto imedju Mechke i Rols-Rojsa;) Imena kola u stvarnosti (http://boards.ign.com/grand_theft_auto/b5257/164518980/p1/)

Cernobil
8.2.2009, 21:14
Nisam znao da kad helikopter (pilota) skinem snajperom i on padne, a ne eksplodira ne dolazi drugi.

PS
Ovo ostrvce je najbezbednije od policije posto oni ne plivaju:)

Dekip
8.2.2009, 21:19

Skoro sva imena kola vuku korene jos iz gta3,i izgledaju slicno.Banshee-viper:i dalje izgleda kao u starom gta 3,dok recimo perenial,izgleda isto samo u smislu da je i dalje karavan,ali je drasticno redizajniran.I tako dalje,i tako dalje.....

crazy_LG
8.2.2009, 21:24
Skoro sva imena kola vuku korene jos iz gta3,i izgledaju slicno.Banshee-viper:i dalje izgleda kao u starom gta 3,dok recimo perenial,izgleda isto samo u smislu da je i dalje karavan,ali je drasticno redizajniran.I tako dalje,i tako dalje.....

da, a Infernus je Lamborghini u GTA serijalu,dok je, recimo, Stretch- limuzina

DeCoy
8.2.2009, 21:53
Jedino je Manana potpuno promenila lični opis:D

BrutaLiS
8.2.2009, 22:17
Infernus je od napred diablo, a od nazad sasvim drugi auto (zonda). Ako vama zadnji kraj infernusa lici na diabla onda stvarno treba da pogledate kako izgleda zapravo taj auto. I svi su takvi, jedan kraj od jednog drugi od drugog auta, slicni su automobilima iz stvarnosti, ali nisu ni blizu preslikani, tako da...

crazy_LG
8.2.2009, 22:22
Pa dobro, meni je u VC najvise licio na Lamboa, dok u GTA III i nije toliko,ali hteo sam da kazem da kroz GTA serijal Infernus je najvise licio na Lamba:)

BrutaLiS
8.2.2009, 22:34
To stoji, i to kazem, naravno da podsecaju, ali to nije potpuno isti auto i o tome pricam, veci je fazon da je auto sa licencom, tj kad se ubaci neki modovan, jer oni nikad nece kupiti licencu.... ili nece dobiti otkud znam, nije ni vazno.

crazy_LG
8.2.2009, 22:46
http://www.youtube.com/watch?v=BpFPYg14mXk&feature=PlayList&p=A91EE6921715C6A1&playnext=1&index=109

Malo Nikovog Srpskog:alealeee::alealeee::to_care:

Pharaon.92.bc
8.2.2009, 22:57
http://img32.picoodle.com/img/img32/3/2/8/t_GTAIVm_f5db23b.jpg (http://www.sk.rs/forum/%5BURL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/2/8/f_GTAIVm_f5db23b.jpg&srv=img32%5D%5BIMG%5Dhttp://img32.picoodle.com/img/img32/3/2/8/t_GTAIVm_f5db23b.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D)

milosvsc
9.2.2009, 1:24
http://www.youtube.com/watch?v=BpFPYg14mXk&feature=PlayList&p=A91EE6921715C6A1&playnext=1&index=109

Tu najvise govori odjednom.Tako me nervira sto su uzeli ******* rusa da daje glas srbinu, toliko lose prica, padezi i sl. poludeo sam :n-cc2:
Inace presao sam igru :to_care:

AcMilan91
9.2.2009, 1:44
i jel se sad sprdas po gradu?

milosvsc
9.2.2009, 10:39
i jel se sad sprdas po gradu?

Pa da, malo se sprdam, ali prelazim(skoro sam vec i presao) ove stvari sto ne ulaze u stroryline(placena ubistva, kradja kola za lovu i sl.), posto kad se predje igra to je tek nekih 60% igre, ostalo su ove stvari.

crazy_LG
9.2.2009, 16:52
Tu najvise govori odjednom.Tako me nervira sto su uzeli ******* rusa da daje glas srbinu, toliko lose prica, padezi i sl. poludeo sam :n-cc2: Inace presao sam igru :to_care:

Ma meni se u celoj igri ne cini kao da pricamo o Srbima (mislim Niko i Roman:rolleyes:). Jos kad uzmemo u obzir da je niko nastao po liku Rusa iz filma...

worm4
9.2.2009, 17:46
...Behind Enemy Lines. Ja bi dao filmu kec, za realnost, ne samo da je onog ''avijatičara'' jurila vojska (dobro paravojska...), nego i onaj snajperista (uzor za Niko-a), imali su jedno 20 šansi da naprave pristojan švajcarski sir od pilota. A kraj...kraj je legenda, misim, okreno mi se stomak od tolko p*********a.
Stvarno liči snajperista (jel bio Rus? mislim da je pričao srpski sa (ala) Arkanom) u plavoj trenerci ko Niko, ista trenerka, samo što Niko na početku ima sivo-braon gore i iste farmerke, a i faca je slična.

crazy_LG
9.2.2009, 18:41
Ma nije slicna nego potpuno ista faca,ali dosta vise u off, to ima i na yt (vec sam postovao link)... Ko je gledao klip i video facu lika kad se okrene, jasno mu je bilo da je to Niko pljunuti:D

Cernobil
9.2.2009, 19:09
GTA 4 Complete Gang List

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=359178

BTW
Glumac koji je dao glas glavnom liku je otpusten:)

Aleksa
9.2.2009, 20:07
samo sto sam instalirao igru, sve radi lepo, lepa je i grafika, ali me zanima da li je onako tesko da se voze kola! Da li je normalno da onoliko zanose i da mi treba 20m da zakocim?!

znam da cete svi da me napljujete sad, jer je sigurno bilo o ovome rec, ali 2938 postova procitati je tesko!!!

AcMilan91
9.2.2009, 20:10
pa navici ces se,tako je i nama bilo probaj skini patch 1.0.2.0

BrutaLiS
9.2.2009, 20:44
Kako da krenem s misijama za onog steve-a il kako vec?? valjda da dovozim kola u garazu?

m@T@
9.2.2009, 20:49
ja znam da brucie trazi ta kola ???
a misije uzimas iz internet kafea .. tj dobijes e mail .

milosvsc
9.2.2009, 23:43
ja znam da brucie trazi ta kola ???
a misije uzimas iz internet kafea .. tj dobijes e mail .

Brucie salje slike preko mejla, a Steve(ili kako vec) salje mms sa slikom kola i ti onda trazis.

Dekip
10.2.2009, 8:33
Kako da krenem s misijama za onog steve-a il kako vec?? valjda da dovozim kola u garazu?
Nisam siguran,ali mislim da treba da odradis odredjeni broj misija za Brucia,pa ce on da te preporuci Stivu.
Mala pomoc....
27214

Dark Phoenix
10.2.2009, 11:10
e Dekip svaka cast na ovoj slici, mnogo ce mi pomoci

evanghelion
10.2.2009, 13:29
samo sto sam instalirao igru, sve radi lepo, lepa je i grafika, ali me zanima da li je onako tesko da se voze kola! Da li je normalno da onoliko zanose i da mi treba 20m da zakocim?!

znam da cete svi da me napljujete sad, jer je sigurno bilo o ovome rec, ali 2938 postova procitati je tesko!!!

Da tesko je jer je svaki auto napravljen da se ponasa kao u realnom zivotu, npr Dukes je big old lazy muscle car i tako se i ponasa, ogibljenje je od pudinga, ima gomilu torque-a i proklizava cim malo skrenes, isto kao Charger...

m@T@
10.2.2009, 16:55
koj auto vam se pokazao najbolji u odnosu brzina - dobra kontrola :P
meni blista compact :D

Mikica86
10.2.2009, 16:57
koj auto vam se pokazao najbolji u odnosu brzina - dobra kontrola :P
meni blista compact :D Meni pandurska masina, jos ima i bull bar napred :dzavo: !

worm4
10.2.2009, 17:05
Blista Compact još od Vice City-ja je najokretnija, ide dosta brzo, sad još bolje po uskim uličicama kad se beži od murije. Vidim da ste se malo vratili na samu igru, a ne samo na probleme pokretanja iste. :)

crazy_LG
10.2.2009, 17:55
Od kola koja su dugo bila zastitni znak GTA serijala meni, jedan on meni omiljenih je Infernus, posebno u GTA VC:alealeee::alealeee::to_care: :tapsh: :tapsh:

worm4
10.2.2009, 18:11
Stallion je tu od GTA3, možda i ranije nisam obraćao pažnju :confused:.
Po meni je najbolji muscle car u igri Dukes :n_klanja:.

AcMilan91
10.2.2009, 18:41
ljudi jel imaju negde da se kupe tamne naochare?

crazy_LG
10.2.2009, 18:58
Imaju ,mislim,2 radnje u Hove Beachu:cool:

_NEBOYSHA_
10.2.2009, 19:10
Imaju ,mislim,2 radnje u Hove Beachu:cool:

A gde je to???:D

AcMilan91
10.2.2009, 19:27
u russian shiopu nemaju crne naochare???

crazy_LG
10.2.2009, 19:40
Mozda:D Nesto se slabo secam, vise sam se baktao kolima i nisijama nego odecom:kreza:

_NEBOYSHA_
10.2.2009, 19:51

Upravo sam prešao ovaj deo..:)

Dekip
10.2.2009, 20:31
e Dekip svaka cast na ovoj slici, mnogo ce mi pomoci
Sto ne kazete sta vam treba:
27229

27230

27231

A sve ovo imate na netu,samo treba ukucati u google-u,recimo,gta4 locations maps....

A blista kompakt je malo starija od vc.......
Maverik nije.........ne znam zasto?:)

buxxx
12.2.2009, 0:18
Instalirao sam igru i patchovao je na verziju 1.0.2. Stavio sam i eer, khm "lek". :kreza:
E sad da li ce da mi radi internet u internet caffeu ili ne?
Inace sve radi lepo na 1280x1024 na medium/high, 31 fps. :D

Mikica86
12.2.2009, 0:23
u russian shiopu nemaju crne naochare??? Nemaju, koliko ja znam imaju samo ta 2 modela:(. i ja sam hteo crne naochare :(

crazy_LG
12.2.2009, 14:03
Moram priznati da sam oidusevljen likovima iz GTA IV. Standrdno smesni likovi,GTA-ovski humor,smek, mafijasi,naduvani i nak**eni likovi,itd.

AcMilan91
12.2.2009, 22:13
u kom folderu se nalaze sejvovi?

Steve O
12.2.2009, 23:21
u kom folderu se nalaze sejvovi?
Here we go again :D
C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
s tim sto moras da podesis u tools na show hidden files

AcMilan91
12.2.2009, 23:50
a kako da proverim fps?

m@T@
13.2.2009, 0:35
tamo u meniju gde podesavas grafiku imas opciju
" benchmark test "
tu kliknes ... pocne video i na kraju dobijas izvestaj o fps-u i ostalom .

H-I-T-M-A-N
13.2.2009, 13:45
Gdje je taj internet caffe u igri recite?

worm4
13.2.2009, 14:46
Imaš na GPS mapi. Ako si na početku, pređi par misija.

gromva
13.2.2009, 15:51
Zna li neko ispod koliko mostova treba da se provuces helihopterom da bi zavrsio misiju ili da li ima takva mapa da se skine???

worm4
13.2.2009, 16:37
Koju misiju?

gromva
13.2.2009, 17:56
Pa verovatno je jedna od skrivenih.Slucajno sam helihopterom prosao ispod mosta i u tom momentu pojavilo se na radaru mislim 13 ili 11 i jedna manje,ispod drugog mosta ista situacija samo 2 mosta manje.Verovatno je i to Jedna skrivena misija kao ona sa skokom automobila i skokom motorom.

matrix_ninja
13.2.2009, 19:23
Ma nije ti to misija to su ti oni achievments-i to sto ti treba da uradiš tu je da proletiš ispod svakog mosta u gta sa helićom imaš to sve ti piše kad stisneš home pa nadješ achievments ima dosta toga...
Nego jel može neko da mi kaže kako da ubijem mr. Bulgarina, znam da se to spominjalo negde na forumu, al jbg pošto sam prešao igricu reko da i to odradim... sjećam se da je neko spominjo da treba nešto sa policijom ja pobio sve one most wanted i ništa...
EDIT:Btw jel može neko da mi na pm da link za lekić od novog patch-a

_NEBOYSHA_
14.2.2009, 10:13
Da li je neko prešao igru 100%:)

Dekip
14.2.2009, 11:40
Da li je neko prešao igru 100%:)
Daj boze,ali mislim da takvog neces naci ovde....:)
Treba pobiti sve one pticurine.....

m@T@
14.2.2009, 12:46
nigde takvog neces naci ... taj se verovatno zavuko u neku sobicu ... bez dnevne svetlosti , pice sendvici , igra gta 24/7 :)

MICROCOMP DOORS
14.2.2009, 13:16
ljudi da vas pitam nesto:
jel se gta iv mp igra tako sto se skine mod/patch kao za SA ili se dobije uz original?

Steve O
14.2.2009, 13:18
Dobije se uz original, nisu potrebni nikakvi dodaci.

_NEBOYSHA_
14.2.2009, 14:44

Nije valjda da je 30% igre na tim pticama.:)

worm4
14.2.2009, 14:48
Ima ih 200, ja imam još 196 da nađem :(

Zemunac1986
14.2.2009, 17:06
Kad se pobiju svi golubovi otkljucava se helikopter sa raketama.

_NEBOYSHA_
14.2.2009, 17:13
Ja stigao do 63,5% i nema više.Osvetio sam Romana i to je kraj.Išla su i slova.I sad nemam nikakve poslove osim da tražim te golubove.A šta će biti sa Kejti.Sa njom stalno izlazim.Hoće se posle njih dvoje venčati ili šta?Kakav je i kad je totalni kraj igre...:)

Tornado
14.2.2009, 17:17
to je kraj sad se samo sprdas po gradu i radis sporedne misije valjda

mislim da se nista ne desava to je kraj priche -.-

valjda!

Pharaon.92.bc
14.2.2009, 17:22
Treba da poubijas sve golubove da bi imao 100%.

P.S.Nista od vencanja sa Kejti

Dekip
14.2.2009, 17:45
to je kraj sad se samo sprdas po gradu i radis sporedne misije valjda

mislim da se nista ne desava to je kraj priche -.-

valjda!
Pre nekoliko desetina postova sam postavio sta sve treba za 100%,a jedno-dve strane unazad sam postavio i mape sa golubovima.A i te mape imas u in-game internetu ako otkucas url. koji sam takodje negde unazad postavio.
Mada je bolje odstampati mapu,ko ima stampac....

White Ripper
14.2.2009, 17:54
Za 100% treba da se poubijaju golubovi i da se skoci s svakog skoka u gradu koji se najcesce mogu naci na onim visespratnim garazama.

H-I-T-M-A-N
14.2.2009, 21:02
evo 100% :

Complete the main story, which will consist of all missions below.

The Cousins Bellic
It's Your Call
Three's A Crowd
First Date
Bleed Out
Easy Fare
Jamaican Heat
Bull In A China Shop
Hung Out To Dry
Clean Getaway
Ivan The Not So Terrible
Concrete Jungle
Uncle Vlad
Crime & Punishment
Do You Have Protection?
Final Destination
Logging On
Shadow
No Love Lost
Rigged To Blow
The Master And The Molotov
Search And Delete
Russian Revolution
Romans Sorrow
Easy As Can Be
Out Of The Closet
No. 1
Escuela Of The Streets
Street Sweeper
Luck Of The Irish
Blow Your Cover
The Puerto Rican Connection
Destruction For Beginners
Ruff Rider
Undress To Kill
The Snow Storm
Have A Heart
Photo Shoot
The Holland Play
Wrong Is Right
Hostile Negotiation
Portrait Of A Killer
Dust Off
Paper Trail
Call And Collect
Final Interview
Holland Nights
Lure
Harboring A Grudge
Waste Not Want Knots
Three Leaf Clover
A Long Way To Fall
Taking In the Trash
Meltdown
Museum Piece
No Way On The Subway
Weekend At Florian's
Late Checkout
Actions Speak Louder Than Words
I Need Your Clothes, Your Boots, And Your Motorcycle
Smackdown
Babysitting
Tunnel Of Death
Truck Hustle
Hating The Haters
Union Drive
Buoys Ahoy
Blood Brothers
Undertaker
Pegorino's Pride
Payback
Catch The Wave
Trespass
To Live And Die In Alderney
Flatline
Pest Control
I'll Take Her
Entourage
Dining Out
Liquidize The Assets
That Special Someone
She's A Keeper
Diamonds Are A Girl's Best Friend
One Last Thing
A Dish Served Cold OR If The Price Is Right
Mr. & Mrs. Bellic
Out Of Commission OR A Revenger's Tragedy

Assassination Missions

Complete all 9 assassination missions. You will be able to accept them from a payphone in Alderney towards the end of the main story.

Bailing Out for Good
Dead End
Derelict Target
Hook, Line, and Sinker
Industrial Action
Migration Control
R.U.B. Down
Taken Out
Water Hazard

Little Jacob's Jobs

Call Little Jacob and use the "Job" option to start these missions.

Complete 10 Drug Delivery Missions

Brucie's Exotic Export

View your emails from Brucie. Those with attachments are car delivery missions. Complete them all.

Deliver All 10 Exotic Export Cars

Brucie's Street Races

Call Brucie and use the "Race" option to start these races. You must win all 9 street races.

South Broker
Airport Run
Dukes Boulevard
South Algonquin
Star Junction
Road to Bohan
North Alderney
Elevated
South Alderney

Stevie's Text Message Cars

Deliver all 30 text message cars below when requested from Stevie by text message.

Banshee
Bobcat
Buccaneer
Cavalcade
Cognoscenti
Comet
Contender
Coquette
DF8-90
Dilettante
Dukes
Faggio
Freeway
Huntley Sport
Infernus
Intruder
Manana
Moonbeam
NRG 900
PMP 600
Patriot
Rancher
Rebla
Sabre GT
Sentinel
Sultan
Super GT
Turismo
Voodoo
Washington

Most Wanted

Use the in-car police computer to kill all 10 of the most wanted men on each island. You will need to kill all 30 of them in total.

Broker/Dukes
Maxwell Caughlin
Scott Guzowski
Antonio Rivette
Rodrigo Stavnes
Fernando Tisdel
Tyler Pickrel
Preston Pecinovsky
Alonso Goralski
Bert Reker
Freddy Paparo

Algonquin
Shon Kikuchi
Jimmy Kand
Simon Nashly
Tommy Francovic
Barry Lamora
Lino Friddell
Juan Haimo
Darren Covey
Leo Brodell
Christov Mahonvic

Alderney
Marty Boldenow
Noel Katsuda
Rodney Mceniry
Glenn Lushbaugh
Phil Baccera
Sergi Szerbin
Danny Hatmaker
Mervin Eskutchen
Grederick Harrison
Keenan Burdett

Vigilante

Use the in-car police computer to start and complete 20 'current crimes'. They do not need to be done consecutively.

Complete 20 Vigilante Missions

Friend Special Abilities

Get each of the friends "Like" percentage up to the following to unlock their special ability:

Unlock Little Jacob's Gun Delivery Ability (at 75%)
Unlock Brucie's Helicopter Ability (at 75%)
Unlock Packie McReary's Car Bomb Ability (at 75%)

Friend Activities

You must take your friends below to ALL of the following activities. All other friends do not count towards 100%.

Little Jacob
Darts
Drinking
Eating
Pool
Show
Strip Club

Brucie
Boating
Bowling
Drinking
Eating
Heli Ride
Show
Strip Club

Packie McReary
Bowling
Darts
Drinking
Pool
Show
Strip Club Random Pedestrians

Meet all of these 10 Random Pedestrians and complete all of their 'missions'. The 4 other pedestrians who are not mentioned are not required for 100% due to their ability to be killed throughout the story missions.

Brian (3 Meets)
Badman
Mel
Ileyna Faustin
Hossan
Sara (2 Meets)
Pathos (2 Meets)
Marnie (2 Meets)
Eddie Low (2 Meets)
Gracie

Activities

Complete all of the following objectives

Beat a friend or random computer opponent at a game of Pool
Beat a friend or random computer opponent at a game of Darts
Beat a friend or random computer opponent at a FULL game of Bowling
Beat the high score (get at least 11,000 points) on the QUB3D arcade game

Flying Rats

Search for the pigeons hidden around the city and destroy them with gunfire or explosions.

Find and exterminate all 200 Flying Rats

Unique Jumps

Grab a fast vehicle and clear each of the jumps scattered across the city.

Successfully complete all 50 Unique Jumps

_NEBOYSHA_
14.2.2009, 21:18
A da li sam mogao da sprečim Romanovo ubistvo?:)

White Ripper
14.2.2009, 21:21
A da li sam mogao da sprečim Romanovo ubistvo?:)
Mogo.Nemoj birat deal,vec idi na revenge i ubice Kejt mjesto Romana

_NEBOYSHA_
14.2.2009, 21:25
Mogo.Nemoj birat deal,vec idi na revenge i ubice Kejt mjesto Romana
OK!Hvala.Krećem izpočetka.Glupo je bez Romana.:)

m@T@
14.2.2009, 22:38
sta je bolje izabrati romana ili kate ?
koje su prednosti i mane ???

White Ripper
14.2.2009, 22:55
sta je bolje izabrati romana ili kate ?
koje su prednosti i mane ???
Isto ti se fata.Biras na osnovu subjektivnih stavova.Ja postujem rodbinu pa sam izabrao Kate.Ovamo ako izaberes Kate ostanes bez trebe,ako izaberes romana ostade bez rodbinske ljubavi i podrske:D

m@T@
14.2.2009, 23:20
a onaj dating sajt na netu ... jel funkcionise to uopste ?

White Ripper
14.2.2009, 23:20
a onaj dating sajt na netu ... jel funkcionise to uopste ?
Na sta tacno mislis?

Dekip
14.2.2009, 23:33
@H-I-T-M-A-N
Da li i skokovi....?:confused:

matrix_ninja
15.2.2009, 0:13
Ček jel taj fazon kad pobiješ sve golubove da dobiješ helić sa raketama 100% tačan, jel neko isprobao da džabe ne gubim vreme, pošto to 1. put čujem?

Dark Phoenix
15.2.2009, 0:28
evo ja stigao do poslednje misije, jednom sam pokusao i nisam uspeo da stanem ispod helica, mnogo sam daleko bio. A romana su mi ubili:(

King James
15.2.2009, 1:27
Ja sad radim misije za policiju :busted: Nema sta,drustveno-koristan rad :)

_NEBOYSHA_
15.2.2009, 1:34
Kako da krenem igru ispočetka?:D:D

matrix_ninja
15.2.2009, 2:20
Jel može neko da mi da molim vas link za originalni gta exe treba mi da mogu da instaliram patch, ubih se tražeći a samo izbacuje cr*ck-ove, ne da mi se ponovo inst. igru, dugo traje a što je najgore nikad neznaš hoće li raditi posle inst.
EDIT:snašo sam se.
Da sam znao da ovaj patch tolikoooo popravlja sve skino bih ga odmah... znači igrica preporodjena što se tiče frejmova nevjerovatno... i odmah se primjete neke sitnice da su ispravljene, jedino što sam primjetio da kad me ganja policija nema zvjezdica :kreza:

sloba
15.2.2009, 13:28
Evo i ja tek sad da se ukljucim malo u temu, negde sam na 40% igre, extra je i sve to ali imam jedno zapazanje: instalirao sam novi patch i sve radi bez problema, i internet cak, ali nikako da se otmem utisku da mi je mnogo bolje radila bez patch-eva, znaci prva instalacija. Da li se to jos nekome cini ili samo mene? Koristim "razorni" lek, pre je bio onaj mali neznamkakosezvase.

gromva
15.2.2009, 14:24
Moze li mi neko reci koliko ima strip clubova,ja sam nasao samo dva i ako sam presao igricu 60 %